המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

JasonWilliams12 כתב:פארקר ודריק זה פשוט אהבה אין שום קשר לפארגו מה את בכלל משווה?
פארגו הוא שחקן הכי טוב שהיה לנו פה ב5 שנים אחרונות ואני אוהב שחקנים מסוגו
קובי כתב:עד היום בערב או לעולם לא ?

חביב אורנג'ד כתב:גם אני צמתי ביום כיפור, אבל כזה תיאבון (שמא נומר רעב) לא קיבלתי.
לא הייתי מתנגד לראות כאן עוד גארד לצדו של הגארד שאמור להצטרף, אבל הדבר נראה לא ראלי בעליל.
לדעתי, מכבי עשתה טעות בקיץ בכך שהיא לא הלכה בכל הכוח על לאנדסברג.
במקום בורשטיין או לצידו, או במקום אוחיון או שייר, למכבי יש צורך בגארד שיודע לעלות מן הספסל ולייצר נקודות.
לאנדסברג היה מתאים כמו כפפה לתפקיד כזה.
חביב אורנג'ד כתב:גם אני צמתי ביום כיפור, אבל כזה תיאבון (שמא נומר רעב) לא קיבלתי.
לא הייתי מתנגד לראות כאן עוד גארד לצדו של הגארד שאמור להצטרף, אבל הדבר נראה לא ראלי בעליל.
במקום בורשטיין או לצידו, או במקום אוחיון או שייר, למכבי יש צורך בגארד שיודע לעלות מן הספסל ולייצר נקודות.
yarinsaky כתב:חביב אורנג'ד כתב:גם אני צמתי ביום כיפור, אבל כזה תיאבון (שמא נומר רעב) לא קיבלתי.
בדיעבד הייתי רוצה לראות את לאנדסברג העונה ולא את שאייר, הוא הרבה יותר מוכן ( גם פיזית ) לרמות שמכבי צריכה.
אבל נדמה לי שרוזן לא רצה לשחרר אותו ( יש לו חוזה בחיפה ) ודרש סכומים גבוהים בעליל ולא מוצדקים. אבל אני משוכנע שמכבי עוד תשים עליו את היד.

חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:חביב אורנג'ד כתב:גם אני צמתי ביום כיפור, אבל כזה תיאבון (שמא נומר רעב) לא קיבלתי.
בדיעבד הייתי רוצה לראות את לאנדסברג העונה ולא את שאייר, הוא הרבה יותר מוכן ( גם פיזית ) לרמות שמכבי צריכה.
אבל נדמה לי שרוזן לא רצה לשחרר אותו ( יש לו חוזה בחיפה ) ודרש סכומים גבוהים בעליל ולא מוצדקים. אבל אני משוכנע שמכבי עוד תשים עליו את היד.
אני כבר בקיץ העדפתי את לאנדסברג על-פני שייר.
בכל אופן, לי יש תחושה שמכבי כן יכלה לשים עליו את היד, אבל כנראה שהדבר היה כרוך בשחרורו של בורשטיין, דבר שההנהלה לא היתה מאפשרת.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים