מכבי תל אביב - ברצלונה - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תל אביב - ברצלונה - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2012, 17:26

asafb96 כתב:זה עניין של טעם
אין ספק שאידסון הוא שחקן טוב, והיה חלק חשוב בעונה המוצלחת. יש כאלה, כמוני למשל, שפחות אוהב את הסגנון שלו, ואת חוסר היציבות המוגזם והמעצבן שלו, יש כאלה שאוהבים אותו. אין שום בעיה, אבל אי אפשר לומר שהוא לא היה חלק חשוב בהצלחה של הקבוצה, כי הוא תרם מאוד
לטעמי, החוזה שלו הוא מאוד מוגזם, וטוב בשביל מכבי שהוא חתם שם, כי הוא ממש לא שווה למכבי את הסכום המופרע שרצו לתת לו. הוא קיבל חוזה פסיכי בבארסה אחרי 2 הפועות (ההנהלה של בארסה פשוט מזעזעת אגב) מצוינות בפיינל פור שקנו לו את החוזה הזה. בסך הכל, לטעמי הוא רחוק מאוד מליהיות איזה סטאר אירופאי, אבל הוא יכול ליהיות שחקן משלים מצוין בכל קבוצה באירופה. הסכומים אבל שהוא מקבל, ממש לא הולמים. הוא שחקן עם הרבה תכונות טובות, אבל מאוד לא יציב, וכשהוא לא פוגע הוא הופך ליהיות חסר ביטחון בצורה מעצבנת ומטריפה לפעמים, שהוא חושב 10 פעמים אם לזרוק או למסור למרות שהוא פנוי, ובסוף זורק איזה זריקה קצרה מעצבנת כזאת.
בכל מקרה, למרות שאני לא אוהב אותו, הוא עדיין שחקן טוב מסמית', בלי ספק, ואי אפשר לבטל את התרומה שלו לסגנית אלופת אירופה

אני מסכים חלקית. אידסון הוא שחקן שתמיד עושה דברים אחרים. ז"א גם כשלא הולך לו בקליעה, הוא עדיין עוזר בניהול המשחק, חוטף, לוקח ריבאונד ושומר.

על זה הוא מקבל את הכסף.
המשכורות באירופה הן לא מובנות. היה גל מטורף של רמות שכר מופרזות, ואז שחקנים הרבה פחות טובים מאידסון קיבלו את הסכומים האלה בלי בעיות.
עכשיו יש מיתון גם בכלכלה וגם במשכורות, והשכר של אידסון באמת נראה קצת מנופח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ינואר 2012, 17:43

jol9 כתב:
asafb96 כתב:זה עניין של טעם
אין ספק שאידסון הוא שחקן טוב, והיה חלק חשוב בעונה המוצלחת. יש כאלה, כמוני למשל, שפחות אוהב את הסגנון שלו, ואת חוסר היציבות המוגזם והמעצבן שלו, יש כאלה שאוהבים אותו. אין שום בעיה, אבל אי אפשר לומר שהוא לא היה חלק חשוב בהצלחה של הקבוצה, כי הוא תרם מאוד
לטעמי, החוזה שלו הוא מאוד מוגזם, וטוב בשביל מכבי שהוא חתם שם, כי הוא ממש לא שווה למכבי את הסכום המופרע שרצו לתת לו. הוא קיבל חוזה פסיכי בבארסה אחרי 2 הפועות (ההנהלה של בארסה פשוט מזעזעת אגב) מצוינות בפיינל פור שקנו לו את החוזה הזה. בסך הכל, לטעמי הוא רחוק מאוד מליהיות איזה סטאר אירופאי, אבל הוא יכול ליהיות שחקן משלים מצוין בכל קבוצה באירופה. הסכומים אבל שהוא מקבל, ממש לא הולמים. הוא שחקן עם הרבה תכונות טובות, אבל מאוד לא יציב, וכשהוא לא פוגע הוא הופך ליהיות חסר ביטחון בצורה מעצבנת ומטריפה לפעמים, שהוא חושב 10 פעמים אם לזרוק או למסור למרות שהוא פנוי, ובסוף זורק איזה זריקה קצרה מעצבנת כזאת.
בכל מקרה, למרות שאני לא אוהב אותו, הוא עדיין שחקן טוב מסמית', בלי ספק, ואי אפשר לבטל את התרומה שלו לסגנית אלופת אירופה

אני מסכים חלקית. אידסון הוא שחקן שתמיד עושה דברים אחרים. ז"א גם כשלא הולך לו בקליעה, הוא עדיין עוזר בניהול המשחק, חוטף, לוקח ריבאונד ושומר.

על זה הוא מקבל את הכסף.
המשכורות באירופה הן לא מובנות. היה גל מטורף של רמות שכר מופרזות, ואז שחקנים הרבה פחות טובים מאידסון קיבלו את הסכומים האלה בלי בעיות.
עכשיו יש מיתון גם בכלכלה וגם במשכורות, והשכר של אידסון באמת נראה קצת מנופח.

אוקי, אין בעיה, מקבל. זאת דעתך, לדעתי הוא קצת אוברייטד
בקשר לשכר, נגיד את זה כך, יש, והיו, שחקנים טובים מאידסון, שמקבלים פחות כסף. הוא מקבל שכר של סופרסטאר לכל דבר ועניין באירופה, והוא לא כזה
asafb96

Re: מכבי תל אביב-ברצלונה,21:45,ערוץ 10

הודעהעל ידי Allan Turing » 25 ינואר 2012, 17:51

Holiday_Armadillo כתב:זה משחק שלשנייה לא זזתי בראש שלי בין הפסד לניצחון, מבחינתי אין שום ספק שמפסידים, זה לא יהיה כוחות אפילו..
אשמח לטעות אבל לא רואה את זה קורה כמו שלא ראיתי לפני שנה..

לא מתאים לך. מכבי לוקחים ב -6.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 ינואר 2012, 18:25

בוואן כותבים שסופו נכלל בסגל אבל הוא לא כשיר ב-100%.

http://www.one.co.il/Article/194202.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ינואר 2012, 18:41

לפי מה שהבנתי הולכים לעשות משהו מדהים..
שמים על כל כיסא פלקט בצבע כחול או צהוב ומתישהו שהכרוז אומר כולם מרימים את הפלקטים וזה יוצר כיתוב (כנראה לכבוד 80 שנה למכבי תל אביב בכדורסל)..
אני מנסה לדמיין כיתוב מאלפי דפים בצהוב כחול..וואו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אבי » 25 ינואר 2012, 18:46

Holiday_Armadillo כתב:זה משחק שלשנייה לא זזתי בראש שלי בין הפסד לניצחון, מבחינתי אין שום ספק שמפסידים, זה לא יהיה כוחות אפילו..
אשמח לטעות אבל לא רואה את זה קורה כמו שלא ראיתי לפני שנה..

צודקת. ברצלונה יותר טובים.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי misha » 25 ינואר 2012, 18:51

אבי כתב:צודקת. ברצלונה יותר טובים.

גם אם הם קצת יותר טובים, לא מדובר בהרבה ואין פה איזה פער תהומי בין הקבוצות. ממש אין מה לפחד מבארסה - בטח כשאנחנו משחקים בבית ומציגים כדורסל טוב כבר לא מעט זמן, ובטח כשהם בתקופה לא טובה. מכבי היא לא איזו קבוצה בינונית באירופה שרק השם בארסה גורם להם להחליף תחתונים.

כשהסתכלתי על הלו"ז אחרי הגרלה, יותר הדאיג אותי משחק החוץ בליטא מאשר בארסה בנוקיה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 25 ינואר 2012, 19:40

misha כתב:

גם אם הם קצת יותר טובים, לא מדובר בהרבה ואין פה איזה פער תהומי בין הקבוצות. ממש אין מה לפחד מבארסה - בטח כשאנחנו משחקים בבית ומציגים כדורסל טוב כבר לא מעט זמן, ובטח כשהם בתקופה לא טובה. מכבי היא לא איזו קבוצה בינונית באירופה שרק השם בארסה גורם להם להחליף תחתונים.

כשהסתכלתי על הלו"ז אחרי הגרלה, יותר הדאיג אותי משחק החוץ בליטא מאשר בארסה בנוקיה.

מה זה לא משחקים טוב?
הם משחקים על הילוך ראשון חצי רדומים והם מחכים להתפוצץ מולנו
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי misha » 25 ינואר 2012, 20:14

JasonWilliams12 כתב:
misha כתב:

מה זה לא משחקים טוב?

כן, הם ממש החליטו לזרוק זין עד המשחק מולנו. אני מניח שההפסד לריאל ומשחקים רעים נגד סראגוסה וקאנטו היו חלק ממאסטר פלאן כדי להרדים את מכבי :roll:
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 25 ינואר 2012, 20:17

misha כתב:
JasonWilliams12 כתב:
misha כתב:

מה זה לא משחקים טוב?

כן, הם ממש החליטו לזרוק זין עד המשחק מולנו. אני מניח שההפסד לריאל ומשחקים רעים נגד סראגוסה וקאנטו היו חלק ממאסטר פלאן כדי להרדים את מכבי :roll:

מחר הם יוכיחו לך את זה
נערך לאחרונה על ידי JasonWilliams12 בתאריך 25 ינואר 2012, 21:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי misha » 25 ינואר 2012, 20:25

בסדר, שמענו אותך. יותר סיכוי שעוד התחזית פסימית תתפוצץ לך בפרצוף. כמו שחזית שנפסיד לריאל בנוקיה, לאפס בחוץ ועוד אלף ואחת שטויות.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 25 ינואר 2012, 20:39

misha כתב:בסדר, שמענו אותך. יותר סיכוי שעוד התחזית פסימית תתפוצץ לך בפרצוף. כמו שחזית שנפסיד לריאל בנוקיה, לאפס בחוץ ועוד אלף ואחת שטויות.

אני מקווה שאני יטעה אבל לא נראה לי
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 25 ינואר 2012, 21:57

LIAV10 כתב:לפי מה שהבנתי הולכים לעשות משהו מדהים..
שמים על כל כיסא פלקט בצבע כחול או צהוב ומתישהו שהכרוז אומר כולם מרימים את הפלקטים וזה יוצר כיתוב (כנראה לכבוד 80 שנה למכבי תל אביב בכדורסל)..

אני לא ממש יכול לספר אבל תדעו שהולך להיות מדהים, יש עוד דברים חוץ מהפלקטים..
חכו למשהו אדיר
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ינואר 2012, 22:15

Ido_Maccabi כתב:

חכו למשהו אדיר

גם לא בפרטי? ;)
זה גם לא שיש לי למי לספר, בית ספר של אוהדי הפועל :throwup2

דרך אגב, מה היחס של האולטראס כלפי צ'אקי?
אוהבים אותו? כי יש מלא אוהדים שכועסים עליו..
אני מקווה שצ'אקי יזכה להרבה אהבה מהקהל..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ינואר 2012, 22:26

אם ישרקו לו בוז זה יהיה מעשה עלוב מבחינתם..
אידסון לא עשה שום דבר רע..נגר לו החוזה והוא בחר בגלל גילו הלא צעיר ללכת למקום שהוא קיבל בו חוזה מגוחך(לא אשמתו כמובן)..לפחות הוא לא מדבר כמו פישר שאמר ''סוף סוף הגעתי למועדון גדול'' אלא ממשיך להחמיא למכבי בכל הזדמנות..
מגיע לו זר פרחים ומחיאות כפיים(לפני המשחק כמובן,אחרי זה הוא האויב חחח)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 ינואר 2012, 22:39

עוד לא הבנתי איך אפשר לכעוס על צ'אקי?
הרי מי מאתנו היה מוותר על אופציה של מעבר למקום עבודה שמציע פי כמה יותר כסף, שהוא מועדון לא פחות גדול מהמועדון הקודם, שכולל מעבר ומגורים בעיר יפהפיה ובנוסף לכל גם פחות עבודה קשה שהרי בארסה לא משחקת ב-3 ליגות?

וזה גם לא כאילו מדובר בשחקן בית או בשחקן שהפר חוזה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 25 ינואר 2012, 22:42

LIAV10 כתב:
Ido_Maccabi כתב:

חכו למשהו אדיר

גם לא בפרטי? ;)
זה גם לא שיש לי למי לספר, בית ספר של אוהדי הפועל :throwup2

דרך אגב, מה היחס של האולטראס כלפי צ'אקי?
אוהבים אותו? כי יש מלא אוהדים שכועסים עליו..
אני מקווה שצ'אקי יזכה להרבה אהבה מהקהל..

חנו'ש כתב:עוד לא הבנתי איך אפשר לכעוס על צ'אקי?
הרי מי מאתנו היה מוותר על אופציה של מעבר למקום עבודה שמציע פי כמה יותר כסף, שהוא מועדון לא פחות גדול מהמועדון הקודם, שכולל מעבר ומגורים בעיר יפהפיה ובנוסף לכל גם פחות עבודה קשה שהרי בארסה לא משחקת ב-3 ליגות?
וזה גם לא כאילו מדובר בשחקן בית או בשחקן שהפר חוזה.

Holiday_Armadillo כתב:אם ישרקו לו בוז זה יהיה מעשה עלוב מבחינתם..
אידסון לא עשה שום דבר רע..נגר לו החוזה והוא בחר בגלל גילו הלא צעיר ללכת למקום שהוא קיבל בו חוזה מגוחך(לא אשמתו כמובן)..לפחות הוא לא מדבר כמו פישר שאמר ''סוף סוף הגעתי למועדון גדול'' אלא ממשיך להחמיא למכבי בכל הזדמנות..
מגיע לו זר פרחים ומחיאות כפיים(לפני המשחק כמובן,אחרי זה הוא האויב חחח)

הכוונה היא למחוא לו כפיים, אני ממש מקווה שכל נוקיה ימחאו כי באמת שמגיע לו- תרם לנו שנתיים, וכשנגמר החוזה לאחר שראה שמכבי לא מתקרבת לסכומים שהוא מקבל הוא הלך, וגם אז מפרגן.
בקיצור אני ממש מקווה שימחאו כפיים, מי שבנוקיה שיתרום ויתחיל למחוא.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי קובי » 25 ינואר 2012, 22:47

מה זה הלוזריות שנחתה פה לפני משחק ביד אליהו ? פיחסה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי מכביסט24 » 26 ינואר 2012, 01:03

הנטייה היא לפחד מהמשחק הזה בגלל שמדובר בקבוצה מספר 2 באירופה (אחרי צסק"א המפלצתית), אבל דווקא בגלל שמשחקים נגד קבוצה כזאת ביד אליהו כשמכבי בכושר יחסית טוב אני מאוד אופטימי.
זה בד"כ מסוג המשחקים שמכבי באה מאוד דרוכה ומפוקסת אליהם. אין שאננות ורצון להעביר עוד משחק כדי שאף אחד לא יפצע.. זה משחק שנותנים בו את הכל וברוב המקרים התרגילים עובדים טוב.
אני מאוד מקווה שכך יהיה גם מחר. חייבים לנצל את הכושר הבינוני שברצלונה נמצאת בו, לא לתת לנבארו הפצוע לחגוג את החזרה שלו דווקא מולנו..

יש לי הרגשה טובה, מקווה שלא אתאכזב :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ינואר 2012, 05:00

אני גם יותר אופטמי מתמיד לקראת המשחק הזה (אני לא אומר שהניצחון בכיס...) מהסיבה שזה נראה שמכבי מגיע בכושר לא רע למשחק בעוד שברצלונה קצת מגמגמת בזמן האחרון . אני רק מקווה שהמגמה לא תתהפך במשחק הזה...
לגבי איידסון , ברור שצריך לעשות לו כבוד , אם למילאן עשו פה כזה כבוד אז לאיידסון צריך לעשות הרבה יותר. לגבי החוזה שלו בברצלונה , אין ספק שהוא חוזה מופרז אפילו בשביל שחקנים טובים ממנו אבל אין מה לעשות , זה המחירים היום בכדורסל וחייבים להבין שאם נמשיך לבכות על הסכומים האלו אנחנו נהפוך להיות כמו קבוצות קופליג שבוכות על הסכומים שמכבי משלמת....
איידסון הוא מסוג השחקנים שמאמנים אוהבים ולכן גם כשהוא לא פוגע הוא על המגרש בגלל הדברים האחרים שהוא עושה . במובן מסויים גם סמית' הוא סוג כזה של שחקן רק שהוא עושה את הדברים האחרים פחות טוב מאיידסון....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים