מכבי מול חולון, יום שני, אשכול המשחק

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי מול חולון, יום שני, אשכול המשחק

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 20:55

JasonWilliams12 כתב:כן כבר ראינו שקטש שידע לעשות התאמות עשה צחוק ממכבי פשוט השפיל את בלאט

סבבה, נראה אותו בהמשך
אגב, אתה בטוח שאתה אוהד מכבי? זה נשמע כאילו אתה בא לחרחר שנאה בין האוהדים לבין כל מה שקשור למכבי
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 04 דצמבר 2011, 20:58

יש לי מנוי מספיק בשבילך?
אוהד את מכבי ורוצה שהיא אך ורק תצליח שונא לראות שחקנים שלא שווים אגורה כמו אוחיון וסמית' שמשחקים במכבי
זה פשוט מעלה לי את העצבים
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 21:09

JasonWilliams12 כתב:יש לי מנוי מספיק בשבילך?
אוהד את מכבי ורוצה שהיא אך ורק תצליח שונא לראות שחקנים שלא שווים אגורה כמו אוחיון וסמית' שמשחקים במכבי

אוהד מכבי שכל ההודעות שלו זה הודעות שליליות. נגד השחקנים האפסים, ונגד פדרמן הגנב...
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 04 דצמבר 2011, 21:12

זהו - כבר אין ספק שיש כאן משהו אישי בין פאפאס לבלאט. כנראה עניין של אגו וחבל. מקווה שמלחמת האגו הזו לא תעלה לנו ביוקר, כי אני לא ממש רואה מי יכול לרכז משחק במכבי, מלבד אוחיון שלא מתאים לרמות הגבוהות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 04 דצמבר 2011, 21:18

asafb96 כתב:
JasonWilliams12 כתב:יש לי מנוי מספיק בשבילך?

אוהד מכבי שכל ההודעות שלו זה הודעות שליליות. נגד השחקנים האפסים, ונגד פדרמן הגנב...

ממש לא אני מפרגן לשחקנים שמגיע להם כמו בלו הנדריקס שחורצי ואליהו אתה רואה מה שאתה רוצה
אני שלילי רק נגד שחקנים טיפשים ולא סתם עוד 20 אנשים בפורום פה נופלים על אוחיון וסמית'
שנה שעברה שהיה לנו את פרקינס הנגר ופארגו התותח לא אמרתי כלום כי מכבי שטפה את המשחק ונהנתי לראות כדורסל מזה 5 שנים
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 04 דצמבר 2011, 21:26

yarinsaky כתב:
JasonWilliams12 כתב:10-15 דקות בקבוצה כמו פרטיזן/לובליאנה ממש לא מכבי
שחקן שאפילו לא כיכב בירושלים משחק בתור שחקן חמישייה במכבי זה יכול לקרות אך ורק תחת פדרמן

לא יודע אם זה פדרמן, לדעתי בלאט מנסה להוכיח כאן משהוא.

במקרה של אוחיון זה יגמר או בצל"ש או בטר"ש. אם בלאט יצליח איתו כרכז מוביל הוא יהיה גאון, אם לא, הוא מן הסתם יצא קטן.

אני חושב שקבוצות בליגה כבר מתחילות להריח דם. עדיין לא שטף גדול, אבל טפטוף. זה כבר לא שאראס - פארקר או מקדונלד - שפר, אפילו לא
פארגו - פרקינס.
זה בסך הכול אוחיון - סמית' ועם זה, הם אומרים לעצמם , זה לא בשמיים.

זה ברור לחלוטין.
הקבוצות בליגה לא מריחות דם, אלא כבר מצחצחות את עצמן לקראת הפיינל פור ועוד לפני כן, משחקי הגביע.

אמנם יוסי בטוח שגם בלי פארמר מכבי נותנת 30 הפרש למגדל ולכל שאר הקבוצות, אבל אני אישית בטוח בדיוק בדבר ההפוך.
לא סתם מכבי כ"כ מתקשה. העומס הוא לא תירוץ אלא מציאות שצריך לחיות איתה. זאת לא חוכמה להגיד שמכבי נראית ככה בגלל העומס.
במשחקי הגביע, מכבי תהיה עוד יותר עייפה ואולי חלילה פצועה, ואני ממש לא רגוע לקראת המשחקים האלה.

לגבי אוחיון - התקרה שלו היא ברורה. אתה יכול ללכת ולהתנפץ על פארגו, ועל רונדו ועל קלאטיס וכו', אבל עם אוחיון אתה יודע מה תקבל, וטווח הטעות שלך
הוא מאוד קטן. באמת לא ברור לי מה דייויד מנסה לעשות איתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 04 דצמבר 2011, 21:30

בדיוק אוחיון זה שיכול לעלות לנו בסופו של דבר ב"אליפות"
וזה הדבר הכי מפחיד במיוחד אם המשחק יהיה נגד הגועל
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי yzafrir » 05 דצמבר 2011, 08:12

ברור לחלוטין שהחוק של 4 זרים בליגת קופל הוא גורם הנזק העיקרי למכבי . לא רק בגלל איכות הזרים של מכבי העונה ( שאפילו עם זרים איכותיים יותר הייתה נפגעת...) אלא עצם זה שכל פעם הסגל של הזרים מתחלף וכתוצאה מכך גם המחוייבות שלהם במשחקי הליגה קצת נפגעת...וגם הישראלים שיש היום במכבי הם כבר לא הכי איכותיים שיש היום בליגה , לפחות מבחינת כושר משחק והמצב הפיזי הם לא במצב הכי טוב כרגע לעומת שחקנים בקבוצות אחרות .
אני בטוח שאם מכבי הייתה משחקת בתי מסגרות בלבד בסגל מלא היא הייתה ניראת אחרת לגמרי .
כרגע זה החוק שפוגע במכבי הכי הרבה ואני מעדיף את החוק הרוסי עליו בהרבה !!!
אם שנה הבאה לא ישנו את החוק הזה ויחזרו לחוק הרוסי ופיינל פור , אני הייתי רוצה שמכבי יעזבו לאדריאטית וזהו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2011, 09:51

yzafrir כתב:ברור לחלוטין שהחוק של 4 זרים בליגת קופל הוא גורם הנזק העיקרי למכבי . לא רק בגלל איכות הזרים של מכבי העונה ( שאפילו עם זרים איכותיים יותר הייתה נפגעת...) אלא עצם זה שכל פעם הסגל של הזרים מתחלף וכתוצאה מכך גם המחוייבות שלהם במשחקי הליגה קצת נפגעת...וגם הישראלים שיש היום במכבי הם כבר לא הכי איכותיים שיש היום בליגה , לפחות מבחינת כושר משחק והמצב הפיזי הם לא במצב הכי טוב כרגע לעומת שחקנים בקבוצות אחרות .
אני בטוח שאם מכבי הייתה משחקת בתי מסגרות בלבד בסגל מלא היא הייתה ניראת אחרת לגמרי .
כרגע זה החוק שפוגע במכבי הכי הרבה ואני מעדיף את החוק הרוסי עליו בהרבה !!!
אם שנה הבאה לא ישנו את החוק הזה ויחזרו לחוק הרוסי ופיינל פור , אני הייתי רוצה שמכבי יעזבו לאדריאטית וזהו .

זה נכון, וצריך לקחת את כל הדברים האלה בחשבון כשבאים להתמודד בליגה שלנו.
בגלל זה גם למשחקים הזניחים יש משמעות.

בעצם צריך להחליט על אחד מהשניים - או שמשתשים במשחקי הליגה כקרקע לקידום ושיקום של שחקנים שלא נמצאים בכושר, או שמתייחסים לזה ברצינות
ובאים לנצח, על מנת לייצר הרתעה ומומנטום חיובי.
לכל אחד מאלה יש חיסרונות ויש יתרונות.

הדבר הכי גרוע הוא בעצם שילוב של החסרונות שזה לקחת את השחקנים הטובים, אבל עדיין להתקשות ולהפסיד מדי פעם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 דצמבר 2011, 11:54

לדעתי בלאט עושה בדיוק את מה שהצעת , משתמש בליגה כפלטפורמה לקידום שחקנים , ראינו את זה עם לאנגפורד ובצד השני עם סופו שבניגוד למה שנכתב פה ברוב המשחקים ששיחק בעונה שעברה הוא דווקא נתן למכבי יתרון של כוח בלתי עציר לחלוטין ברמת הליגה גם אם זה בא על חשבון פגיעה בצד השני של המגרש , אי השיתוף שלו הוא נטו חלוקת כוחות ושיתוף שחקנים שמשחקים פחות כמו ג'יימס , אנחנו גם רואים את הרוטציה עם הישראלים שמתבטאת בעיקר אצל בלו.

בשורה התחתונה בלאט לא מייחס חשיבות מכרעת למשחקי הליגה והגיע הזמן שזה יגובה פה כי זה מה שרוב הגולשים רצו למיטב זכרוני .

יש למכבי משחק חשוב מאוד ביום חמישי וגם אם מכבי לא פייבוריטים עדיין יש סיכוי שניקח את זה ונבטיח את המקום הראשון וגם אם לא יכול להיות שהפסד בפחות מ-6 גם יספיק למקום הראשון בקונסטלציה מסויימת או במילים אחרות כל מה שיעזור למכבי ביום חמישי מבורך גם על חשבון משחק עלוב או חס וחלילה הפסד היום.
יוסי22

הודעהעל ידי where is the love? » 05 דצמבר 2011, 12:11

המצב ממש מוזר....נקווה לטוב....

לא ראוי מה שקורה בין בלאט לפאפאלוקאס וחבל מאוד, כי למרות כל המשבר לא היו בעיות שאינן מקצועיות בקבוצה הזאת, ועכשיו לצערי הרב יש, תסתכלו מה שקורה לקבוצה בכדורגל, אני ממש מקווה שהמצב לא יגיע למשהו כזה...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 דצמבר 2011, 12:14

יוסי, דבר בשם עצמך, אני לא רציתי שמכבי תזלזל במשחקי הליגה ואני לא חושב שזה שדה ניסויים ליורוליג. שדה הניסויים לא היה אמור להיות הליגה האדריאטית בכלל ?

למשחקים בארץ יש חשיבות מוראלית לקבוצה, לשחקנים ולהנהלה. העובדה היא שאנשים כאן עדיין לוקחים קשה הפסדים , בטח לירושלים , אבל גם לכל קבוצה אחרת.
אני באמת לא רואה איזה ניסונות מוצלחים אפשר לייצר מהמשחקים כאן. מכבי בקשיים בליגה גם בגלל שלא יצרה לה יתרון בגזרת הזרים, שרובם לא מהווים יתרון מכריע על חבריהם בקבוצות הקטנות יותר. זו הבעייה העיקרית של מכבי השנה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 דצמבר 2011, 12:24

לא .

ה"בעיה" היא העובדה שמכבי נדרשת להתחפש לקבוצה אחרת בשביל הליגה מה שמערער את שיווי המשקל בקבוצה , בכל זאת בלאט יכול היה לבחור לעלות עם ההרכב החזק והוא לא ממש עושה את זה משיקולי עלות /תועלת נכונים לטעמי.

ודיברתי בהחלט בשמי אבל גם בשם רוב הגולשים שלפחות לפי מה שזכור לי זו היתה רוח הדברים של רוב הגולשים כתגובה על החוקים ההזויים שקופל ממציא כל שנה כדי לפגוע בקבוצה .

אני גם ממש לא מסתיר את דעתי שמכבי צריכה לעזוב את הליגה כמה שיותר מהר עד שיתחלף פה היו"ר ויבוא אדם שלא עסוק מבוקר עד לילה בנסיונות לפגוע במכבי.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 דצמבר 2011, 12:33

מה זה ההרכב החזק לדעתך ? סמית' ולאנגפורד לא אמורים להיות הגארדים החזקים של בלאט ? הנה, הם עולים היום על המגרש, בלי התחשבות בזה שאוחיון נשאר רכז בודד.

כל העניין הוא מנוחה לסופו ? את זה אפשר לעשות בלי קשר. במילא מול קבוצות הגמדים שרצות כמו משוגעות הוא לפעמים חיסרון יותר מיתרון, לא מדובר כאן על סנטר סטייל האפמן.

כמו שאמר יוני, או שאתה בונה את הקבוצה בלי התחשבות בכלל בליגה ואז אל תביא שחקנים ישראלים מובילים ותשקיע יותר בזרים, או שתתמודד ברצינות.
מכבי יוצאת קרחת מכאן ומכאן. גם מראה חולשה בליגה וגם לא מראה שהיא קבוצה מבריקה השנה ביורוליג. זה בדיוק מסוג העונות שעלולות להיגמר רע.

ד"א, בורשטיין חולה היום ולא ישחק. פחות גארד מוביל כדור .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2011, 12:47

יוסי22 כתב:לדעתי בלאט עושה בדיוק את מה שהצעת , משתמש בליגה כפלטפורמה לקידום שחקנים , ראינו את זה עם לאנגפורד ובצד השני עם סופו שבניגוד למה שנכתב פה ברוב המשחקים ששיחק בעונה שעברה הוא דווקא נתן למכבי יתרון של כוח בלתי עציר לחלוטין ברמת הליגה גם אם זה בא על חשבון פגיעה בצד השני של המגרש , אי השיתוף שלו הוא נטו חלוקת כוחות ושיתוף שחקנים שמשחקים פחות כמו ג'יימס , אנחנו גם רואים את הרוטציה עם הישראלים שמתבטאת בעיקר אצל בלו.

בשורה התחתונה בלאט לא מייחס חשיבות מכרעת למשחקי הליגה והגיע הזמן שזה יגובה פה כי זה מה שרוב הגולשים רצו למיטב זכרוני .

יש למכבי משחק חשוב מאוד ביום חמישי וגם אם מכבי לא פייבוריטים עדיין יש סיכוי שניקח את זה ונבטיח את המקום הראשון וגם אם לא יכול להיות שהפסד בפחות מ-6 גם יספיק למקום הראשון בקונסטלציה מסויימת או במילים אחרות כל מה שיעזור למכבי ביום חמישי מבורך גם על חשבון משחק עלוב או חס וחלילה הפסד היום.

לגבי המשחק ביום חמישי אתה צודק מן הסתם. לכן באופן נקודתי המשחק מול חולון לא משנה.

אבל אני מדבר ברמת המאקרו. אני לא ממש בטוח שדייויד מתייחס למשחקי הליגה כמו שאתה טוען.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 דצמבר 2011, 12:53

זה לא שהקבוצות האחרות משחקות מול מכבי בליגה עם 6 זרים.... אם שמצב של 4 זרים לכל קבוצה אנחנו מתקשים אז משהו בבנייה של הקבוצה עקום...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 דצמבר 2011, 12:55

וההחלטה ליבש את פאפאס עוד יותר מוזרה בהתחשב בכך שגם בורשטיין לא ישחק היום בגלל מחלה, דבר שמותיר את מכבי עם מוביל כדור אחד נורמלי בשם אוחיון.
זה פשוט הרמה להנחתה לשמיר שילחץ היום את אוחיון 40 דקות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 05 דצמבר 2011, 13:03

yarinsaky כתב:וההחלטה ליבש את פאפאס עוד יותר מוזרה בהתחשב בכך שגם בורשטיין לא ישחק היום בגלל מחלה, דבר שמותיר את מכבי עם מוביל כדור אחד נורמלי בשם אוחיון.
זה פשוט הרמה להנחתה לשמיר שילחץ היום את אוחיון 40 דקות.

אולי זה הרגע של שייר ???
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 דצמבר 2011, 13:07

אולי, או סתם זמן לשיר ( במקהלה.)
הנה משחק לבדוק את התיאוריה של יוסי - אם זה משחק לא חשוב תן לשאייר לשחק 30 דקות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי petrovich » 05 דצמבר 2011, 17:06

יש לינק למשחק?
petrovich