המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:itai7 כתב:מי פה פראנויד ועושה רפרש כל רגע לטוויטר של לאנגפורד?![]()
כותבים לו שם מלא שטיות והוא מגיב, גדול
אפשר לינק?
http://twitter.com/#!/keith_langford
jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:נוביצקי הוא השחקן הקטלני ביותר שיכול להגיע מאירופה לNBA, כי הוא מבין את הכדורסל האירופאי, וישתלב מיידית.
אני מסתכל על מכבי, ומבחינת מכבי הנזק בעזיבת פארמר הוא עצום, ולכן אני מאוד מקווה שהשביתה לא תיגמר.
אבל גם אם פארמר ישאר, מה הסיכוי שלנו מול שחקנים כמו נוביצקי, האחים גאסול, ושאר הכוכבים?
עדיף בלי פארמר, עם גארד במקומו, אולי אפילו גארד+פרקינס, ושהשביתה תסתיים. הקבוצה תיהיה חלשה יותר, זה ברור, אבל הסיכוי ללכת עד הסוף יגדל מאוד.
אין לי בעיה לשחק מול קבוצות מצויינות ושחקנים גדולים, כל עוד גם הקבוצה שלי היא מצויינת ומשחקת כדורסל ברמה גבוהה.
בשביל ניצחונות קלים יש לנו את הליגה ואת האדריאטית
מסכים איתך, אבל זה שאתה מול קבוצות גדולות כמו מה שיש לנו בבית המוקדם. שחקנים כמו בורוסיס, רודי, פקוביץ', וכו'... שזה מגיע לנוביצקי, האחים גאסול, קירילנקו, טורקוגלו, וכו', זה כבר בעייתי, ולדעתי גובל באי ספורטיביות. אני לא חושב שיש לנו סיכוי אמיתי מול קבוצות כאלה, ואני באמת מגדולי האופטימיים.. (לפחות כאן בפורום..)
אסף,
מה שכתבת זה לא משהו שאתה יכול לטעון כאוהד מכבי. הרי כל הקבוצות בליגה, שנים טוענות את זה.
אם זה מה שיקרה, אז כל ה*ין לנו. פשוט נצטרך להתמודד עם זה ותאמין לי שיהיה בסדר.
jol9 כתב:קודם כל, גם על הדברים שמכבי עושה יש ספקות לגבי הספורטיביות שלהם (לא אצלי אולי, אבל אין ספק שיש דעות כאלה).
זאת לא הבעיה שלנו מה קורה בחוץ, ואם הנהלת מכבי חושבת שהשביתה לא תיגמר, ושהיא עדיין רוצה להיות תחרותית, אז שתביא גם היא שחקני NBA מהטופ (לא הייתי מתנגד לאיזה ריי אלן ורונדו במכבי)..
LIAV10 כתב:מישהו יודע אם ג'יימס גיסט ישחק בפנר'?
לפי מה שהבנתי הוא נתפס לפני כמה חודשים כשהוא "על סמים"..
נ.ב, למישהו יש תשובה על השאלה הקודמת שלי? אני רוא שהעבירו אותה לת'רד הזה..
LIAV10 כתב:מי הקלעי הכי גדול באירופה בכל הזמנים?
אני מדבר על מספר נקודות בכל המסגרות האירופאיות (לקבוצות)..
יש מצב שמיקי ברקוביץ'?
(אני לא מדבר רק על שחקני מכבי)..
אם אפשר, אז לינק לרשימה של הטופ..
תודה..
asafb96 כתב:איייייי איזה ימים....
גאליס הזה... מה שהוא עשה לנו... היה לו סגנון משחק שלא היה, ולא יהיה. אבל סביר להניח שאם פטרו היה נשאר באירופה, ולא היה עוזב אותנו בנסיבות טרגיות כאלה (![]()
), הוא היה מדורג ראשון
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:איייייי איזה ימים....
גאליס הזה... מה שהוא עשה לנו... היה לו סגנון משחק שלא היה, ולא יהיה. אבל סביר להניח שאם פטרו היה נשאר באירופה, ולא היה עוזב אותנו בנסיבות טרגיות כאלה (![]()
), הוא היה מדורג ראשון
אם מדברים על סגנון משחק שלא היה ולא יהיה..
אני רק בת 21,אני מניחה שיש פה אנשים עם ותק יותר גדול משלי בכדורסל האירופאי חחח מישהו ראה פעם זריקה כמו של ליאור? לא רק בסגנון..גם בדרך שאי אפשר לעצור אותה כי לא יודעים מה היא יוצאת וגם באפקטיביות שלה..
yarinsaky כתב:אז באותה קטוגריה מצאתי קטע מהמשחק של יוגוסלביה נגד ארה"ב, פטרו נגד מייקל. אלו זמנים, אלו אגדות. איזה שיר , לחלוחית.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=klLp7mMb ... re=related
felix_r כתב:חחחחחחחחחח.... ז'לגיריס הפסידה לקבוצה מקזחסטאן בליגת VTB![]()
הדבר המצחיק הוא בכך, שאחרי הקניות של הקייץ אוהדי ז'לגיריס התרברבו שהם הולכים לפיינל פור של היורוליג
offry כתב:felix_r כתב:חחחחחחחחחח.... ז'לגיריס הפסידה לקבוצה מקזחסטאן בליגת VTB![]()
הדבר המצחיק הוא בכך, שאחרי הקניות של הקייץ אוהדי ז'לגיריס התרברבו שהם הולכים לפיינל פור של היורוליג
חכה בסבלנות, בוא לא נפתח פה לשטן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־28 אורחים