יורוליג - ברצלונה-מכבי רביעי 21:45, בערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג - ברצלונה-מכבי רביעי 21:45, בערוץ 10

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 פברואר 2012, 13:26

מה שונה ליאור מסופו? כשליאור יגיע למצב שאף שחקן באירופה לא יוכל לשמור עליו באחד על אחד( לא רק בתיאוריה) גם אני אאלץ לפרגן לו. כרגע הוא עוד רחוק משם.
לא רוצה שחקן מושלם, עובדה שסופו הוא השחקן האהוב עליי בקבוצה והוא, כמו שאמרת, רחוק מלהיות מושלם. אני כן חושב שליאור הוא שחקן טוב, אני כן מכיר ביתרונות שלו, אבל אני לא חושב שהוא שווה את הסכומים שהוא מקבל, ואני בטח לא חושב שהוא עולה על מצ'באן כמו שנאמר פה ביומיים האחרונים לא מעט.
צביקה יודע שהוא טעה? איך הגעת למסקנה הזאת? ברדיו ובחמישיות, הוא ממשיך לרדת על ההגנה של ליאור, ושנינו יודעים למה שחקן שלא שומר, שווה בשביל צביקה.
בקשר לאיבאנוביץ', התפקוד של ליאור שם היה מושלם. שחקן שעולה מהספסל, לדקות בהן ההתקפה תקועה, או לחלופין שהקבוצה רצה, וככה היכולות של ליאור מוקסמו. אבל הוא ממש לא היה שחקן מוביל שם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 29 פברואר 2012, 13:29

חוץ מזה, גם אצל איבאנוביץ' וצביקה שרף אליהו היה שחקן ספסל. כנראה שלא רק בלאט דביל. ואני חותם לך שגם אצל אובראדוביץ' הוא לא היה מקבל 30 דקות במשחק.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 29 פברואר 2012, 13:30

MTA2311 כתב:מה שונה ליאור מסופו? כשליאור יגיע למצב שאף שחקן באירופה לא יוכל לשמור עליו באחד על אחד( לא רק בתיאוריה) גם אני אאלץ לפרגן לו. כרגע הוא עוד רחוק משם.
לא רוצה שחקן מושלם, עובדה שסופו הוא השחקן האהוב עליי בקבוצה והוא, כמו שאמרת, רחוק מלהיות מושלם. אני כן חושב שליאור הוא שחקן טוב, אני כן מכיר ביתרונות שלו, אבל אני לא חושב שהוא שווה את הסכומים שהוא מקבל, ואני בטח לא חושב שהוא עולה על מצ'באן כמו שנאמר פה ביומיים האחרונים לא מעט.
צביקה יודע שהוא טעה? איך הגעת למסקנה הזאת? ברדיו ובחמישיות, הוא ממשיך לרדת על ההגנה של ליאור, ושנינו יודעים למה שחקן שלא שומר, שווה בשביל צביקה.
בקשר לאיבאנוביץ', התפקוד של ליאור שם היה מושלם. שחקן שעולה מהספסל, לדקות בהן ההתקפה תקועה, או לחלופין שהקבוצה רצה, וככה היכולות של ליאור מוקסמו. אבל הוא ממש לא היה שחקן מוביל שם.

כרגע ליאור לא שווה את הסכומים כי לא בונים עליו את המשחק! כמובן שבתור שחקן של 15 דקות הוא לא שווה את הסכוםפ שהוא מקבל.
אם תקנה פרארי ותיסע איתה בשטח לבקר את הבדואים במאהל, גם פרארי לא שווה את הכסף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 13:49

MTA2311 כתב:מה שונה ליאור מסופו? כשליאור יגיע למצב שאף שחקן באירופה לא יוכל לשמור עליו באחד על אחד( לא רק בתיאוריה) גם אני אאלץ לפרגן לו. כרגע הוא עוד רחוק משם.

סופו הגיע למצב שאי אפשר לשמור אותו באחד על אחד? מה זה משנה? הוא שחקן לא הכי יציב, וגם אותו עצרו לא פעם.
צביקה יכול להמשיך לרדת על ההגנה של ליאור כמה שהוא רוצה. הוא לא יקום ויגיד טעיתי, אני אידיוט, ליאור תותח. אבל אני בטוח שצביקה יודע היום איזה שחקן איכותי ליאור
אצל איבנוביץ' וצביקה ליאור היה שחקן ספסל כשהיו בקבוצה שחקנים כמו מוריס או טלטוביץ'. עולם אחר לגמרי.
שורה תחתונה, ליאור לא שחקן מושלם, אבל שחקן מצוין, שממש לא מקבל סכומים שרחוקים מהיכולות שהוא יכול להביא (הוא כבר הראה שכאשר הוא מקבל קרדיט, הוא יכול ליהיות שחקן של משהו באיזור ה14 נקודות באחוזים מצוינים, כמו לפני 3 שנים) הוא שחקן שבאירופה יכול בכיף להרוויח מיליון יורו ויותר, ובמכבי מרוויח פחות ממיליון דולר. שחקן לא מושלם, אבל אחלה שחקן, שמקבל חוזה הולם ולא מקבל את הקרדיט הראוי מבלאט לנוכח האלטרנטיבה (מילא היה שחקן כמו מאצ'בן שהיה קורע את אירופה, אז הייתי מוכן לקבל את זה שליאור יקבל 15 דקות, אבל בלו??)
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 פברואר 2012, 14:08

asafb96 כתב:

סופו הגיע למצב שאי אפשר לשמור אותו באחד על אחד? מה זה משנה? הוא שחקן לא הכי יציב, וגם אותו עצרו לא פעם.
צביקה יכול להמשיך לרדת על ההגנה של ליאור כמה שהוא רוצה. הוא לא יקום ויגיד טעיתי, אני אידיוט, ליאור תותח. אבל אני בטוח שצביקה יודע היום איזה שחקן איכותי ליאור
אצל איבנוביץ' וצביקה ליאור היה שחקן ספסל כשהיו בקבוצה שחקנים כמו מוריס או טלטוביץ'. עולם אחר לגמרי.
שורה תחתונה, ליאור לא שחקן מושלם, אבל שחקן מצוין, שממש לא מקבל סכומים שרחוקים מהיכולות שהוא יכול להביא (הוא כבר הראה שכאשר הוא מקבל קרדיט, הוא יכול ליהיות שחקן של משהו באיזור ה14 נקודות באחוזים מצוינים, כמו לפני 3 שנים) הוא שחקן שבאירופה יכול בכיף להרוויח מיליון יורו ויותר, ובמכבי מרוויח פחות ממיליון דולר. שחקן לא מושלם, אבל אחלה שחקן, שמקבל חוזה הולם ולא מקבל את הקרדיט הראוי מבלאט לנוכח האלטרנטיבה (מילא היה שחקן כמו מאצ'בן שהיה קורע את אירופה, אז הייתי מוכן לקבל את זה שליאור יקבל 15 דקות, אבל בלו??)

למרות המוגבלות של סופו, ליאור עוד צריך להוכיח כמה דברים בשביל להגיע לליגה של סופו, שטחן את כל אירופה עונה שעברה, הוביל את מכבי לפיינל פור ונבחר לחמישיית העונה ביורוליג.
מה זה "אני בטוח"?, צביקה לא משדר שום דבר שיכול לגרום לך להגיד את זה. צביקה הוא מאמן הגנתי, ושחקן שלא שומר לא ישחק אצלו, גם אם הוא שחקן התקפי טוב.
לגבי איבאנוביץ' התייחסתי כבר, אני חושב שמבין כל המאמנים שאימנו את ליאור, דושקו מצא את הנישה שהכי מתאימה לו.
מסתבר שגם הנדריקס יכול להרוויח מיליון יורו ויותר, אז מה? במכבי ליאור מרוויח פחות ממיליון דולר נטו, כשהברוטו גבוה הרבה יותר.
אכן לא מקבל את הקרדיט הראוי מבלאט, ולכן דאגתי לציין מספר פעמים, שההשוואה לא צריכה להיות לבלו, לטובת ליאור. השאיפה שלו צריכה להיות, התמודדות עם שחקן כמו מצ'באן שנה הבאה(נקווה), ולא מול בלו המוגבל.
בשורה תחתונה, אפשר להתווכח עד מחר על היכולת שלו, כשבפועל, השנה הוא צריך לקבל יותר דקות, כשהמבחן האמיתי שלו בתור שחקן, יהיה שנה הבאה כשיגיע לפה שחקן ברמה הרבה יותר גבוהה מבלו, שיהיה מוכן להילחם על דקות
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 14:26

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:

למרות המוגבלות של סופו, ליאור עוד צריך להוכיח כמה דברים בשביל להגיע לליגה של סופו, שטחן את כל אירופה עונה שעברה, הוביל את מכבי לפיינל פור ונבחר לחמישיית העונה ביורוליג.
מה זה "אני בטוח"?, צביקה לא משדר שום דבר שיכול לגרום לך להגיד את זה. צביקה הוא מאמן הגנתי, ושחקן שלא שומר לא ישחק אצלו, גם אם הוא שחקן התקפי טוב.
לגבי איבאנוביץ' התייחסתי כבר, אני חושב שמבין כל המאמנים שאימנו את ליאור, דושקו מצא את הנישה שהכי מתאימה לו.
מסתבר שגם הנדריקס יכול להרוויח מיליון יורו ויותר, אז מה? במכבי ליאור מרוויח פחות ממיליון דולר נטו, כשהברוטו גבוה הרבה יותר.
אכן לא מקבל את הקרדיט הראוי מבלאט, ולכן דאגתי לציין מספר פעמים, שההשוואה לא צריכה להיות לבלו, לטובת ליאור. השאיפה שלו צריכה להיות, התמודדות עם שחקן כמו מצ'באן שנה הבאה(נקווה), ולא מול בלו המוגבל.
בשורה תחתונה, אפשר להתווכח עד מחר על היכולת שלו, כשבפועל, השנה הוא צריך לקבל יותר דקות, כשהמבחן האמיתי שלו בתור שחקן, יהיה שנה הבאה כשיגיע לפה שחקן ברמה הרבה יותר גבוהה מבלו, שיהיה מוכן להילחם על דקות

נכון. ובגלל זה ליאור לא מקבל שכר כמו שסופו צריך לקבל. אבל שניהם מוגבלים, ואי אפשר לסופו להתייחס לשחקן קדוש, על אף החסרונות הלא קטנים שלו, ומצד שני חלק (כולל אתה) מתעסקים בלהבליט את החסרונות של ליאור, שכולם פה מכירים, אבל כמו שמתייחסים לאיכויות של סופו, מה הבעיה להתייחס גם לאיכויות של ליאור ולא רק לחזור שוב ושוב על ההגנה או הקליעה?
ליאור לא מקבל שכר מופרז במכבי. הוא מקבל שכר הולם, אם כי לא מקבל יחס הולם מהמאמן
אני מקווה מאוד כמוך, שמאצ'בן יחזור ויחד עם ליאור, סופו, ועוד גבוה מחליף, יריכבו אחלה של קוו קדמי.
ההשוואה מבחינת יכולות לא צריכה להיות ליאור מול בלו, זה נכון, אבל כן ההשוואה מבחינת קרדיט. מה לעשות, שניהם הם שני הPF של מכבי, ומן הסתם יש השוואת בינהם. 99% מהפורום מסכים שליאור עדיף כל בלו, וצריך לשחק יותר, ובכל זאת בלו מקבל יותר קרדיט, כך שבלאט בהחלט טועה פה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 29 פברואר 2012, 15:13

איזה ויכוח בלתי נגמר זה... :-)

דעתי בנושא ידועה. אני מקווה שדייויד יחזיר לאט לאט את ליאור לעניינים, ויעלה את כמות הדקות שלו.
יש כאן שני דברים שמתנגשים, וביחד נותנים נזק כפול:
1 - לא להשתמש בכשרון גדול כמו אליהו
2 - לעשות שימוש יתר בבלו
שני הדברים האלה מורידים מהאפקטיביות של שני השחקנים. ליאור צריך להיות שחקן של 25 דקות ומעלה. גם ג'מצ'י בזמנו היה חור בהגנה, אבל ההתקפה שלו
היתה שווה לכל הקבוצות של מכבי יותר מההגנה החלשה. גם מיקי לדעתי לא היה שומר גדול, אם כי כאן, אני לא סגור לגמרי. קטש היה שומר חלש מאוד וגם שאראס.
אפשר לתת את הנגטיב של אליהו - הנפלד. שחקן הגנה מחונן, ושחקן התקפה די חלש, אבל עם הזמן ועם הדקות שקיבל, הוא למד לנצל את היתרונות שלו גם בהתקפה (כמו השכל שלו),
ובכך הפך להיות שחקן חיוני גם התקפית.
גם לליאור יש תכונות שאפשר יהיה לנצל בהגנה, כמו ידיים ארוכות, חוש טוב לכדור, ויכולת להוריד ריבאונד ומיד לצאת למתפרצת. הכל עניין של זמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 29 פברואר 2012, 15:16

jol9 כתב:איזה ויכוח בלתי נגמר זה... :-)

דעתי בנושא ידועה. אני מקווה שדייויד יחזיר לאט לאט את ליאור לעניינים, ויעלה את כמות הדקות שלו.
2 - לעשות שימוש יתר בבלו
שני הדברים האלה מורידים מהאפקטיביות של שני השחקנים. ליאור צריך להיות שחקן של 25 דקות ומעלה. גם ג'מצ'י בזמנו היה חור בהגנה, אבל ההתקפה שלו
היתה שווה לכל הקבוצות של מכבי יותר מההגנה החלשה. גם מיקי לדעתי לא היה שומר גדול, אם כי כאן, אני לא סגור לגמרי. קטש היה שומר חלש מאוד וגם שאראס.
אפשר לתת את הנגטיב של אליהו - הנפלד. שחקן הגנה מחונן, ושחקן התקפה די חלש, אבל עם הזמן ועם הדקות שקיבל, הוא למד לנצל את היתרונות שלו גם בהתקפה (כמו השכל שלו),
גם לליאור יש תכונות שאפשר יהיה לנצל בהגנה, כמו ידיים ארוכות, חוש טוב לכדור, ויכולת להוריד ריבאונד ומיד לצאת למתפרצת. הכל עניין של זמן.

לשאראס היה את באסטון בתור חיפוי. לאליהו יש את הרגליים הכבדות של סופו ואת הנדריקס הגמדי. את דעתי על היכולת ההתקפית של ליאור כבר אמרתי. בוא נראה מה הוא עושה הערב מול לורבק ו-ואסקז ולא מול אסופת ילדונים מהאדריאטית. חוץ מזה, אליהו חייב לשנות את המנטליות שלו. מילא שלורבק טוחן אותו, הוא עשה את זה גם להנדריקס, אבל הוא נראה לי השחקן במכבי שחוטף הכי הרבה שלשות על הפרצוף.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 29 פברואר 2012, 15:28

שחף כתב:
jol9 כתב:איזה ויכוח בלתי נגמר זה... :-)

2 - לעשות שימוש יתר בבלו

לשאראס היה את באסטון בתור חיפוי. לאליהו יש את הרגליים הכבדות של סופו ואת הנדריקס הגמדי. את דעתי על היכולת ההתקפית של ליאור כבר אמרתי. בוא נראה מה הוא עושה הערב מול לורבק ו-ואסקז ולא מול אסופת ילדונים מהאדריאטית. חוץ מזה, אליהו חייב לשנות את המנטליות שלו. מילא שלורבק טוחן אותו, הוא עשה את זה גם להנדריקס, אבל הוא נראה לי השחקן במכבי שחוטף הכי הרבה שלשות על הפרצוף.

א) השלשות שקולעים עליו זה באמת הקטע הכי מעצבן אצל ליאור, אם כי לדעתי האישית זה קורה הרבה בגלל הגנת החילופים של בלאט, שגורמת לליאור לשמור על גארדים.

ב) גם אם אתה לא סובל את ליאור, ויש לך כל זכות לדיעה משלך, אתה צריך להסכים על כך, שבקבוצה כל כך מוגבלת התקפית, שבה הסמול הפותח כמעט ולא קולע (סמית'), הרכז הפותח כמעט ולא קולע (אוחיון), וגם הגבוהים קולעים בקושי (סופו והנדריקס), אתה פשוט לא יכול לוותר על הנקודות של ליאור אליהו.

ג) איך בדיוק ליאור אמור לשמור על ואסקז הסנטר?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 19:27

בלו לא ישחק לפי גודס
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 29 פברואר 2012, 19:54

וואו, סמית' כל כך אפס. איירבול מאזור קו העונשין. מדהים.
שחף

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 פברואר 2012, 19:54

בלאט התאהב יותר מידי בהברקה של הנדריקס בחמישיה , שמישהו יספר לו שזה אדיוטי בערך כמו בלו בחמישיה...

אני יודע שזה גורם למספרים של הנדריקס להתנפח והכול אבל מכבי כקבוצה רק נפגעת מזה.
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 פברואר 2012, 19:55

שמעתם את שלח? מסתבר שהנדריקס יותר טוב מסופו :D
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 19:56

ליאור עושה אחלה הגנה על לורבק. אוחיון רע מאוד
שמעתם את שלח? מסתבר שהנדריקס יותר טוב מסופו

זה רק מוכיח כמה סופו שחקן הרבה יותר טוב. למרות שהנדריקס פתח טוב
asafb96

הודעהעל ידי Angelstrong » 29 פברואר 2012, 19:58

הנדריקס בפתיחה מדהימה 10 נקודות 5 ריבאונדים
Angelstrong

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 19:59

הנדריקס פתח בטירוף. כ4 הוא באמת פנטסטי. גם סופו נראה קליל וטוב. הילד שנולד עשה לו טוב.
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 29 פברואר 2012, 19:59

ריצ' בוו מעל הידיים הענקיות של וואסקז. יפה.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 פברואר 2012, 20:00

יוסי22 כתב:בלאט התאהב יותר מידי בהברקה של הנדריקס בחמישיה , שמישהו יספר לו שזה אדיוטי בערך כמו בלו בחמישיה...

אני יודע שזה גורם למספרים של הנדריקס להתנפח והכול אבל מכבי כקבוצה רק נפגעת מזה.

דווקא להתחיל את המשחק עם אנרגיות של משחק שוטף לא עושה רע למכבי..
עושה יותר רע למכבי שסופו בחמישייה וחמישה כדורים ראשונים הולכים אליו בתרגיל שקוף וקבוע..
זה שסופו עולה מהספסל זה לא דבר כזה רע..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 20:01

סופו הפך לוויצ'יץ'. מי אמר שהוא לא מוסר?
הנדריקס צריך לשחק 4.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 29 פברואר 2012, 20:04

הנדריקס השתגע!!! :clap2
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Jazzman, Shay_uzan, מרסר ו־14 אורחים