asafb96 כתב:NY boy כתב:אין למכבי אופציה לחתוך אותו, לא השנה ולא בשנה הבאה ממה שפורסם וממה שאני מבין. החוזה שלו הוא מובטח ל3 שנים ולכן הוא גם מאד נמוך.אסף, ההנחה שלך שמצ'באן חוזר היא טעות שהולכת וחוזרת כל הזמן. כל האינדיקציה מראה שלמכבי אין כוונה להחזיר אותו אם הנדריקס וסופו ישארו, כל הדיווחים דיברו על זה, כל הרמיזות מראות על זה. מכיוון מכבי לא יצא עד עכשיו שום דבר שאמור לגרום למישהו לחשוב שמצ'באן חוזר אז ההנחה הזאת היא טעות מהיסוד. לדעתי מצ'באן לא יהיה במכבי בשום מקרה בשנה הבאה אלא אם אליהו או בלו לא ימשיכו.
יש גם יש. לפי מה שהבנתי, הוא חתם על חוזה של 1+2. עונה ראשונה מובטחת, עם אופציה לעוד 2.
בוא נאמר דבר כזה, למכבי יש אופציה לשחרר את ג'יימס, וג'יימס לא ממש מרשים. למאצ'בן יש חוזה מובטח לעוד 3 שנים, והוא נותן עונה יוצאת מהכלל בפרטיזן.
הדיווחים שווים אתה יודע למה, ואני מאמין, ומאוד מאוד מקווה, שמאצ'בן יחליף את ג'יימס שנה הבאה. זאת נראת האופציה הכי טבעית וברורה לעין. אין חי מושג מאיפה הבאת את זה שההחזרה שלו קשורה בהישארות של סופו והנדריקס. אין בכלל קשר בין הדברים, ואין סיבה ששולשתם לא יהיו במכבי יחדיו.
לג'יימס חוזה ל3 שנים (לא שנתיים אפילו) מובטח בלי שום אופציה לשחרר אותו (או שלו להשתחרר מהצד השני) זה לפחות מה שאני שמעתי ממישהו שאמור לדעת על מה הוא מדבר. אם הוא טועה אז אולי, לא נראה לי שהוא טועה.
מהצד השני מצ'באן הוא אירופי עם ביקוש, ולכן לא תהיה בעיה למכור אותו או לשחרר אותו בקלות. והיו מספיק דיווחים בעבר כזה של "גורמים במכבי" שאפשר או אי אפשר להתייחס אליהם אני לא יודע, אבל הם בהחלט קשרו את הסיפור של מצ'באן להנדריקס וסופו.
jol9, לדעתי אתה טועה לגביי עניין המס. הסיפור עם המס מחושב בכלל על פי חודשים (48 חודשים סה"כ), כל עונה היא בסביבות 9 חודשים, זה אומר שיש 5 עונות וקצת בארץ עד שעניין המס נכנס לתוקף. אצל ג'יימס לדעתי זה אמור להיות רק בשנה השלישית, בהתחשב בזה שהוא היה 3 עונות בבני השרון.