18 נובמבר 2011, 13:19
18 נובמבר 2011, 13:37
יוסי22 כתב:אנשים לא שבויים בשום דבר ואין לי שום בעיה לפרגן לו אבל אי אפשר לצאת לקרב עם שחקן שלא מסוגל לסיים לייאפ וקולע באופן כללי באחוזים מחרידים.
עם כל הכבוד לתרומה שלו בפן ההגנתי הוא פוגע במכבי בצד ההתקפי , זה מזכיר קצת את פרקינס שברגע שהוא נפצע ההתקפה של מכבי השתחררה רק שאצל פרקינס ההתקפה טובה בהרבה מאוחיון וגם בצד ההגנתי התרומה שלו הרבה יותר משמעותית .
אוחיון הוא סדרן עבודה ושחקן הגנה שזה נחמד רק שהוא מהווה 0 איום התקפי וזה תוקע את ההתקפה של מכבי.
18 נובמבר 2011, 13:38
yarinsaky כתב:טוב, אולי לא קראתי את כל הפוסטים.
18 נובמבר 2011, 13:40
18 נובמבר 2011, 19:46
Euro_Basket כתב:Allan Turing כתב:Euro_Basket כתב:הוא היה אולי הכי טוב על המגרש אתמול, אבל אין סיבה שהוא לא ישחק טוב מול קבוצה ברמה של שרלרואה.
אני עדיין לא הייתי ממהר לקשור לו כתרים. לאחר הסיבוב הראשון הוא עומד על אחוז בלתי נתפס של 8.3% ל-2 נק' (1 מ-12).
ו 33.3% מהשלוש, שזה לא רע בכלל.
2/6 ב-5 משחקים, כשהיריבים השאירו אותו חופשי. זה אומר שהוא קולע 0.4 שלשות למשחק, או אם תרצה, שלשה כל 2.5 משחקים. פשוט מדהים.
ליאור אליהו קלע בסיבוב הראשון ביורוליג בעונה שעברה ב-50% ל-3 (1 מ-2) זה הופך אותו לקלע שלשות טוב?
18 נובמבר 2011, 22:35
Allan Turing כתב:Euro_Basket כתב:Allan Turing כתב:Euro_Basket כתב:הוא היה אולי הכי טוב על המגרש אתמול, אבל אין סיבה שהוא לא ישחק טוב מול קבוצה ברמה של שרלרואה.
אני עדיין לא הייתי ממהר לקשור לו כתרים. לאחר הסיבוב הראשון הוא עומד על אחוז בלתי נתפס של 8.3% ל-2 נק' (1 מ-12).
ו 33.3% מהשלוש, שזה לא רע בכלל.
2/6 ב-5 משחקים, כשהיריבים השאירו אותו חופשי. זה אומר שהוא קולע 0.4 שלשות למשחק, או אם תרצה, שלשה כל 2.5 משחקים. פשוט מדהים.
ליאור אליהו קלע בסיבוב הראשון ביורוליג בעונה שעברה ב-50% ל-3 (1 מ-2) זה הופך אותו לקלע שלשות טוב?
נקודה זה נקודה, לא משנה איך היא נקלעה, אם יד על הפנים מהחצי, או לי-אפ חופשי מתחת לסל. ואם יוגב (שהצהרתם לא פעם שהוא נגר), מושאר חופשי בגלל דוחות סקאוט שנכתבו ע"י אנשים שלא יזהו שחקן גם אם הוא ידרוך להם על הרגל, אז יופי. והייתי ממליץ לך גם להסתכל על גרף ההתקדמות של יוגב, ולא על הממומצע בלבד, זה מרמה.
ליוגב אין כשרון כמו ליותם נגיד, אבל יש לא משהו שאי-אפשר ללמד-ושליותם לא יהיה אף-פעם.
אין לי טענות ליותם, אבל אני מבקש ממכם לא להוריד מישהו שיש לו אופי כזה, ולי נדמה שמתפתח לשחקן שיכול לתת המון בקו האחורי של מכבי עוד הרבה שנים.
19 נובמבר 2011, 08:34
19 נובמבר 2011, 10:36
19 נובמבר 2011, 10:37
19 נובמבר 2011, 10:57
19 נובמבר 2011, 12:26
טיקי חוזר כתב:בנגוד להרבה אחרים יוגב יודע טוב מאוד שהוא לא מושלם , מה לעשות שבשנה אחרונה התקדמות שלו נעצרה לגמרה בגלל המאמן סופר מוכשר שלו ... אבל הוא לקח מאמן קליעה פרטי על חשבונו ומתאמן אתו לפחות 6 שעות בשבוע . הוא משתפר להט להט ולפעמים עם עבודה סיזיפית משיגים יותר מכשור מולד והצלנות . כמו כן הוא משקיע בחדר כושר וחיזוק חלק גוף עליון .
אבל מבחינת דק' משחק פרשנים צדקו שהוא ידפק ... כי כולם משחקים 20 דק' בממוצע והוא משחק 30 דק'.
19 נובמבר 2011, 12:30
19 נובמבר 2011, 14:24
19 נובמבר 2011, 15:24
שמואל1 כתב:יש שיפור ביכולת של יוגב אוחיון בזמן האחרון. רואים מאוד שהוא משתדל ומשקיע, אבל לצערי זה לא מספיק. יוגב עדיין לא מוכשר בהתקפה בכדי להיות שחקן יורוליג. הוא מביא אנרגיות, הגנה לא רעה אבל זה לא מספיק לשאיפות של מכבי.
19 נובמבר 2011, 15:33
jol9 כתב:שמואל1 כתב:יש שיפור ביכולת של יוגב אוחיון בזמן האחרון. רואים מאוד שהוא משתדל ומשקיע, אבל לצערי זה לא מספיק. יוגב עדיין לא מוכשר בהתקפה בכדי להיות שחקן יורוליג. הוא מביא אנרגיות, הגנה לא רעה אבל זה לא מספיק לשאיפות של מכבי.
אבל הוא כבר שחקן יורוליג, אז איך זה מסתדר?
צריך להפריד בין כוכבים (סטייל נבארו, דיא וקירי), שחקנים מצויינים/מובילים (כמו סופו, אידסון, ליאור) ושחקני רוטציה/שחקנים משלימים (כמו סמית', פניני ואוחיון).
שלושת הסוגים האלה הם שחקני יורוליג לגיטימיים לחלוטין.
שחקנים מהסוג השלישי נמצאים בכל הקבוצות שיש ביורוליג, ולשחקנים כמו אוחיון יש מקום בהרבה מאוד קבוצות ביורוליג, ובוודאי במכבי.
19 נובמבר 2011, 15:36
מקאדו כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:יש שיפור ביכולת של יוגב אוחיון בזמן האחרון. רואים מאוד שהוא משתדל ומשקיע, אבל לצערי זה לא מספיק. יוגב עדיין לא מוכשר בהתקפה בכדי להיות שחקן יורוליג. הוא מביא אנרגיות, הגנה לא רעה אבל זה לא מספיק לשאיפות של מכבי.
צריך להפריד בין כוכבים (סטייל נבארו, דיא וקירי), שחקנים מצויינים/מובילים (כמו סופו, אידסון, ליאור) ושחקני רוטציה/שחקנים משלימים (כמו סמית', פניני ואוחיון).
שחקנים מהסוג השלישי נמצאים בכל הקבוצות שיש ביורוליג, ולשחקנים כמו אוחיון יש מקום בהרבה מאוד קבוצות ביורוליג, ובוודאי במכבי.
צודק , בכלל האבחנה הזו של שחקן יורוליג או לא היא כזו שאי אפשר לעשות כי אין דבר כזה ואי אפשר ממש לקבוע מי מתאים ומי לא , יש מספיק שחקנים שלא משחקים ביורוליג ועולים או לא נופלים על כאלו שמשחקים ביורוליג , הדבר היחיד שיכול לאבחן שחקן יורוליג זה העובדה שהוא משחק בקבוצה שמשחקת שם ותו לא .
19 נובמבר 2011, 16:05
jol9 כתב:שמואל1 כתב:יש שיפור ביכולת של יוגב אוחיון בזמן האחרון. רואים מאוד שהוא משתדל ומשקיע, אבל לצערי זה לא מספיק. יוגב עדיין לא מוכשר בהתקפה בכדי להיות שחקן יורוליג. הוא מביא אנרגיות, הגנה לא רעה אבל זה לא מספיק לשאיפות של מכבי.
19 נובמבר 2011, 16:24
19 נובמבר 2011, 16:41
yarinsaky כתב:לוישנייבסקי היו משחקים יותר טובים מאוחיון בפתיחת העונה ההיא, בטח בהתקפה. אני זוכר אותו מצטיין במשחק מול רומא בחוץ אז ובעוד משחק או שניים.
חבל שאין כאן את הההיסטוריה של הפורום הישן עם אשכולות שנפתחו על ווישי המלך, איזה שחקן ואיזה מאמי.
הייתי קצת דוחה את חגיגות אוחיון לסוף העונה.
19 נובמבר 2011, 16:45