ת׳רד המלפפונים V9

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V9- דיאנדרה קיין על סף חתימה

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2017, 01:15

אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:
שחף1 כתב:חציל, מה דעתך על דיאנדרה קיין מניז׳ני? 17.8 נקודות, 7.8 ריבאונדים(גארד 1.96 מ׳), 1.4 חטיפות. סוג של דורון פרקינס?

סוג של שחקן בינוני שלא התרשמתי ממנו כששיחק באילת.

החציל האצטקי כתב:
גל גל כתב:מה לגבי דרו גורדון מריטאס וילנה ?
יש גם את דיאנדרה קיין שמשחק בנייזני וקצת שיחק באילת שחקן טוב לדעתי יכול לעלות בתור מחליף לתת הגנה מעולה ולבחור עבירות

שחקנים בינוניים. לא למכבי.

הייתי חייב חצילוס.

אתה חושב שלא עשיתי לעצמי את החיפוש הזה לפני שכתבתי את הדברים?
כן. כגארד מוביל למכבי הוא בינוני מדי. כגארד המחליף לפייר ג'קסון? מבחינתי בדיוק מה שהקבוצה הזאת צריכה.

אם הוא היה קולע ב40% לשלוש ו80% מהעונשין ומוסר 6 אסיסטים לערב הייתי מתייחס אליו ברצינות כמועמד לשחקן מוביל.
אבל כשאנחנו מדברים על מחליף בכסף קטן, זה בדיוק סוג השחקן שהייתי רוצה שמכבי תכוון אליו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2017, 01:16

אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:
שחף1 כתב:חציל, מה דעתך על דיאנדרה קיין מניז׳ני? 17.8 נקודות, 7.8 ריבאונדים(גארד 1.96 מ׳), 1.4 חטיפות. סוג של דורון פרקינס?

סוג של שחקן בינוני שלא התרשמתי ממנו כששיחק באילת.

החציל האצטקי כתב:
גל גל כתב:מה לגבי דרו גורדון מריטאס וילנה ?
יש גם את דיאנדרה קיין שמשחק בנייזני וקצת שיחק באילת שחקן טוב לדעתי יכול לעלות בתור מחליף לתת הגנה מעולה ולבחור עבירות

שחקנים בינוניים. לא למכבי.

הייתי חייב חצילוס.

טוב זה פרייסלס
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2017, 01:16

felix_r כתב:יש לי שאלה הוגנת. הוא יותר טוב מדי ג'יי סילי?

הוא יותר מתאים מדי ג'יי סילי. הוא בדיוק מה שפייר ג'קסון צריך בתור בק-אפ. יותר מזה, הוא גם מתאים לשחק עם דיברתולומאו, ועם מייקל רול.
הוא פיט מעולה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי arie85 » 24 יולי 2017, 01:16

אולי באמת הוא מגיע רק ליורוליג לפחות בנתיים... ואז מכבי יביאו עוד גארד למרות שקשה לי להאמין
arie85

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2017, 01:18

אני שמח שזה משעשע אתכם שאני לא מקובע לדעה שלי מלפני חודשיים או חצי שנה, ומתאים אותה לפי ההתפתחויות בשוק ובבניית הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי arie85 » 24 יולי 2017, 01:19

החציל האצטקי כתב:

הוא יותר מתאים מדי ג'יי סילי. הוא בדיוק מה שפייר ג'קסון צריך בתור בק-אפ. יותר מזה, הוא גם מתאים לשחק עם דיברתולומאו, ועם מייקל רול.
הוא פיט מעולה.

סבבה מתאים אבל אנחנו רוצים קו אחורי שיכול להתמודד לפחות על המקום השמיני ביורוליג שזה אומר בערך 17-16 נצחונות, האם הקו האחורי שנבנה מתאים לזה? זאת השאלה
arie85

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2017, 01:20

arie85 כתב:
החציל האצטקי כתב:

הוא פיט מעולה.

סבבה מתאים אבל אנחנו רוצים קו אחורי שיכול להתמודד לפחות על המקום השמיני ביורוליג שזה אומר בערך 17-16 נצחונות, האם הקו האחורי שנבנה מתאים לזה? זאת השאלה

אם מכבי לא תביא סווינגמן טוב- לא.
אבל לדעתי, היא עדיין צריכה קומבו גארד כדי להגיע לשם, והוא מתאים בדיוק למה שהיא צריכה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2017, 01:20

אתה מתאים אותה בהתאם למצב החוזי של השחקן. אם הוא חתם, אוטומטית הוא "פיט מעולה" /"שחקן עם אפסייד"/"רול פלייר מצויין" וכו' .

תגיד מה שאתה רוצה, אבל לא יכול להיות שאתה מצליח להצדיק כל החתמה. זה פשוט לא יכול להיות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי arie85 » 24 יולי 2017, 01:23

MTA2311 כתב:אתה מתאים אותה בהתאם למצב החוזי של השחקן. אם הוא חתם, אוטומטית הוא "פיט מעולה" /"שחקן עם אפסייד"/"רול פלייר מצויין" וכו' .

תגיד מה שאתה רוצה, אבל לא יכול להיות שאתה מצליח להצדיק כל החתמה. זה פשוט לא יכול להיות.

אני חושב שהוא מבין מצויין כדורסל
arie85

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2017, 01:24

MTA2311 כתב:אתה מתאים אותה בהתאם למצב החוזי של השחקן. אם הוא חתם, אוטומטית הוא "פיט מעולה" /"שחקן עם אפסייד"/"רול פלייר מצויין" וכו' .

לא. אני מתאים את הדעה שלי בהתאם לאיך שאני רואה את השחקן משתלב בתוך המארג של הקבוצה.

את מאט לוג'סקי לא ראיתי משתלב פה. את הסרבי השמן מבשיקטש אני לא רואה משתלב פה. את מייקל רול לא אהבתי ואני לא מצדיק- אבל נזרום, נקווה שלא יהיה פח.
מה אני אגיד לך?

כשיש לך רכז 1.78 מ' שלא שומר על כלום, ועוד שני גארדים לבנים שכל מה שעושים זה לקלוע, ואתה מביא רכז גבוה אתלטי ששומר ומשחק אול אראונד, וגם מגיע מקבוצה איכותית אבל שלא משלמת משכורות בכלל, זו באמת החתמה מחרידה!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 24 יולי 2017, 01:24

אגב, חייב להגיד שאני אוהב גארדים שתורמים גם בריבאונד. הוא מהבחינה הזאת טוב ברמה קיצונית לפי הסטטיסטיקה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יולי 2017, 01:25

arie85 כתב:

אני חושב שהוא מבין מצויין כדורסל

אל תשכח לנשום מהאוזניים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי arel123 » 24 יולי 2017, 01:27

דור נותן פה ניתוחים על שחקנים שאף אחד לא נותן, חושב שהוא בין המשתמשים היותר בקיעים בכדורסל פה בפורום, אי אפשר להגיד עליו שהוא מגזים .
בכל מקרה גם אני לא רואה בעיה בהחתמה כזאת כמחליף לג'קסון, להפך זאת דווקא יכולה להיות החתמה טובה, ג'קסון סקורר אך נמוך ולא השומר הכי טוב שיש, לעומת זאת קיין משלים אותו בדיוק במה שצריך, שומר טוב וריבאונדר מעולה ביחס לעמדה שלו .
רק מזכיר כמו מקודם, עונה קודמת מקל ואוחיון היו הרכזים שלנו .
נערך לאחרונה על ידי arel123 בתאריך 24 יולי 2017, 01:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 יולי 2017, 01:28

החציל האצטקי כתב:אני שמח שזה משעשע אתכם שאני לא מקובע לדעה שלי מלפני חודשיים או חצי שנה, ומתאים אותה לפי ההתפתחויות בשוק ובבניית הקבוצה.

זה בסדר גמור, פשוט נראה לי שקצת יותר מידי עפת על ההחתמה הזאת מהרגע שפורסמה.
בעיניי מכבי חוזרת על הטעויות שלה מהעונות האחרונות עם ההחתמה הזאת. לאו דווקא בגלל קיין, אלא בגלל אופן הבנייה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2017, 01:29

אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:אני שמח שזה משעשע אתכם שאני לא מקובע לדעה שלי מלפני חודשיים או חצי שנה, ומתאים אותה לפי ההתפתחויות בשוק ובבניית הקבוצה.

בעיניי מכבי חוזרת על הטעויות שלה מהעונות האחרונות עם ההחתמה הזאת. לאו דווקא בגלל קיין, אלא בגלל אופן הבנייה.

אני "עף עליה" כי כמעט איבדתי תקווה וחשבתי שדיברתולומאו יהיה הרכז המחליף שלנו.
אני רוצה להאמין שמכבי תביא גם את קיין, גם את מקריי וגם גבוה איכותי, ושהיא מבינה שהיא צריכה את הדברים האלה כדי לחזור לטופ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 24 יולי 2017, 01:30

שועל כתב:
my man כתב:
שועל כתב:
החציל האצטקי כתב:קיין מזכיר לי בתכונות את פרקינס שהגיע כמחליף לווישנייבסקי. קילר מהספסל.

אתה לגמרי מגזים וכרגיל אופטימי בהגזמה.

ת'אמת שהוא כן מזכיר בתכונות..
אבל פרקינס הגיע יותר צעיר..

תכונות זה מאוד כללי, הוא לא קרוב ברמה, והוא לא שחקן ספסל.

אני לא מתנבא מה הוא יהיה, אבל אני מזכיר לכם שגם אחרי ההחתמה של סילי רבים חשבו שהוא יהיה שחקן חמישייה.

קשה לי להאמין שקיין או רול יימצאו את עצמם בחמישייה של קבוצת יורוליג.

תומאס ובולדן זה הרבה יותר סביר שכן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2017, 01:30

החציל האצטקי כתב:

לא. אני מתאים את הדעה שלי בהתאם לאיך שאני רואה את השחקן משתלב בתוך המארג של הקבוצה.

את מאט לוג'סקי לא ראיתי משתלב פה. את הסרבי השמן מבשיקטש אני לא רואה משתלב פה. את מייקל רול לא אהבתי ואני לא מצדיק- אבל נזרום, נקווה שלא יהיה פח.
מה אני אגיד לך?

כשיש לך רכז 1.78 מ' שלא שומר על כלום, ועוד שני גארדים לבנים שכל מה שעושים זה לקלוע, ואתה מביא רכז גבוה אתלטי ששומר ומשחק אול אראונד, וגם מגיע מקבוצה איכותית אבל שלא משלמת משכורות בכלל, זו באמת החתמה מחרידה!

כולנו ראינו אותו באילת. הוא שחקן בסדר. הוא לא שומר מפלצתי אגב, לא צריך להפוך אותו למשהו שהוא לא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי arel123 » 24 יולי 2017, 01:31

jol9 כתב:
שועל כתב:
my man כתב:
שועל כתב:
החציל האצטקי כתב:קיין מזכיר לי בתכונות את פרקינס שהגיע כמחליף לווישנייבסקי. קילר מהספסל.

אתה לגמרי מגזים וכרגיל אופטימי בהגזמה.

ת'אמת שהוא כן מזכיר בתכונות..
אבל פרקינס הגיע יותר צעיר..

תכונות זה מאוד כללי, הוא לא קרוב ברמה, והוא לא שחקן ספסל.

אני לא מתנבא מה הוא יהיה, אבל אני מזכיר לכם שגם אחרי ההחתמה של סילי רבים חשבו שהוא יהיה שחקן חמישייה.

קשה לי להאמין שקיין או רול יימצאו את עצמם בחמישייה של קבוצת יורוליג.

תומאס ובולדן זה הרבה יותר סביר שכן.

בולדן זה כמעט וודאי, כנראה שגם תומאס, אם יגיע 3 יותר טוב זה יהיה נס
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 יולי 2017, 01:32

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:

אני "עף עליה" כי כמעט איבדתי תקווה וחשבתי שדיברתולומאו יהיה הרכז המחליף שלנו.
אני רוצה להאמין שמכבי תביא גם את קיין, גם את מקריי וגם גבוה איכותי, ושהיא מבינה שהיא צריכה את הדברים האלה כדי לחזור לטופ.

אז על סמך ניסיון העבר, אני לא חושב שנקבל גם וגם וגם (רכז מחליף, מקריי וגבוה איכתי). ובכל מקרה, קודם נכון להתמקד בשני שחקני החמישייה ורק אח"כ לעבור לספסל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2017, 01:33

בקיע זה אורניום 235 אגב, אם כבר משקיעים כל כך בפוסט מתלקק, לפחות לדאוג לספלינג צ'ק לפני שלוחצים סנד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים