המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:סמית קלעי של 40% בשנתיים האחרונות ביורוקאפ ועם כל ההבדל הגדול זה לא משמעותי כל כך , קית קלעי של 35% ביורוליג , פארמר קלעי מצוין .
אוחיון ובורשטיין לא אמורים להיות פאקטור משמעותי ופאפס הוא השחקן המשמעותי היחיד שלא קולע אבל מפצה על זה בהבנת משחק נדירה.
חבל לסתם לעשות שחור איפה שלא קיימת בעיה - הרכב עם פארמר , פניני , סמית , בלו ולאנגפורד זה הרכב עם קלעים טובים יותר או פחות אבל קלעים יחד עם הזריזות של ליאור והמסה של סופו קשה מאוד לעצור את זה.
יוסי22 כתב:לא התכוונתי שמכבי היא הקבוצה הכי טובה באירופה כמו מכבי ההיא , אפילו לא קרוב .
אבל זו קבוצה בלי חסרונות נראים לעין שבנויה טוב ונכון עם כל הכבוד לרצף משחקים בינוני שמגיעה בתנאים בלתי אפשריים .
יוני - זה מגוחך לקחת 5 משחקים ולהחליט שזה הממוצע שלו על פני השנתיים האחרונות ופארמר הוא קלעי טוב כשהוא פנוי וזה מה שמכבי צריכה בתחום השלשות עם הדאבל טים על סופו.
קודי כתב:יוסי22 כתב:מסכים ולא מסכים .
ברור שיש פה בעיה שראשיתה בסכין שפארגו תקע בהכנות של מכבי לעונה והמשכה בהתנהלות לא כל כך מקצועית של ההנהלה ( טעות נדירה בניגוד למה שאתה חושב וההצלחות של הקבוצה מוכיחות את זה , פעם זה בלאט , פעם פיני , פעם רלף ופעם שרף או בגזרת השחקנים פעם שארס ופארקר פעם מקדונלד והאפמן מה שנשאר קבוע זו ההנהלה ) , בסופו של דבר כשנראה שהשביתה תימשך לאורך רוב העונה או כולה מכבי יצאה מזה בזול .
בכל אופן זה לא רלוונטי לביקורת הלא עניינית שמוטחת פה בקבוצה כי כרגע כל עוד פארמר פה מדובר בקבוצה שהיא על סף המושלמת ורק כושר קליעה לקוי וזמני מונע ממנה לדרוס כל מה שזז , בתקווה שביום חמישי השחקנים יחזרו לכושר קליעה סביר ( סביר , לא טוב ) נראה פה שוב את הקבוצה שפירקה את ריאל ( פירקה למרות ההפרש בסיום ואולי פה יש בעיה קטנה של מכבי וזה החוסר יכולת לגמור משחקים כשהיא יכולה בניגוד לשנה שעברה).
אבל מה זה עוזר שהקבוצה טובה עם פרמאר כשבמאני טיים די ברור שהוא לא יהיה כאן?
יוסי22 כתב:ואני חושב שצריך להעריץ אותו על מה שהוא עשה בסוף השבוע הזה כשהוא עלה לשחק חולה ונכנס לתוך רצף בלתי אפשרי של משחקים , הכי קל זה לקום ולברוח ואז היו מדברים כמה הוא חסר.
קודי כתב:יוסי22 כתב:ואני חושב שצריך להעריץ אותו על מה שהוא עשה בסוף השבוע הזה כשהוא עלה לשחק חולה ונכנס לתוך רצף בלתי אפשרי של משחקים , הכי קל זה לקום ולברוח ואז היו מדברים כמה הוא חסר.
על המסירות, ההתמדה והעובדה שהוא בחור טוב בהחלט צריך להעריץ אותו, אבל מדובר בקבוצת כדורסל ולא בקן של הצופים.
יוסי22 כתב:קודי כתב:יוסי22 כתב:ואני חושב שצריך להעריץ אותו על מה שהוא עשה בסוף השבוע הזה כשהוא עלה לשחק חולה ונכנס לתוך רצף בלתי אפשרי של משחקים , הכי קל זה לקום ולברוח ואז היו מדברים כמה הוא חסר.
על המסירות, ההתמדה והעובדה שהוא בחור טוב בהחלט צריך להעריץ אותו, אבל מדובר בקבוצת כדורסל ולא בקן של הצופים.
לא , על זה שהוא עלה לשחק חולה רק כדי שישפטו אותו כאילו הוא בריא לגמרי הרי בינינו מי לא יכול לשחק 40 דקות עם חום או מה שזה לא יהיה .
יוסי22 כתב:ואני חושב שצריך להעריץ אותו על מה שהוא עשה בסוף השבוע הזה כשהוא עלה לשחק חולה ונכנס לתוך רצף בלתי אפשרי של משחקים , הכי קל זה לקום ולברוח ואז היו מדברים כמה הוא חסר.
jol9 כתב:ד"א - בNBA רצפים כאלה הם די שכיחים. אפילו נבחרת הנערים של אוחנה, שיחקה 3 משחקים ב-4 ימים, ואני כבר לא מדבר על טניסאים, שעושים את זה
במשך כל השנה.
זה לא תירוץ מספיק טוב.
misha כתב:jol9 כתב:ד"א - בNBA רצפים כאלה הם די שכיחים. אפילו נבחרת הנערים של אוחנה, שיחקה 3 משחקים ב-4 ימים, ואני כבר לא מדבר על טניסאים, שעושים את זה
במשך כל השנה.
זה לא תירוץ מספיק טוב.
בNBA שתי הקבוצות פחות או יותר באותו מצב ורגילות לעומסים כאלה. מגדל נחו מיום שלישי בזמן שאנחנו שיחקנו עוד 2 משחקים. שחקני מכבי לא מכונות, היה ברור שזה ישפיע. תוסיף לזה את כל הפציעות הקטנות והמחלות (סמית', אליהו, סופו, פארמר, ג'יימס) וזה שכנמה שחקנים לא בכושר. נכון, תירוצים, אבל כל זה מצטבר ואתה מקבל את הזוועה שהייתה אתמול.
קודי כתב:misha כתב:jol9 כתב:ד"א - בNBA רצפים כאלה הם די שכיחים. אפילו נבחרת הנערים של אוחנה, שיחקה 3 משחקים ב-4 ימים, ואני כבר לא מדבר על טניסאים, שעושים את זה
במשך כל השנה.
זה לא תירוץ מספיק טוב.
בNBA שתי הקבוצות פחות או יותר באותו מצב ורגילות לעומסים כאלה. מגדל נחו מיום שלישי בזמן שאנחנו שיחקנו עוד 2 משחקים. שחקני מכבי לא מכונות, היה ברור שזה ישפיע. תוסיף לזה את כל הפציעות הקטנות והמחלות (סמית', אליהו, סופו, פארמר, ג'יימס) וזה שכנמה שחקנים לא בכושר. נכון, תירוצים, אבל כל זה מצטבר ואתה מקבל את הזוועה שהייתה אתמול.
הבעיה היא שהיכולת של הקבוצה גם ביום חמישי ושבת היתה זוועתית ושם לא היה עניין של עייפות.
יוסי22 כתב:אבל את זה מכבי עשתה כבר יותר מפעם אחת .
הבעיה היתה במחלות ובפציעות שגרמו למכבי להכנס לא טוב לסופ"ש הזה ובנוסף זה שהיו 2 משחקים תוך 24 שעות הלחיץ את המערכת .
ואדרבה הנה יש לנו הזדמנות לבחון באמת איך מכבי נראית עם 3 משחקים בתנאים נורמלים.
וצפריר - מכבי לא צריכה לקלוע כמו מטורפת אלא לחזור לכושר קליעה סביר מינוס שיתן לסופו ואליהו לעשות את מה שהם יודעים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים