חמישי: מכבי-מילאנו: 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי: מכבי-מילאנו: 21:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 10:14

כי עובדתית מכבי ניצחה את כל המשחקים החשובים שלה למעט אחד (מילאנו בחוץ) ובפעם ה-20 היא מובילה את הבית הכי קשה ביורוליג , בשבילי יחד עם הכישרון המובנה שיש בסגל זה מספיק.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 10:41

יוסי22 כתב:סמית קלעי של 40% בשנתיים האחרונות ביורוקאפ ועם כל ההבדל הגדול זה לא משמעותי כל כך , קית קלעי של 35% ביורוליג , פארמר קלעי מצוין .

אוחיון ובורשטיין לא אמורים להיות פאקטור משמעותי ופאפס הוא השחקן המשמעותי היחיד שלא קולע אבל מפצה על זה בהבנת משחק נדירה.

חבל לסתם לעשות שחור איפה שלא קיימת בעיה - הרכב עם פארמר , פניני , סמית , בלו ולאנגפורד זה הרכב עם קלעים טובים יותר או פחות אבל קלעים יחד עם הזריזות של ליאור והמסה של סופו קשה מאוד לעצור את זה.

זה הכל בתאוריה. האחוזים של סמית' משלוש לא מעניינים אף אחד, כי בינתיים במכבי הוא עומד על 25% ביורוליג, ואני מאמין שבסיכום של כל המשחקים
של מכבי, זה לא יותר גבוה מזה.
אחרי 5 משחקים, סמית' עשה פעם אחת רנקינג של 15, וב-4 משחקים רנגינג של פחות מ-4.
אידסון לעומתו עשה 4 משחקים של רנגינג מתחת ל-4 בשנתיים וחצי (2 עונות מלאות במכבי ועוד חצי עונה עד עכשיו בבארסה).

ד"א פארמר הוא קלעי סביר, לא מצויין. בטח לא ביורוליג, כשהיריבות מתמקדות בעיקר בו, בניגוד לNBA שם היו לו הרבה יותר מבטים חופשיים.
בלו הוא קלעי מצויין באמת, ופניני אמור להיות כזה, כשהוא בכושר. כל השאר לא מספיק טובים בתחום הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 10:41

קבוצה כמעט משלמת ? נו באמת.
מכבי של 2003-2004 הייתה על סף שלמות, לא מכבי של היום.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 10:52

לא התכוונתי שמכבי היא הקבוצה הכי טובה באירופה כמו מכבי ההיא , אפילו לא קרוב .

אבל זו קבוצה בלי חסרונות נראים לעין שבנויה טוב ונכון עם כל הכבוד לרצף משחקים בינוני שמגיעה בתנאים בלתי אפשריים .

יוני - זה מגוחך לקחת 5 משחקים ולהחליט שזה הממוצע שלו על פני השנתיים האחרונות ופארמר הוא קלעי טוב כשהוא פנוי וזה מה שמכבי צריכה בתחום השלשות עם הדאבל טים על סופו.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 10:58

יש חסרונות שנראים לשתי העיניים אפילו. :D
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 11:29

יוסי22 כתב:לא התכוונתי שמכבי היא הקבוצה הכי טובה באירופה כמו מכבי ההיא , אפילו לא קרוב .

אבל זו קבוצה בלי חסרונות נראים לעין שבנויה טוב ונכון עם כל הכבוד לרצף משחקים בינוני שמגיעה בתנאים בלתי אפשריים .

יוני - זה מגוחך לקחת 5 משחקים ולהחליט שזה הממוצע שלו על פני השנתיים האחרונות ופארמר הוא קלעי טוב כשהוא פנוי וזה מה שמכבי צריכה בתחום השלשות עם הדאבל טים על סופו.

לא החלטתי כלום. הסתכלתי הדף שלו באתר היורוליג ושם הכל כתוב. לא איכפת לי מה הוא עשה בשנה שעברה. מה שחשוב זה מה שהוא עושה השנה.

אני כן חושב שחייבים להמשיך ולתת לו את הקרדיט, כי אין ברירה אחרת. אבל באיזשהו מקום הקרדיט ייגמר, והוא יהיה חייב לספק תוצרת אמיתית.
יכול להיות שזה כבר יקרה ביום חמישי (הלוואי).

מה שבטוח, סמית' איבד לא מעט קרדיט אצל האוהדים עם היכולת שלו אתמול וזה לא דבר של מה בכך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 21 נובמבר 2011, 11:31

קודי כתב:
יוסי22 כתב:מסכים ולא מסכים .

ברור שיש פה בעיה שראשיתה בסכין שפארגו תקע בהכנות של מכבי לעונה והמשכה בהתנהלות לא כל כך מקצועית של ההנהלה ( טעות נדירה בניגוד למה שאתה חושב וההצלחות של הקבוצה מוכיחות את זה , פעם זה בלאט , פעם פיני , פעם רלף ופעם שרף או בגזרת השחקנים פעם שארס ופארקר פעם מקדונלד והאפמן מה שנשאר קבוע זו ההנהלה ) , בסופו של דבר כשנראה שהשביתה תימשך לאורך רוב העונה או כולה מכבי יצאה מזה בזול .

בכל אופן זה לא רלוונטי לביקורת הלא עניינית שמוטחת פה בקבוצה כי כרגע כל עוד פארמר פה מדובר בקבוצה שהיא על סף המושלמת ורק כושר קליעה לקוי וזמני מונע ממנה לדרוס כל מה שזז , בתקווה שביום חמישי השחקנים יחזרו לכושר קליעה סביר ( סביר , לא טוב ) נראה פה שוב את הקבוצה שפירקה את ריאל ( פירקה למרות ההפרש בסיום ואולי פה יש בעיה קטנה של מכבי וזה החוסר יכולת לגמור משחקים כשהיא יכולה בניגוד לשנה שעברה).

אבל מה זה עוזר שהקבוצה טובה עם פרמאר כשבמאני טיים די ברור שהוא לא יהיה כאן?

ברור למי? יש לך מידע חדש לגבי השביתה שעוד לא פורסם? אם כן, אשמח לשמוע. הסיכוי שלא תהיה עונה הוא די גדול כרגע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 11:32

ואני חושב שצריך להעריץ אותו על מה שהוא עשה בסוף השבוע הזה כשהוא עלה לשחק חולה ונכנס לתוך רצף בלתי אפשרי של משחקים , הכי קל זה לקום ולברוח ואז היו מדברים כמה הוא חסר.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 11:34

יוסי22 כתב:ואני חושב שצריך להעריץ אותו על מה שהוא עשה בסוף השבוע הזה כשהוא עלה לשחק חולה ונכנס לתוך רצף בלתי אפשרי של משחקים , הכי קל זה לקום ולברוח ואז היו מדברים כמה הוא חסר.

על המסירות, ההתמדה והעובדה שהוא בחור טוב בהחלט צריך להעריץ אותו, אבל מדובר בקבוצת כדורסל ולא בקן של הצופים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 11:38

קודי כתב:
יוסי22 כתב:ואני חושב שצריך להעריץ אותו על מה שהוא עשה בסוף השבוע הזה כשהוא עלה לשחק חולה ונכנס לתוך רצף בלתי אפשרי של משחקים , הכי קל זה לקום ולברוח ואז היו מדברים כמה הוא חסר.

על המסירות, ההתמדה והעובדה שהוא בחור טוב בהחלט צריך להעריץ אותו, אבל מדובר בקבוצת כדורסל ולא בקן של הצופים.

לא , על זה שהוא עלה לשחק חולה רק כדי שישפטו אותו כאילו הוא בריא לגמרי הרי בינינו מי לא יכול לשחק 40 דקות עם חום או מה שזה לא יהיה .
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 11:40

יוסי22 כתב:
קודי כתב:

לא , על זה שהוא עלה לשחק חולה רק כדי שישפטו אותו כאילו הוא בריא לגמרי הרי בינינו מי לא יכול לשחק 40 דקות עם חום או מה שזה לא יהיה .

אני אחזור שוב - לא רק בסוף השבוע הזה הוא גילה יכולת עלובה. גם קודם לכן, למעט החריג נגד ריאל, הוא הציג יכולת עלובה וחד גוניות מדאיגה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 11:40

להעריץ? למה? מה הוא משחק בחינם?
הוא לא חולה סופני עם כל הכבוד. מבחינתי, אם הוא עלה לשחק, אז הוא כשיר, והוא חשוף לביקורת ולמחמאות, כמו כל האחרים.

ד"א - בNBA רצפים כאלה הם די שכיחים. אפילו נבחרת הנערים של אוחנה, שיחקה 3 משחקים ב-4 ימים, ואני כבר לא מדבר על טניסאים, שעושים את זה
במשך כל השנה.
זה לא תירוץ מספיק טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 21 נובמבר 2011, 11:47

jol9 כתב:ד"א - בNBA רצפים כאלה הם די שכיחים. אפילו נבחרת הנערים של אוחנה, שיחקה 3 משחקים ב-4 ימים, ואני כבר לא מדבר על טניסאים, שעושים את זה
במשך כל השנה.
זה לא תירוץ מספיק טוב.

בNBA שתי הקבוצות פחות או יותר באותו מצב ורגילות לעומסים כאלה. מגדל נחו מיום שלישי בזמן שאנחנו שיחקנו עוד 2 משחקים. שחקני מכבי לא מכונות, היה ברור שזה ישפיע. תוסיף לזה את כל הפציעות הקטנות והמחלות (סמית', אליהו, סופו, פארמר, ג'יימס) וזה שכנמה שחקנים לא בכושר. נכון, תירוצים, אבל כל זה מצטבר ואתה מקבל את הזוועה שהייתה אתמול.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 11:52

misha כתב:
jol9 כתב:ד"א - בNBA רצפים כאלה הם די שכיחים. אפילו נבחרת הנערים של אוחנה, שיחקה 3 משחקים ב-4 ימים, ואני כבר לא מדבר על טניסאים, שעושים את זה
במשך כל השנה.
זה לא תירוץ מספיק טוב.

בNBA שתי הקבוצות פחות או יותר באותו מצב ורגילות לעומסים כאלה. מגדל נחו מיום שלישי בזמן שאנחנו שיחקנו עוד 2 משחקים. שחקני מכבי לא מכונות, היה ברור שזה ישפיע. תוסיף לזה את כל הפציעות הקטנות והמחלות (סמית', אליהו, סופו, פארמר, ג'יימס) וזה שכנמה שחקנים לא בכושר. נכון, תירוצים, אבל כל זה מצטבר ואתה מקבל את הזוועה שהייתה אתמול.

הבעיה היא שהיכולת של הקבוצה גם ביום חמישי ושבת היתה זוועתית ושם לא היה עניין של עייפות.
קודי

הודעהעל ידי misha » 21 נובמבר 2011, 11:59

קודי כתב:
misha כתב:
במשך כל השנה.
זה לא תירוץ מספיק טוב.

הבעיה היא שהיכולת של הקבוצה גם ביום חמישי ושבת היתה זוועתית ושם לא היה עניין של עייפות.

לא נכנסנו טוב לסדרת המשחקים הזו מהתחלה עם המחלה של סופו וסמית', ששינתה את החמישייה ואת הרוטציה ופגעה בקצב של הקבוצה. גם פארמר שיחק לא כשיר ויותר הזיק משר עזר בחמישי. המשחקים האחרונים מבחינתי לא מייצגים את מה שיהיה בהמשך. כבר ביום חמישי אחרי כמה ימי מנוחה וכשהקבוצה תבוא יותר בריאה למשחק, לדעתי נראה יכולת יותר טובה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 12:13

אני לא רואה את מכבי פתאום הופכת לגמרי את סגנון המשחק שלה או שפתאום מתחילה לקלוע מבחוץ כמו מטורפת , אי אפשר להתכחש לזה שפניני וסמית שהיו קלעי השלשות הבולטים מתחילת העונה כולל משחקי ההכנה והאדריאטית , לא נמצאים בכושר טוב .
מכבי יהיו חייבים לעלות מדרגה או שניים בהגנה ולשחק משחק מהיר של מתפרצות כי בזה היא עדיין טובה ובזה שחקן כמו לאנגפורד בכושרו הנוכחי יכול לעזור גם כן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 12:15

אגב, בסוף השבוע הקרוב מחכה למכבי מסע משחקים לא הרבה יותר קל מזה שהיה לה השבוע. בחמישי יש משחק קשה וחשוב מול מילאנו, בשבת משחק לא פשוט מול צ'דביטה זאגרב (קבוצה טובה יותר מציבונה) וביום שני החבר'ה עולים לחיפה למשחק נגד חבורת האתלטים הפרועים של מיקי גורקה. קל זה לא הולך להיות.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 12:45

אבל את זה מכבי עשתה כבר יותר מפעם אחת .

הבעיה היתה במחלות ובפציעות שגרמו למכבי להכנס לא טוב לסופ"ש הזה ובנוסף זה שהיו 2 משחקים תוך 24 שעות הלחיץ את המערכת .

ואדרבה הנה יש לנו הזדמנות לבחון באמת איך מכבי נראית עם 3 משחקים בתנאים נורמלים.

וצפריר - מכבי לא צריכה לקלוע כמו מטורפת אלא לחזור לכושר קליעה סביר מינוס שיתן לסופו ואליהו לעשות את מה שהם יודעים.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 13:09

יוסי22 כתב:אבל את זה מכבי עשתה כבר יותר מפעם אחת .

הבעיה היתה במחלות ובפציעות שגרמו למכבי להכנס לא טוב לסופ"ש הזה ובנוסף זה שהיו 2 משחקים תוך 24 שעות הלחיץ את המערכת .

ואדרבה הנה יש לנו הזדמנות לבחון באמת איך מכבי נראית עם 3 משחקים בתנאים נורמלים.

וצפריר - מכבי לא צריכה לקלוע כמו מטורפת אלא לחזור לכושר קליעה סביר מינוס שיתן לסופו ואליהו לעשות את מה שהם יודעים.

בפעם האחרונה שהיה למכבי משחק רציני באדריאטית (נגד פרטיזן) היא היתה על סף הפסד ביתי לקבוצה החלשה ביותר בליגת העל. אני מניח שתסכים איתי שהפסד לחיפה ועוד איזה הפסד או שניים בליגה במהלך השבועות הקרובים יעלו את מפלס הלחץ והמתח בקבוצה, מה שלא יתרום ליכולת.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 13:42

וחבל.

מכבי צריכה לשחק בליגה עם הנוער או ההרכב השלישי ואז כולם יבינו שזה לא מייצג כלום.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים