המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mta_atic כתב:עזוב ידית נפץ, בלו יודע לעשות נקודות מהרבה מצבים.
חוץ מקליעה משלוש הוא קולע מצויין מחצי מרחק,כולל פייד אואי וזריקות מטורפות על השומר שלו, והוא גם יודע לחדור מצויין ולשים כדור בסל.
במכבי אנחנו רואים את זה מידי פעם, אבל אני עדיין זוכר את העונה שלו בלה-מאן שם הוא עשה הכל כולל הכל. פשוט היה האיש של הקבוצה.
asafb96 כתב:כמה שזה עצוב, לדעתי זה יכול להיות לטובת מכבי בסופו של דבר. ליאור ומאצ'בן פשוט שחקנים טובים יותר
asafb96 כתב:כמה שזה עצוב, לדעתי זה יכול להיות לטובת מכבי בסופו של דבר. ליאור ומאצ'בן פשוט שחקנים טובים יותר
jol9 כתב:מילאן, הוא שחקן שחייב לקבל הזדמנות אמיתית במכבי. באמת שאני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל סוגיית עמדה 4, תהיה די בוערת.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:מילאן, הוא שחקן שחייב לקבל הזדמנות אמיתית במכבי. באמת שאני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל סוגיית עמדה 4, תהיה די בוערת.
עם זה אני מסכימה.
אליהו בשביל בלאט לא יהיה פאוור מוביל וקבוצה ששואפת רחוק לא יכולה להסתמך על בלו (אם לא יפרוש) כפאוור המוביל שלה, מה שמשאיר למכבי עמדה 4 בעייתית מאוד ללא שחקן מוביל.
וכאן כמובן מצ'באן נכנס לתמונה....
Mta_atic כתב:asafb96 כתב:כמה שזה עצוב, לדעתי זה יכול להיות לטובת מכבי בסופו של דבר. ליאור ומאצ'בן פשוט שחקנים טובים יותר
הזוי לחשוב כמה מכבי הייתה חוטפת בראש אם זה היה מצ'באן במקום בלו.
אבל הוא ווינר יותר. היו גם שחקנים טובים יותר משארפ, אבל כמו שארפ לא היו.
לשחקנים האלה יש אימפקט גדול מאוד. יותר גדול ממה שנראה בסטטיסטיקה, או במהלך העונה הסדירה.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:מילאן, הוא שחקן שחייב לקבל הזדמנות אמיתית במכבי. באמת שאני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל סוגיית עמדה 4, תהיה די בוערת.
עם זה אני מסכימה.
אליהו בשביל בלאט לא יהיה פאוור מוביל וקבוצה ששואפת רחוק לא יכולה להסתמך על בלו (אם לא יפרוש) כפאוור המוביל שלה, מה שמשאיר למכבי עמדה 4 בעייתית מאוד ללא שחקן מוביל.
וצריך לציין, שגם הוא לא בדיוק כוס התה של בלאט (לא סתם הוא לא במכבי היום).
בלאט אוהב אוכלי מסמרים בעמדה 4, ובלו הוא סוג של אוכל מסמרים, אבל בהתקפה ולא בהגנה.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:מילאן, הוא שחקן שחייב לקבל הזדמנות אמיתית במכבי. באמת שאני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל סוגיית עמדה 4, תהיה די בוערת.
עם זה אני מסכימה.
בלאט אוהב אוכלי מסמרים בעמדה 4, ובלו הוא סוג של אוכל מסמרים, אבל בהתקפה ולא בהגנה.
אז שיחפש שחקן טוב שכן יהיה כוס התה שלו.
אני לא חושבת שצריך להשאיר את עמדה 4 עונה נוספת בידיים של אליהו ובלו, כי אם נודה על האמת, למרות הסלים הגדולים של בלו בסדרה הזו ועוד כמה גואיבות נחמדות של אליהו, זו היתה אחת מהעמדות הכי חלשות שלנו העונה.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:מילאן, הוא שחקן שחייב לקבל הזדמנות אמיתית במכבי. באמת שאני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל סוגיית עמדה 4, תהיה די בוערת.
עם זה אני מסכימה.
אני לא חושבת שצריך להשאיר את עמדה 4 עונה נוספת בידיים של אליהו ובלו, כי אם נודה על האמת, למרות הסלים הגדולים של בלו בסדרה הזו ועוד כמה גואיבות נחמדות של אליהו, זו היתה אחת מהעמדות הכי חלשות שלנו העונה.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:מילאן, הוא שחקן שחייב לקבל הזדמנות אמיתית במכבי. באמת שאני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל סוגיית עמדה 4, תהיה די בוערת.
עם זה אני מסכימה.
והיא התחילה את העונה, דווקא כעמדה הכי חזקה, שמביאה 20-30 נק' כל ערב.
ליאור הולך ומאבד את הקרדיט שלו. חבל.
Mta_atic כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:מילאן, הוא שחקן שחייב לקבל הזדמנות אמיתית במכבי. באמת שאני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל סוגיית עמדה 4, תהיה די בוערת.
עם זה אני מסכימה.
אחת מהעמדות הכי חלשות?
מדובר על עמדה שסיפקה בממוצע 18 נקודות ו 6 ריבאונד למשחק.
מה עמדה 1 סיפקה בממוצע? אולי נדבר על עמדה 3 שבקושי נתנה 12 נקודות למשחק?
עמדה 4 במכבי זו עמדה שסיפקה את הסחורה.
יש מה לשפר ברמה ההגנתית, אבל התקפית היא הייתה בורג חשוב ברוב משחקי היורוליג.
Mta_atic כתב:יוני, מאני טיים = פאו.
באמת שזה לא צודק לשפוט שחקנים לפי הסדרה הזאת, כי לחלק גדול מהם היא עושה עוול.
6 ריבאונד זה באמת מעט מעמדה 4, אבל עמדה 3 עם סמית' נתנה בממוצע פחות.
את רוב הריבאונד קיבלנו וכנראה גם שנקבל מעמדה 5.
Mta_atic כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:מילאן, הוא שחקן שחייב לקבל הזדמנות אמיתית במכבי. באמת שאני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל סוגיית עמדה 4, תהיה די בוערת.
עם זה אני מסכימה.
אחת מהעמדות הכי חלשות?
מדובר על עמדה שסיפקה בממוצע 18 נקודות ו 6 ריבאונד למשחק.
מה עמדה 1 סיפקה בממוצע? אולי נדבר על עמדה 3 שבקושי נתנה 12 נקודות למשחק?
עמדה 4 במכבי זו עמדה שסיפקה את הסחורה.
יש מה לשפר ברמה ההגנתית, אבל התקפית היא הייתה בורג חשוב ברוב משחקי היורוליג.
שחף כתב:jol9 כתב:סדרה גדולה שהבטיחה חוזה לעונה הבאה לסמית', שאולי יהיה עוד SF מצויין עבור מכבי בעונה הבאה, ולדעתי גמרה לחלוטין את הסיכויים של סופו.
ג'יימס היה לא רע בכלל, הנדריקס היה לא מספיק טוב, טל בינוני, פניני גרוע עד המשחק החמישי הנפלא שהוא נתן.
יוגי היה גדול, אבל יש לו לא מעט חסרונות במשחק.
לאנג היה בסה"כ סולידי, לא יותר מזה.
בלו הוא ווינר אדיר, אבל לדעתי בלאט שחק אותו בסדרה, וליאור מנגד היה יכול לתת הרבה יותר, אבל פשוט לא שיחק מספיק.
פאפאס ומאלט היו די חסרי משמעות וחבל.
אני יוצא הכי מבולבל בנושא של בלאט. מצד אחד משחק מבריק במשחק השני, וסיומת פנטסטית היום. משחק מצויין גם בשלישי, ומצד שני שני משחקי נפל
נוראיים בראשון וברביעי, כשגם היום היו לו לא מעט טעויות. אם כי, אין ספק שהוא בדרך למעלה.
אני לא כזה מתלהב מסמית'. אתה מודע לזה שאת השלשה האחרונה שלו הוא קלע במשחק מס' 2? היום הוא השכיב שלוש נקודות על הקו. שאם הוא היה קולע 2 מהן אולי היינו מנצחים.
where is the love? כתב:חברים וחברות משחק הירואי של מכבי וכל הכבוד, בהחלט אפשר להצדיע לקבוצה, למרות השיפוט הלא טוב שהיה לאורך הסדרה, גם הם השופטים לא יקחו ממכבי את הכבוד שמגיע לה.
סיימנו את הסדרה בכבוד רב, סדרה כזאת עושה טוב לקבוצה, המון כוח, המון ניסיון המון בסיס לשחקנים כמו סמית ואוחיון והנדריקס וגיא , חשוב מאוד לבוא ולומר כל הכבוד, מכבי בסדרה הזאת בהחלט הפתיעה.
לגבי שאר הקבוצות פאו טובה הרבה יותר ממכבי אך בחצי הגמר היא תפגוש קבוצה הרבה יותר טובה ממנה, ובחצי הגמר לדעתי אולימפיאקוס ינצחו את ברצלונה.
באשר למכבי , אנחנו מסיימים עונה אירופית לא טובה עם המון בעיות אבל בסך הכל במבחן התוצאה עמדנו והסדרה הזאת ממש עושה טעם טוב, כל הכבוד למכבי כל הכבוד לבלאט, והכי חשוב שאנחנו וגם הם, נוכל לנוח קצת מהמתח הזה ולדעת שעשינו את כל מה שהיינו יכולים לעשות.
נצחון הירואי, לגיבורים הירואים, חברים וחברות זאת מכבי, להלחם ולהאמין והמון לב, ואת זה כסף לא קונה וברוך השם יש לנו לב בקבוצה, עוד השקעה פחות טעויות ובלי אדריאטית ונוכל להיות טובים יותר, הכל פתוח.
עכשיו ירד ממכבי המון המון לחץ נגיע לפיינל פור של האדריאטית ובעזרת השם ניקח אותו, כי אחרי הכל זה משהו שאחרי שעברנו לפחות מגיע לנו לטעום.
לגבי המשך הליגה שלא מעניינת בגלל כל מיני דברים שלא קשורים בכדורסל...אז קשה להתעניין, מה גם שארגוני האוהדים מחרימים את הפיינל פור ובצדק.
אנחנו יכולים כבר מעכשיו לפתוח שמועות וקצת להירגע מהשבועות האחרונים שבאמת היו מסעירים, ברכות לפאו שעלו, ברכות למכבי שלחמו ונתנו פשוט משחק אדיר, כל הכבוד!
MTA2311 כתב:יוני, אפשר להתווכח אם זה צודק או נכון, אבל ליאור כבר איבד את הקרדיט מבלאט. פורוורד מוביל במכבי הוא כבר לא יהיה, וכמו שזכותו של בלאט לא לרצות שחקן כמו סופו, גם זכותו לא לרצות שחקן כמו ליאור. הבעיה היא, שגם את מילאן בלאט לא אוהב, למרות שהוא ריבאונדר פנטסטי ושומר יותר טוב משמעותית גם מליאור וגם מבלו.