פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

09 אוקטובר 2011, 05:22

תאמת הוא לא כל כך מתאים לנו.
הוא שחקן מצוין נכון,אבל הוא בעמדה 2-3,שחקן יוצר,חודר נפלא שצובר נקודות.
אנחנו צריכים רכז,אחרי סיום השביתה יהיה לנו רק את פאפאלוקאס ואוחיון כרכזים,ואני לא רוצה לחשוב איך הם יעמדו בעומס של שלוש מסגרות.

09 אוקטובר 2011, 05:35

אם היינו מביאים רכז אז היינו צריכים 2, בכל מקרה חסר עוד שחקן. תמיד אפשר להחזיר את פרקינס...

09 אוקטובר 2011, 05:35

מפה בדיוק נובע החשש שלי. כי אוחיון, פפלוקאס ואפילו שייר הם לא בלבל של רכזים פותחים ליורוליג. שחקנים כמו פריג'יוני וזיסיס לא יבואו באמצע העונה, ועל פרקינס מוקדם מדי כדי לבנות, הגם שלא בטוח שהוא בכלל יצטרף. שוב אני אומר, אם פרמאר נשאר - לנגפורד משלים קו אחורי פנטסטי, אם לאו - זה יהיה אסון מהלך לטעמי. אני מתפלל שפרמאר יישאר, אבל רוב הסיכויים שבסופו של דבר הלוק אאוט הזה ייגמר.

09 אוקטובר 2011, 05:41

זה בדיוק מה שטענתי כל הזמן, 79 er.
אבל חייבים להודות שאם מכבי מרימה את המבצע הזה עכשיו מי יודע מה יקרה אחרי עזיבת פארמר, יכול להיות שבזה לא יגמר הסיפור. יכול להיות באמת שיקרה משהוא עם פרקינס או עם גארד אחר שיתפנה יותר מאוחר.
לדעתי מכבי די לחוצה מעניין הטופ 16 ורוצה להתזחק עכשיו לא בעוד חודש, אז זה יהיה קצת מאוחר מדי. אז עכשיו יש הזדמנות גדולה והולכים עליה, אין לי מילה רעה להגיד על זה. מתקנים תוך כדי תנועה והתנועה אולי לא נגמרה.
גרינוולד טען שהולכים לשלם רק 350 אלף על חיזוק, אם מכבי הולכת להוציא 750 אלף היא מוציאה לו עין ולשונאי מכבי בליגה שתי עיניים.

09 אוקטובר 2011, 05:51

ירין, שוב, אין בעיה שמכבי מחזקת את הקו האחורי עכשיו, אני אפילו תומך בצעד הזה כי החתמה באמצע העונה היא אסון, ויש מספיק דוגמאות לכך מהעבר, אבל אתה לא יודע מה יהיה מצבו של פרקינס, ואתה לא יודע אם פרקינס יחזור למכבי בשכר נמוך (כבר בסוף העונה הקודמת הוא הראה מרמור מההצעה הנמוכה שמכבי הציעה לו, אין סיבה שהיא לא תישאר נמוכה גם כעת). רכז זו עמדה משמעותית מאין כמותה, אם תזרוק לכאן שחקן בעמדה כל כך קריטית באמצע העונה, לאחר לכתו של פרמאר, אל תצפה להצלחות. לכן העדפתי שמכבי תחתים קומבו גארד יוצר, סטייל פארגו או מקאלב. את מה שלנגפורד היה מביא (שחקן יוצר באחד על אחד) היית מקבל מקומבו גארד שכזה, בתוספת של ניהול משחק (לנגפורד הוא לא כזה), וקלעים (לא שלנגפורד הוא קלע אבסולוטי) כבר יש למכבי (סמית, פניני, בלו ושייר בפוטנציה). אין הבדל בין קו אחורי של פרמאר ואוחיון, לקו אחורי של לנגפורד ואוחיון (לאחר לכתו של פרמאר), להיפך, זה קו אחורי הרבה יותר חלש. לכן אני מאוד מקווה שבניגוד לכל הסיכויים, פרמאר יישאר במכבי עד תום העונה, אחרת הצעד של החתמת לנגפורד הוא לא בריא בעיניי.

09 אוקטובר 2011, 05:59

JasonWilliams12 כתב:פארקר ודריק זה פשוט אהבה אין שום קשר לפארגו מה את בכלל משווה?
פארגו הוא שחקן הכי טוב שהיה לנו פה ב5 שנים אחרונות ואני אוהב שחקנים מסוגו

אתה מגזים ברמות. פארגו היה שחקן טוב, והסיומת שלו של העונה היתה פנטסטית, אבל הוא ממש לא השחקן הכי טוב שהיה למכבי בחמש השנים האחרונות.
למעשה אני לוקח לפניו את סופו בכל יום, וגם את ארויו שהיה יותר יציב לאורך כל העונה.

אני כן מסכים שהוא אחד הטובים שהיו לנו, למרות ששוב - הוא נתן סיומת פנטסטית, אבל לאורך העונה היו לו גם דקות פחות טובות.

09 אוקטובר 2011, 06:05

מבחינה מקצועית טהורה הייתי לוקח את פארגו של היום לפני ארויו של אז. אבל זה לא מוחלט. בעיקר כי פארגו לא היה חור בהגנה ולא זרק תחת בתחום הזה כמו ארויו שהגיע עם גישה די פלצנית למכבי.( אני שחקן נ.ב.א וכו' ).
כמובן שארויו היה מריץ התקפות מעבר לעילא ולעילא, אולי הכי טוב אי פעם במכבי, את זה אי אפשר לקחת ממנו. פארגו עוד צריך ללמוד דבר או שניים בריכוז.

09 אוקטובר 2011, 06:11

באמת התפתחות מעניינת.

בהתחלה זה נראה יותר כמו ווישפול ת'ינקינג, אבל עם הזמן זה התחיל להיות יותר רציני ורלוונטי.
כמובן שעוד הכל יכול לקרות, אבל זה באמת נראה רציני ומעניין.

אני חושב שבכל החתמה והחתמה שמכבי תעשה, אפשר למצוא פגם. אפילו אם היה מגיע עכשיו רונדו למכבי, היו כאלה שהיו אומרים שאין לו קליעה, והוא ככה ואחרת.
אם מכבי מביאה את לאנגפורד, אז היא עושה כאן מהלך חזק מאוד שממשיך בקו ישיר את המהלכים שלה מהשנים האחרונות, בהם היא מראה שהיא לא מפחדת לחזק את הקבוצה גם במהלך
העונה ולהוציא כספים גדולים.

לגבי הרגע שאחרי פארמר - אני לא רואה איך ההחתמה של לאנגפורד הופכת את המצב למסובך יותר מאשר אי הגעה של לאנגפורד. בלי לאנגפורד ובלי פארמר הקו האחורי של מכבי הוא אנמי
מאוד, ולא מתאים לרמה של כמעט שום ליגה (ואני משאיר את סמית' מחוץ לקו האחורי לצורך העניין).

אני חושב שאם לאנג מגיע אז מכבי צריכה קצת לאוורר את הסגל וגם להכין אותו לקליטה אפשרית של פרקינס.
שייר הוא המועמד המיידי להשאלה וכנראה גם אחד הגבוהים.

09 אוקטובר 2011, 06:14

ירין , קבל פאנטזיה יותר גדולה : מחתימים את לאנגפורד ושבוע אחרי קובעים בבוררות שפארגו מחוייב למכבי . פארגו מתנצל ומחזירים אותו לסגל ואז אחרי שפארמאר עוזב אתה נשאר עם פארגו , לאנגפורד , פאפאס , אוחיון , שייר , בורשטיין , ופרקינס שמצתרף בסוף השנה....
אבל בנתיים אני אסתפק בלאנגפורד ו פרקינס שיחזור בהמשך...

09 אוקטובר 2011, 06:16

צפריר, יש לך תיאבון בריא אחרי הצום. :)

09 אוקטובר 2011, 06:20

פארגו לא יחזור למכבי. הוא כבר ענה בטוויטר לאיזה חבר שלו: i ain't ging back, לפני כמה ימים. הוא ישלם על כך ביוקר, אבל גם הוא לא רוצה לחזור, וגם פדרמן לא רוצה אותו. פארגו הוא השחקן האידאלי מבחינתי להשלמת הקו האחורי, אבל לצערי לאור המהלך הבוגדני שלו הוא לא יחזור.

09 אוקטובר 2011, 10:39

עד היום בערב או לעולם לא ?

09 אוקטובר 2011, 10:42

קובי כתב:עד היום בערב או לעולם לא ?

one ו-sport5 בינתיים לא פרסמו ידיעה חדשה בעקבות הפרסום של וואלה. ייתכן שהם לא מצליחים לאמת את זה (לא של-one זה אי פעם הפריע) או לחלופין הם מתכננים לפרסם ראשונים (עם "פרסום ראשון" אדום כזה) על ההחתמה ובכך לפצות על שלא פרסמו על התקדמות המו"מ שוואלה פרסמו עליה.

09 אוקטובר 2011, 10:59

ספורט 5 קצת איטיים הקיץ הזה, התחלפו שם כתבים לא ? עם בנוביץ' הספקולציות היו רצות כל הזמן.

באמת צריך להיזהר עם הפרסום הזה של ורד כהן, היא כבר נפלה הקיץ. אני חושש שהאכזבה כאן בסוף תהיה גדולה אם זה לא יקרה.

09 אוקטובר 2011, 11:01

גם אני צמתי ביום כיפור, אבל כזה תיאבון (שמא נומר רעב) לא קיבלתי.
לא הייתי מתנגד לראות כאן עוד גארד לצדו של הגארד שאמור להצטרף, אבל הדבר נראה לא ראלי בעליל.

לדעתי, מכבי עשתה טעות בקיץ בכך שהיא לא הלכה בכל הכוח על לאנדסברג.
במקום בורשטיין או לצידו, או במקום אוחיון או שייר, למכבי יש צורך בגארד שיודע לעלות מן הספסל ולייצר נקודות.
לאנדסברג היה מתאים כמו כפפה לתפקיד כזה.

09 אוקטובר 2011, 11:02

נראה לי שאני היחידי בפורום שהולך להתאכזב אם הוא חותם,הוא פשוט לא השחקן שאנחנו צריכים.

09 אוקטובר 2011, 11:06

חביב אורנג'ד כתב:גם אני צמתי ביום כיפור, אבל כזה תיאבון (שמא נומר רעב) לא קיבלתי.
לא הייתי מתנגד לראות כאן עוד גארד לצדו של הגארד שאמור להצטרף, אבל הדבר נראה לא ראלי בעליל.

במקום בורשטיין או לצידו, או במקום אוחיון או שייר, למכבי יש צורך בגארד שיודע לעלות מן הספסל ולייצר נקודות.

בדיעבד הייתי רוצה לראות את לאנדסברג העונה ולא את שאייר, הוא הרבה יותר מוכן ( גם פיזית ) לרמות שמכבי צריכה.
אבל נדמה לי שרוזן לא רצה לשחרר אותו ( יש לו חוזה בחיפה ) ודרש סכומים גבוהים בעליל ולא מוצדקים. אבל אני משוכנע שמכבי עוד תשים עליו את היד.

09 אוקטובר 2011, 11:07

חביב אורנג'ד כתב:גם אני צמתי ביום כיפור, אבל כזה תיאבון (שמא נומר רעב) לא קיבלתי.

מכבי לא צריכה "גארד שיודע לעלות מהספסל".
מכבי צריכה - גארד.
יוגב אוחיון בחמישיה זה לשחק בהתקפה ארבעה נגד חמישה.
כל מי שראה כמה משחקים בחייו מבין שזה פשוט מגוחך שהשחק הזה עולה בחמישייה של מכבי.
הגארד שיבוא חייב ליהיות שחקן חמישייה.
ולאלה שמעדיפים שיבוא עכשיו מחליף לפארמר - לדעתי עדיף שקודם יביאו 2 ואח"כ ליפני שפארמר ילך יביאו 1.
לפתוח עם יוגב בחמישייה נגד מילאנו זה לא לענייןןןןןןןןןןןןןןןןן

09 אוקטובר 2011, 11:08

yarinsaky כתב:

בדיעבד הייתי רוצה לראות את לאנדסברג העונה ולא את שאייר, הוא הרבה יותר מוכן ( גם פיזית ) לרמות שמכבי צריכה.
אבל נדמה לי שרוזן לא רצה לשחרר אותו ( יש לו חוזה בחיפה ) ודרש סכומים גבוהים בעליל ולא מוצדקים. אבל אני משוכנע שמכבי עוד תשים עליו את היד.

אני כבר בקיץ העדפתי את לאנדסברג על-פני שייר.
בכל אופן, לי יש תחושה שמכבי כן יכלה לשים עליו את היד, אבל כנראה שהדבר היה כרוך בשחרורו של בורשטיין, דבר שההנהלה לא היתה מאפשרת.

09 אוקטובר 2011, 11:11

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:

אני כבר בקיץ העדפתי את לאנדסברג על-פני שייר.
בכל אופן, לי יש תחושה שמכבי כן יכלה לשים עליו את היד, אבל כנראה שהדבר היה כרוך בשחרורו של בורשטיין, דבר שההנהלה לא היתה מאפשרת.

הדבר היה כרוך בתשלום ביי אאוט וכידוע פדרמן לא נוהג לשלם ביי אאוט על שחקנים, גם אם הוא מינימלי..
נושא נעול