המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כל דבר שאומרים ישר אתה מביא את לברון
בא לי שתיכנס להריון ממנו וזהו
tomerp כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל דבר שאומרים ישר אתה מביא את לברון
בא לי שתיכנס להריון ממנו וזהו
אואה העסק פה מתחמם.....לפחות קצת עניין בקיץ המשעמם הזה
LIAV10 כתב:נכון אין מה להעלב, מה גם שאני בטוח שאם הקמפיין שאני עושה בפורום ללברון היה על סטיבן קרי אף אחד לא היה אומר מילה (בכוונה הבאתי ווריור)
Dperk כתב:LIAV10 כתב:נכון אין מה להעלב, מה גם שאני בטוח שאם הקמפיין שאני עושה בפורום ללברון היה על סטיבן קרי אף אחד לא היה אומר מילה (בכוונה הבאתי ווריור)
מה כולם פה אוהדי הוורייורס?
LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:נכון אין מה להעלב, מה גם שאני בטוח שאם הקמפיין שאני עושה בפורום ללברון היה על סטיבן קרי אף אחד לא היה אומר מילה (בכוונה הבאתי ווריור)
כרמל..
חנו'ש כתב:תגיד ליאב,
כמה אתה משלם על החתימה שלי אם אני מספרת לך שאני כמעט האחות התאומה האבודה של לברון??
Dperk כתב:LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:נכון אין מה להעלב, מה גם שאני בטוח שאם הקמפיין שאני עושה בפורום ללברון היה על סטיבן קרי אף אחד לא היה אומר מילה (בכוונה הבאתי ווריור)
כרמל..
שמע, אין שום פסול בלהעריץ שחקן כדורסל, אפילו זבל פחדן ונמושה צ'וקרית כמו לברון. זה לגמרי בסדר ואל תתרגש ממי שאומר אחרת.
LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:נכון אין מה להעלב, מה גם שאני בטוח שאם הקמפיין שאני עושה בפורום ללברון היה על סטיבן קרי אף אחד לא היה אומר מילה (בכוונה הבאתי ווריור)
כרמל..
שמע, אין שום פסול בלהעריץ שחקן כדורסל, אפילו זבל פחדן ונמושה צ'וקרית כמו לברון. זה לגמרי בסדר ואל תתרגש ממי שאומר אחרת.
אתה אומר את זה בתור אחד שלקח 6 אליפויות אן בי איי ועומד על חוזה של 20 מליון דולר בעונה?
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:תגיד ליאב,
כמה אתה משלם על החתימה שלי אם אני מספרת לך שאני כמעט האחות התאומה האבודה של לברון??
זה תלוי על מה את חותמת?
על דף A4? אני משלם 5$
על כרטיס למשחק של מיאמי ככולל כניסה לחדר הלבשה? 5000€
LIAV10 כתב:נכון אין מה להעלב, מה גם שאני בטוח שאם הקמפיין שאני עושה בפורום ללברון היה על סטיבן קרי אף אחד לא היה אומר מילה (בכוונה הבאתי ווריור)
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:נכון אין מה להעלב, מה גם שאני בטוח שאם הקמפיין שאני עושה בפורום ללברון היה על סטיבן קרי אף אחד לא היה אומר מילה (בכוונה הבאתי ווריור)
סטפון לא סטיבן..אל תאכזב אותי ליאב
yarinsaky כתב:לשלם 5000 דולר כדי לראות את לברון עם מגבת לבנה על איזור החלציים ? לא תודה. ( בתקווה שהיא תהיה עליו ולא זרוקה בצד ).
MTA2311 כתב:מישהו מכם ראה את ליאב פעם? הוא לא צריך לשלם לאף אחד תמורת טובות הנאה(מכל סוג שהוא)
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־27 אורחים