אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:לא יאמן שיש עוד סיבוב שלם לחרא הזה
נורא.
מצד אחד, חצי סיבוב (5 משחקים). מצד שני, המקום השלישי (כמו גם המקום השישי) משום מה מקבל פרס לארח את המקום הראשון. זה מסוג הדברים שאני לא מבין. מרתיח.
הכל אקראי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:לא יאמן שיש עוד סיבוב שלם לחרא הזה
נורא.
מצד אחד, חצי סיבוב (5 משחקים). מצד שני, המקום השלישי (כמו גם המקום השישי) משום מה מקבל פרס לארח את המקום הראשון. זה מסוג הדברים שאני לא מבין. מרתיח.
גל גל כתב:רק אני או שניבו השתפר ממש בהגנת ? בעיקר בהגנה חילופים
גל גל כתב:רק אני או שניבו השתפר ממש בהגנת ? בעיקר בהגנה חילופים
felix_r כתב:גל גל כתב:רק אני או שניבו השתפר ממש בהגנת ? בעיקר בהגנה חילופים
הוא השתפר כבר מזמן, אבל המשיכו לרדת עליו, כי היו לו מספרים ממש חלשים בהתקפה.
יש לו רגלים זריזות, והוא מצליח לשמור על גארדים אחרי חילוף, דבר שהרבה מהסנטרים לא מצליחים לעשות. מצד שני הוא עדיין צריך להשתפר בקריאת מצבים בהגנה, כדי לדעת מתי צריך לעזור ולאן צריך ללכת.
אנשים פה מדברים על להחליף אותו בסוף העונה, ושוכחים שכל עוד קטש פה עמדה 5 צריכה להיות סנטר שקודם כל יכול לקבל גארד בחילופין, ובזה לניבו יש פונטציאל אדיר (היו תקופות העונה שהוא עשה את זה בצורה מושלמת).גל גל כתב:רק אני או שניבו השתפר ממש בהגנת ? בעיקר בהגנה חילופים
Orel1234 כתב:אנשים פה מדברים על להחליף אותו בסוף העונה, ושוכחים שכל עוד קטש פה עמדה 5 צריכה להיות סנטר שקודם כל יכול לקבל גארד בחילופין, ובזה לניבו יש פונטציאל אדיר (היו תקופות העונה שהוא עשה את זה בצורה מושלמת).גל גל כתב:רק אני או שניבו השתפר ממש בהגנת ? בעיקר בהגנה חילופים
כמובן שהייתי שמח אם היה פה סנטר גדול שישלים אותו, רק אני לא יודע עד כמה קטש יהיה מוכן לשנות את השיטה ההגנתית בשבילו.
האידיאל שמכבי צריכה לשאוף אליו שנה הבאה זה סנטר סטרץ' 5 עם קליעה אמינה מ3 (מה שיתן לנו פתרונות מול קבוצות גדולות).
נ.ב - אני אישית מאוד סקרן לראות איזו החלטה מכבי תקבל בסוף העונה עם ניבו/פויתרס.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:
לא הבנתי מה הקשר למושחתים במנהלת. הלו"ז הזה לא נקבע כבר מזמן? הרי זה עדיין הסיבוב השני בליגת העל.
אם כבר, הבנתי שהפועל ירושלים ביקשו להקדים את המשחק ליום שבת ולא אישרו להם.
מזמן. רוצה לדעת מתי היה המשחק הקודם נגד ירושלים?
עזוב נו, זה לא רציני. יש מספיק דברים שאפשר לומר נגד המנהלת בלי להיתפס לקונספירציות על לו"ז שנקבע לפני חצי שנה.
אני לא בדיוק מבין איך העובדה שהלוז נקבע בתחילת העונה, מוכיחה שאין שום כוונות זדון אצל המנהלת?
זה לא מוכיח שאין כוונת זדון, מצד שני, זה גם לא מוכיח שיש כוונת זדון ולכן כתבתי שזו קונספירציה. וחבל להיתפס לקונספירציות כשיש דברים מהותיים יותר ואמיתיים יותר להתעסק בהם.
אחדשיודע כתב:ובל נשכח גם את העובדה שהם מקבלים לארח את המפגש בין מכבי לירושלים בבית העליון. למרות שמכבי סיימה ראשונה את העונה הסדירה והם יסיימו רק במקום 3. כלומר, קיבלו פרס על מקום שלישי. אין להם שום זכות להתבכיין. אם מישהו צריך לזעוק, זאת מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים