המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שלח השווה עכשיו את לאנגפורד לאנקראם, אבל לא הבנתי אם זה לאנקראם הגולש או אנקראם השחקן.
Holiday_Armadillo כתב:אף קבוצה לא עברה את ה-20 נקודות לרבע..מדהים..
יש משחקים כמו נגד ריאל ונגד אפס שכיף לראות את מכבי ויש משחקים שזה זוועת עולם מבחינת איכות הכדורסל..
יש משחקים כמו נגד ריאל ונגד אפס שכיף לראות את מכבי ויש משחקים שזה זוועת עולם מבחינת איכות הכדורסל..
itai7 כתב:אז אל תראי תמשחק אם זה זוועת עולם, צריך לעודד את הקבוצה גם שלא הולך הכי חלק, לא כל הזמן משחקים כמו במשחקים מול ריאל ואפס
rc4991 כתב:למכבי יש אופציית יציאה בקיץ מהחוזה עם סמתי'?
אני יודע שאולי חלק יתעצבנו עליי אבל הוא לא ברמה למכבי-חוץ מהגנה אישית טובה וקצת ריבאונד אין לו כלום(ואל תחשבו שיש לו איזו קליעה גדולה כי אין לו)
rc4991 כתב:למכבי יש אופציית יציאה בקיץ מהחוזה עם סמתי'?
אני יודע שאולי חלק יתעצבנו עליי אבל הוא לא ברמה למכבי-חוץ מהגנה אישית טובה וקצת ריבאונד אין לו כלום(ואל תחשבו שיש לו איזו קליעה גדולה כי אין לו)
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:אף קבוצה לא עברה את ה-20 נקודות לרבע..מדהים..
אני מנחית לך שוב , כמו ביום חמישי - ההבדל הוא פארמר, אבל פארמר בכושר טוב. או מעולה.
jol9 כתב:rc4991 כתב:למכבי יש אופציית יציאה בקיץ מהחוזה עם סמתי'?
סמית' שחקן טוב, אבל אני מסכים שאין לו מספיק כלים בהתקפה. יש לו יכולת לעשות נקודות, לא רק בקליעה, או באיזו מתפרצת מזדמנת, אבל כמעט ולא רואים אותו מוריד
כדור על הרצפה.
מה שכן, הוא ולאנגפורד, נותנים הגנה טובה ואתלטית.
yarinsaky כתב:את מדברת על ניצחונות, אני מדבר על משחקים ברמה גבוהה, זה שני דברים שונים. אפשר לנצח את כל הליגה בלי פארמר, גם קבוצות כמו הקבוצה הבלגית הנחמדה.
תמשיכי להתכחש למובן מאליו.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:למכבי יש אופציית יציאה בקיץ מהחוזה עם סמתי'?
סמית' שחקן טוב, אבל אני מסכים שאין לו מספיק כלים בהתקפה. יש לו יכולת לעשות נקודות, לא רק בקליעה, או באיזו מתפרצת מזדמנת, אבל כמעט ולא רואים אותו מוריד
כדור על הרצפה.
מה שכן, הוא ולאנגפורד, נותנים הגנה טובה ואתלטית.
זה הקטע-שהוא לא יודע לעשות נקודות-אין לא ממש קליעה(ובטח שלא יציבה)והוא לא שם את הכדור על הרצפה
עם כל האהבה שלי אליו מכבי צריכה לשחרר אותו בקיץ
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:אף קבוצה לא עברה את ה-20 נקודות לרבע..מדהים..
אני מנחית לך שוב , כמו ביום חמישי - ההבדל הוא פארמר, אבל פארמר בכושר טוב. או מעולה.
כי פארמר לא שיחק נגד פרטיזן? או שרלרואה? או כל שאר המשחקים באדריאטית שניצחנו אבל לאו דווקא בצורה יפה?
לפעמים יש משחקים לא יפים..הבעיה היא שהשנה זה טיפה יותר בולט משנה שעברה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים