פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יוני 2012, 20:47

מבחינת בלאט אין נקודת אל חזור
לא מעניין אותו מה שהולך בין ההנהלה לשחקנים, מבחינת חוזים או מה נאמר
מה שמעניין אותו זה שהשחקנים שהוא אוהב יישארו ובגלל זה הא מעדיף שהעניין הם אוחיון ייפתר והוא ישאיר בקבוצה שחקן שהוא אוהב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 12 יוני 2012, 20:58

Holiday_Armadillo כתב:מבחינת בלאט אין נקודת אל חזור
לא מעניין אותו מה שהולך בין ההנהלה לשחקנים, מבחינת חוזים או מה נאמר
מה שמעניין אותו זה שהשחקנים שהוא אוהב יישארו ובגלל זה הא מעדיף שהעניין הם אוחיון ייפתר והוא ישאיר בקבוצה שחקן שהוא אוהב

אני חושבת שאם בלאט היה יודע או היה חושב שעברו את נקודת האל חזור ואוחיון לא יהיה במכבי, הוא לא היה אומר את מה שאמר..
מתAMסרת

הודעהעל ידי קובי » 12 יוני 2012, 22:05

jol9 כתב:מעניין מה שקורה כאן... יכול להיות שמיהרנו קצת לגביו?

לא מיהרנו, יוני. הדברים של פדרמן היו ברורים לחלוטין. כמו במקרה פארגו, אומר גם פה: מבחינתי, רק אם יוגב יכנס מסיבת עיתונאים ויתנצל באופן פומבי, יש לו מקום במכבי. אחרת - שילך ולא יחזור.
אי אפשר ששחקנים ירקו לבאר ממנה הם שותים שנה אחר שנה.
מוניטין המועדון שמונח כאן על כף המאזניים, חשוב יותר מכל שחקן כזה או אחר. בטח אל מול שחקן כאוחיון, שחקן ישראלי, שאיננו עילוי בל יתואר וששיחק פה שנה אחת בלבד.

Yogi, break a leg !!!
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי NY boy » 12 יוני 2012, 22:08

אפשר לחשוב שאוחיון זה איזה כוכב גדול. זה שחקן שאיבד את מקומו בנבחרת בקיץ לנעימי וניסים.

אפשר להביא את אפיק ניסים או מורן רוט במקומו ולא נקבל מהם תרומה נמוכה יותר. לשחקנים גדולים וטובים מיוגב יש תחליף, בטח ובטח לשחקן שהוא סה"כ ישראלי בינוני ורכז מחליף ביורוליג גג.

פניני נתן בשנה שעברה בהצלבה ופיינל פור הצגות שיוגב רק יכול לחלום עליהם ולא ראיתי אותו עושה את השטויות שיוגב עושה.
NY boy

הודעהעל ידי קובי » 12 יוני 2012, 22:22

אגב, שכחתי לכתוב - למי שלא שמע, מאוד מאוד מומלץ לשמוע את האמת של מכבי על כל הפרשה:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

כששמעתי את זה, באמת שהייתי מאוד גאה להיות אוהד מכבי ושפדרמן המושמץ (פה), הוא מבעלי הקבוצה. תיאר את המצב בצורה נהדרת והסביר באופן שלא משתמע ל-2 פנים, שהמעשה של אוחיון לא יעלה על הדעת ושמה שהרגיז אותו ואת שאר ההנהלה, הוא העובדה שאוחיון טען שמבחינה משפטית הוא יכול לצאת מהחוזה.

בקיצור,
Yogi, break a leg !!!
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי er79 » 13 יוני 2012, 04:48

אריה מליניאק פשוט דוחה אותי פעם אחר פעם. קראתי את הטור שלו בידיעות הבוקר ורציתי להקיא. עיתונאי, שחייב להיות אובייקטיבי ולפעול ללא משוא פנים, חייב להחזיר את המפתחות לעורך שלו אם הוא לא יכול להיות כזה. ההשתלחויות שלו פעם אחר פעם אחרי מכבי מעוררת בי קבס.
er79

הודעהעל ידי עפר » 13 יוני 2012, 05:33

er79 כתב:אריה מליניאק פשוט דוחה אותי פעם אחר פעם. קראתי את הטור שלו בידיעות הבוקר ורציתי להקיא. עיתונאי, שחייב להיות אובייקטיבי ולפעול ללא משוא פנים, חייב להחזיר את המפתחות לעורך שלו אם הוא לא יכול להיות כזה. ההשתלחויות שלו פעם אחר פעם אחרי מכבי מעוררת בי קבס.

עד כמה שאני זוכר, הפרשן המשפטי, מליניאק, גם טען שבמקרה של פארגו מכבי תפסיד כי במקרה השביתה של NBA מדובר על כוח עליון שמפר חוזה.
עפר

הודעהעל ידי קובי » 13 יוני 2012, 06:29

מישהו יכול להביא לכאן את הטור ?

בתודה מראש...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 13 יוני 2012, 10:21

הראיון (אם אכן נערך ראיון, אני די בספק לגבי זה) של אוחיון עם דובי פיק הופך לכותרת ראשית בכל האתרים ובהחלט יכול להפוך את הויכוח הזה לבלתי הפיך.
אני מהמר שעד שעות הצהריים המאוחרות (אז אוחיון יתעורר בארה"ב) תגיע הכחשה גורפת שלו על הדברים ואולי אפילו הכחשה לעצם קיום הראיון (אותו טוען פיק שעשה דרך המייל).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי עפר » 13 יוני 2012, 11:05

קודי כתב:הראיון (אם אכן נערך ראיון, אני די בספק לגבי זה) של אוחיון עם דובי פיק הופך לכותרת ראשית בכל האתרים ובהחלט יכול להפוך את הויכוח הזה לבלתי הפיך.
אני מהמר שעד שעות הצהריים המאוחרות (אז אוחיון יתעורר בארה"ב) תגיע הכחשה גורפת שלו על הדברים ואולי אפילו הכחשה לעצם קיום הראיון (אותו טוען פיק שעשה דרך המייל).

כמו שנראים הדברים יוגב לא יהיה במכבי ולא רק בעונה הבאה אלא בכלל או לפחות כמה שנים.
הפסד של שני הצדדים.
עפר

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2012, 11:11

אם יוגב עוזב בצורה כזאת אז לא רק שהוא לא יוכל לחזור למכבי , סביר להניח שהוא לא יוכל לחזור לשחק באף קבוצה בארץ . (אלא אם הוא מוכן להסתפק בעשירית ממה שהוא התרגל להרוויח...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי עפר » 13 יוני 2012, 11:17

yzafrir כתב:אם יוגב עוזב בצורה כזאת אז לא רק שהוא לא יוכל לחזור למכבי , סביר להניח שהוא לא יוכל לחזור לשחק באף קבוצה בארץ . (אלא אם הוא מוכן להסתפק בעשירית ממה שהוא התרגל להרוויח...)

אכן. יוגב צריך לחשוב טוב טוב מה הוא עושה. כי אם לא ירוויח הרבה בחוץ ולא כולם מרוויחים הרבה בחוץ.
אני ממש לא בטוח שאפיק נסים, גל מקל, יניב גרין ועוד הרוויחו באירופה יותר ממה שמשלמים במכבי לשחקנים המובילים.
אם הוא לא יעשה את הקופה בחוץ הוא ישאר בחו"ל בשביל שכר פחות ממכבי או לחילופין ישחק בארץ בשכר הרבה פחות ממכבי. בירושליים\חיפה\גליל משלמים הרבה פחות ממכבי.
אני במקומו עושה חושבים ומהר. קל לאבד את הראש אבל רצוי לחשוב היטב
עפר

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2012, 11:20

עפר כתב:
yzafrir כתב:אם יוגב עוזב בצורה כזאת אז לא רק שהוא לא יוכל לחזור למכבי , סביר להניח שהוא לא יוכל לחזור לשחק באף קבוצה בארץ . (אלא אם הוא מוכן להסתפק בעשירית ממה שהוא התרגל להרוויח...)

אכן. יוגב צריך לחשוב טוב טוב מה הוא עושה. כי אם לא ירוויח הרבה בחוץ ולא כולם מרוויחים הרבה בחוץ.
אני ממש לא בטוח שאפיק נסים, גל מקל, יניב גרין ועוד הרוויחו באירופה יותר ממה שמשלמים במכבי לשחקנים המובילים.
אם הוא לא יעשה את הקופה בחוץ הוא ישאר בחו"ל בשביל שכר פחות ממכבי או לחילופין ישחק בארץ בשכר הרבה פחות ממכבי. בירושליים\חיפה\גליל משלמים הרבה פחות ממכבי.

תשמע , אם מדברים איתו על סכומים פי 3 ממכבי אז אני מבין את הרצון שלו לעזוב , אבל יש דרך לעשות את זה , וזה בטח לא ע"י עורכי הדין....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי עפר » 13 יוני 2012, 11:30

yzafrir כתב:
עפר כתב:

תשמע , אם מדברים איתו על סכומים פי 3 ממכבי אז אני מבין את הרצון שלו לעזוב , אבל יש דרך לעשות את זה , וזה בטח לא ע"י עורכי הדין....

קשה לי להאמין שזה המצב. קשה לי להאמין שהוא יקבל סכומים כאלו.
גם הוא בראיון לא אומר שזה המצב. בראיון הוא רוצה שכר כמו פניני או בורשטיין. הוא היה משיג את זה בקלות אם היה נותן עוד עונה מוצלחת. אם קצת שכל היה מקבל השנה יותר מהחוזה ולאחר שנה נוספת היה מקבל לפחות כמו פניני ובורשטיין.
עפר

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2012, 11:38

אם מדברים על סכומים של 700K יורו ואפילו יש שמוע שנראת לא אמיתית על 1.5 מליון כך שזה סכומים אדירים שהוא בחיים לא יקבל במכבי....
אין לי בעיה ששחקן עוזב בגלל סכומים כאלו רק שמכבי צריכה לקבל פיצוי , והוא עצמו צריך לעשות את זה בצורה יותר מכובדת ולא לטרוק לעצמו דלתות .
זו גם הסיבה שאני שמח שהלפרין יחזור ואין לי שום כעס אליו . מה גם שמכבי קבל בייאווט מאוד יפה עליו בזמנו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי עפר » 13 יוני 2012, 11:57

yzafrir כתב:אם מדברים על סכומים של 700K יורו ואפילו יש שמוע שנראת לא אמיתית על 1.5 מליון כך שזה סכומים אדירים שהוא בחיים לא יקבל במכבי....
אין לי בעיה ששחקן עוזב בגלל סכומים כאלו רק שמכבי צריכה לקבל פיצוי , והוא עצמו צריך לעשות את זה בצורה יותר מכובדת ולא לטרוק לעצמו דלתות .
זו גם הסיבה שאני שמח שהלפרין יחזור ואין לי שום כעס אליו . מה גם שמכבי קבל בייאווט מאוד יפה עליו בזמנו...

+1
עפר

הודעהעל ידי refael » 13 יוני 2012, 12:20

לפי דבריו של אוחיון הוא בסך הכל רצה העלה קטנה במשכורת לא משהו רציני(הוא טוען 50 אלף כל שנה).
לפי השנה הזאת הוא בהחלט ראוי למשכורת יותר גדולה לפחות באיזור של בורשטיין ופניני.
כנראה הדברים יצאו מהקשרם והתקשרות עשתה יותר מידי בלאגן בנושא הזה וזה התפתח למצב הקיים.
עוד לפי הראיון שלו יוגב אומר שהוא בכלל לא רוצה לעזוב את מכבי אז אני לא מ בין למה הוא לא פשוט הולך לפדרמן ושמעון בעצמו ומסדר את העניינים?
תמונה
refael

הודעהעל ידי קובי » 13 יוני 2012, 12:35

למי שלא קרא עדיין:

http://one.co.il/Article/201217.html
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 13 יוני 2012, 12:45

מכיוון שאם אוחיון יעזוב עכשיו הוא לא יוכל לחזור לשחק במכבי ואם הוא ירצה להרוויח יותר מגרוש וחצי אז כנראה שהוא לא יוכל בכלל לחזור לשחק בארץ, אני מניח שהוא די מהר ירד מהעץ וינסה לחזור בו מכל הסיפור. הבעיה עכשיו תהיה מכבי, שאחרי הבלאגן שהוא עשה עכשיו והידיעה שהוא יעזוב בקיץ הקרוב בלי לדפוק חשבון, לא תרצה שהוא ישאר יקבל קרדיט ובמה רציניים רק בשביל לברוח בקיץ הבא ולא תאפשר לו להישאר אם הוא לא מאריך את חוזהו כבר עכשיו (גם אם זה אומר שיהיה צורך לשדרג אותו). כך שאני מניח שמתחת לפני השטח ינסו להגיע להבנה בנוגע להארכת החוזה ושדרוגו, כאשר במידה וזה יעלה יפה הוא יתנצל וישאר ובמידה שלא הוא יעזוב תמורת פיצוי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2012, 18:43

לפי הגמד
הסוכן טוען שדיבר עם אוחיון ושאל אותו אודות הראיון והוא אמר לו שהוא לא דיבר או התכתב במייל בעניין הזה עם אף אחד!

קשה לי להאמין שזה נכון זה פשוט הזוי
אני לא יכולה לדמיין את פיק מפברק ראיון שלם עם יוגב

הסוכן אמר וכנראה שהסוכן צודק אבל קשה לי מאוד להאמין..אני עדיין נוטה לזה שזה לא מפוברק
אולי אני תמימה מדי :neutral
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים