מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי jol9 » 03 מאי 2011, 07:28

yzafrir כתב:
חביב אורנג'ד כתב:קובי, אני יכול רק לחזק את דברייך.
העונה ההנהלה של מכבי עשתה כמה צעדים טוב מאוד, שמא נומר מבריקים.
מכבי הצליחה להחזיר את ליאור אליהו, הביאה חיזוק לקו הקדמי במהלך העונה, החתימה את בלו ופניני לחוזה ארוך טווח, יסדה קבוצה בת, חתמה על חוזה עם קבוצת אחות באירופה, ואילו רק חלק מההצלחות של ההנהלה העונה.
נכון, ההנהלה של מכבי רחוקה מלהיות מושלמת, היא עשתה ולצערינו, גם עוד תעשה טעויות. אבל לבקר ולהתבכיין על ההנהלה כבר עכשיו זאת באמת הגזמה.

מה שבאמת קצת מרגיז זאת העובדה שאי-החתמתו של פארגו כרגע, נתפסת כצעד שגוי ונוראי מצד ההנהלה (שדוקא כן מנסה להחתים את פארגו כמה שיותר מהר), בזמן שבקיץ החתמתו של פארגו נתפסה כ"החתמה גרועה" וגררה המון ביקורת.
מדהים איך בפחות משנה הדיבורים על השחקנים ה"מוכחים" והסיסמאות לפיהן למכבי "אין שחקן לדקות המכריעות" נעלמו כלא היו.

מסכים איתך לחלוטין , השנה ראינו מגמה מסויימת של חשיבה לטווח ארוך אך מדובר רק בסגל הישראלים(חוץ ממילאן) מכיוון שהם הבסיס של הקבוצה . זה טוב אבל לא מראה על מגמת שינויי כיוון לחלוטין .
ברגע שמזהים פוטנציאל גם אצל שחקן זר , ובמקרה של פארגו ופרקינס היה אפשר לראות עוד בשלבים המוקדמים שמדובר בשחקנים איכותיים שמשנים קבוצה , חייבים ישר להחתים אותם על חוזה חדש ולא לחכות לראות איך תסתיים העונה . זה אומנם סיכון אבל מושכל יחסית...

אגב כשפארגו הוחתם היו רק מעטים פה שטענו שזו החתמה גרועה , הרוב יותר הגדירו אותו כסימן שאלה וכשחקן מוכשר שצריך להוכיח את עצמו . בכל אופן הוא הפך לסימן קריאה....

אני לא חושב שמעטים טענו שזאת החתמה גרועה. לפי מה שאני זוכר (והיום כבר אי אפשר לבדוק את זה :confused ) הרוב כאן קטל את ההחתמה, וחלק אף הגדירו אותה כבזיונית.

אני לא כ"כ מסכים עם השורה האחרונה של חביב בפוסט הקודם. פחות משנה, זה כל מה שדרוש להפוך שחקן משחקן לא מוכח ולא מוכר, לאחד כזה עם קבלות (זה גם מה שקרה למקאלב).
היום ברור שמקאלב ופארגו הם שניים מרכזי העתיד של היורוליג, ואם מכבי תוכל לשים יד על פארגו לאיזה חוזה תלת שנתי, אז היא תרוויח ובגדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 מאי 2011, 09:44

יוני , אני זוכר שכשטורנס הוחתם היו תגובות כאלו אבל כשפארגו הוחתם היו תגובות פחות צוננות אלא יותר סימני שאלה אם הוא יוכל לממש את הפוטנציאל שלו ברמות האלו . בכל זאת זה שחקן שכבר הכרנו....בכל מקרה לא היו תגובות כמו " החתמה אדירה של מכבי..." ודי ברור למה . באותה מידה שזה הצליח זה יכל גם להיכשל כמו הרבה מקרים בעבר...אבל זה לא משנה כי כבר אי אפשר להוכיח את זה .

מסכים איתך , גם כתבתי את זה קודם שכבר אחרי השלב הראשון אפשר לראות מי שחקן טוב ומי לא או לפחות למי יש פוטנציאל להתקדם....העניין הוא שבמכבי לא מדברים עם שחקנים בתחילת העונה על חוזה וחבל כי בהרבה מקרים אנחנו מפספסים...

יותר מיזה , שחקן כמו שון ג'יימס צריך להחתים כבר עכשיו ואם יוחלט בסופו של דבר להשאיר את הנדריקס ומצ'בן יחד אז בקלות יהיה אפשר להשאיל אותו . אבל אם מכבי לא תנצל את ההזדמנות אז אי אפשר לדעת מה יקרה איתו בקיץ אם יתן פיינל פור ענק בארץ ויקבל יותר חשיפה...זה רק דוגמא לאיך צריך לנצל הזדמנויות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי itay92 » 03 מאי 2011, 14:57

דרישות מוגזמות לדעתי של אידסון:
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1820333
itay92

הודעהעל ידי בעל זבוב » 03 מאי 2011, 14:58

itay92 כתב:דרישות מוגזמות לדעתי של אידסון:

התכוונת: דרישות מוגזמות של ורד כהן.
אתה באמת חושב שהסכום הזה נכון?
בעל זבוב

הודעהעל ידי Mta_atic » 03 מאי 2011, 15:01

בעל זבוב כתב:

התכוונת: דרישות מוגזמות של ורד כהן.
אתה באמת חושב שהסכום הזה נכון?

בוא נצא מנקודת הנחה שכן וכך נוכל לדבר על הסנריו הכי גרוע.

עם כל ההערכה, אידסון לא שווה את הסכום הזה נקודה סימן קריאה.

התשובה של מכבי לאדריאטית צריכה להיות תלויה מאד בנושא החוזים של פארגו, אידסון ופרקינס.
להתמודד בשלוש מסגרות זה לא דבר של מה בכך, ואם הולכים למהלך כזה, חשוב שיהיו בידינו השחקנים הכי טובים ומוכשרים לזה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 03 מאי 2011, 15:04

ורד כהן עוד לא יודעת בכלל שהיא נמנית על המין הנשי , הקטע עם השפם והשערות על הגב קצת מבלבלים אותה , אז אתה מצפה שהיא תדע כמה אידסון דורש?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 03 מאי 2011, 16:00

yzafrir כתב:יוני , אני זוכר שכשטורנס הוחתם היו תגובות כאלו אבל כשפארגו הוחתם היו תגובות פחות צוננות אלא יותר סימני שאלה אם הוא יוכל לממש את הפוטנציאל שלו ברמות האלו . בכל זאת זה שחקן שכבר הכרנו....בכל מקרה לא היו תגובות כמו " החתמה אדירה של מכבי..." ודי ברור למה . באותה מידה שזה הצליח זה יכל גם להיכשל כמו הרבה מקרים בעבר...אבל זה לא משנה כי כבר אי אפשר להוכיח את זה .

מסכים איתך , גם כתבתי את זה קודם שכבר אחרי השלב הראשון אפשר לראות מי שחקן טוב ומי לא או לפחות למי יש פוטנציאל להתקדם....העניין הוא שבמכבי לא מדברים עם שחקנים בתחילת העונה על חוזה וחבל כי בהרבה מקרים אנחנו מפספסים...

יותר מיזה , שחקן כמו שון ג'יימס צריך להחתים כבר עכשיו ואם יוחלט בסופו של דבר להשאיר את הנדריקס ומצ'בן יחד אז בקלות יהיה אפשר להשאיל אותו . אבל אם מכבי לא תנצל את ההזדמנות אז אי אפשר לדעת מה יקרה איתו בקיץ אם יתן פיינל פור ענק בארץ ויקבל יותר חשיפה...זה רק דוגמא לאיך צריך לנצל הזדמנויות...

אתה לא יכול להחתים שחקן תחת חוזה שעוד תשחק מולו בחצי גמר הפיינל פור. זה גם מסר לא טוב בשביל ריצ' ומילאן.

אני חושב שקודם צריך לדאוג לבסיס - סופו, פניני וליאור ממשיכים (את סופו הייתי מחתים לשתי עונות נוספות כבר היום) אבל צ'אק, פארגו ודורון בלי חוזה. להם צריך לדאוג.
ג'יימס זה שחקן משלים שיכול לעשות עבודה טובה, אבל הוא לא מאוד הכרחי בטח לא בשלב הזה.
הדבר הראשון שהייתי עושה בקיץ מעבר לנסיון להשאיר את השלישייה שדיברתי עליה הוא לצרף לקבוצה את יותם ובמידה ומישהו מהשלישייה יעזוב, להביא לו מחליף.
אח"כ תמיד אפשר לעשות תיקונים, וג'יימס מבחינתי שייך לקטגוריה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 03 מאי 2011, 16:16

אם זה נכון הוא ממש חוצפן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מאי 2011, 03:22

יוני , התכוונתי להחתים אותו בתוספת פיצוי לבני השרון ושימשיך שם עד סוף העונה כמושאל ללא תמורה...
אני מסכים איתך שזה לא הדבר הקריטי לעונה הבאה אבל זה צריך להיות הכיוון במציאת שחקנים עם פוטנציאל לעתיד....ברור שקודם כל צריך לנסות לשמר את הסגל הזה אבל לפי הידיע האחרונה , אם היא נכונה אז אני רוצה לאחל לאיידסון הצלחה בקור הרוסי , הוא לא שווה את הסכום שהוא דורש ומה שמכבי הציעה לו זו הצעה יותר מיפה .
לגבי פארגו , אם הוא מוכן לחתום ליותר מעונה אז הוא שווה מליון אבל אם רק לעונה אז אין טעם כי שנה הבאה הסרט יחזור על עצמו....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2011, 04:35

yzafrir כתב:יוני , התכוונתי להחתים אותו בתוספת פיצוי לבני השרון ושימשיך שם עד סוף העונה כמושאל ללא תמורה...
אני מסכים איתך שזה לא הדבר הקריטי לעונה הבאה אבל זה צריך להיות הכיוון במציאת שחקנים עם פוטנציאל לעתיד....ברור שקודם כל צריך לנסות לשמר את הסגל הזה אבל לפי הידיע האחרונה , אם היא נכונה אז אני רוצה לאחל לאיידסון הצלחה בקור הרוסי , הוא לא שווה את הסכום שהוא דורש ומה שמכבי הציעה לו זו הצעה יותר מיפה .
לגבי פארגו , אם הוא מוכן לחתום ליותר מעונה אז הוא שווה מליון אבל אם רק לעונה אז אין טעם כי שנה הבאה הסרט יחזור על עצמו....

אתה לא יכול לעשות את זה. יש לו חוזה עד סוף העונה. הוא לא יכול לחתום בשום מקום אחר.
אני גם לא אוהב את כל הקומבינות האלה. ג'יימס זה בפירוש שחקן שצריך לדבר איתו בסוף העונה.

אני גם לא אוהב את עניין ההשאלות יותר מדי. זה יכול להתאים עם שחקן צעיר שצריך הרבה דקות, אבל לא עם שחקן כמו ג'יימס. את ג'יימס צריך להביא, רק במידה
וריצ' עוזב, ואני לא בטוח שזה יהיה המהלך הנכון מבחינת מכבי.

לגבי צ'אק - ברור שמכבי לא תשלם לו לא 1.3 ולא 1.2.
מה שמכבי תוכל לשלם לצ'אק זה באיזור ה-800, וגםזה יפה מאוד, ואני מאמין שזה ישאיר אותו בנוקיה. מה שחשוב בעניין הזה הוא שמכבי תעשה את המקסימום שהיא יכולה.
אני חושב שהאוהדים יסתפקו בכך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מאי 2011, 07:00

אם צ'אק לא יהיה מוכן להישאר בשביל 800K אז לא צריך טובות , אם זה מה שההנהלה הציעה לו זה מכובד מאוד ואם לא מתאים לו זה לא אשמת ההנהלה .
לגבי ג'יימס או הנדריקס , אני ושב שהם פחות או יותר דומים רק שג'יימס יכול לתפקד קצת יותר טוב בהגנה בעמדת הסנטר וגם יכולת החסימה שלו היא מהגבוהים ביותר . כבר אמרתי שהוא לא הפייבוריט שלי אבל אי אפשר להתעלם מהעלות הנמוכה שלו ביחס למה שהוא יכול לתת...אגב יכול להיות שמי שיעזוב ( יושאל) זה מילאן ואז ריצ' יחזור לעמדה 4 וג'יימס יהיה על ה-5 המחליף .
בכל מקרה אני בתוך שג'יימס רשום בצורה מאוד בולטת בפנקס לש מכבי ואין לי ספק שנעשו גישושים מאחורי הקלעים או לפחות הוא קיבל איז מסר שמעוניינים בו לשנה הבאה... זה ממש לא תיהיה הפתעה אם יחתום כמו שזה לא יפתיע אם הלפרין יחתום....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2011, 10:41

yzafrir כתב:אם צ'אק לא יהיה מוכן להישאר בשביל 800K אז לא צריך טובות , אם זה מה שההנהלה הציעה לו זה מכובד מאוד ואם לא מתאים לו זה לא אשמת ההנהלה .
לגבי ג'יימס או הנדריקס , אני ושב שהם פחות או יותר דומים רק שג'יימס יכול לתפקד קצת יותר טוב בהגנה בעמדת הסנטר וגם יכולת החסימה שלו היא מהגבוהים ביותר . כבר אמרתי שהוא לא הפייבוריט שלי אבל אי אפשר להתעלם מהעלות הנמוכה שלו ביחס למה שהוא יכול לתת...אגב יכול להיות שמי שיעזוב ( יושאל) זה מילאן ואז ריצ' יחזור לעמדה 4 וג'יימס יהיה על ה-5 המחליף .
בכל מקרה אני בתוך שג'יימס רשום בצורה מאוד בולטת בפנקס לש מכבי ואין לי ספק שנעשו גישושים מאחורי הקלעים או לפחות הוא קיבל איז מסר שמעוניינים בו לשנה הבאה... זה ממש לא תיהיה הפתעה אם יחתום כמו שזה לא יפתיע אם הלפרין יחתום....

אני לא כ"כ בטוח שהעלות שלו תהיה כזאת נמוכה בעונה הבאה.
הוא לא פראייר ואני לא מאמין שיהיה למכבי קל להביא אותו בשכר כמו של פארגו. לדעתי הוא ידרוש פחות או יותר מה שדרש בזמנו מוריס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מאי 2011, 10:45

jol9 כתב:
yzafrir כתב:אם צ'אק לא יהיה מוכן להישאר בשביל 800K אז לא צריך טובות , אם זה מה שההנהלה הציעה לו זה מכובד מאוד ואם לא מתאים לו זה לא אשמת ההנהלה .

הוא לא פראייר ואני לא מאמין שיהיה למכבי קל להביא אותו בשכר כמו של פארגו. לדעתי הוא ידרוש פחות או יותר מה שדרש בזמנו מוריס.

אם אתה מתכוון למה שדרש מוריס אחרי העונה במכבי (מעל מליון) אז ברור שזה לא הגיוני אבל שחקן שהרוויח העונה לא יותר מ-200K ישמח לשחק במכבי עבור כמעט פי 2 מזה וזו עדיין עלות מאוד נמוכה אם לוקחים בחשבון כמה מרוויח הנדריקס או מילאן.....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2011, 10:48

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

אם אתה מתכוון למה שדרש מוריס אחרי העונה במכבי (מעל מליון) אז ברור שזה לא הגיוני אבל שחקן שהרוויח העונה לא יותר מ-200K ישמח לשחק במכבי עבור כמעט פי 2 מזה וזו עדיין עלות מאוד נמוכה אם לוקחים בחשבון כמה מרוויח הנדריקס או מילאן.....

אם אני לא טועה, מוריס הגיע בזמנו למכבי בעבור 600K. אני לא מאמין שג'יימס יבקש פחות.
זה שהוא מקבל היום מעט, זה משהו אחד. בעונה הבאה, יהיו לפחות כמה מאמנים ישראלים שמאמנים באירופה, שישמחו לקלוט אותו וזה יעלה את מחירו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מאי 2011, 11:05

מוריס חתם בזמנו על 400-450K , ה600K זה ספקולאציה שפורסמה באחד מאתרי האוהדים בזמנו ( המכבי אם אני לא טועה ) שגם טענו שלמכבי יש אופציה באותו סכום לעוד עונה מה שהתברר כשטויות בסופו של דבר....אבל בכל מקרה מכבי יוכלו להתמודד עם הצעות מהקבוצות שהמאמנים הישראלים מאמנים שם כי אלו לא קבוצות עשירות....אני מאמין שהוא יחתום בסביבות ה-400 ודי ברור שהוא יסכים לשחק במכבי בשביל קצת פחות בגלל היורוליג מאשר בכל מיני קבוצות קטנות בחורים באירופה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2011, 16:20

yzafrir כתב:מוריס חתם בזמנו על 400-450K , ה600K זה ספקולאציה שפורסמה באחד מאתרי האוהדים בזמנו ( המכבי אם אני לא טועה ) שגם טענו שלמכבי יש אופציה באותו סכום לעוד עונה מה שהתברר כשטויות בסופו של דבר....אבל בכל מקרה מכבי יוכלו להתמודד עם הצעות מהקבוצות שהמאמנים הישראלים מאמנים שם כי אלו לא קבוצות עשירות....אני מאמין שהוא יחתום בסביבות ה-400 ודי ברור שהוא יסכים לשחק במכבי בשביל קצת פחות בגלל היורוליג מאשר בכל מיני קבוצות קטנות בחורים באירופה....

בוא נחכה ונראה מה יהיה בקיץ. יכול להיות שג'יימס יהיה הפתרון הנכון, בשביל לפנות כסף עבור פארגו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 04 מאי 2011, 18:03

הפיתרון הנכון למה? הרי בעיקרון מכבי לא הולכת להשקיע כלום בקו הקידמי , אל תשכח שמכבי בנתה על סופו , אליהו , הנדריקס ובלו בקו הקידמי ומאצ'באן הובא באמצע שנה כדי שיתחיל להשתלב לקראת העונה הבאה , לא רואה שום סיבה לחשוב שאחרי שנתנו לו לשחק העונה למרות שהיה ברור שהוא יתרום מעט יחסית לא ישאירו אותו לעונה הבאה שבה הוא אמור לתרום הרבה יותר.

בקשר לסכומים שצ'אק דורש עם כל הכבוד למספרים שלו בליגה הישראלית היתה לו סידרה די עלובה בהצלבה נגד טאו ומכבי ממש לא אמורים לשדרג לו את החוזה , אם כבר הוא אמור לקבל קיזוז קטן .

על פארגו כן הייתי משלם הרבה למרות שהוא נוטה לאבד את הראש מידי פעם כי הוא באמת מוכשר מידי כדי לאבד אותו על 100K דולר לפה או לשם.

על פרקינס באמת אי אפשר לבנות ולכן הייתי משאיר פה את איידסון אם ירגיע עם הדרישות שלו , נלחם על פארגו , מביא את יותם ומביא רכז מחליף במקומו של פרקינס כשפרקינס ישמש רכז מחליף עם ההתקדמות בעונה.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2011, 18:29

יוסי22 כתב:הפיתרון הנכון למה? הרי בעיקרון מכבי לא הולכת להשקיע כלום בקו הקידמי , אל תשכח שמכבי בנתה על סופו , אליהו , הנדריקס ובלו בקו הקידמי ומאצ'באן הובא באמצע שנה כדי שיתחיל להשתלב לקראת העונה הבאה , לא רואה שום סיבה לחשוב שאחרי שנתנו לו לשחק העונה למרות שהיה ברור שהוא יתרום מעט יחסית לא ישאירו אותו לעונה הבאה שבה הוא אמור לתרום הרבה יותר.

בקשר לסכומים שצ'אק דורש עם כל הכבוד למספרים שלו בליגה הישראלית היתה לו סידרה די עלובה בהצלבה נגד טאו ומכבי ממש לא אמורים לשדרג לו את החוזה , אם כבר הוא אמור לקבל קיזוז קטן .

על פארגו כן הייתי משלם הרבה למרות שהוא נוטה לאבד את הראש מידי פעם כי הוא באמת מוכשר מידי כדי לאבד אותו על 100K דולר לפה או לשם.

על פרקינס באמת אי אפשר לבנות ולכן הייתי משאיר פה את איידסון אם ירגיע עם הדרישות שלו , נלחם על פארגו , מביא את יותם ומביא רכז מחליף במקומו של פרקינס כשפרקינס ישמש רכז מחליף עם ההתקדמות בעונה.

אני מסכים. בגלל זה אני אומר לאורך כל הזמן שג'יימס הוא נחמד אבל למכבי יש שחקנים טובים בצבע.
מסכים גם לגבי צ'אק ופארגו. אבל פרקינס הוא נכס שצריך לשמור עליו ולנסות להחזיר אותו למרכז הבמה כמה שיותר מהר, גם על חשבון זה שיותם ופארגו ייקחו את רוב הנטל עד החזרה שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 מאי 2011, 18:39

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:הפיתרון הנכון למה? הרי בעיקרון מכבי לא הולכת להשקיע כלום בקו הקידמי , אל תשכח שמכבי בנתה על סופו , אליהו , הנדריקס ובלו בקו הקידמי ומאצ'באן הובא באמצע שנה כדי שיתחיל להשתלב לקראת העונה הבאה , לא רואה שום סיבה לחשוב שאחרי שנתנו לו לשחק העונה למרות שהיה ברור שהוא יתרום מעט יחסית לא ישאירו אותו לעונה הבאה שבה הוא אמור לתרום הרבה יותר.

אני מסכים. בגלל זה אני אומר לאורך כל הזמן שג'יימס הוא נחמד אבל למכבי יש שחקנים טובים בצבע.
מסכים גם לגבי צ'אק ופארגו. אבל פרקינס הוא נכס שצריך לשמור עליו ולנסות להחזיר אותו למרכז הבמה כמה שיותר מהר, גם על חשבון זה שיותם ופארגו ייקחו את רוב הנטל עד החזרה שלו.

לא יודע לגבי פרקינס עכשיו. פציעה ברצועות הברך בדרך כלל גורמת לשחקן להיות פחות אתלטי ואיטי יותר ברגלים. פרקינס ללא האתלטיות שלו הוא לא אותו שחקן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2011, 19:52

felix_r כתב:
jol9 כתב:

לא יודע לגבי פרקינס עכשיו. פציעה ברצועות הברך בדרך כלל גורמת לשחקן להיות פחות אתלטי ואיטי יותר ברגלים. פרקינס ללא האתלטיות שלו הוא לא אותו שחקן.

אני מסכים. בכל אופן מגיע לו צ'אנס.

יש מצב שכולנו נופתע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־25 אורחים