שחף כתב:ההבדל הוא שבמהלך כל העונה שומרים עליו חבר'ה כמו סוני ווימס, רודי פרננדז ופיט מייקל, ובשני המשחקים האלה מי ששמר עליו בחלק נכבד מהדקות היה שאראס.
וגם את זה צריך לדעת לנצל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:ההבדל הוא שבמהלך כל העונה שומרים עליו חבר'ה כמו סוני ווימס, רודי פרננדז ופיט מייקל, ובשני המשחקים האלה מי ששמר עליו בחלק נכבד מהדקות היה שאראס.
שחף כתב:החציל האצטקי כתב:מה שמרשים עד עכשיו בסדרה הוא שסמית' מספק את הסחורה בהגנה ובריבאונד כרגיל, אבל לקליעה שלו משלוש הוא חיבר גם תנועה ללא כדור וקצת מהלכי פוסט ופתאום הוא הופך לנשק התקפי לא רע בכלל. יש לו פוטנציאל גבוה מאוד כשחקן התקפה שכמעט ולא מנוצל במכבי. היה בעיקר סקורר לאורך כל הקריירה, עד שנחת כאן. בסדרה הזאת, עד עכשיו, הוא זוהר- נקווה שהשתחרר אצלו משהו.
ההבדל הוא שבמהלך כל העונה שומרים עליו חבר'ה כמו סוני ווימס, רודי פרננדז ופיט מייקל, ובשני המשחקים האלה מי ששמר עליו בחלק נכבד מהדקות היה שאראס.
LIAV10 כתב:פתאום אני כ"כ אוהב אותו
LIAV10 כתב:כן..
נראה לי חצי מליון דולר..
rc4991 כתב:לא האמנתי בתחילת השנה שאני אגיד את זה אבל מכבי תעשה בשכל אם היא תפתח לו את החוזה לעוד כמה שנים
גל גל כתב:rc4991 כתב:לא האמנתי בתחילת השנה שאני אגיד את זה אבל מכבי תעשה בשכל אם היא תפתח לו את החוזה לעוד כמה שנים
הוא יהיה בן 30 שנה הבאה לא?
rc4991 כתב:לא האמנתי בתחילת השנה שאני אגיד את זה אבל מכבי תעשה בשכל אם היא תפתח לו את החוזה לעוד כמה שנים
Maccabikid כתב:rc4991 כתב:לא האמנתי בתחילת השנה שאני אגיד את זה אבל מכבי תעשה בשכל אם היא תפתח לו את החוזה לעוד כמה שנים
הוא לא יכול להוביל לעוד הרבה שנים... שנתיים שלוש זה מספיק לגמרי..
Chen כתב:אני היחיד שהייתי מוותר עליו בעונה הבאה? התרומה שלו היא בדברים מאוד ספציפים. בהתקפה הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי שיש שחקן שיודע לשמור כמו שצריך.
yarinsaky כתב:Chen כתב:אני היחיד שהייתי מוותר עליו בעונה הבאה? התרומה שלו היא בדברים מאוד ספציפים. בהתקפה הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי שיש שחקן שיודע לשמור כמו שצריך.
לא תקבל טוב יותר בחצי מיליון דולר, כבר היינו בסרט הזה.
חנו'ש כתב:סמית' הוא בדיוק סוג השחקנים שבסוף נשארים במכבי.
הוא לא נתן עונה אדירה שגרמה לשווי שלו לקפוץ ולקבוצות עשירות להתעניין בו, והוא גם לא נתן עונה גרועה שגורמת למכבי לרצות לוותר עליו.
הדרך לשחקן להישאר במכבי הוא פשוט להיות סביר עד טוב ולהשתדל לא לנצוץ יותר מידי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים