קית' לאנגפורד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קית' לאנגפורד

הודעהעל ידי קודי » 26 מרץ 2012, 07:22

עפר כתב:אי אפשר להשתגע ולזרוק סכומים שאין להם כיסוי.
גם אי אפשר להציע לשחקן אחד בקבוצה פי 3 משחקנים אחרים, כי זה הורס את המרקם החברתי.
צריך להתנהל בשפיות כלכלית ומה שיהיה יהיה.
אל תשכחו שהקבוצות היווניות בדרך לעונות פיננסיות, אולי גם בספרד ימאס לאנשים להפסיד כסף.
כל זמן שאולגרכים זורקים סכומים מטורפים אין למכבי מה לעשות. אידסון שחקן מצויין אבל האם אפשר להתמודד עם 2.8 מיליון דולר?

לרגע אני לא טוען שצריך לשלם לשחקנים 2 או 2.5 מיליון דולר, אבל אם מכבי רוצה שחקנים מובילים באירופה ולהחזיק בהם יותר משנה אז היא צריכה לפחות לשלם קרוב לאלטרנטיבות שלהם ובוודאי שסכום של 1-1.5 מיליון דולר עבור אחד הגארדים הטובים ביבשת הוא סכום סביר.
לגבי פערי השכר - לא מדובר כאן על סוציאליזם אלא על קבוצת כדורסל ואם לדעתך אי אפשר לשלם פי 3 לשחקן מסויים אז זה אומר שאי אפשר לשלם יותר מ-600 אלף דולר לאף שחקן, כי אוחיון מרוויח 200 אלף.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 מרץ 2012, 07:29

יוני, בריאל יהיו בעמדה הזאת רודי פרננדס וג׳יי סי קארול, אבל עדיין יהיה לו ביקוש בהרבה קבוצות שעולות על מכבי מבחינה תקציבית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 מרץ 2012, 08:31

כרגע, לא נראה שמקצועית בארסה, ריאל או צסקא זקוקות ללאנגפורד וגם אם יציעו לו הרבה כסף, הוא לא נראה שחקן שישוש להתייבש על הספסל (אולי רק תמורת סכומים אדירים ולמה שהקבוצות הנ"ל יעשו זאת?).
היחידות שיכולות להיות בעייתיות הן הטורקיות.
לא נראה לי שהוא ילך לקבוצות העשירות מהדרג הנמוך של אירופה כמו הרוסיות והספרדיות משום שהוא דיבר הרבה על כך שהוא נמצא בשלב בקריירה בו הוא רוצה תארים והוא רוצה להיות בקבוצה מנצחת ששואפת רחוק.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 מרץ 2012, 08:35

חנו'ש כתב:כרגע, לא נראה שמקצועית בארסה, ריאל או צסקא זקוקות ללאנגפורד וגם אם יציעו לו הרבה כסף, הוא לא נראה שחקן שישוש להתייבש על הספסל (אולי רק תמורת סכומים אדירים ולמה שהקבוצות הנ"ל יעשו זאת?).
לא נראה לי שהוא ילך לקבוצות העשירות מהדרג הנמוך של אירופה כמו הרוסיות והספרדיות משום שהוא דיבר הרבה על כך שהוא נמצא בשלב בקריירה בו הוא רוצה תארים והוא רוצה להיות בקבוצה מנצחת ששואפת רחוק.

גם את האיטלקיות לא הייתי פוסל. גם סיינה וגם מילאנו יצטרכו שחקן בעמדה הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 26 מרץ 2012, 08:37

חנו'ש כתב:כרגע, לא נראה שמקצועית בארסה, ריאל או צסקא זקוקות ללאנגפורד וגם אם יציעו לו הרבה כסף, הוא לא נראה שחקן שישוש להתייבש על הספסל (אולי רק תמורת סכומים אדירים ולמה שהקבוצות הנ"ל יעשו זאת?).

יש מספיק קבוצות יורוליג טובות שיש להן סיבה טובה לשלם ללנגפורד סכומים משמעותיים: צסק"א (אין לה סקנד גארד בקמה שלו), קאזאן, ברצלונה (למעט נבארו, אין לה גארדים ברמה שלו), מלאגה, ויטוריה, פילזן, פנר, גלטסאריי, פאו, סיינה ומילאנו. חוץ מזה, לשחקן ברמתו של לנגפורד תמיד יהיה ביקוש משמעותי, בדיוק כמו שהיה לאידסון אחרי העונה האחרונה. קבוצות יעדיפו להחליף שחקן טוב שיש להן היום בשחקן מצויין כמו לנגפורד ומכבי פשוט מאחרת שוב את הרכבת. מדובר בשחקן שמוכיח את עצמו כבר כמה שנים ביורוליג והעונה מוכיח את עצמו במכבי והוא חייב להיות ראשון בסדר העדיפויות של ההנהלה לעונה הבאה. אין בסגל הנוכחי אף שחקן שמתקרב לרמות האלה ועד שכבר מגיע אחד כזה חבל להפסיד אותו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 26 מרץ 2012, 09:08

אני מעריך שהטורקיות יורידו את הרגל מהגז אחרי שנכשלו כולן להגיע לפיינל פור הביתי.
יש מצב, שבעונה הבאה הן "ישלמו" על כל הכסף שנזרק, וינמיכו את הציפיות ואת התקציבים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 מרץ 2012, 09:39

MTA2311 כתב:

גם את האיטלקיות לא הייתי פוסל. גם סיינה וגם מילאנו יצטרכו שחקן בעמדה הזאת.

אבל אילו קבוצות שמכבי קצת יותר מסוגלת להתמודד איתן.
מה גם שאני לא חושבת שכדאי לסיינה שחקן כמו לאנגפורד לצד שחקן כמו מקאלב, לא רואה את זה עובד.

בבארסה יש להם אומנם רק את נבארו על עמדה 2, אבל נבארו לבד (כשהוא לא פצוע) הוא שחקן של כמעט 30 דקות למשחק, איפה לאנג' יכול למצוא מספיק דקות בהתחשב בזה שגם עמדה 3 אצלם מספיק עמוסה.
רק צסקא אולי יכולה להיות בעיה בעניינו, מה גם שהם מכירים אותו טוב אחרי ששיחק כמה שנים טובות ברוסיה.

שאר הקבוצות הם לא בהכרח קבוצות שיכולות לשים כל כך הרבה יותר כסף עליו ממכבי (אולי חוץ מהטורקיות) ו/או לא קבוצות מספיק גדולות עם שאיפות גבוהות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 26 מרץ 2012, 12:14

גם בצסק"א אין לו ממש מקום. שבד, תאודוסיץ' וגורדון סוגרים לגמרי את העמדות 1-2. הוא יכול להיות שם כמו מאחיה, לא יראה מגרש
מי שיתעניינו בו לדעתי בקיץ יהיו סיינה, הטורקיות וקאחה. אפשר להתמודד איתם, אבל בהחלט עדיף לנסות להחתים אותו לפני סוף השנה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 26 מרץ 2012, 12:31

אלה קבוצות שמביאות שחקנים מהרמה הגבוהה, גם בלי קשר ישיר לצרכים שלהן.
האם בארסה היתה ממש צריכה את אידסון? הרי כבר היה לה את מיקל ואת אינגלס. אני בטוח שבפורום היו דיבורים על עזיבה אפשרית של צ'אק, ובארסה נפסלה בגלל שעמדה 3 אצלם סגורה.
אז עובדה שלא.

כמו שיובל אמר, לאנגפורד הוא שחקן מצויין, שיכול למצוא מקום בכל קבוצה באירופה, ולהיות שחקן משמעותי בה.
התקווה היא שמכבי תקדים את הגדולות באמת, ותוכל להתמודד עם הקטנות יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי orelzor » 26 מרץ 2012, 12:47

MTA2311 כתב:יוני, בריאל יהיו בעמדה הזאת רודי פרננדס וג׳יי סי קארול, אבל עדיין יהיה לו ביקוש בהרבה קבוצות שעולות על מכבי מבחינה תקציבית.

רודי עוזב את הNBA? :nonono
דווקא נהנתי לראות אותו משחק.
orelzor

הודעהעל ידי קודי » 26 מרץ 2012, 12:59

jol9 כתב:אלה קבוצות שמביאות שחקנים מהרמה הגבוהה, גם בלי קשר ישיר לצרכים שלהן.
האם בארסה היתה ממש צריכה את אידסון? הרי כבר היה לה את מיקל ואת אינגלס. אני בטוח שבפורום היו דיבורים על עזיבה אפשרית של צ'אק, ובארסה נפסלה בגלל שעמדה 3 אצלם סגורה.
אז עובדה שלא.

כמו שיובל אמר, לאנגפורד הוא שחקן מצויין, שיכול למצוא מקום בכל קבוצה באירופה, ולהיות שחקן משמעותי בה.
התקווה היא שמכבי תקדים את הגדולות באמת, ותוכל להתמודד עם הקטנות יותר.

זו בדיוק הנקודה. קבוצות עם כסף לא עושות חשבון למי יש להן היום בסגל. קבוצות עשירות גם דואגות להחזיק לפחות שני שחקנים ברמה גבוהה על כל עמדה ולכן הוא יכול לבוא בחשבון בלא מעט קבוצות. הדבר החשוב הוא שהקבוצות האלה, למעט במקרים מיוחדים, מתחילות לקבל החלטות בנושא לקראת סוף העונה ואז מכבי כבר לא מסוגלת להתחרות בהן. היום, כשלנגפורד נמצא במכבי, אוהב את המועדון, רואה את השמש כאן והגשם/שלג באירופה, קשור לקבוצה אמוציונלית ולא מכיר את כל האופציות שיהיו לו בקיץ, אפשר לשכנע אותו להישאר בסכומים נמוכים בהרבה מאלה שיוצעו לו בקיץ. בקיץ, כשהוא כבר יהיה בארה"ב הוא יקבל החלטה הרבה יותר קרה ויתן לכסף את המשקל המשמעותי ביותר.
מה שאני אומר שהוא שלמכבי יש העונה שחקן אחד בסגל שהוא באמת טופ יורוליג בעמדה שלו (בוודאי אחד מחמשת הסקנד גארדים הטובים ביבשת) וחבל יהיה לא להשאיר אותו, כי כדי להגיע להישגים אתה חייב אחד או שניים כאלה.
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 מרץ 2012, 13:24

לא מבין על מה הוכיוח.
למכבי יש אופציה על לנגפורד לענה הבאה (לפחות לפי מה שפורסם) וכל מה שנשאר לה לעשות זה לממש אותה.
ברצלונה או ריאל רוצות אותו? שימשיכו לרצות או לחילופין, שישלמו באיי אאוט.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 26 מרץ 2012, 13:29

חביב אורנג'ד כתב:לא מבין על מה הוכיוח.
למכבי יש אופציה על לנגפורד לענה הבאה (לפחות לפי מה שפורסם) וכל מה שנשאר לה לעשות זה לממש אותה.

רק שכחת פרט קטן ושולי - גם ללנגפורד יש אופציה בחוזה בלי שום קנס או ביי אאוט, כך שבעצם האופציה של מכבי שווה ל...
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 מרץ 2012, 13:30

קודי כתב:

רק שכחת פרט קטן ושולי - גם ללנגפורד יש אופציה בחוזה בלי שום קנס או ביי אאוט, כך שבעצם האופציה של מכבי שווה ל...

לא נכון. אופציה זה דבר שניתן לצד אחד בלבד ובמקרה הזה, האופציה היא של מכבי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 26 מרץ 2012, 13:33

חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:

ממש ממש לא. גם הוא וגם ראשי מכבי אמרו בכמה ראיונות שהאופציה היא דו צדדית.

זה מספיק לך בשביל להשתכנע?
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2518290
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 מרץ 2012, 13:40

קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:

אופציה דו-צדדית זה אוקסימורון. אני לא מאיפה שמעת את המונח הזה.
מה שכן יכול להיות, זה שלשני הצדדים יש אפשרות לאי-המשכת החוזה בעונה הבאה, כמו שיש בכל חוזה שהוא אינו חוזה אן-קאט (כמו רוב או כל החוזים של שחקני מכבי).

בכל אופן, האופציה להמשך לעוד עונה היא של מכבי בלבד, ומהרגע שמכבי תחליט לממש את האופציה הזו, ללנגפורד אין הרבה מה לעשות.
את אותו הדבר בדיוק מכבי עשתה בקיץ של השנה עם פרקינס שפלירטט עם כל מיני קבוצות אחרות, אבל לאחר שהאופציה עליו מומשה, הוא הבין שאין לו לאן ללכת ונשאר לעוד עונה כאשר במכבי גם הסכימו לפתוח לו את החוזה ולהוסיף עוד כמה גרושים..
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 26 מרץ 2012, 13:52

חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:

אופציה דו-צדדית זה אוקסימורון. אני לא מאיפה שמעת את המונח הזה.
מה שכן יכול להיות, זה שלשני הצדדים יש אפשרות לאי-המשכת החוזה בעונה הבאה, כמו שיש בכל חוזה שהוא אינו חוזה אן-קאט (כמו רוב או כל החוזים של שחקני מכבי).

בכל אופן, האופציה להמשך לעוד עונה היא של מכבי בלבד, ומהרגע שמכבי תחליט לממש את האופציה הזו, ללנגפורד אין הרבה מה לעשות.
את אותו הדבר בדיוק מכבי עשתה בקיץ של השנה עם פרקינס שפלירטט עם כל מיני קבוצות אחרות, אבל לאחר שהאופציה עליו מומשה, הוא הבין שאין לו לאן ללכת ונשאר לעוד עונה כאשר במכבי גם הסכימו לפתוח לו את החוזה ולהוסיף עוד כמה גרושים..

אתה פשוט טועה ובגדול. לפרקינס בזמנו היה חוזה שבו למכבי היתה אופציה להאריכו ולשחקן היתה אפשרות לצאת ממנו תמורת קנס שהיה משהו כמו 20% מהחוזה העתידי שיקבל, כאשר בנוסף לכך היתה למכבי זכות להשוות כל הצעה אחרת שהוא יקבל. כך שאופציית היציאה של פרקינס היתה קלושה לחלוטין ועיקר הקלפים היו בידיים של מכבי, אלא אם הוא היה מקבל חוזה אסטרונומי (וגם אז מכבי היתה מקבלת פיצוי יפה).
האופציה של לנגפורד, ואמרו את זה כבר מנהלי מכבי וגם לנגפורד בעצמו, היא בעצם יותר הצהרת כוונות. מכבי יכולה לממש את האופציה אבל הוא יכול לא לעשות כן ואז הוא לא ישחק כאן. אין כאן שום אופציה אמיתית אלא רק משהו וירטואלי שתלוי ברצון של שני הצדדים.
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 מרץ 2012, 14:43

אני לא יודע מניין כל המידע הזה.
לכל הידוע לי ולפי כל מה שפורסם, האופציה לעונה הבאה היא של מכבי (וכאמור, רק לצד אחד קיימת האופציה) ולכאשר היא תממש אותה, הספיור מבחינתו של לנגפורד גמור.

המצב הוירטואלי שאתה מתאר הוא אבסורדי וכנראה שבכלל לא קיים.
אם שני הצדדים רוצים לממש חוזה על-סמך רצונם של שני הצדדים, אז הם עושים חוזה לעונה אחת בלבד בלי אופציות ובלי נעליים.
אין דבר כזה אופציה דו-צדדית או אופציה שניתנת לאחד הצדדים אך ניתנת לביטול ע"י הצד השני. הדברים האילו פשוט לא קיימים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 26 מרץ 2012, 14:48

חביב אורנג'ד כתב:אני לא יודע מניין כל המידע הזה.
לכל הידוע לי ולפי כל מה שפורסם, האופציה לעונה הבאה היא של מכבי (וכאמור, רק לצד אחד קיימת האופציה) ולכאשר היא תממש אותה, הספיור מבחינתו של לנגפורד גמור.

המצב הוירטואלי שאתה מתאר הוא אבסורדי וכנראה שבכלל לא קיים.
אם שני הצדדים רוצים לממש חוזה על-סמך רצונם של שני הצדדים, אז הם עושים חוזה לעונה אחת בלבד בלי אופציות ובלי נעליים.
אין דבר כזה אופציה דו-צדדית או אופציה שניתנת לאחד הצדדים אך ניתנת לביטול ע"י הצד השני. הדברים האילו פשוט לא קיימים.

טוב, אם אפילו הדברים של לנגפורד עצמו בראיון לא משכנעים אותך אז תמשיך להאמין למה שאתה רוצה. העיקר שאתה השתכנעת שהכל בסדר.
קודי

הודעהעל ידי NY boy » 26 מרץ 2012, 16:27

נראה לי שקצת קשה להתווכח עם לאנגפורד אומר שזה המצב. גם אם זה נשמע לא הגיוני, אם זה הולך כמו ברווז, מדבר כמו ברווז, אז זה ברווז (ולא גרעיני). אם לאנגפורד אומר שהאופציה היא דו צדדית, אז היא דו צדדית. ומה שזה אומר זה שיש חוזה לשנתיים ול2 הצדדים יש אופציה לצאת מההסכם.
NY boy

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־30 אורחים