המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מבחינת בלאט אין נקודת אל חזור
לא מעניין אותו מה שהולך בין ההנהלה לשחקנים, מבחינת חוזים או מה נאמר
מה שמעניין אותו זה שהשחקנים שהוא אוהב יישארו ובגלל זה הא מעדיף שהעניין הם אוחיון ייפתר והוא ישאיר בקבוצה שחקן שהוא אוהב
jol9 כתב:מעניין מה שקורה כאן... יכול להיות שמיהרנו קצת לגביו?
er79 כתב:אריה מליניאק פשוט דוחה אותי פעם אחר פעם. קראתי את הטור שלו בידיעות הבוקר ורציתי להקיא. עיתונאי, שחייב להיות אובייקטיבי ולפעול ללא משוא פנים, חייב להחזיר את המפתחות לעורך שלו אם הוא לא יכול להיות כזה. ההשתלחויות שלו פעם אחר פעם אחרי מכבי מעוררת בי קבס.
קודי כתב:הראיון (אם אכן נערך ראיון, אני די בספק לגבי זה) של אוחיון עם דובי פיק הופך לכותרת ראשית בכל האתרים ובהחלט יכול להפוך את הויכוח הזה לבלתי הפיך.
אני מהמר שעד שעות הצהריים המאוחרות (אז אוחיון יתעורר בארה"ב) תגיע הכחשה גורפת שלו על הדברים ואולי אפילו הכחשה לעצם קיום הראיון (אותו טוען פיק שעשה דרך המייל).
yzafrir כתב:אם יוגב עוזב בצורה כזאת אז לא רק שהוא לא יוכל לחזור למכבי , סביר להניח שהוא לא יוכל לחזור לשחק באף קבוצה בארץ . (אלא אם הוא מוכן להסתפק בעשירית ממה שהוא התרגל להרוויח...)
עפר כתב:yzafrir כתב:אם יוגב עוזב בצורה כזאת אז לא רק שהוא לא יוכל לחזור למכבי , סביר להניח שהוא לא יוכל לחזור לשחק באף קבוצה בארץ . (אלא אם הוא מוכן להסתפק בעשירית ממה שהוא התרגל להרוויח...)
אכן. יוגב צריך לחשוב טוב טוב מה הוא עושה. כי אם לא ירוויח הרבה בחוץ ולא כולם מרוויחים הרבה בחוץ.
אני ממש לא בטוח שאפיק נסים, גל מקל, יניב גרין ועוד הרוויחו באירופה יותר ממה שמשלמים במכבי לשחקנים המובילים.
אם הוא לא יעשה את הקופה בחוץ הוא ישאר בחו"ל בשביל שכר פחות ממכבי או לחילופין ישחק בארץ בשכר הרבה פחות ממכבי. בירושליים\חיפה\גליל משלמים הרבה פחות ממכבי.
אני במקומו עושה חושבים ומהר. קל לאבד את הראש אבל רצוי לחשוב היטב
yzafrir כתב:עפר כתב:yzafrir כתב:אם יוגב עוזב בצורה כזאת אז לא רק שהוא לא יוכל לחזור למכבי , סביר להניח שהוא לא יוכל לחזור לשחק באף קבוצה בארץ . (אלא אם הוא מוכן להסתפק בעשירית ממה שהוא התרגל להרוויח...)
אכן. יוגב צריך לחשוב טוב טוב מה הוא עושה. כי אם לא ירוויח הרבה בחוץ ולא כולם מרוויחים הרבה בחוץ.
אני ממש לא בטוח שאפיק נסים, גל מקל, יניב גרין ועוד הרוויחו באירופה יותר ממה שמשלמים במכבי לשחקנים המובילים.
אם הוא לא יעשה את הקופה בחוץ הוא ישאר בחו"ל בשביל שכר פחות ממכבי או לחילופין ישחק בארץ בשכר הרבה פחות ממכבי. בירושליים\חיפה\גליל משלמים הרבה פחות ממכבי.
אני במקומו עושה חושבים ומהר. קל לאבד את הראש אבל רצוי לחשוב היטב
תשמע , אם מדברים איתו על סכומים פי 3 ממכבי אז אני מבין את הרצון שלו לעזוב , אבל יש דרך לעשות את זה , וזה בטח לא ע"י עורכי הדין....
yzafrir כתב:אם מדברים על סכומים של 700K יורו ואפילו יש שמוע שנראת לא אמיתית על 1.5 מליון כך שזה סכומים אדירים שהוא בחיים לא יקבל במכבי....
אין לי בעיה ששחקן עוזב בגלל סכומים כאלו רק שמכבי צריכה לקבל פיצוי , והוא עצמו צריך לעשות את זה בצורה יותר מכובדת ולא לטרוק לעצמו דלתות .
זו גם הסיבה שאני שמח שהלפרין יחזור ואין לי שום כעס אליו . מה גם שמכבי קבל בייאווט מאוד יפה עליו בזמנו...
הסוכן טוען שדיבר עם אוחיון ושאל אותו אודות הראיון והוא אמר לו שהוא לא דיבר או התכתב במייל בעניין הזה עם אף אחד!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים