omerk כתב:אחדשיודע כתב:אני בספק אם הוא יסכים להעביר את כל המשפחה שוב תוך שנה. כל עוד זה תלוי בו, וכל דוראנט/בוקר נמצאים שם - סביר שיישאר גם
אם הסיטואציה תהיה מאד בריאה ולא מוצלחת, כמו שקורה הרבה פעמים בקבוצות כאלו, אז אני בטוח שהוא יהיה לחוץ שיעבירו אותו.
לגבי התגובות למעלה: קראתי בכמה מקומות שהסעיף עבר בירושה לפיניקס. לא ראיתי משהו שסתר את זה, גם באתרים שלא התייחסו לכך בכלל.
לא רואה את זה קורה. סיכוי קלוש בעיניי. האיש שיחק בוושינגטון 11 עונות לפני שזרם עם בקשת טרייד כלשהי. לא סתם הוא דרש את הסעיף הזה בחוזה שלו. אז הוא בטח לא יירצה להזיז את המשפחה שלו שנה אחרי שהגיע לפיניקס. לא משנה כמה הפרוייקט הזה יצליח או לא בשנה הראשונה.
אני כן רואה סיכוי סביר שהעסק הזה מתפרק שנתיים מעכשיו. לדוראנט יש חוזה לעוד 3 שנים, ולא מן הנמנע שינסו להעביר אותו בטרייד לפני שנגמר לו החוזה (כל עוד לא יצליחו להגיע לגמר או לזכות באליפות). ואם זה יקרה, אז בהחלט יכול להיות שגם ביל יירצה לעבור ליעד אחר. אבל ייתנו לעסק הזה לרוץ לפחות שנתיים להערכתי.
לגבי הסעיף - חוקתית, הסעיף ממשיך הלאה. אלא אם השחקן וויתר עליו. אבל לפי כל הדיווחים, הוא לא וויתר.