24 יולי 2012, 10:51
חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:
השחקן היחיד שהביאו על תקן כוכב אירופאי במכבי ב-28 השנים האחרונות היה שאראס, שאגב, לפניו, היה את קווין מגי שכיכב בוארזה. מכבי מעולם לא החתימו כוכבים אירופאים בשיאם ואין קשר לשנים האחרונות.
היה גם את קני בארלו שהגיע כאלוף אירופה ממילנאו.
ואפשר גם לציין את ויקטור אלכסנדר וווילי אנדרסון שהגיעו למכבי כשחקנים המובילים של סגנית אלופת אירופה.
24 יולי 2012, 11:04
24 יולי 2012, 11:06
docariel כתב:קירק פני סיכם בטורקיה, מה אתם אומרים עליו?
http://www.sportando.net/eng/europe/tur ... enney.html
לא היה מזיק לראות קלעי ברמה כזו במכבי.
24 יולי 2012, 11:12
24 יולי 2012, 11:13
docariel כתב:קירק פני סיכם בטורקיה, מה אתם אומרים עליו?
24 יולי 2012, 11:18
קודי כתב:docariel כתב:קירק פני סיכם בטורקיה, מה אתם אומרים עליו?
אם היו כאן רכזים נהדרים ויוצרים מצויינים אז כשחקן משלים הוא היה יכול להיות נחמד. במצב הנוכחי זה אפילו לא מצחיק.
24 יולי 2012, 11:26
קודי כתב:יוני, אבל השארת עמדת הסנטר עם שני דחלילים רק תדחה את הקץ וברור לכולם איך הקבוצה הזו תתפרק, בדיוק כמו שהקבוצה של פישר וגיינס התפרקה, מול כל קבוצה פיזית ביורוליג. מעבר לכך, הרי הם בעצמם אמרו שויתרו על הנדריקס בשביל להביא סנטר "אמיתי", אז החליטו בסוף לא להביא אף אחד? לא רואה איך בלאט מקבל מצב כזה ואם הוא יסכים לכך הוא באמת טיפש. אני חושב שגבוהים עוד יכולים למצוא עכשיו (וגם גבוהים נורמליים לא יהיו בשוק עוד מעט) אבל מספר הגארדים האיכותיים שמכבי יכולה להביא בשוק הנוכחי הוא אפסי ואני לא רואה אותה מצליחה להביא מישהו. תזכור שהקו האחורי הנוכחי מחייב את הקבוצה להביא גארד רציני מאוד - סקורר, מוביל כדור שיכול גם לרכז, שחקן אחד על אחד טוב והכי חשוב שיהיה שחקן מוכח ברמה גבוהה - ואני לא רואה סיכוי לשים יד על מישהו כזה. לכן אני חושב שלמרות שמה שאתה אומר מאוד הגיוני, העיכוב יהיה דווקא בעמדת הגארד ומכבי עוד תצטער על כך שלא לקחה כשהיתה יכולה שחקנים כמו אוקיץ ודומרקאנט, בדיוק כמו שהיא תצטער על כך שלא לקחה סנטרים טוב כמו ויוקאס.
24 יולי 2012, 11:27
LIAV10 כתב:קודי כתב:docariel כתב:קירק פני סיכם בטורקיה, מה אתם אומרים עליו?
אם היו כאן רכזים נהדרים ויוצרים מצויינים אז כשחקן משלים הוא היה יכול להיות נחמד. במצב הנוכחי זה אפילו לא מצחיק.
חחחח אני מת על הפסימיות שלך (ולצערי אני גם חלק ממנה כי אין לי שום סיבה להיות אופטימי)
24 יולי 2012, 11:28
jol9 כתב:קודי כתב:יוני, אבל השארת עמדת הסנטר עם שני דחלילים רק תדחה את הקץ וברור לכולם איך הקבוצה הזו תתפרק, בדיוק כמו שהקבוצה של פישר וגיינס התפרקה, מול כל קבוצה פיזית ביורוליג. מעבר לכך, הרי הם בעצמם אמרו שויתרו על הנדריקס בשביל להביא סנטר "אמיתי", אז החליטו בסוף לא להביא אף אחד? לא רואה איך בלאט מקבל מצב כזה ואם הוא יסכים לכך הוא באמת טיפש. אני חושב שגבוהים עוד יכולים למצוא עכשיו (וגם גבוהים נורמליים לא יהיו בשוק עוד מעט) אבל מספר הגארדים האיכותיים שמכבי יכולה להביא בשוק הנוכחי הוא אפסי ואני לא רואה אותה מצליחה להביא מישהו. תזכור שהקו האחורי הנוכחי מחייב את הקבוצה להביא גארד רציני מאוד - סקורר, מוביל כדור שיכול גם לרכז, שחקן אחד על אחד טוב והכי חשוב שיהיה שחקן מוכח ברמה גבוהה - ואני לא רואה סיכוי לשים יד על מישהו כזה. לכן אני חושב שלמרות שמה שאתה אומר מאוד הגיוני, העיכוב יהיה דווקא בעמדת הגארד ומכבי עוד תצטער על כך שלא לקחה כשהיתה יכולה שחקנים כמו אוקיץ ודומרקאנט, בדיוק כמו שהיא תצטער על כך שלא לקחה סנטרים טוב כמו ויוקאס.
לפתוח את העונה עם שלושה גארדים בעלות משותפת של שחקן בינוני אחד, זה מצד קטטוני.
לפתוח את העונה עם רבעיית גבוהים כמו שיש היום במכבי חתומים, זה בסה"כ סביר. הכי הגיוני שאם יהיה הימור, אז זה יהיה על העניין הזה.
24 יולי 2012, 11:41
קודי כתב:LIAV10 כתב:קודי כתב:docariel כתב:קירק פני סיכם בטורקיה, מה אתם אומרים עליו?
חחחח אני מת על הפסימיות שלך (ולצערי אני גם חלק ממנה כי אין לי שום סיבה להיות אופטימי)
אמרתי משהו פסימי? האם יש למכבי כרגע רכזים או יוצרים מצויינים? האם יש לקו האחורי של מכבי היום משהו מעבר לשני הימורים ועוד שחקן שרחוק מהרמות הגבוהות?
24 יולי 2012, 11:44
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:יוני, אבל השארת עמדת הסנטר עם שני דחלילים רק תדחה את הקץ וברור לכולם איך הקבוצה הזו תתפרק, בדיוק כמו שהקבוצה של פישר וגיינס התפרקה, מול כל קבוצה פיזית ביורוליג. מעבר לכך, הרי הם בעצמם אמרו שויתרו על הנדריקס בשביל להביא סנטר "אמיתי", אז החליטו בסוף לא להביא אף אחד? לא רואה איך בלאט מקבל מצב כזה ואם הוא יסכים לכך הוא באמת טיפש. אני חושב שגבוהים עוד יכולים למצוא עכשיו (וגם גבוהים נורמליים לא יהיו בשוק עוד מעט) אבל מספר הגארדים האיכותיים שמכבי יכולה להביא בשוק הנוכחי הוא אפסי ואני לא רואה אותה מצליחה להביא מישהו. תזכור שהקו האחורי הנוכחי מחייב את הקבוצה להביא גארד רציני מאוד - סקורר, מוביל כדור שיכול גם לרכז, שחקן אחד על אחד טוב והכי חשוב שיהיה שחקן מוכח ברמה גבוהה - ואני לא רואה סיכוי לשים יד על מישהו כזה. לכן אני חושב שלמרות שמה שאתה אומר מאוד הגיוני, העיכוב יהיה דווקא בעמדת הגארד ומכבי עוד תצטער על כך שלא לקחה כשהיתה יכולה שחקנים כמו אוקיץ ודומרקאנט, בדיוק כמו שהיא תצטער על כך שלא לקחה סנטרים טוב כמו ויוקאס.
לפתוח את העונה עם שלושה גארדים בעלות משותפת של שחקן בינוני אחד, זה מצד קטטוני.
לפתוח את העונה עם רבעיית גבוהים כמו שיש היום במכבי חתומים, זה בסה"כ סביר. הכי הגיוני שאם יהיה הימור, אז זה יהיה על העניין הזה.
מה הקשר בין הגיון לבין ההתנהגות של מכבי בקיץ הזה?
24 יולי 2012, 11:48
24 יולי 2012, 11:50
24 יולי 2012, 11:53
felix_r כתב:הקלעי קליי טאקר, שהיה מועמד למכבי לפני שנה-שנתים, בדרך לולנסיה
24 יולי 2012, 12:04
felix_r כתב:הקלעי קליי טאקר, שהיה מועמד למכבי לפני שנה-שנתים, בדרך לולנסיה
24 יולי 2012, 14:50
24 יולי 2012, 15:00
LIAV10 כתב:felix_r כתב:הקלעי קליי טאקר, שהיה מועמד למכבי לפני שנה-שנתים, בדרך לולנסיה
איפה היה שנה שעברה??
לפני שנתיים הוא היה בריאל, לא? "על תקן" בולוק..
24 יולי 2012, 15:19
24 יולי 2012, 16:14
קודי כתב:יוני, ברור שבמה שאתה אומר יש הרבה מאוד הגיון. תזכור רק שמכבי צריכה גארד רציני ולא סתם איזה שחקן בינוני וסתמי, ובלאט הרי מכיר את פדרמן ויודע שאם הוא יסכים להביא "בינתיים" שחקן סתמי (שזה כל גארד שהוא בתקציב של מכבי) אז הוא לא יקבל אף אחד אחר. לכן יכול להיות שבלאט יעשה קצת שרירים ולא יסכים לקבל את השחקנים שמוכנים לשלם בשבילם ובינתיים נישאר בלי אף אחד. אני פשוט לא רואה את מכבי מצליחה להביא בתקציב המצחיק שמוקצב לגארד שחקן שיוכל לסגור את הקו האחורי הזה ברמה סבירה וקשה לי עוד יותר לראות את בלאט מתפשר בנושא הזה.
24 יולי 2012, 16:43
yarinsaky כתב:
ד"א, אני חושב שלא רק בארלו, לדעתי גם לי ג'ונסון היה תותח שכולם ידעו שהוא יהיה תותח וזה מה שקרה בפועל. הליגה האיטלקית של אז הייתה הליגה החזקה באירופה ושם הוא נחשב בזמנו לתותח גדול.
.