המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ההנהלה לא הוכיחה שום דבר בשנה האחרונה. לא "מוכיחים" כלום בעונה אחת, שגם בה עשו הרבה טעויות, אחרי יותר מעשור של התנהלות רעה.
הקבוצה הזאת הולכת להתבסס על שני שחקנים (כשאחד מהם בן 33). כל השאר או שחקנים משלימים, או שחקנים שיש להם עוד הרבה מה להוכיח. זה רחוק מאוד מ"סבירות גבוהה מוביל אותנו לטופ 8".
שופי שוף כתב:MTA2311 כתב:ההנהלה לא הוכיחה שום דבר בשנה האחרונה. לא "מוכיחים" כלום בעונה אחת, שגם בה עשו הרבה טעויות, אחרי יותר מעשור של התנהלות רעה.
הקבוצה הזאת הולכת להתבסס על שני שחקנים (כשאחד מהם בן 33). כל השאר או שחקנים משלימים, או שחקנים שיש להם עוד הרבה מה להוכיח. זה רחוק מאוד מ"סבירות גבוהה מוביל אותנו לטופ 8".
אני חושב שלא הבנת נכון את הכוונה שלי. בעונה האחרונה הייתה חריגת תקציב די משמעותית עוד לפני הקורונה, כשלפי מה שאני שמעתי וקראתי חלק גדול מהכסף של ההחתמות הלא זולות באמצע העונה הגיעו מהכיס של הבעלים. זה ידוע שמכבי נפגעה בצורה קשה מאוד מהקורונה כי את רוב הכסף שלה היא מקבלת מכרטיסים ומנויים, אז כרגע המצב מאלץ את ההנהלה להיצמד לגבולות תקציב צרים יותר ומוגבלים יותר.
ובנוגע לחלק השני, אותה חבורת שחקנים הובילה אותך למאזן של קבוצה שהייתה מועמדת לגיטימית לפיינל פור. אני לא רואה איזושהי התחזקות משמעותית בבטן היורוליג מלבד זניט (ויסלחו לי בבאסקוניה, אולימפיאקוס, חימקי, פאו ואפילו מילאנו).
אז כן, כנראה שהפעם מכבי לא תתחרה עם צסק"א או בארסה על המקום הרביעי, אבל מכבי שמרה על חבורת שחקנים ומאמן שבעונה האחרונה שמרו עליה במרחק של 7 או 8 ניצחונות מהמקום השמיני כשנשארו עוד 7 מחזורים לסיום העונה. אם זה לא גרעין שאיתו יש לך סיכוי טוב להישאר בטופ 8 אז אני לא יודע מה כן.
בנס ציונה אולי.. לא ביורוליגMaccabi18 כתב:אני היחיד שחושב ששילוב של ניהול המשחק של ּּּּג׳ונס בשילוב עם הטכניקה של הנקינס יכול ליצור משהו מיוחד?
אדגר פו כתב:החציל האצטקי הצליח.בדיוק לפני שבוע דיבר עליו בחום.
שמואל1 כתב:בנס ציונה אולי.. לא ביורוליגMaccabi18 כתב:אני היחיד שחושב ששילוב של ניהול המשחק של ּּּּג׳ונס בשילוב עם הטכניקה של הנקינס יכול ליצור משהו מיוחד?
MTA2311 כתב:שופי שוף כתב:MTA2311 כתב:ההנהלה לא הוכיחה שום דבר בשנה האחרונה. לא "מוכיחים" כלום בעונה אחת, שגם בה עשו הרבה טעויות, אחרי יותר מעשור של התנהלות רעה.
אני חושב שלא הבנת נכון את הכוונה שלי. בעונה האחרונה הייתה חריגת תקציב די משמעותית עוד לפני הקורונה, כשלפי מה שאני שמעתי וקראתי חלק גדול מהכסף של ההחתמות הלא זולות באמצע העונה הגיעו מהכיס של הבעלים. זה ידוע שמכבי נפגעה בצורה קשה מאוד מהקורונה כי את רוב הכסף שלה היא מקבלת מכרטיסים ומנויים, אז כרגע המצב מאלץ את ההנהלה להיצמד לגבולות תקציב צרים יותר ומוגבלים יותר.
ובנוגע לחלק השני, אותה חבורת שחקנים הובילה אותך למאזן של קבוצה שהייתה מועמדת לגיטימית לפיינל פור. אני לא רואה איזושהי התחזקות משמעותית בבטן היורוליג מלבד זניט (ויסלחו לי בבאסקוניה, אולימפיאקוס, חימקי, פאו ואפילו מילאנו).
אז כן, כנראה שהפעם מכבי לא תתחרה עם צסק"א או בארסה על המקום הרביעי, אבל מכבי שמרה על חבורת שחקנים ומאמן שבעונה האחרונה שמרו עליה במרחק של 7 או 8 ניצחונות מהמקום השמיני כשנשארו עוד 7 מחזורים לסיום העונה. אם זה לא גרעין שאיתו יש לך סיכוי טוב להישאר בטופ 8 אז אני לא יודע מה כן.
המצב הכלכלי ברור, אף אחד לא מופתע. זה לא מייתר את הביקורת על המהלכים.
בעיני, וכבר כתבתי את זה, מכבי הייתה קבוצה אובר אצ'יברית שנה שעברה. כל כך הרבה פציעות, כל כך הרבה התעלויות נקודתיות וכו' כשמסתכלים על רשימת הנשארים, מה יש בה בעצם? אתה סומך על דורסי שיעשה קפיצת מדרגה? אני פחות. אתה סומך על זה שבראיינט יהפוך לשחקן שכולנו מקווים שיכול לשחק ב2-3 עמדות ולעשות המון נזק לצד השני? הלוואי, זה יהיה קריטי. אייסי? קלוירו? זוסמן? אלה שחקנים שבסבירות גבוהה לוקחים אותך לטופ 8? לא יודע.
תלות מוחלטת בסקוטי ובהנטר, מעט מדי איכות ומעט מדי עומק. פציעה של סקוטי ואנחנו במצב רע מאוד.
מכבי הייתה צריכה חיזוק נקודתי מאוד, ודווקא בגלל זה חבל מאוד שאלה הכיוונים שהולכים אליהם. מי שנשאר במקום הולך אחורה.
שופי שוף כתב:MTA2311 כתב:שופי שוף כתב:MTA2311 כתב:ההנהלה לא הוכיחה שום דבר בשנה האחרונה. לא "מוכיחים" כלום בעונה אחת, שגם בה עשו הרבה טעויות, אחרי יותר מעשור של התנהלות רעה.
המצב הכלכלי ברור, אף אחד לא מופתע. זה לא מייתר את הביקורת על המהלכים.
בעיני, וכבר כתבתי את זה, מכבי הייתה קבוצה אובר אצ'יברית שנה שעברה. כל כך הרבה פציעות, כל כך הרבה התעלויות נקודתיות וכו' כשמסתכלים על רשימת הנשארים, מה יש בה בעצם? אתה סומך על דורסי שיעשה קפיצת מדרגה? אני פחות. אתה סומך על זה שבראיינט יהפוך לשחקן שכולנו מקווים שיכול לשחק ב2-3 עמדות ולעשות המון נזק לצד השני? הלוואי, זה יהיה קריטי. אייסי? קלוירו? זוסמן? אלה שחקנים שבסבירות גבוהה לוקחים אותך לטופ 8? לא יודע.
תלות מוחלטת בסקוטי ובהנטר, מעט מדי איכות ומעט מדי עומק. פציעה של סקוטי ואנחנו במצב רע מאוד.
מכבי הייתה צריכה חיזוק נקודתי מאוד, ודווקא בגלל זה חבל מאוד שאלה הכיוונים שהולכים אליהם. מי שנשאר במקום הולך אחורה.
ברור שמותר לבקר את ההנהלה וגם רצוי (לרוב אני מעדיף לבקר באופן יותר פרסונלי ולא קולקטיבי כי "הנהלה" זה כללי מאוד), אבל אני מרגיש שאנשים פה קצת שוכחים שבכל זאת הושאר פה שלד של קבוצה חזקה ובריאה.
האם אני סומך על דורסי? לא ממש
על בראיינט? קצת יותר
אני יודע שאני רוצה את שניהם פה בגלל שהם יחד עם סקוטי וג'ונדי אחראים על ההתקפה של מכבי. שחקנים אחרים שחלק מהם ציינת כמו קלויארו, האנטר וזוסמן אחראים על ההגנה. יש בקבוצה מחסור ניכר בכישרון התקפי, ולכן ג'ונס לא מוצא חן בעיניי ולא הסתרתי את זה. באמת מכבי זקוקה לנואשות לעוד יוצרים ושחקנים מוכשרים, וג'ונס הוא לא אחד כזה לדעתי.
אבל תגיד לי אתה, האם יש עוד קבוצה ביורוליג מלבד ארבע הגדולות שהיית בוחר סגל שלהן במקום הסגל של מכבי (אני יודע שהסגל של מכבי עוד לא הושלם, אז הכוונה שלי היא לסגל המסתמן- השלד הקיים+ 3 שחקנים זולים בעמדות 1,4 ו-5)?
מקאדו 3 כתב:זאת לא תיהיה החתמה מפוצצת אבל אני מדמיין שזה היה שחקן מהליגה התןרכית או האיטלקית עם נתונים וסט תכונות כאלה התגובות פה היו הרבה יותר מתונות .
אין כסף תבינו , גם אני הייתי רוצה איזה מליארדר סטייל גולדהאר שיבוא עם צ'ייק פתוח ומכבי תתחרה על המירוטיצ'ים והלארקינים של היבשת אבל מה לעשות שזה המצב נכון לעכשיו , יש בזה גם יופי מסוים של להביא שחקנים לפני פריצה ולתת פייט לקבוצות העשירות של היבשת , לא פחות מרגש לבנות קבוצה עם 2 שחקנים מהטופ והשאר כשרונות זולים יחסית מלבנות קבוצה עם כיס בלתי מוגבל , כמובן שתמיד עדיף צרות של עשירים .
שוב אמארה להשאיר , הגבוה הישראלי הכי טוב בשוק גם בגילו .
A.Parker כתב:מקאדו 3 כתב:זאת לא תיהיה החתמה מפוצצת אבל אני מדמיין שזה היה שחקן מהליגה התןרכית או האיטלקית עם נתונים וסט תכונות כאלה התגובות פה היו הרבה יותר מתונות .
אין כסף תבינו , גם אני הייתי רוצה איזה מליארדר סטייל גולדהאר שיבוא עם צ'ייק פתוח ומכבי תתחרה על המירוטיצ'ים והלארקינים של היבשת אבל מה לעשות שזה המצב נכון לעכשיו , יש בזה גם יופי מסוים של להביא שחקנים לפני פריצה ולתת פייט לקבוצות העשירות של היבשת , לא פחות מרגש לבנות קבוצה עם 2 שחקנים מהטופ והשאר כשרונות זולים יחסית מלבנות קבוצה עם כיס בלתי מוגבל , כמובן שתמיד עדיף צרות של עשירים .
אני לא חושב שלורנזו בראון, שהיה פרפקט פיט לקו האחורי, קיבל הצעה גבוהה מדי מפנר. שלא נדבר על אניס שהתגלגל לאנקרה.
גם כשמתפשרים מתבקש שההימורים יהיו פחות משמעותיים משחקנים בינוניים או כאלה שרק התחילו את דרכם מבלי להוכיח את עצמם. שיכוונו לפחות לשחקן יורוקאפ טוב-שחקן רוטציה ביורוליג.
מקאדו 3 כתב:זאת לא תיהיה החתמה מפוצצת אבל אני מדמיין שזה היה שחקן מהליגה התןרכית או האיטלקית עם נתונים וסט תכונות כאלה התגובות פה היו הרבה יותר מתונות .
משתמשים הגולשים בפורום זה: WendelA ו־8 אורחים