יום חמישי: קאנטו - מכבי 21:45 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יום חמישי: קאנטו - מכבי 21:45 ערוץ 10

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 02 פברואר 2012, 06:52

אני פשוט מת עליו... :heart
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי קובי » 02 פברואר 2012, 07:47

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:שוב - למכבי יש בעיה אחת וזה שהעוגן שלה נפקד/פצוע וזה מקרין על כל הקבוצה , חוץ מזה ? כלום.

וואוו.. איזה יפוי של המציאות.
למכבי יש בעיה אחת הרבה יותר פשוטה - היא פשוט לא קבוצה כ"כ טובה, חוץ מזה? כלום.

צריכים להיות הוגנים עם הקבוצה.
מכבי קבוצה טובה. היא אמנם הפסידה לבארסה, והפסידה השנה גם למילאנו, פרטיזן וריאל, אבל היא עשתה רצף מצויין של ניצחונות, נראתה מחוברת וגם עשתה ניצחון מעולה בקובנה.
ניצחון על האיטלקים מחרתיים ישכיח את כל דיבורי המשבר.

דווקא זה נראה באמת שדייויד עושה קצת יותר מדי טעויות בזמן האחרון, ומול קאנטו הוא חייב לחזור לעצמו, להכין ליריבה הפתעות ובעיקר לנהל את המשחק כמו שצריך.

כמו שאומרים בפרסומת,
מכבי היא קבוצה טובה, אבל לא מעולה ;)
היא בהחלט קבוצה טובה יותר ממה שראינו בשבוע האחרון ואין ספק שהיא מספיק מוכשרת בשביל לנצח את קאנטו גם בחוץ וזה בעיקר תלוי במכבי.
האם זו קבוצה שמספיק טובה לפיינל פור?? ככה, כמו שהיא אני לא בטוחה, אבל כשמוסיפים למכבי את אלת המזל שלרוב מלווה אותנו וכמובן עוד דברים כמו מסורת ואולם ביתי, אז היא בהחלט מסוגלת להיות שם.

אני עם חני כאן ולכן כתבתי קבוצה לא כ"כ טובה.
מכבי היא אחת מבין עשרת הקבוצות הטובות ביורוליג, אבל לא אחת מבין ארבעת הגדולות.
בכל אופן, להסביר את היכולת של מכבי בכך שהכאבים בברכו של סופו "מקרינים" על השחקנים האחרים, זה תירוץ מצוץ מן האצבע.
מכבי של העונה הקודמת ידעה לנצח ולהראות כדורסל מצויין גם בלי סופו ובכלל, כל קבוצה גדולה שמעוניינת לאיים על התואר, לא יכולה להיות תלויה כ"כ הרבה בשחקן אחד. רק בשבוע שעבר ראינו את ברצלונה מגיעה להיכל ומביסה את מכבי כאשר נבארו בקושי משחק (וסופו עוד היה נראה הרבה יותר כשיר מנבארו).

שוב, הבעיה של מכבי היא די פשוטה. אילו לא הרגליים של סופו, לא ההשתתפות בשלושת המסגרות ולא כל תאוריה מורכבת ומסובכת.
מכבי פשוט בנתה קבוצה לא מספיק כשרונית. סמית' ופאפאלוקאס הם צמד זרים די בינוני שקורא תיגר בחולשתו על הצמד וויזניבסקי-לאזמה, בורשטיין ממשיך להראות שאין לו הרבה מה למכור ביורוליג, ג'ון שייר הוא אכזבה גדולה וגם אוחיון הגיע לכאן כפשרה לאחר שהבאתו של הלפרין לא יצאה אל הפועל.
אז אפשר להאשים את בלאט (שבאמת יש לו לא מעט מניות במצב), את ההשתפות באדריאטית ואת הברכיים של סופו, אבל אפשר גם להסתכל על המציאות, יש לנו קבוצה טובה, אבל לא טובה מספיק.
גם לא הייתי פוסל על הסף את כל השמועות שרצות בתקושרות ואתרי האינטרנט, נראה שלפחות חלק מהן די מבוססות.

שורה תחתונה - אם מכבי מנצחים הערב את קאנטו, היא עם צעד וחצי בשלב ההצלבה. גם מהמקום השני, הסיכויים של מכבי טובים, כנגד כל קבוצה שתסיים בבית המקביל במקום הראשון (מלבד פאו שבעיניי הסיכויים כנגדה נמוכים יותר), בדיוק באותו הסנריו של שנה שעברה - גניבת משחק חוץ והעברת ההכרעה לשני משחקים ביד אליהו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 02 פברואר 2012, 12:33

האמת שעם היכולת שקאזאן מציגה בנתיים וגם מול קבוצה שהתקשנו מולה בשלב הראשון אז אני לא בטוח שזה יהיה קל כלכך...
נגד ויטוריה היה לנו מזל שהם שיחקו מהטופ 16 בסגל של 8 שחקנים (10 רשומים בטופס ורק 8 משחקים) בגלל הפציעות שלהם ופשוט קרסו פיזית נגד מכבי , אבל אם הם היו בסגל מלא זה יכל להיגמר אחרת לגמרי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי aribari24 » 02 פברואר 2012, 12:47

מצד שני, אם נפסיד הערב, וגם עם ננצח בשבוע הבא, נהיה היחד עם קאנטו במאזן 2-2

לרוע המזל קאנטו תארח את ברצלונה במשחק האחרון, כנראה שברצלונה כבר בטוח במקום הראשון... מה שאומר שניצחון של קאנטו ואנחנו בחוץ

חייבים לנצח הערב
aribari24

הודעהעל ידי MaccabiTA » 02 פברואר 2012, 13:16

יכול להיות שבסוף (בדיוק כמו שנה שעברה) נגלה שדווקא לסיים במקום 2 עדיף אם כמו בשנה שעברה מי שיסיימו שניים בבית המקביל זה פאו. מה גם שקאזאן לא קבוצה ביתית יותר מדי, הקהל שלה ממש לא מרשים לא מבחינה מספרית ולא מבחינת האווירה שהוא מייצר.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי Mta_atic » 02 פברואר 2012, 13:25

כמה פנינים מהבלוג של גרינוולד לקראת קאנטו:

חודש פברואר תופס את מכבי במצב רוח בינוני. "עברנו משבר קשה יותר בדצמבר, אבל זה בוודאי לא נעים", אומר בכיר במועדון. ההפסד לברצלונה מתסכל; המפלה מול אשדוד מאכזבת; המשחק הקרוב מול קאנטו מאיים.
"לא ציפינו לנצח בקובנה", אומר הבכיר במכבי, "ולא ציפינו להפסיד בבית לברצלונה, ולכן זה מתקזז. אבל אם נפסיד היום, הסיכויים שלנו להמשיך הלאה נפגעים משמעותית".

בכלל, הפציעה הזו מעוררת במכבי מחשבות נוספות באשר לעתידו של היווני. לאחרונה כבר החלו דיבורים בתוך הקבוצה לגבי הארכת חוזהו של היווני – סופו מרוויח העונה כ-850,000 דולר, ולקראת העונה הבאה כבר דובר על חוזה בגובה של 1.1 מיליון דולר, כסף גדול מאוד במושגיה של מכבי – אבל כעת אפשר שהשיחות יידחו לשלב מאוחר יותר.
שחורציאניטיס נשמע מבולבל הרבה פחות. "אני מרגיש נהדר במכבי. הייתי רוצה להמשיך כאן לפחות עוד שנתיים", אמר בראיון לאתר היורוליג.

יש שטוענים כי הסיפור עם פפאלוקאס נחשב לכישלון אישי של בלאט. בסביבות מכבי טוענים ש"בטח עם כל הניסיון וההיסטוריה שלו, הוא יכול היה לתת לנו הרבה ברגעים כאלה". אבל פפאלוקאס חלוד, תוצאה של ייבוש מתמשך ביורוליג ובליגה הישראלית, וזמן פרקט מוגבל באדריאטית. אם בתחילת העונה דיברו על פפאלוקאס כשחקן שאמור לספק למכבי 12-15 דקות מזוקקות של כדורסל טוב מידי משחק יורוליג, הרי שבשני משחקי הטופ-16 ראה רק 7 דקות פרקט, במצטבר. ומי שחשב לאור ספסולו המתמשך של היווני בשלב המוקדם כי זהו רק מקרה, כי פפאלוקאס ישוב, כמו תמיד, ויזרח ברגעי ההכרעה – הרי שבינתיים הוא מתבדה לחלוטין.
בהנהלת מכבי לא מבינים את ההתנהלות של בלאט עם פפאלוקאס. השחקן עצמו מקפיד לאחר כל משחק בו הוא לא משותף להיכנס לחדר הכושר ולעבוד על עצמו; קצת עצוב, אך לאחר משחקים בהיכל משתדל לחמוק מהיציאה האחורית, מתקשה להתמודד עם המבטים המרחמים של העיתונאים ושל האוהדים. ביציעים, מכל מקום, ממשיכים להרעיף עליו אהבה; גם האוהדים לא רואים בעין יפה את היחס הנוקשה לשחקן.

http://sports.walla.co.il/?w=//2505753
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 02 פברואר 2012, 14:03

למה לצטט את הכינמת המבחילה הזאת?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי itai7 » 02 פברואר 2012, 14:36

מי בכלל קורא תטורים שלו, הכל רפש
itai7

הודעהעל ידי rc4991 » 02 פברואר 2012, 15:33

איך הגענו ממצב שמכבי נחשבת למועמדת לפיינל פור וכזאת שתנצח את ברצלונה לקבוצת הצלבה בקושי וכזאת שהסיכויים לרעתה במפגש מול קאנטו?
קאנטו קבוצה טובה אבל מכבי הרבה יותר וכל עוד קאנטו לא תיתן משחק מצויין אני לא רואה שום סיבה שמכבי תפסיד ואין שום תירוצים להפסד של מכבי(בטח לא ההפסדים לברצלונה ואשדוד)
אנחנו מכבי ואנחנו נגיע להצלבה בוודאות ובתקווה שנפגוש את קאזאן ונגבור עליה(אם כי אני לא בטוח בזה בכלל וזה לא יהיה קל)בדרך לפיינל פור
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 פברואר 2012, 15:40

זאת התשובה שהכי אהבתי:
"If I can, of course Id like to stay here. My family and I, my wife, we love it here. It would be a great place to raise my son, who will be born in a couple of week. That would be great because we both love it here and I love playing for Maccabi fans. Everybody on the team and in the organization is great. They show me great love and support. If I can, Id like to stay at least a couple years, as much as I can.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 פברואר 2012, 15:48

rc4991 כתב:איך הגענו ממצב שמכבי נחשבת למועמדת לפיינל פור וכזאת שתנצח את ברצלונה לקבוצת הצלבה בקושי וכזאת שהסיכויים לרעתה במפגש מול קאנטו?
קאנטו קבוצה טובה אבל מכבי הרבה יותר וכל עוד קאנטו לא תיתן משחק מצויין אני לא רואה שום סיבה שמכבי תפסיד ואין שום תירוצים להפסד של מכבי(בטח לא ההפסדים לברצלונה ואשדוד)
אנחנו מכבי ואנחנו נגיע להצלבה בוודאות ובתקווה שנפגוש את קאזאן ונגבור עליה(אם כי אני לא בטוח בזה בכלל וזה לא יהיה קל)בדרך לפיינל פור

כל שנה אותו סיפור..מכבי נותנת יופי של הצגות,מגיעה לפה קבוצה קשה וכולם אומרים שבגלל שזה יד אליהו אז מנצחים בלי בעיות ואז כשמפסידים אז פתאום מתחילה התדרדרות ומכבי עוברת מ''קבוצה מדהימה שלא נופלת מאף קבוצה'' ל''צריך להודות בזה,מכבי קבוצה נחמדה''..
חוץ ממכבי אני אוהדת קבוצות בספורט שהן ממש חרא(דטרויט ליונס,גולדן סטייט ווריורס..טוטנהאם שהיא לא חרא אבל היא אנדרדוג)ומבחינתי כשאחת הקבוצות מפסידה לקבוצה יותר טובה זה דבר שקורה ומשהו שצריך להסתכל במראה ולהגיד ''וואלה,הם היו יותר טובים מאיתנו..אנחנו עוד לא שם''..
כל פעם מכניסים את ה''מכביזם'' לסיפור וזה שתמיד צריך לבוא לנצח..נכון,אבל לפעמים גם כשמפסידים אפשר להגיד שספורט זה ספורט ויש רמות שונות..ברצלונה יותר טובים מאיתנו ואי אפשר כל שנה להפיל את כל מצב הרוח בגלל שמפסידים לברצלונה..כל פעם אותו סיפור..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 02 פברואר 2012, 15:58

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:איך הגענו ממצב שמכבי נחשבת למועמדת לפיינל פור וכזאת שתנצח את ברצלונה לקבוצת הצלבה בקושי וכזאת שהסיכויים לרעתה במפגש מול קאנטו?

כל שנה אותו סיפור..מכבי נותנת יופי של הצגות,מגיעה לפה קבוצה קשה וכולם אומרים שבגלל שזה יד אליהו אז מנצחים בלי בעיות ואז כשמפסידים אז פתאום מתחילה התדרדרות ומכבי עוברת מ''קבוצה מדהימה שלא נופלת מאף קבוצה'' ל''צריך להודות בזה,מכבי קבוצה נחמדה''..
חוץ ממכבי אני אוהדת קבוצות בספורט שהן ממש חרא(דטרויט ליונס,גולדן סטייט ווריורס..טוטנהאם שהיא לא חרא אבל היא אנדרדוג)ומבחינתי כשאחת הקבוצות מפסידה לקבוצה יותר טובה זה דבר שקורה ומשהו שצריך להסתכל במראה ולהגיד ''וואלה,הם היו יותר טובים מאיתנו..אנחנו עוד לא שם''..
כל פעם מכניסים את ה''מכביזם'' לסיפור וזה שתמיד צריך לבוא לנצח..נכון,אבל לפעמים גם כשמפסידים אפשר להגיד שספורט זה ספורט ויש רמות שונות..ברצלונה יותר טובים מאיתנו ואי אפשר כל שנה להפיל את כל מצב הרוח בגלל שמפסידים לברצלונה..כל פעם אותו סיפור..

נכון. אנשים כרגיל קוברים את מכבי כי הפסדנו לבארסה, קבוצה יותר טובה מאיתנו.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 פברואר 2012, 16:22

Holiday_Armadillo כתב:

זאת התשובה שהכי אהבתי:
"If I can, of course Id like to stay here. My family and I, my wife, we love it here. It would be a great place to raise my son, who will be born in a couple of week. That would be great because we both love it here and I love playing for Maccabi fans. Everybody on the team and in the organization is great. They show me great love and support. If I can, Id like to stay at least a couple years, as much as I can.

אז יש לו בן?? :rose
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 פברואר 2012, 16:25

חחחחחחחחח כן..זה ידוע כבר כמה שבועות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 פברואר 2012, 16:38

Holiday_Armadillo כתב:חחחחחחחחח כן..זה ידוע כבר כמה שבועות..

לי זה לא היה ידוע.... :oops
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 פברואר 2012, 16:41

ankram כתב:למה לצטט את הכינמת המבחילה הזאת?

כל שבוע אותו סיפור , כל כך קשה להבין שיש פה אנשים שלא נכנסים לוואלה כדי לא לקרוא את הטינופת הזה ? למה לדחוף לנו את זה בכוח ?
יוסי22

הודעהעל ידי where is the love? » 02 פברואר 2012, 16:59

זה ברור שוואלה יעשו המון כדי להפיל את מכבי.

אבל דבר אחד בטוח הקהל אוהב מאוד את פאפאלוקאס ואני אישית אוהב אותו במיוחד וגם במיוחד אוהב את בלאט, ואני פשוט לא יודע מה קורה שם...
יש כל מיני השערות אבל לא יודע זה פשוט חבל
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Mta_atic » 02 פברואר 2012, 17:33

יוסי22 כתב:
ankram כתב:למה לצטט את הכינמת המבחילה הזאת?

כל שבוע אותו סיפור , כל כך קשה להבין שיש פה אנשים שלא נכנסים לוואלה כדי לא לקרוא את הטינופת הזה ? למה לדחוף לנו את זה בכוח ?

אוי חלאס עם התגובה הפבלובית הזאת לכל טור של גרינוולד, כאילו בכל פעם מדובר בכביסה המלוכלכת של מכבי.
לפעמים הטורים שלו מספקים מידע מעניין בכל הקשור לחוזים, שחקנים וכו'
יש הבדל בין ציטוט של בכירים/מקושרים לקבוצה לבין הפרשנות האישית שלו לאירועים, שגם אני נגעל ממנה רוב הזמן.

אז יוסי, אף אחד לא דוחף לך שום דבר בכוח.
ואם לא בא לך לקרוא אתה מוזמן לדלג באלגנטיות ולחסוך את הדרמות המיותרות.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 פברואר 2012, 17:36

יש לך פה 3 תגובות שמסתייגות באופן גורף מהציטוט של האפס , תעשה סקר קטן ותגלה עוד לא מעט כאלה .

מסתבר שאני לא היחיד שלא נהנה מזה שדוחפים לי את הזבל הזה לפנים.
יוסי22

הודעהעל ידי where is the love? » 02 פברואר 2012, 17:46

אבל עדיין אתם מתעלמים מן האמת על מקרה פאפאלוקאס, ממה קורה שם?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־21 אורחים