מרסר כתב:זאת מכבי של הליגה, אתה יכול לרשום רק 5 זרים ואז אתה תלוי בזיו כהן מנקו שחקנים שלא תורמים הרבה העונה וזה מגביל את הקבוצה ומוריד את הרמה .
ואחר כך שואלים למה רוצים להביא ישראלים טובים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:זאת מכבי של הליגה, אתה יכול לרשום רק 5 זרים ואז אתה תלוי בזיו כהן מנקו שחקנים שלא תורמים הרבה העונה וזה מגביל את הקבוצה ומוריד את הרמה .
אחדשיודע כתב:הלוואי והיו ישראלים טובים
Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:הלוואי והיו ישראלים טובים
לדעתי יש מקפצת מדרגה מאוד גבוהה בין זיו לזוס ובלאט למנקו, מאוד גבוהה
אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:הלוואי והיו ישראלים טובים
כשזוסמן היה פה, היה אותו חרא. אנשים שוכחים מהר. הוא שחקן חלש מאוד.
ובלאט, בינוני. אני מהמר שיפתח פה טוב (אם אכן יגיע), וידרדר כמו תמיד/תמיר.
Shay_uzan כתב:זיו זה תופעה כבר בשלב הזה
Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:הלוואי והיו ישראלים טובים
כשזוסמן היה פה, היה אותו חרא. אנשים שוכחים מהר. הוא שחקן חלש מאוד.
ובלאט, בינוני. אני מהמר שיפתח פה טוב (אם אכן יגיע), וידרדר כמו תמיד/תמיר.
לאלא, אני זוכר טוב מאוד, מעדיף שחקן פסיבי משחקן נזק, זוס לליגה זה מהדברים שישדרגו את הקבוצה בפער
משחק החוץ? זה לדעתי היה המשחק הראשון של שרף ומשחק הפריצה של טרנס מוריס.felix_r כתב:בינתיים אני רואה ב GOLD משחק של מכבי נגד אפס מהעונה שקטש פתח כמאמן, עם מרכוס פייזר ובאטיסטה
שמואל1 כתב:משחק החוץ? זה לדעתי היה המשחק הראשון של שרף ומשחק הפריצה של טרנס מוריס.felix_r כתב:בינתיים אני רואה ב GOLD משחק של מכבי נגד אפס מהעונה שקטש פתח כמאמן, עם מרכוס פייזר ובאטיסטה
כי אליהו לא היה מסוגל לשמור על עציץfelix_r כתב:שמואל1 כתב:משחק החוץ? זה לדעתי היה המשחק הראשון של שרף ומשחק הפריצה של טרנס מוריס.felix_r כתב:בינתיים אני רואה ב GOLD משחק של מכבי נגד אפס מהעונה שקטש פתח כמאמן, עם מרכוס פייזר ובאטיסטה
לא, משחק בית. כשקטש עדיין מאמן. מעניין שאצל קטש אליהו שיחק הרבה. כשצביקה הגיע, הוא הקפיא את אליהו
felix_r כתב:העבירות המטומטמות של מרטין מזכירות לי את טאריק בלאק. בלתי נסבל.
Shay_uzan כתב:באופן מוזר הישראלים סבבה היום
משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־31 אורחים