המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודם כל- איפה אתה? לא רואים אותך לא שומעים אותך.. מה איתך?איתי-שגב כתב::)
לא אכפת לי ממש מהקבוצה אז רואה פחות טעם בלהיות פהmy man כתב:קודם כל- איפה אתה? לא רואים אותך לא שומעים אותך.. מה איתך?איתי-שגב כתב::)
דבר שני- איכס
החזקת כמה עונות כאוהד מעורב ומפוכח? 5?איתי-שגב כתב:לא אכפת לי ממש מהקבוצה אז רואה פחות טעם בלהיות פהmy man כתב:קודם כל- איפה אתה? לא רואים אותך לא שומעים אותך.. מה איתך?איתי-שגב כתב::)
דבר שני- איכס

לא הבנתי את העקיצה אם יש כזוHoliday_Armadillo כתב:החזקת כמה עונות כאוהד מעורב ומפוכח? 5?איתי-שגב כתב:לא אכפת לי ממש מהקבוצה אז רואה פחות טעם בלהיות פהmy man כתב:קודם כל- איפה אתה? לא רואים אותך לא שומעים אותך.. מה איתך?איתי-שגב כתב::)
דבר שני- איכס
לא עקיצה, סתם תהייה האם זה תמיד הלך לכיוון אהדה קצרהאיתי-שגב כתב:לא הבנתי את העקיצה אם יש כזוHoliday_Armadillo כתב:החזקת כמה עונות כאוהד מעורב ומפוכח? 5?איתי-שגב כתב:לא אכפת לי ממש מהקבוצה אז רואה פחות טעם בלהיות פהmy man כתב:קודם כל- איפה אתה? לא רואים אותך לא שומעים אותך.. מה איתך?איתי-שגב כתב::)
דבר שני- איכס

ממש לא, ואחזור להיות מנוי אחרי שיהיה איזשהו שינוי ושאני אדע שהאנשים מפסיקים להרוס את המועדון, כרגע אני בעיקר מקווה שהקבוצה תיכשל..Holiday_Armadillo כתב:לא עקיצה, סתם תהייה האם זה תמיד הלך לכיוון אהדה קצרהאיתי-שגב כתב:לא הבנתי את העקיצה אם יש כזוHoliday_Armadillo כתב:החזקת כמה עונות כאוהד מעורב ומפוכח? 5?איתי-שגב כתב:לא אכפת לי ממש מהקבוצה אז רואה פחות טעם בלהיות פהmy man כתב:קודם כל- איפה אתה? לא רואים אותך לא שומעים אותך.. מה איתך?
דבר שני- איכס
אתה מפספס עונה מהנהאיתי-שגב כתב:ממש לא, ואחזור להיות מנוי אחרי שיהיה איזשהו שינוי ושאני אדע שהאנשים מפסיקים להרוס את המועדון, כרגע אני בעיקר מקווה שהקבוצה תיכשל..Holiday_Armadillo כתב:לא עקיצה, סתם תהייה האם זה תמיד הלך לכיוון אהדה קצרהאיתי-שגב כתב:לא הבנתי את העקיצה אם יש כזוHoliday_Armadillo כתב:החזקת כמה עונות כאוהד מעורב ומפוכח? 5?איתי-שגב כתב:לא אכפת לי ממש מהקבוצה אז רואה פחות טעם בלהיות פה

Holiday_Armadillo כתב:אתה מפספס עונה מהנהאיתי-שגב כתב:ממש לא, ואחזור להיות מנוי אחרי שיהיה איזשהו שינוי ושאני אדע שהאנשים מפסיקים להרוס את המועדון, כרגע אני בעיקר מקווה שהקבוצה תיכשל..Holiday_Armadillo כתב:לא עקיצה, סתם תהייה האם זה תמיד הלך לכיוון אהדה קצרהאיתי-שגב כתב:לא הבנתי את העקיצה אם יש כזוHoliday_Armadillo כתב:החזקת כמה עונות כאוהד מעורב ומפוכח? 5?
אולי זה בגלל שאתה לא זוכר את ספאחיה ואין לך סנטימנטים אליו, אבל אתה מפספס

איתי-שגב כתב:לא אכפת לי ממש מהקבוצה אז רואה פחות טעם בלהיות פהmy man כתב:קודם כל- איפה אתה? לא רואים אותך לא שומעים אותך.. מה איתך?איתי-שגב כתב::)
דבר שני- איכס
מעניין אם הוא יודע שהוא טרול או שזה אותנטיאחדשיודע כתב:אז התחלנו לצטט את ציון נאנוס?

Holiday_Armadillo כתב:מעניין אם הוא יודע שהוא טרול או שזה אותנטיאחדשיודע כתב:אז התחלנו לצטט את ציון נאנוס?
כמובןאיתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:מעניין אם הוא יודע שהוא טרול או שזה אותנטיאחדשיודע כתב:אז התחלנו לצטט את ציון נאנוס?
אני לא יודע מי זה

איתי-שגב כתב::)

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־53 אורחים