yzafrir כתב:חביב אורנג'ד כתב:קובי, אני יכול רק לחזק את דברייך.
העונה ההנהלה של מכבי עשתה כמה צעדים טוב מאוד, שמא נומר מבריקים.
מכבי הצליחה להחזיר את ליאור אליהו, הביאה חיזוק לקו הקדמי במהלך העונה, החתימה את בלו ופניני לחוזה ארוך טווח, יסדה קבוצה בת, חתמה על חוזה עם קבוצת אחות באירופה, ואילו רק חלק מההצלחות של ההנהלה העונה.
נכון, ההנהלה של מכבי רחוקה מלהיות מושלמת, היא עשתה ולצערינו, גם עוד תעשה טעויות. אבל לבקר ולהתבכיין על ההנהלה כבר עכשיו זאת באמת הגזמה.
מה שבאמת קצת מרגיז זאת העובדה שאי-החתמתו של פארגו כרגע, נתפסת כצעד שגוי ונוראי מצד ההנהלה (שדוקא כן מנסה להחתים את פארגו כמה שיותר מהר), בזמן שבקיץ החתמתו של פארגו נתפסה כ"החתמה גרועה" וגררה המון ביקורת.
מדהים איך בפחות משנה הדיבורים על השחקנים ה"מוכחים" והסיסמאות לפיהן למכבי "אין שחקן לדקות המכריעות" נעלמו כלא היו.
מסכים איתך לחלוטין , השנה ראינו מגמה מסויימת של חשיבה לטווח ארוך אך מדובר רק בסגל הישראלים(חוץ ממילאן) מכיוון שהם הבסיס של הקבוצה . זה טוב אבל לא מראה על מגמת שינויי כיוון לחלוטין .
ברגע שמזהים פוטנציאל גם אצל שחקן זר , ובמקרה של פארגו ופרקינס היה אפשר לראות עוד בשלבים המוקדמים שמדובר בשחקנים איכותיים שמשנים קבוצה , חייבים ישר להחתים אותם על חוזה חדש ולא לחכות לראות איך תסתיים העונה . זה אומנם סיכון אבל מושכל יחסית...
אגב כשפארגו הוחתם היו רק מעטים פה שטענו שזו החתמה גרועה , הרוב יותר הגדירו אותו כסימן שאלה וכשחקן מוכשר שצריך להוכיח את עצמו . בכל אופן הוא הפך לסימן קריאה....
אני לא חושב שמעטים טענו שזאת החתמה גרועה. לפי מה שאני זוכר (והיום כבר אי אפשר לבדוק את זה

אני לא כ"כ מסכים עם השורה האחרונה של חביב בפוסט הקודם. פחות משנה, זה כל מה שדרוש להפוך שחקן משחקן לא מוכח ולא מוכר, לאחד כזה עם קבלות (זה גם מה שקרה למקאלב).
היום ברור שמקאלב ופארגו הם שניים מרכזי העתיד של היורוליג, ואם מכבי תוכל לשים יד על פארגו לאיזה חוזה תלת שנתי, אז היא תרוויח ובגדול.