חמישי:21:45 מכבי - ריאל , ערןץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי:21:45 מכבי - ריאל , ערןץ 10

הודעהעל ידי קודי » 06 דצמבר 2011, 13:52

asafb96 כתב:
קודי כתב:חדשות רעות ממדריד: רודי פרננדז כנראה ישחק ביום חמישי מאחר שיש לו בעיות בויזה לארה"ב.

אואה.... זה סגור או שכנראה..?
חבל מאוד. איתו יהיה קשה למכבי להתרכז אך ורק בקראול, כי רודי זה שחקן שדורש תשומת לב ממהגנה.

לא נראה שזה סגור לגמרי, אבל בספרד טוענים שזה מה שכנראה יקרה. נמשיך להתפלל בתקווה שיסגרו את נושא הויזה במהרה (אולי שמעון יכול לעזור לו קצת עם קשרים בשגרירות האמריקאית). אם הסכם העבודה החדש ב-NBA היה מאושר עד יום חמישי אז רודי היה תחת חוזה בדאלאס ולא היה יכול לשחק, אבל הצבעת השחקנים, שמתחילה מחר, תסתיים רק ביום חמישי ב-4 אחה"צ (שעון ניו-יורק) ועל כן החוזה לא יאושר לפני המשחק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 06 דצמבר 2011, 13:54

קודי כתב:חדשות רעות ממדריד: רודי פרננדז כנראה ישחק ביום חמישי מאחר שיש לו בעיות בויזה לארה"ב.

האמת שזה לא משנה הרבה. הסגל של ריאל עולה על מכבי ככה או ככה ובמדריד, ריאל היא פייבורטית ברורה עם או בלי רודי. מכבי תצטרך להתעלות בשביל לנצח ולקוות שריאל יהיו טפשים מספיק בשביל לא להביא דאבל טים על סופו.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 06 דצמבר 2011, 13:58

roy1000 כתב:

האמת שזה לא משנה הרבה. הסגל של ריאל עולה על מכבי ככה או ככה ובמדריד, ריאל היא פייבורטית ברורה עם או בלי רודי. מכבי תצטרך להתעלות בשביל לנצח ולקוות שריאל יהיו טפשים מספיק בשביל לא להביא דאבל טים על סופו.

אני חושב שיש הבדל ממש לא קטן בין ריאל עם רודי או בלי רודי. הוא השחקן הטוב ביותר שלהם, אז מן הסתם, הסיכויים של מכבי גדולים הרבה יותר בלעדיו
האמת שבאמת קשה לראות את מכבי מנצחת שם אם הוא ישחק, אבל לדעתי פחות משמעותי הקרב על המקום הראשון. אם בשאר הבתים יש את פנא מהמקום ה2, את סיינה מהמקום ה2, ובבית הראשון כל הקבוצות בערך באותה רמה, זה נראה פחות משמעותי
יותר משמעותי לא להסבך עם אפס בקרב על המקום ה3 בשבוע הבא
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 06 דצמבר 2011, 14:00

roy1000 כתב:

השחקן ששומר את אוחיון צריך לעזוב אותו כל המשחק ולעזור בשמירה על סופו ובצבע
אוחיון כבר ישבור את הסל :crybaby
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי קודי » 06 דצמבר 2011, 14:05

asafb96 כתב:
roy1000 כתב:

אני חושב שיש הבדל ממש לא קטן בין ריאל עם רודי או בלי רודי. הוא השחקן הטוב ביותר שלהם, אז מן הסתם, הסיכויים של מכבי גדולים הרבה יותר בלעדיו
האמת שבאמת קשה לראות את מכבי מנצחת שם אם הוא ישחק, אבל לדעתי פחות משמעותי הקרב על המקום הראשון. אם בשאר הבתים יש את פנא מהמקום ה2, את סיינה מהמקום ה2, ובבית הראשון כל הקבוצות בערך באותה רמה, זה נראה פחות משמעותי

קודם כל, לצערנו המקום הראשון מאוד משמעותי. אתה לא יכול להשוות את צסק"א וברצלונה, שתי קבוצות על באירופה, לפאו וסיינה. אני מסכים שהקרב האמיתי שלנו יהיה בשבוע הבא עם אפס, מאחר שמקום שלישי יכול להיות מאוד מאוד בעייתי ובכל מקרה קשה לי לראות אותנו מנצחים במדריד, עם או בלי רודי. אני בהחלט מסכים שיש הבדל משמעותי אם רודי ישחק, מאחר שבלעדיו הם קבוצה הרבה פחות חזקה ומוגבלת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 06 דצמבר 2011, 14:21

קודי כתב:
asafb96 כתב:
roy1000 כתב:

קודם כל, לצערנו המקום הראשון מאוד משמעותי. אתה לא יכול להשוות את צסק"א וברצלונה, שתי קבוצות על באירופה, לפאו וסיינה. אני מסכים שהקרב האמיתי שלנו יהיה בשבוע הבא עם אפס, מאחר שמקום שלישי יכול להיות מאוד מאוד בעייתי ובכל מקרה קשה לי לראות אותנו מנצחים במדריד, עם או בלי רודי. אני בהחלט מסכים שיש הבדל משמעותי אם רודי ישחק, מאחר שבלעדיו הם קבוצה הרבה פחות חזקה ומוגבלת.

לא יודע, צסק"א בלי קירי ממש לא נראת קבוצה בלתי עבירה, וגם בארסה לטעמי זה לא קבוצה של פעם ב-. אין הבדל משמעותי מדי בין 4 הקבוצות האלה לטעמי, אולי חוץ מסיינה שקצת פחות טובה מה3, אבל פנא לא נופלת מצסק"א בלי קירי (עם קירי הם הובילו עליהם כל המשחק, והפסדיו רק בהארכה), ובארסה, שהיא קבוצה מצוינת, אך גם הם לא מעל הגדולות של אירופה לדעתי
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 06 דצמבר 2011, 14:26

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:
roy1000 כתב:

לא יודע, צסק"א בלי קירי ממש לא נראת קבוצה בלתי עבירה, וגם בארסה לטעמי זה לא קבוצה של פעם ב-. אין הבדל משמעותי מדי בין 4 הקבוצות האלה לטעמי, אולי חוץ מסיינה שקצת פחות טובה מה3, אבל פנא לא נופלת מצסק"א בלי קירי (עם קירי הם הובילו עליהם כל המשחק, והפסדיו די בםוקס בהארכה), ובארסה, שהיא קבוצה מצוינת, אך גם הם לא מעל הגדולות של אירופה לדעתי

ממש לא מסכים. תזכור גם שסיינה משחקת בחודשים הקרובים בלי קאוקינאס ולברינוביץ, שניים מארבעת העוגנים של הקבוצה הזו (יחד עם מקאלב ואנדרסן). פאו השנה חלשה בהרבה מבשנה שעברה (בלי ניקולאס ופוצ'יס) והיא הובילה כל המשחק נגד צסק"א אבל שכחת לציין שהוא היה באתונה. לברצלונה יש את הסגל של העונה שעברה בתוספת הוארטס במקום רוביו העציץ ובנוסף גם את פיט מייקל (שהיה פצוע כל העונה שעברה) וצ'אק אידסון וקירי עוד לא הולך לשום מקום (יש לו אופציה לעזוב את מוסקבה בחודש הקרוב) כשגם בלעדיו צסק"א חזקה מאוד.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 06 דצמבר 2011, 14:35

ממש לא מסכים. תזכור גם שסיינה משחקת בחודשים הקרובים בלי קאוקינאס ולברינוביץ, שניים מארבעת העוגנים של הקבוצה הזו (יחד עם מקאלב ואנדרסן). פאו השנה חלשה בהרבה מבשנה שעברה (בלי ניקולאס ופוצ'יס) והיא הובילה כל המשחק נגד צסק"א אבל שכחת לציין שהוא היה באתונה. לברצלונה יש את הסגל של העונה שעברה בתוספת הוארטס במקום רוביו העציץ ובנוסף גם את פיט מייקל (שהיה פצוע כל העונה שעברה) וצ'אק אידסון וקירי עוד לא הולך לשום מקום (יש לו אופציה לעזוב את מוסקבה בחודש הקרוב) כשגם בלעדיו צסק"א חזקה מאוד.

גם אני לא מסכים איתך :)
קאוקינס נפצע, אבל זה בא להם בזמן שראקו נכנס לעניינים לאט לאט, ויכול לסגור את העמדה הזאת.
יש להם את הרכז הטוב באירופה, בטופ 3 לכל הפחות, יש להם את אחד הסקוררים הגדולים בעשור האחרון, יש להם סנטר מצוין כמו אנדרסן, ויש להם רול פליירס מאוד נחמדים כמו מוס, אראדורי, סטונרוק וכו'..
אני מסכים שהם פחות טובים משאר הגדולות, כמו שאמרתי הרבה פעמים, אך ורק בגלל חוסר בבשר מתחת לסלים, אבל זה לא הבדלים גדולים
פאו קבוצה מצוינת. אני לא צריך להזכיר איך פאו נראים בהתחלה בדרך כלל, ואיך הם נראים בסוף. הם הפסידו את ניקולאס ופוטסיס, אך מנגד הביאו את לוגאן וסמית' שפחות טובים מהם, אבל בפער מינורי לטעמי, ובנוסף הביאו רכז מחליף לדיא-שאראס, מה שהיה חסר להם שנה שעברה. צריך להזכיר גם את קלאטאס שלא נראה כמו כלום בתחילת שנה שעברה, ואיך הוא היום. דיא, קלאטאס, לוגאן, סאטו, סמית', באטיסט, מאריץ'. קבוצה אדירה.
צסק"א נראת הרבה פחות טוב בלי קירי, וממש לא נראת כמו משהו שאי אפשר לעבור (אם כי ברור שהם קבוצה מצוינת, אך לא מתעלה בבירור מעל פנא ובארסה לדעתי). קירי לדעתי יעזוב. הוא לא מרוויח אגורה בצסק"א, ואני מאמין שיש לו עוד כמה עונות NBA בקנה, והוא עצמו אמר שהוא יחזור לNBA, בהנחה שיקבל את ההצעות הרצויות.
בארסה קבוצה מצוינת, אבל גם להם יש חסורנות. סאדה נגר בן נגר, אינגלס ממש לא מבריק, ואין להם סנטר עם מאסה כדי לעצור את סופו, וגם לא איזה שחקן ציר עם משחק גב לסל יעיל. וואסקאז-נדונג-פרוביץ' הם לא שחקני פוסט אפ מרשימים כל כך, ו-וואלאס נראה בינוני ביותר מתחילת השנה, ממש לא קרוב למוריס. קבוצה טובה, אבל שוב, לא בלתי עבירה
בכל מקרה, בוא נקווה שמכבי תנצח את ריאל, ולא תיהיה לנו את הפריביליגיה לעשות את החישובים האלה ;)
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 07 דצמבר 2011, 08:59

מה קורה עם רודי ופוציוס , האם הם ישחקו מחר?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 דצמבר 2011, 09:59

where is the love? כתב:מה קורה עם רודי ופוציוס , האם הם ישחקו מחר?

בינתיים נראה שהוא ישחק, אלא אם כן ההסכם יחתם רשמית בנ.ב.א ביממה הקרובה :

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11749.html

בינתיים סופו לא התאמן עם מכבי אתמול בגלל הפציעה בברך.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 דצמבר 2011, 10:51

כתבה יפה על המפציץ הלבן של ריאל , בינתיים עם מספרים לא הגיוניים שנקוה שיתיישרו קצת מחר :

ד"א, לא ידעתי שהעיסקה איתו נפלה בגלל ויכוח על דמי שחרור.

http://sports.walla.co.il/?w=/196/1883315
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 07 דצמבר 2011, 10:59

yarinsaky כתב:
where is the love? כתב:מה קורה עם רודי ופוציוס , האם הם ישחקו מחר?

בינתיים נראה שהוא ישחק, אלא אם כן ההסכם יחתם רשמית בנ.ב.א ביממה הקרובה :

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11749.html

בינתיים סופו לא התאמן עם מכבי אתמול בגלל הפציעה בברך.

ההסכם לא יהיה רשמי עד המשחק מחר, מאחר שההצבעה האלקטרונית של השחקנים תימשך מהיום אחה"צ עד מחר בשעה 16:00 שעון ניו יורק (11 בלילה שעון ישראל) ורק אחרי אישור לרוב בעד ההסכם בקרב השחקנים ואישור הבעלים (מחר יש להם אסיפה כדי לאשר את ההסכם) הוא יכנס לתוקף ויהפוך לרשמי. כך שכנראה אם המשחק היה אפילו ביום שישי בבוקר רודי לא היה יכול להשתתף בו, אבל לצערנו נגד מכבי נראה שהוא ישחק.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 דצמבר 2011, 11:02

ואם תוך כדי המשחק יאשרו את זה (11 שעון ישראל זה עוד אמצע המשחק) .... הוא יצא תוך כדי משחק?

קצת שכונה כל הדבר הזה ואני לא בטוח כמה הוא יתרום במצב כזה , לדעתי שבוע שעבר פארמר היה על הפנים בעיקר בגלל העזיבה שלו ברקע שהוציאה אותו לגמרי מפוקוס.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 07 דצמבר 2011, 11:05

יוסי22 כתב:ואם תוך כדי המשחק יאשרו את זה (11 שעון ישראל זה עוד אמצע המשחק) .... הוא יצא תוך כדי משחק?

קצת שכונה כל הדבר הזה ואני לא בטוח כמה הוא יתרום במצב כזה , לדעתי שבוע שעבר פארמר היה על הפנים בעיקר בגלל העזיבה שלו ברקע שהוציאה אותו לגמרי מפוקוס.

ברור שהוא לא יצא באמצע משחק וגם ב-11 שעון ישראל רק יסגרו את ההצבעה, כך שעד שהתוצאות יוכרזו סופית יסתיים כבר המשחק.
קודי

הודעהעל ידי aribari24 » 07 דצמבר 2011, 11:07

איזו חוסר מזל בעניין רודי
aribari24

הודעהעל ידי er79 » 07 דצמבר 2011, 11:09

וואלה, לא ידעתי את זה. אז עכשיו זה די ברור שרודי משחק מחר. מצד שני, סופו כנראה לא. אני הייתי מוותר על הטיסה למדריד, סיכויים לנצח שם אין.
er79

הודעהעל ידי ankram » 07 דצמבר 2011, 11:24

er79 כתב:וואלה, לא ידעתי את זה. אז עכשיו זה די ברור שרודי משחק מחר. מצד שני, סופו כנראה לא. אני הייתי מוותר על הטיסה למדריד, סיכויים לנצח שם אין.

יאללה , זורם איתך , בוא נוותר על המשחק מול ריאל , שהרי נפסיד בו בטוח , ואז בטוח כבר לא נהיה מקום ראשון בבית , מה שיוביל כנראה לטופ16 עם צסק"א או בארסה , אז עדיף לא להופיע למשחקים מולם כי בטוח נפסיד , והיות שבטופ16 אין לנו סיכוי לתפוס את המקום הראשון , גם אין טעם לעלות להצלבה בלי ייתרון ביתיות , שהרי נפסיד בטוח , הקיצר , בוא נעזוב כבר את העונה הזאת , מה הטעם להופיע למשחק כדורסל אם יש סיכוי שתפסיד , חבל על הטיסות והדיוטי פרי.

בהקשר הזה , בוא נצא לא להתקע בפקקים של החנייה , אין סיכוי שגוסטאס יחטיא 2 זריקות עונשין , אתה בא?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 07 דצמבר 2011, 11:33

אנקראם , במשחק ההוא היה צריך לקרות הרבה יותר מיזה שגוסטאס יחטיא את שתי הזריקות האלו....

ברור שלא צריך לוותר על אף משחק ואני בטוח שזה נאמר בציניות , אבל האמת שהסיכוי שלנו לנצח שם הוא מאוד מאוד נמוך ואפילו יהיה קשה לשמור על פער הנקודות שהשגנו בבית...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 07 דצמבר 2011, 11:36

אנקראם, אהבתי מה שכתבת על גוסטאס....

אני לא יודע מה מצבו של סופו, אבל לדעתי הוא ישחק, מה שכן רציתי לדעת מה מצבו של פוציוס?

לגבי המשחק מחר, הכל יכול להיות , מכבי צריכה להאמין שהיא הולכת לנצח את המשחק. נכון שאין המון צפיות והמצב לא טוב, אבל בכל זאת TRUE COLORS צהוב וכחול, ולכן יש לנו סיכוי, בעזרת השם ננצח !
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי ankram » 07 דצמבר 2011, 11:53

yzafrir כתב:אנקראם , במשחק ההוא היה צריך לקרות הרבה יותר מיזה שגוסטאס יחטיא את שתי הזריקות האלו....

ברור שלא צריך לוותר על אף משחק ואני בטוח שזה נאמר בציניות , אבל האמת שהסיכוי שלנו לנצח שם הוא מאוד מאוד נמוך ואפילו יהיה קשה לשמור על פער הנקודות שהשגנו בבית...

בעונת קטשרף הגענו לריאל בלי פייזר שהיה כוח מאד משמעותי של מכבי בצבע , אחרי הפסד בית נוראי לאולימפיאקוס , ועם הבדל של איזה 14 ברבע ה 3 (אם אני לא טועה) וניצחנו.
בעונת פיני האחרונה , הגענו לריאל במצב לא אופטימלי , ואם אני לא טועה אחרי הפסד לאפס בחוץ , וניצחנו אחרי שהם קרעו אותנו במחצית הראשונה.
שנה שעברה חיסלנו אותם בברצלונה.

אין שום סיבה לבוא מפוחדים כמו קבוצה דרג ז' שבאה לשחק מול אלופת אירופה , אנחנו מכבי תל אביב ועדיין סגני אלופת אירופה , וחובת ההוכחה על ריאל מדריד לא עלינו. אני עדיין לא ראיתי מריאל מדריד תצוגות יוצאות דופן , שמדירות שינה מעניי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], refael, מרסר ו־47 אורחים