ממש לא מסכים. תזכור גם שסיינה משחקת בחודשים הקרובים בלי קאוקינאס ולברינוביץ, שניים מארבעת העוגנים של הקבוצה הזו (יחד עם מקאלב ואנדרסן). פאו השנה חלשה בהרבה מבשנה שעברה (בלי ניקולאס ופוצ'יס) והיא הובילה כל המשחק נגד צסק"א אבל שכחת לציין שהוא היה באתונה. לברצלונה יש את הסגל של העונה שעברה בתוספת הוארטס במקום רוביו העציץ ובנוסף גם את פיט מייקל (שהיה פצוע כל העונה שעברה) וצ'אק אידסון וקירי עוד לא הולך לשום מקום (יש לו אופציה לעזוב את מוסקבה בחודש הקרוב) כשגם בלעדיו צסק"א חזקה מאוד.
גם אני לא מסכים איתך
קאוקינס נפצע, אבל זה בא להם בזמן שראקו נכנס לעניינים לאט לאט, ויכול לסגור את העמדה הזאת.
יש להם את הרכז הטוב באירופה, בטופ 3 לכל הפחות, יש להם את אחד הסקוררים הגדולים בעשור האחרון, יש להם סנטר מצוין כמו אנדרסן, ויש להם רול פליירס מאוד נחמדים כמו מוס, אראדורי, סטונרוק וכו'..
אני מסכים שהם פחות טובים משאר הגדולות, כמו שאמרתי הרבה פעמים, אך ורק בגלל חוסר בבשר מתחת לסלים, אבל זה לא הבדלים גדולים
פאו קבוצה מצוינת. אני לא צריך להזכיר איך פאו נראים בהתחלה בדרך כלל, ואיך הם נראים בסוף. הם הפסידו את ניקולאס ופוטסיס, אך מנגד הביאו את לוגאן וסמית' שפחות טובים מהם, אבל בפער מינורי לטעמי, ובנוסף הביאו רכז מחליף לדיא-שאראס, מה שהיה חסר להם שנה שעברה. צריך להזכיר גם את קלאטאס שלא נראה כמו כלום בתחילת שנה שעברה, ואיך הוא היום. דיא, קלאטאס, לוגאן, סאטו, סמית', באטיסט, מאריץ'. קבוצה אדירה.
צסק"א נראת הרבה פחות טוב בלי קירי, וממש לא נראת כמו משהו שאי אפשר לעבור (אם כי ברור שהם קבוצה מצוינת, אך לא מתעלה בבירור מעל פנא ובארסה לדעתי). קירי לדעתי יעזוב. הוא לא מרוויח אגורה בצסק"א, ואני מאמין שיש לו עוד כמה עונות NBA בקנה, והוא עצמו אמר שהוא יחזור לNBA, בהנחה שיקבל את ההצעות הרצויות.
בארסה קבוצה מצוינת, אבל גם להם יש חסורנות. סאדה נגר בן נגר, אינגלס ממש לא מבריק, ואין להם סנטר עם מאסה כדי לעצור את סופו, וגם לא איזה שחקן ציר עם משחק גב לסל יעיל. וואסקאז-נדונג-פרוביץ' הם לא שחקני פוסט אפ מרשימים כל כך, ו-וואלאס נראה בינוני ביותר מתחילת השנה, ממש לא קרוב למוריס. קבוצה טובה, אבל שוב, לא בלתי עבירה
בכל מקרה, בוא נקווה שמכבי תנצח את ריאל, ולא תיהיה לנו את הפריביליגיה לעשות את החישובים האלה