פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מחזור 2: מכבי נגד פרטיזן - חמישי, 21:00, ערוץ 1

26 אוקטובר 2011, 19:56

חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שזה דוקא יהיה רעיון לא רע לתת ללנגפורד לשחק הרבה (בהנחה והוא בכושר סביר כמובן) ואולי אף לתת לו לפתוח בחמישיה.
כמדומני, גם כשמרכוס בראון הגיע לכאן, הוא נזרק ישר לחמישיה של מכבי ותוך זמן קצר יחסית הצליח להשתלב.

מרכוס בראון אם אני לא טועה שיחק בצורה סדירה עד שהוא הגיע למכבי ועזב בגלל בעיות כלכליות של המועדון..
לאנגפורד לא שיחק בצורה סדירה ולא נמצא כרגע בכושר משחק..אבל אני עדיין מקווה שהוא יצליח לתרום למכבי מחר..

26 אוקטובר 2011, 20:10

לא מאמין שלאנגפורד יפתח. אני אפילו לא חושב שהוא יעלה לפני בורשטיין.

אני חושב שדייויד ינסה לראות אם הוא יכול לצלוח את המשחק הזה בלעדיו. אם נראה שמכבי בצרות, אז הוא יעלה.

נקווה שמכבי תיקח - זה מה שחשוב בסופו של דבר.

26 אוקטובר 2011, 20:29

jol9 כתב:לא מאמין שלאנגפורד יפתח. אני אפילו לא חושב שהוא יעלה לפני בורשטיין.

אני חושב שדייויד ינסה לראות אם הוא יכול לצלוח את המשחק הזה בלעדיו. אם נראה שמכבי בצרות, אז הוא יעלה.

נקווה שמכבי תיקח - זה מה שחשוב בסופו של דבר.

AMEN BROTHER

אבל גם יש את הרצון לראות את לנגפורד.

יש כאן מישהו בפורום שהולך מחר למשחק?

27 אוקטובר 2011, 11:48

מאמן פרטיזן, יובנוביץ', מגלה בקיאות מדהימה בכל הקשור לסגל של מכבי:

"למכבי יש מספר שחקנים מסוכנים והראשון שעולה במוחי הוא סופוקליס שחורציאניטיס ובנוסף לכך בעמדת הפוינט גארד יש למכבי את פניני ובורשטיין ולדעתי מדובר בשני שחקנים די מסוכנים. לשניהם יש הרבה ניסיון במפעלים האירופים".

http://one.co.il/Article/189330.html

27 אוקטובר 2011, 11:49

זה אומר שהסוכן הכפול מצאבן עושה עבודה טובה. :D

27 אוקטובר 2011, 13:34

סופו בספק למשחק היום ?
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 09345.html

27 אוקטובר 2011, 13:36

למה רשום שהמאמן אמר "לא גילה לי יותר מדי סודות"? המאמן אמר שמצ'באן לא גילה לו אלא שהוא יודע על מכבי ומכבי יודעים אליהם...

27 אוקטובר 2011, 13:38

6 לב צהוב כתב:סופו בספק למשחק היום ?
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 09345.html

:nonono :crybaby :duh
נקווה שישחק. פקוביץ' יחגוג מול ג'יימס והנדריקס.

27 אוקטובר 2011, 13:39

שישה גבוהים זה מיותר אה? :::

27 אוקטובר 2011, 13:40

Chen כתב:שישה גבוהים זה מיותר אה? :::

כן, שישה גבוהים זה מיותר. מה מאצ'בן היה יכול לעזור פה? הרי גם אם סופו לא ישחק, הנדריקס וג'יימס יקבלו את כל הדקות. אל תתחיל עם הדיונים האלה שוב. גם לבארסה הגדולה, שכולם פה מעריצים, יש 5 גבוהים.

27 אוקטובר 2011, 13:42

זה לא תורם למצב שיש פחות גבוה. ואני לא מהאלה שמעריצים את בארסה אז לא מעניין אותי כל כך מה יש להם.

27 אוקטובר 2011, 13:49

עוד גבוה זה מיותר מספיק 5 גם פניני יכול לשחק כ4 בליגה לא יקרה שום דבר
עדיף להביא עוד גארד טוב

27 אוקטובר 2011, 14:13

Chen כתב:שישה גבוהים זה מיותר אה? :::

כשיש לך 6 גבוהים ושני גארדים (שאחד מהם עלול לעזוב בכל רגע והשני בן 34) אז זה צעד הכרחי ונכון ב-1000% לשחרר את אחד הגבוהים בשביל להביא עוד גארד. אם היה למכבי את התקציב של ברצלונה אולי היה אפשר לחיות עם גם וגם.

27 אוקטובר 2011, 14:26

סוף סוף משחקים ביתיים איזה כיף כמה כבר אפשר לשחק בחוץ !
ואל תצפו לאיזה 20 הפרש היום כי זה לא יקרה יהיה מאוד קשה לנצח את הפרטיזנים

27 אוקטובר 2011, 14:40

6 לב צהוב כתב:סוף סוף משחקים ביתיים איזה כיף כמה כבר אפשר לשחק בחוץ !
ואל תצפו לאיזה 20 הפרש היום כי זה לא יקרה יהיה מאוד קשה לנצח את הפרטיזנים

מכבי יודעת לדרוס קבוצות הרבה יותר טובות מפרטיזן בהיכל. נוקיה הוא עדיין ייתרון אדיר ומכבי צריכה לנצח את המשחק הזה. 20 הפרש לא יהיה הפתעה גדולה.

27 אוקטובר 2011, 15:21

את מי אתם שמים על פקוביץ' אם סופו לא משחק? הנדריקס\ג'יימס\בלו? אני אישית הולכת על בלו..לא כי הוא ינטרל אותו..כי הוא האופציה הכי פחות גרועה למשימה..
גם סופו לפי דעתי לא יוכל לנטרל אותו בהגנה..ואל תשכחו שפקוביץ' עצר אותו עם אוברדוביץ' ביוון..

27 אוקטובר 2011, 15:27

Holiday_Armadillo כתב:את מי אתם שמים על פקוביץ' אם סופו לא משחק? הנדריקס\ג'יימס\בלו? אני אישית הולכת על בלו..לא כי הוא ינטרל אותו..כי הוא האופציה הכי פחות גרועה למשימה..
גם סופו לפי דעתי לא יוכל לנטרל אותו בהגנה..ואל תשכחו שפקוביץ' עצר אותו עם אוברדוביץ' ביוון..

בלו? הגזמת... עם כל הכבוד, ג'יימס והנדריקס יכולים להתמודד מולו טוב יותר. בכל מקרה, אני מאמין שסופו ישחק. זה לא שהוא חולה בצורה קשה מאוד. יקח כדור וישחק...

27 אוקטובר 2011, 15:27

Holiday_Armadillo כתב:את מי אתם שמים על פקוביץ' אם סופו לא משחק? הנדריקס\ג'יימס\בלו? אני אישית הולכת על בלו..לא כי הוא ינטרל אותו..כי הוא האופציה הכי פחות גרועה למשימה..

קשה מאוד לעצור את השחקן הזה, אני בטוח שבלו יכול לתת פייט לא רע, יכול להיות שמכבי תוכל לחדור קצת פנימה ולנסות להוציא אותו בעבירות...

ובכלל יש מצב שהוא יגיע למספר רב של נקודות , אבל יכול להיות שנצליח לשמור את האחרים.

27 אוקטובר 2011, 15:29

asafb96 כתב:בלו? הגזמת... עם כל הכבוד, ג'יימס והנדריקס יכולים להתמודד מולו טוב יותר. בכל מקרה, אני מאמין שסופו ישחק. זה לא שהוא חולה בצורה קשה מאוד. יקח כדור וישחק...

סופו קצת ילדותי ובכיין. מסוג השחקנים שלא משחקים עם פציעות/מחלות. אני גם מאמין שהוא יישחק, אבל גם אם לא, ג'יימס בנוי לא רע בשביל להתמודד עם פקוביץ'.

27 אוקטובר 2011, 15:30

asafb96 כתב:

בלו? הגזמת... עם כל הכבוד, ג'יימס והנדריקס יכולים להתמודד מולו טוב יותר. בכל מקרה, אני מאמין שסופו ישחק. זה לא שהוא חולה בצורה קשה מאוד. יקח כדור וישחק...

אני לא רואה את ג'יימס עוצר אותו כי הוא רזה מדי ואני לא רואה את הנדריקס עוצר אותו כי הוא נמוך מדי..
לפחות בלו יוכל לתת לו גוף..
ושוב,אני לא חושבת שיש מישהו מהגבוהים של מכבי שיכול לנטרל את פקוביץ'..רק פקוביץ' עצמו יכול לתפוס יום רע..
פרסם תגובה