פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הצלבה, משחק 1: פנאתינייקוס נגד מכבי - שלישי, 22:00, ערוץ

20 מרץ 2012, 16:21

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2518290

שנה הבאה הוא כבר יהיה בריאל או משהו בסגנון..

כרגיל כותרת ארסית של וואלה שבאה להוציא את הקהל ואת המאמן כחארות ובסוף מסתבר שזה לא מה שהוא אמר בכלל..SURPRISE SURPRISE :rolleyes

לפחות לפי הכתבה לנגפורד עצמו ממש לא סגור על זה שהוא נשאר פה לעוד שנה..

20 מרץ 2012, 16:23

rc4991 כתב:איזו התרגשות לפני המשחק ובכלל מהסדרה(אני לא זוכר התרגשות כזאת בשנה שעברה)שתים מהקבוצות הטובות והמפוארות ביותר באירופה נפגשות כבר בסדרת רבע הגמר,שתי קבוצות עם מסורת וקהל אדיר,מאמנים חכמים ושחקנים מצויינים,אלופת אירופה וסגניתה,תוסיפו לזה את העובדה ששאראס משחקת לראשונה מול מכבי ושסופו ופאפאס ישחקו מול היריבה השנואה שלהם וקיבלתם את כל הפיקנטריה שעולם הכדורסל יכול להציע.
לגבי המשחק על הנייר פאו' פייבוטית אבל לא בהרבה ומכבי בהחלט מסוגלת לנצח את הסדרה הזאת
המפתחות לניצחון בסדרה הזאת הם שלאנגפורד ימשיך ביכולת שלו(טפו טפו טפו)ויחדור בכל הזדמנות שתיהיה לו גם אם זה יראה אגואיסטי,שסמית' יצליח להביא את הקליעה שלו גם ליורוליג,כושר קליעה טוב(במיוחד מהשלוש) ואת שחקני הפנים במיטבם
אני חושב שסופו לא יהיה טוב בסדרה הזאת(ואני מקווה שאתבדה),אנשים חושבים שהוא לא היה טוב רק בגמר בשנה שעברה ושגם זה היה בגלל בעיית עבירות אבל הם כנראה לא מבינים שפאו' מצליחה כמעט בכל משחק לעצור את סופו בזכות היכולות המופלאות של אוברדוביץ' כך שאני לא מאמין שהוא יהיה טוב

טירוף :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened

גם כשהוא היה באולימפיאקוס הוא לא היה טוב מול פאו?

20 מרץ 2012, 17:04

Maccabikid כתב:
rc4991 כתב:איזו התרגשות לפני המשחק ובכלל מהסדרה(אני לא זוכר התרגשות כזאת בשנה שעברה)שתים מהקבוצות הטובות והמפוארות ביותר באירופה נפגשות כבר בסדרת רבע הגמר,שתי קבוצות עם מסורת וקהל אדיר,מאמנים חכמים ושחקנים מצויינים,אלופת אירופה וסגניתה,תוסיפו לזה את העובדה ששאראס משחקת לראשונה מול מכבי ושסופו ופאפאס ישחקו מול היריבה השנואה שלהם וקיבלתם את כל הפיקנטריה שעולם הכדורסל יכול להציע.
לגבי המשחק על הנייר פאו' פייבוטית אבל לא בהרבה ומכבי בהחלט מסוגלת לנצח את הסדרה הזאת
המפתחות לניצחון בסדרה הזאת הם שלאנגפורד ימשיך ביכולת שלו(טפו טפו טפו)ויחדור בכל הזדמנות שתיהיה לו גם אם זה יראה אגואיסטי,שסמית' יצליח להביא את הקליעה שלו גם ליורוליג,כושר קליעה טוב(במיוחד מהשלוש) ואת שחקני הפנים במיטבם
אני חושב שסופו לא יהיה טוב בסדרה הזאת(ואני מקווה שאתבדה),אנשים חושבים שהוא לא היה טוב רק בגמר בשנה שעברה ושגם זה היה בגלל בעיית עבירות אבל הם כנראה לא מבינים שפאו' מצליחה כמעט בכל משחק לעצור את סופו בזכות היכולות המופלאות של אוברדוביץ' כך שאני לא מאמין שהוא יהיה טוב

טירוף :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened

ממה שאני זוכר כן,אגב הוא הוצע לאוברדוביץ' בקיץ שעבר(לפני שחתם במכבי)ואוברדוביץ' לא רצה אותו כך שנראה שהוא מכיר טוב מאוד את החולשות של סופו

20 מרץ 2012, 18:56

rc4991 כתב:
Maccabikid כתב:

ממה שאני זוכר כן,אגב הוא הוצע לאוברדוביץ' בקיץ שעבר(לפני שחתם במכבי)ואוברדוביץ' לא רצה אותו כך שנראה שהוא מכיר טוב מאוד את החולשות של סופו

ז'ליקו רצה אותו, אבל בסוף הביאו את מאריץ'. אם מאריץ' לא היה חותם שם, סופו היה מגיע.
אגב, מדברים פה כאילו כל פעם שסופו פוגש את פאו מעמללים אותו. זה רחוק מאוד מלהיות נכון. אין לי מושג מאיפה הדבר הזה הגיעה. כן, הוא מתקשה, ויש עליו עזרות, אבל לפי דעתי, בסדרה הזאת הוא יוכיח שהוא יכול לפרק גם את פאו

20 מרץ 2012, 19:17

גם לדעתי , אני מאוד מקווה שלא נתבדה .

דרך אגב אני היחיד שהולך להתבאס קשות במקרה של הפסד הערב ? נראה שהרוב פה הרימו ידיים עוד לפני שהמשחק התחיל.

20 מרץ 2012, 19:17

yzafrir כתב:זה אולי ישמע מופרך אבל יש לי הרגשה שיש איזה שהוא מחשבה אצל ראשי היורוליג שהם אינם רוצים את מכבי בפיינלפור הזה בגלל שהוא נערך באיסטנבול ומערך האבטחה של הקבוצה מאוד בעייתי ויותר בעייתי מיזה הוא מערך האבטחה של האוהדים שלנו שבאים בהמוניהם לפיינלפורים...
אני אומר את זה עכשיו לפני תחילת הסידרה כדי אולי לפתוח את העניים של מישהו ולהזהר מפרובקאציות של פאו והשופטים...

זה נשמע מופרך, אבל גם אני חושב שיש בזה משהו..
בכל מקרה לא נוכל לזקוף כל החלטת שיפוט שערורייתית לעניין הזה, כי טעויות יש בכל משחק..
לדעתי לראשי היורוליג אין מה לדאוג, כי פאו תעבור את הסדרה הזאת גם בלי עזרה של שיפוט. היא פשוט טובה יותר.
מכבי יכולה לגנוב משחק אחד הערב או ביום חמישי, אבל לנצח את שני המשחקים בהיכל יהיה כמעט בלתי אפשרי מול שועל מנוסה כמו אוברא..
סליחה על הפסימיות, אני פשוט מוריד ציפיות. אם בסופו של דבר נעלה לפיינל פור, אני אהיה הכי מאושר בעולם ואשמח לאכול את הכובע :)

20 מרץ 2012, 19:30

איזו התרגשות..
נקווה לניצחון היום... שאר המשחקים אני אראה במחשב מברזיל..

20 מרץ 2012, 19:30

35 דקות לפני המשחק, נאמר כבר הכל, ראינו הכל הבנו הכל , אנחנו מפחדים לחוצים ומה שאפשר להגיד... אבל מעכשיו אפשר לקחת אוויר ונשימה עמוקה להנות מהרגע, עם המון אמונה ותקווה כן אפשר לעשות דברים יפים. נכון אנחנו כולנו פסימיים, אבל אני חושב שמכבי חייבת להאמין בעצמה ולא לתת לכל המסביב שבעצם מוצדק, היכולות של פאו ברגעי אמת וכדומה... היא חייבת לבודד את עצמה מזה, להאמין שגם לנו יש מסורת וכדוסל, פאו היא קבוצה בלתי עצירה, נפסיד אולי 3-0 בסדרה, אולי נקרוס בשני המשחקים ביוון, ואולי נבין שאנחנו רוצים כבר לחזור הביתה מאתונה.
אבל אולי אולי נאמין קצת יותר למרות כל הסטטיסטיקות והשמועות והפחד והלחץ והחרדה שכולנו חשים כאן, אבל אם נאמין אולי נצליח לסיים את המעמד הזה בכבוד. אני חושב שאם המון אמנוה ורצון והקרבה מכבי יכולה לצאת מרוצה מהסדרה, אמנם בהפסד אבל יחד עם תחושה שתגרום לכולנו להתגאות בה ולהרים את הכובע ולמחוא כפיים, שכולנו נעשה את הכי טוב ביותר שאנחנו יכולים לעשות.
היום כולנו מעודדים את מכבי , האוהדים שנסעו לאואקה, והקבוצה עצמה כולל הצוות המקצועי , המנהלים וגם כמובן כאן בארץ אלפי אוהדים ואוהדות שרוצים לשמוח קצת, להתרגש.

מה אנחנו יכולים לעשות אתם שואלים ? אנחנו יכולים להאמין בקבוצה שלנו, ובעזרת השם נצליח לנצח!

20 מרץ 2012, 19:45

טירוףףףףףףףףףףףףףףף שיהיה בהצלחה :frightened :frightened :frightened

20 מרץ 2012, 19:49

חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:אבל זו בדיוק צורת המחשבה של צביקה שרף שעלתה למכבי בכל כך הרבה תארים .

ניסיון זה חשוב ואי אפשר ללכת עם הראש בקיר ורק עם יכולות מקצועיות כי בסדרות האלו תמיד יש משהו מעבר שהוא זה שמנצח את המשחק וניסיון זה אחד הדברים החשובים ביותר .

מי שמבין את החשיבות של נסיון בספורט, יודע שמדובר בבלוף אחד גדול.
אני עוד לא זוכר ולו קבוצה אחת, שזכתה בתארים או העפילה לשלבים המכריעים בזכות שיתופו של שחקן בן 34+.
להפך, רוב הקבוצות המצליחות באירופה הן קבוצות המבוססות על סגל צעיר ורעב, ומעל הכל, על כשרון. אין דוגמה יותר טובה לכך מאשר מכבי תל-אביב.
בעונת 00/01 מכבי זכתה באליפות אירופה כאשר בסגל הקבוצה שלה היו רק שני שחקנים בני 30+ (וגם הם היו רק בני 32-31), כאשר היא גוברת בגמר על פאו של אוברדוביץ' השועל ובודירגה המנוסה. באותה עונה רוב שחקני מכבי היו שחקנים עם לכל היותר שנתיים או שלוש שנות נסיון ביורוליג וזאת נוסף על כך שרובם היו צעירים.
בעונות 04-06 מכבי זכתה פעמיים באליפות היורוליג כאשר בסגלה רק שני שחקני בני 30+ שאחד מהם בכלל לא שיחק בפיינל-פור של מוסקבה.
אני בכלל לא מזכיר את יוגופולסטיקה ספליט הגדולה, שעם חבורה של ילדים זכתה 3 פעמים ברציפות באליפות אירופה וגם היתה הקבוצה האחרונה שעשתה זאת.

בשביל לצבור קצת נסיון ברמות הגבוהות לא צריכים להיות בני 34+ ולזכות בתארים. מספיק עונה או שתיים טובות ביורוליג, בשביל לקבל שיפשוף ולדעת לתת תפוקה במשחקים חשובים.
לעיתים (ואפילו די קרובות), לא צריכים נסיון בכלל. כבר ראינו הרבה מאוד שחקנים נטולי כל נסיון יורוליג, שמצלחים לקחת קבוצות עד השלבים המכריעים, וכל זאת כאשר השחקנים ה"מנוסים" יושבים בבית וצופים בהם. באמת שלא חסרות לכך דוגמאות.
דברים אילו באמת שמים את נושא הסיון בערבון מוגבל ולא צריכים ליחס לו יותר מדי משמעות.

כפי שצפריר כתב, מי שנמצא בכושר הכי טוב, הוא זה שצריך לשחק. להאמין שבגיל 34+ שחקנים כמו שאראס ופאפאלוקאס הם אילו שיכריעו את הסדרה זאת פשוט התממות. זה יהיה מאוד רומנטי לראות את שני הרכזים האילו על אותו מגרש, אבל חוץ מרומנטיקה, אין כאן הרבה.

אז איך תסביר את זה שבNBA דווקא הגדולים ביותר רק הלכו והשתבחו עם השנים? ג'ורדן, אולג'וון, שאק, קובי, מאלון, סטוקטון וכו'?
בנוסף, יש לך גם וטרנים כמו דייויד ריברס, בודירוגה, רג'ה וגם שאראס, DD, פאפאס, בטיסט, לאנגדון, שישקה ונבארו הצטיינו/מצטיינים כשהם מעבר לקו ה-30, כשהם משחקים באירופה.

20 מרץ 2012, 19:52

נקווה לטוב. תהנו!

20 מרץ 2012, 19:52

שיהיה בהצלחה למכבי!!!!!

20 מרץ 2012, 19:59

יוסי22 כתב:גם לדעתי , אני מאוד מקווה שלא נתבדה .

דרך אגב אני היחיד שהולך להתבאס קשות במקרה של הפסד הערב ? נראה שהרוב פה הרימו ידיים עוד לפני שהמשחק התחיל.

אתה לא היחיד. יש לי קמע סודי, ואני מאוד סומך עליו...
אם נפסיד, אז לפחות שנשחק טוב. זה ייתן תקווה להמשך.

20 מרץ 2012, 20:01

דבר אחד כבר טוב. אלוורטיס על אזרחי... :-)

נראה לי שגם בעוד 25 שנה יהיו לי סיוטים ממנו, ואני אחשוב שעוד רגע הוא הולך לעלות על המגרש.

20 מרץ 2012, 20:06

חמישייה מעניינת של מכבי.

20 מרץ 2012, 20:07

השופטים יהרגו אותנו.
מאריץ' נראה מצוין כמו שחשבתי

20 מרץ 2012, 20:08

asafb96 כתב:השופטים יהרגו אותנו.

השופטים בסדר בינתיים. סופו עם פתיחה מאוד חיובית.

20 מרץ 2012, 20:10

jol9 כתב:

איזה בסדר... כבר הדביקו סתם עבירו תוקף לסופו, ונתנו בלתי ספורטיבית שלא קשורה לכלום
בלאט ממשיך עם השטויות. מה זאת החמישיה הזאת?

20 מרץ 2012, 20:10

באמת שאני לא מבין מה דיוויד בלאט חשב לעצמו כשהוא פתח עם בורשטיין.

20 מרץ 2012, 20:12

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

איזה בסדר... כבר הדביקו סתם עבירו תוקף לסופו, ונתנו בלתי ספורטיבית שלא קשורה לכלום
בלאט ממשיך עם השטויות. מה זאת החמישיה הזאת?

מצד שני הם חסכו ממכבי איזה שתי שריקות בהגנה. עכשיו בדיוק נתנו לDD עבירה שבחיים לא היתה.
פרסם תגובה