מסקנות החודש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מסקנות החודש

הודעהעל ידי where is the love? » 02 נובמבר 2011, 15:53

אני לא יודע אם להשוות את סמית ופארמר למקרה של פארגו, אבל למשל בעונה שעברה במצב כזה יש שחשבו וגם אני שפארגו לא מתאים לרמות האלו, וטעינו והכל היה בסדר.

אני גם חושב שסמית לא מתאים לרמות האלו, ואני הייתי אולי פותח עם פניני ומחלק את הדקות עם בלו, אבל למרות הכל מי יודע, יכול להיות שהוא כן ישתפר.

צריך גם לזכור שמכבי לא משחקת טוב בכלל כקבוצה, ולכן השחקנים גם באופן אישי לא כל כך באים לידי ביטוי, יתכן ובמשחק טוב השחקנים ישחקו טוב יותר ואז נוכל לראות את היכולות האמיתיות שלהם. אפשר לומר שפארמר באמת לא טוב כרגע וגם סמית, אבל מצד שני אי אפשר לומר שהם האשמים במצב הזה של מכבי.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 נובמבר 2011, 17:55

felix_r כתב:
yarinsaky כתב:אענה לך סעיף סעיף :

1) אם היית בונה קבוצה כמו שהצעתי למעלה לא הייתה לך שום בעייה עם זרים, אולי סבב של שחקן אחד כל פעם והיית יכולל להריץ כמעט את כל הסגל בשני המפעלים. זה לא משהוא מופרך, למכבי היו פעם רק 4 או 5 זרים.

2 ) חלק גדול מהיריבות לא טובות כמעט בכלום ממה שיש בליגת קופל וההפרש הקטן, אם קיים, לא מצדיק את ההתרוצצות וההתעייפות בטיסות ובדרכים.

3 ) ההכנסות מהאדריאטית כמעט מתקזזות עם ההוצאות ( בטח אם אתה צריך להגדיל את הסגל בכל מיני שחקנים בינוניים כדי להסתגל לעומס ) , עיין ערך פדרמן שטען שמכבי לא מרוויחה יותר מדי על הליגה הזאת.

4 ) אפשר לזהות צעירים גם אם אתה שולח סקאטרים לליגות האלו , אתה ממש לא חייב לשחק שם פיזית. את מצ'אבאן הבאנו לפני שהתחלנו לשחק
באדריאטית.
חוץ מזה, גם בליגת קופל יש לא מעט כשרונות טובים, ראה ערך פרקינס, פארגו וכדומה.

5 ) לי יותר כיף כשאני מפרק את ירושלים, למשל, מאשר איזה קבוצה קיקיונית מקרואטיה. מה יש לי נגד האנשים החביבים האלו ?

6 ) כאן אני מסכים איתך. :)

מכל הדברים שאמרת כאן אני לא מוכן לקבל רק דבר אחד: אין מילה כזאת "סקאוטר" ! יש - סקאוט.

הכוונה לאדם שממונה על הסקאוט. ;)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 02 נובמבר 2011, 19:12

yarinsaky כתב:
felix_r כתב:
yarinsaky כתב:אענה לך סעיף סעיף :

1) אם היית בונה קבוצה כמו שהצעתי למעלה לא הייתה לך שום בעייה עם זרים, אולי סבב של שחקן אחד כל פעם והיית יכולל להריץ כמעט את כל הסגל בשני המפעלים. זה לא משהוא מופרך, למכבי היו פעם רק 4 או 5 זרים.

2 ) חלק גדול מהיריבות לא טובות כמעט בכלום ממה שיש בליגת קופל וההפרש הקטן, אם קיים, לא מצדיק את ההתרוצצות וההתעייפות בטיסות ובדרכים.

3 ) ההכנסות מהאדריאטית כמעט מתקזזות עם ההוצאות ( בטח אם אתה צריך להגדיל את הסגל בכל מיני שחקנים בינוניים כדי להסתגל לעומס ) , עיין ערך פדרמן שטען שמכבי לא מרוויחה יותר מדי על הליגה הזאת.

4 ) אפשר לזהות צעירים גם אם אתה שולח סקאטרים לליגות האלו , אתה ממש לא חייב לשחק שם פיזית. את מצ'אבאן הבאנו לפני שהתחלנו לשחק
באדריאטית.
חוץ מזה, גם בליגת קופל יש לא מעט כשרונות טובים, ראה ערך פרקינס, פארגו וכדומה.

5 ) לי יותר כיף כשאני מפרק את ירושלים, למשל, מאשר איזה קבוצה קיקיונית מקרואטיה. מה יש לי נגד האנשים החביבים האלו ?

6 ) כאן אני מסכים איתך. :)

מכל הדברים שאמרת כאן אני לא מוכן לקבל רק דבר אחד: אין מילה כזאת "סקאוטר" ! יש - סקאוט.

הכוונה לאדם שממונה על הסקאוט. ;)

שוב אתה טועה. סקואט זה האדם, הפעולה היא סקאוטינג. סקאוט זה האדם שעושה את הסקאוטינג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 נובמבר 2011, 19:16

אתה צודק, אני פשוט הבאתי את זה בלשון השאלה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־30 אורחים