JasonWilliams12 כתב:כן כבר ראינו שקטש שידע לעשות התאמות עשה צחוק ממכבי פשוט השפיל את בלאט
סבבה, נראה אותו בהמשך
אגב, אתה בטוח שאתה אוהד מכבי? זה נשמע כאילו אתה בא לחרחר שנאה בין האוהדים לבין כל מה שקשור למכבי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JasonWilliams12 כתב:כן כבר ראינו שקטש שידע לעשות התאמות עשה צחוק ממכבי פשוט השפיל את בלאט
JasonWilliams12 כתב:יש לי מנוי מספיק בשבילך?
אוהד את מכבי ורוצה שהיא אך ורק תצליח שונא לראות שחקנים שלא שווים אגורה כמו אוחיון וסמית' שמשחקים במכבי
זה פשוט מעלה לי את העצבים
asafb96 כתב:JasonWilliams12 כתב:יש לי מנוי מספיק בשבילך?
אוהד את מכבי ורוצה שהיא אך ורק תצליח שונא לראות שחקנים שלא שווים אגורה כמו אוחיון וסמית' שמשחקים במכבי
זה פשוט מעלה לי את העצבים
אוהד מכבי שכל ההודעות שלו זה הודעות שליליות. נגד השחקנים האפסים, ונגד פדרמן הגנב...
yarinsaky כתב:JasonWilliams12 כתב:10-15 דקות בקבוצה כמו פרטיזן/לובליאנה ממש לא מכבי
שחקן שאפילו לא כיכב בירושלים משחק בתור שחקן חמישייה במכבי זה יכול לקרות אך ורק תחת פדרמן
לא יודע אם זה פדרמן, לדעתי בלאט מנסה להוכיח כאן משהוא.
במקרה של אוחיון זה יגמר או בצל"ש או בטר"ש. אם בלאט יצליח איתו כרכז מוביל הוא יהיה גאון, אם לא, הוא מן הסתם יצא קטן.
אני חושב שקבוצות בליגה כבר מתחילות להריח דם. עדיין לא שטף גדול, אבל טפטוף. זה כבר לא שאראס - פארקר או מקדונלד - שפר, אפילו לא
פארגו - פרקינס.
זה בסך הכול אוחיון - סמית' ועם זה, הם אומרים לעצמם , זה לא בשמיים.
yzafrir כתב:ברור לחלוטין שהחוק של 4 זרים בליגת קופל הוא גורם הנזק העיקרי למכבי . לא רק בגלל איכות הזרים של מכבי העונה ( שאפילו עם זרים איכותיים יותר הייתה נפגעת...) אלא עצם זה שכל פעם הסגל של הזרים מתחלף וכתוצאה מכך גם המחוייבות שלהם במשחקי הליגה קצת נפגעת...וגם הישראלים שיש היום במכבי הם כבר לא הכי איכותיים שיש היום בליגה , לפחות מבחינת כושר משחק והמצב הפיזי הם לא במצב הכי טוב כרגע לעומת שחקנים בקבוצות אחרות .
אני בטוח שאם מכבי הייתה משחקת בתי מסגרות בלבד בסגל מלא היא הייתה ניראת אחרת לגמרי .
כרגע זה החוק שפוגע במכבי הכי הרבה ואני מעדיף את החוק הרוסי עליו בהרבה !!!
אם שנה הבאה לא ישנו את החוק הזה ויחזרו לחוק הרוסי ופיינל פור , אני הייתי רוצה שמכבי יעזבו לאדריאטית וזהו .
יוסי22 כתב:לדעתי בלאט עושה בדיוק את מה שהצעת , משתמש בליגה כפלטפורמה לקידום שחקנים , ראינו את זה עם לאנגפורד ובצד השני עם סופו שבניגוד למה שנכתב פה ברוב המשחקים ששיחק בעונה שעברה הוא דווקא נתן למכבי יתרון של כוח בלתי עציר לחלוטין ברמת הליגה גם אם זה בא על חשבון פגיעה בצד השני של המגרש , אי השיתוף שלו הוא נטו חלוקת כוחות ושיתוף שחקנים שמשחקים פחות כמו ג'יימס , אנחנו גם רואים את הרוטציה עם הישראלים שמתבטאת בעיקר אצל בלו.
בשורה התחתונה בלאט לא מייחס חשיבות מכרעת למשחקי הליגה והגיע הזמן שזה יגובה פה כי זה מה שרוב הגולשים רצו למיטב זכרוני .
יש למכבי משחק חשוב מאוד ביום חמישי וגם אם מכבי לא פייבוריטים עדיין יש סיכוי שניקח את זה ונבטיח את המקום הראשון וגם אם לא יכול להיות שהפסד בפחות מ-6 גם יספיק למקום הראשון בקונסטלציה מסויימת או במילים אחרות כל מה שיעזור למכבי ביום חמישי מבורך גם על חשבון משחק עלוב או חס וחלילה הפסד היום.
yarinsaky כתב:וההחלטה ליבש את פאפאס עוד יותר מוזרה בהתחשב בכך שגם בורשטיין לא ישחק היום בגלל מחלה, דבר שמותיר את מכבי עם מוביל כדור אחד נורמלי בשם אוחיון.
זה פשוט הרמה להנחתה לשמיר שילחץ היום את אוחיון 40 דקות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־8 אורחים