מרסר כתב:עידן כתב:ankram כתב:עידן כתב:refael כתב:האמת הרבה מחשבות
מכבי לא התחילה את העונה טוב, בכלל לא טוב.
ויש סיבות: סגל חדש לגמרי, לונדברג לא היה, סנטר? , לא משחקים ביד אליהו.
אבל לאחר ההתחלה הלא טובה הגיע אמצע העונה ושוב הקבוצה של קטש פשוט מתחברת.
מאזן מטורף ביורוליג( במיוחד במשחקי הבית ביד אליהו ) ודומיננטיות בליגה כמובן.
יש כמה וכמה שאלות שנשאלות:
האם קלארק מתאים להיות הרכז הראשון לאור היכולות המאוד מאוד טובות שלו? ( עדיין נחשב שחקן צעיר שיכול להשתפר)
האם סורקין מתאים להיות סנטר פותח במכבי? פשוט אולי צריך סנטר מחליף יותר מתאים מסנטוס?
האם מחליפים משהו בעמדה מספר 4 כשיש לך את הורד וליף הכישרוניים?
בריסט? חצי עונה פרווה. לא יודע.
לוני ווקר ה - שחקן שלך? לא מתאים לקטש.
יש המון שאלות אבל גם המון אופטימיות לגבי שחקנים מסוימים שעשו שידרוג מטורף
איך אתם רואים את שנה הבאה?
קלארק יכול להישאר, אבל ממש לא בתור רכז ראשון, אלא אם אנחנו שואפים שוב לסיים מחוץ למחוזות הפלייאוף. הוא לא הוכיח עדיין שהוא ברמה הזו.
את ווקר, בריסט, סנטוס, דאוטין והנקינס הייתי משחרר. את לונדברג הייתי משאיר כמחליף אם החוזה יהיה סביר, אחרת גם אותו הייתי משחרר. שחקן נחמד, אבל אין לו מקום במכבי אם ידרוש חוזה גדול מידי.
את כל הישראלים הייתי משאיר, אבל צריך להחתים מישהו שיבוא לפני ג'ונדי, שלא מסוגל כרגע לתרום יותר מכמה דקות בודדות ברמת יורוליג.
התקופה הטובה האחרונה (וקטש שמוציא הרבה יותר מהמקסימום מהקבוצה הזו) סנוורה פה אנשים שלא מבינים כמה הסגל הזה חלש.
איך לעזאזל אחרי השבוע האחרון אנשים רוצים לשחרר את בריסט?? אתם אשכרה מאמינים שאפשר להשיג יותר טוב מהחוזה שלו?
עוד פעם לבנות קבוצה חדשה מאפס? לאן אתה חושב שזה יביא אותנו אחרי 15 מחזורים?
אנשים פה התחרפנו לחלוטין כאילו זרים עומדים ומחכים לחתום פה , במדינה שנואה עם מלחמה אינסופית ללא קהל וללא בית.
אני מאתגר אותך להחליף את ג'ונדי שמישהו שיכול לתרום יותר וגם לשבת על הספסל ולא לקטר, אין ישראלי כזה.
קלארק יכול להישאר, אבל ממש לא בתור רכז ראשון , לונדברג רק אם יוריד בדרישות שלו ובלאט (להזכירך להשיר אותו יהיה יקר) , ועל כל אלה אתה מצפה שיביאו רכז ראשון?
אתה בהזיות חביבי , ממליץ לך להתפקח ומהר.
ברור שאפשר להשיג יותר טוב, גם עם הסכומים המצחיקים שמכבי מוציאים. רק צריך מחלקת סקאוטינג נורמלית בשביל לעשות את זה, מה שאין במכבי.
מי שבהזיות זה אתה, אם אתה חושב שהסגל הנוכחי יכול עונה הבאה להביא אותנו לפלייאוף. כל עוד אנחנו לא מגיעים לפלייאוף (קרי מקום 6 ומעלה) מבחינתי כל עונה להחליף סגל, כן. לא מעניין אותי אם נסיים מקום 11 או מקום 20, זה אותו דבר. גם מקום 10 זה לא טוב בהרבה בשביל סיכוי כמעט וודאי לעוף לפני הפלייאוף.
מכבי צריכה שיפצורים יש סגל לא ואו אבל סגל בריא שגם מביא לא מעט תוצאות, בהנחה שרוב הסגל הקיים נשאר מכבי צריכה שחקן עם קליעה בעמדה 2/3 במקום דאוטין שכמובן בריסט חייב להישאר, צריך להחתים את לונדברג ולהביא עוד רכז זר וצריך כמובן סנטר הגנתי אחד עם נוכחות שסגור את הצבע סטייל ג'וש ניבו, ולקוות שעד עונה הבאה נוכל לארח ביד אליהו שהוא מבצר ועודד שמכבי חייבת להתאבד עליו שישאר.
איזה תוצאות הוא מביא? שואף למקום 10 אחרי עונה מזעזעת בה הקבוצה הזו הפסידה לרוב הקבוצות שחזקות ממנה? רק לפני שבועיים מכבי הפסידה בחוץ לקבוצה בינונית מינוס
חלק לא מבוטל מהתוצאות האחרונות זה גם הודות ללו"ז הקל. שפצורים קלים לא יביאו את הסגל הזה להתמודדות על מקום 1-6, שם אני רוצה לראות את מכבי מידי עונה, או גג במקומות 7-8 בעונה חלשה יותר. ציפיות נמוכות יותר ממקום 8 זה כבר ציפיות של קבוצת תחתית.