MTA2311 כתב:מכביסט27 כתב:מוזר ככל שזה ישמע, אבל אני לא דואג בצורה קיצונית מדי מעזיבתו של פרמאר..
מכירים את הקלישאה השחוקה "אין ואקום בכדורסל"? אז אולי מכבי תראה רע משחק אחד, שניים או שלושה גג, אבל בסוף בלאט יעשה את ההתאמות והשחקנים יאלצו לקבל על עצמם יותר אחריות.
מכבי היתה לפני פרמאר ותהיה גם אחריו, אנחנו נוהגים לומר את המשפט הזה אחרי כל שחקן שעוזב, אז מה שונה במקרה הזה?
זה לא יהיה קל, אבל יש לנו 12 שחקנים שרובם ברמות הגבוהות באירופה. אני גם לא חושב שזה יהיה צעד נכון עכשיו להוסיף עוד גארד לסגל (פרט לפרקינס שכבר מכיר את מכבי), מספיק קשה לשלב את לנגפורד..
נותר לי רק להודות לג'ורדן על החוויה שהוא נתן לנו, ו"לברך" את שאר הקבוצות שהביאו יותר משחקן NBA אחד על התפרקותם ההמונית
אתה מכיר את הקלישאה השחוקה "בשביל לנצח משחק כדורסל צריך לקלוע יותר נקודות מהיריב"? יש כרגע בקבוצה גארד שמסוגל לתת תפוקה התקפית? עד שלא יביאו שחקן ראוי במקומו מכבי תיראה השנה כמו שהיא נראתה מול שרלרואה, לובליאנה וירושלים
מכיר את הקלישאה השחוקה "לענות לבנאדם במשפטים שהוא משתמש בהם"?

אני עומד מאחורי המשפט שהדגשתי ב-100%. ואני לא מנסה להתחכם פה עם אף אחד, זאת פשוט אמונה וזה פשוט כדורסל. תפסיקו "להתגז'דר"...