יורוליג - המחזור הרביעי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג - המחזור הרביעי

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 נובמבר 2011, 21:58

שמואל1 כתב:מילאן מצ'באן מוביל את פרטיזן לניצחון גדול על ריאל עם משחק מצויין של 16 נקודות (8-8 מהקו) ולא פחות מ 12 ריבאונדים (23 מדד) ב 33 דקות. מצ'באן ממשיך את היכולת הטובה למדי בפרטיזן וצובר דקות רבות וניסיון יורוליג משמעותי. במכבי לא הייתה אפשרות להעניק לו התנאים האלו שדרושים בשבילו להתפתחות כשחקן. קצת חבל לי שהוא השחקן ששוחרר ולא הנדריקס הבינוני אבל זו למטרה טובה כי אני מאמין שמצ'באן יחזור שחקן הרבה יותר טוב בעונה הבאה.

אויש נו... הנדריקס מצוין והוא היה בין אלו שהביאו למכבי שני נצחונות חשובים מאוד על פרטיזן וריאל .

בלי שום קשר גם מאצ'בן מצוין ולכן חשבתי שמכבי צריכה להשאיר את שניהם , לצערינו משיקולים תקציביים זה לא עבד אבל זה לא גורע מהיכולת של אחד מהם.
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 נובמבר 2011, 22:00

יוסי22 כתב:
שמואל1 כתב:מילאן מצ'באן מוביל את פרטיזן לניצחון גדול על ריאל עם משחק מצויין של 16 נקודות (8-8 מהקו) ולא פחות מ 12 ריבאונדים (23 מדד) ב 33 דקות. מצ'באן ממשיך את היכולת הטובה למדי בפרטיזן וצובר דקות רבות וניסיון יורוליג משמעותי. במכבי לא הייתה אפשרות להעניק לו התנאים האלו שדרושים בשבילו להתפתחות כשחקן. קצת חבל לי שהוא השחקן ששוחרר ולא הנדריקס הבינוני אבל זו למטרה טובה כי אני מאמין שמצ'באן יחזור שחקן הרבה יותר טוב בעונה הבאה.

אויש נו... הנדריקס מצוין והוא היה בין אלו שהביאו למכבי שני נצחונות חשובים מאוד על פרטיזן וריאל .

בלי שום קשר גם מאצ'בן מצוין ולכן חשבתי שמכבי צריכה להשאיר את שניהם , לצערינו משיקולים תקציביים זה לא עבד אבל זה לא גורע מהיכולת של אחד מהם.

להנדריקס היו מספר משחקים טובים בזמן האחרון אבל אין מה לעשות, הוא פשוט שחקן בינוני. שון ג'יימס למשל לדעתי יכול לתרום אותם דברים ואפילו יותר. מילאן מצ'באן לעומת זאת מביא דברים אחרים למשחק בעמדה 4 כמו קליעה מחוץ לקשת ומשחק עם הפנים לסל. את הדבריםה אלו אין להנדריקס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 נובמבר 2011, 22:02

זה נחמד שלדעתך שון יכול להחליף אותו , במציאות עד עכשיו הוא 5 רמות מתחתיו.
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2011, 22:03

קירלנקו הוא השחקן המושלם-נק',ריב',אס',חט',חס',הגנה,התקפה,מנהיגות וחוסר אגו
שכחתי משהו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 נובמבר 2011, 22:05

rc4991 כתב:קירלנקו הוא השחקן המושלם-נק',ריב',אס',חט',חס',הגנה,התקפה,מנהיגות וחוסר אגו
שכחתי משהו?

לא סתם הוא מהשחקנים הבודדים בעולם שהצליחו להגיעו ל"חמש על חמש", הגעה ליותר מ 5 בכל הקטגוריות האפשרויות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2011, 22:06

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:קירלנקו הוא השחקן המושלם-נק',ריב',אס',חט',חס',הגנה,התקפה,מנהיגות וחוסר אגו
שכחתי משהו?

לא סתם הוא מהשחקנים הבודדים בעולם שהצליחו להגיעו ל"חמש על חמש", הגעה ליותר מ 5 בכל הקטגוריות האפשרויות.

מתי זה קרה ובאיזו ליגה? :heat
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 נובמבר 2011, 22:09

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:
שכחתי משהו?

מתי זה קרה ובאיזו ליגה? :heat

ב NBA
http://en.wikipedia.org/wiki/Double_%28 ... ve-by-five
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 22:09

יוסי22 כתב:זה נחמד שלדעתך שון יכול להחליף אותו , במציאות עד עכשיו הוא 5 רמות מתחתיו.

בדיוק.

שמואל, אני לפעמים לא מבין מאיפה אתה מפליץ את השטויות האלה.
שון ג'יימס הוא כרגע במעמד של יוגב ושל טל בעוד הנדריקס הוא במעמד של בלו.

צריך להבין לפעמים שיש עניינים של התאמה ומצ'אפים. מצ'באן יושב בול על ההרכב של פרטיזן, אבל במכבי זה לא עבד
כי יש את ליאור ואת בלו על העמדה שלו, והנדריקס נותן לבלאט את כל הדברים שביג מן מחליף צריך לתת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 10 נובמבר 2011, 22:11

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:זה נחמד שלדעתך שון יכול להחליף אותו , במציאות עד עכשיו הוא 5 רמות מתחתיו.

בדיוק.

צריך להבין לפעמים שיש עניינים של התאמה ומצ'אפים. מצ'באן יושב בול על ההרכב של פרטיזן, אבל במכבי זה לא עבד
כי יש את ליאור ואת בלו על העמדה שלו, והנדריקס נותן לבלאט את כל הדברים שביג מן מחליף צריך לתת.

זה בגלל קלקול הקיבה שיש לו בלראות את שאראס מחרבן עוד משחק , עם איזה 18 איבודים
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 נובמבר 2011, 22:11

jol9 כתב:

בדיוק.

שון ג'יימס לא קיבל הזדמנויות ביורוליג. הוא יכול לתת הרבה.
דיוויד בלאט משום מה התאהב בהנדריקס למרות שהוא עושה המון שטויות בהגנה, שזה בכלל אמור להיות הצד החזק שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי המכביה » 10 נובמבר 2011, 22:11

באטום בעוד משחק מטורף, ה-MVP השבוע עם מדד 35. פארמר עם מדד 27 אבל לא הצליח להתברג לחמישייה.
המכביה

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 22:14

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

בדיוק.

שון ג'יימס לא קיבל הזדמנויות ביורוליג. הוא יכול לתת הרבה.
דיוויד בלאט משום מה התאהב בהנדריקס למרות שהוא עושה המון שטויות בהגנה, שזה בכלל אמור להיות הצד החזק שלו.

שון ג'יימס קיבל הזדמנויות וגם יקבל בעתיד, אבל בוא נודה על האמת - מוריס הוא לא יהיה.
הנדריקס עושה המון דברים מצויינים על המגרש, ושחקנים כמוהו חשובים מאוד בעיקר בעמדות הפנים.

אה, ויש מצב שדייויד בלאט יודע מה הוא עושה, לא?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 נובמבר 2011, 22:16

jol9 כתב:אה, ויש מצב שדייויד בלאט יודע מה הוא עושה, לא?

לא!!!
שמואל לתפקיד המאמן, בלאט הביתה!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2011, 22:16

מצבאן יכול להביא קליעה מבחוץ ומשחק עם הפנים לסל מעמדה 4 , אבל זה בדיוק מה שבלו עושה מעמדה 4 וכולל ריבאונדים והגנה טובה ....מילאן זה השחקן הנכון לא במקום הנכון (כלומר במכבי) , פרטיזן היא המקום הנכון בשבילו כל עוד אליהו ובלו מחזיקים את עמדה 4 כמו שהם עושים את זה עד עכשיו....
מכיוון שזה לא הולך להשתנות בשנתיים הקרובות , אולי כדאי לנצל את היכולת הטובה של מילאן עכשיו בשביל לעשות עליו קופה ובמקומו להביא צעיר מוכשר לעמדות שהם קצת יותר קריטיות למכבי ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 10 נובמבר 2011, 22:19

הבעיה עם שון ג'יימס שגם הוא 4 בדיוק כמו ליאור, בלו וגם מאצ'בן. הוא לא יודע לשחק 5. אין לו שום תנועה של סנטר בהתקפה. חבל על הבחור.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2011, 22:19

יוני , אף אחד לא חשב שג'יימס יהיה מוריס כי מבחינה התקפית הוא אפילו לא קרוב...אני ציפיתי ממנו להיות יותר מטריה אוירית לשחקנים שחודרים וריבאונדר (שחקן נישה..) ואת זה בנתיים הוא לא מביא למרות שאין לי ספק שזה ילך וישתפר וכבר היום הוא כבר היה לא רע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 22:31

felix_r כתב:הבעיה עם שון ג'יימס שגם הוא 4 בדיוק כמו ליאור, בלו וגם מאצ'בן. הוא לא יודע לשחק 5. אין לו שום תנועה של סנטר בהתקפה. חבל על הבחור.

הגנתית ג'יימס יכול וצריך להתמודד ב-5. התקפית, הוא פשוט לא מספיק מלוטש, בלי קשר לעמדה. אני לא רואה מה הוא יכול לעשות כ-4 ביורוליג.
מסכים איתך שגם כ-5 הוא הולך לאיבוד.

מה שכן אפשר וצריך לעשות איתו, זה לשחק איתו בסגנון של פישר. כלומר לחפש אותו למהלכי קרש סל, או הטבעות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 22:32

yzafrir כתב:יוני , אף אחד לא חשב שג'יימס יהיה מוריס כי מבחינה התקפית הוא אפילו לא קרוב...אני ציפיתי ממנו להיות יותר מטריה אוירית לשחקנים שחודרים וריבאונדר (שחקן נישה..) ואת זה בנתיים הוא לא מביא למרות שאין לי ספק שזה ילך וישתפר וכבר היום הוא כבר היה לא רע...

חסימות הוא נותן. הבעיה היא שהוא לא מספיק אגרסיבי בשביל היורוליג.
הנדריקס הוא חיה שאוכל מסמרים. ג'יימס נראה יותר כמו סטודנט להנדסת אלקטרוניקה בקל-טק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 10 נובמבר 2011, 23:14

נראה שפרטיזן לא מתכוונת לוותר בקלות על הטופ 16. אני מעריך שהיא תילחם מול מילאנו על הכרטיס הרביעי, כאשר מכבי וריאל יסיימו ראשונות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 10 נובמבר 2011, 23:18

צסק"א הראתה הערב שוב שהיא הקבוצה הטובה ביבשת, בטח כשקירילנקו עוד בסביבה. ממש לידה נמצאת ברצלונה, שרשמה היום ניצחון מרשים מאוד על סיינה החזקה. אחריהן יש מספר קבוצות שנראות ברמה די דומה: מכבי, ריאל, סיינה ופאו. קשה לי מאוד להאמין שארבע משתתפות הפיינל פור לא יגיעו מהשישיה הזו, אבל תמיד יש איזו שהיא קבוצה מפתיעה שמצליחה להשתחל לשם בטעות ובהחלט ייתכן שזה יקרה גם השנה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Jack55 ו־14 אורחים