מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי קובי » 24 יולי 2012, 10:51

חביב אורנג'ד כתב:
קובי כתב:
השחקן היחיד שהביאו על תקן כוכב אירופאי במכבי ב-28 השנים האחרונות היה שאראס, שאגב, לפניו, היה את קווין מגי שכיכב בוארזה. מכבי מעולם לא החתימו כוכבים אירופאים בשיאם ואין קשר לשנים האחרונות.

היה גם את קני בארלו שהגיע כאלוף אירופה ממילנאו.
ואפשר גם לציין את ויקטור אלכסנדר וווילי אנדרסון שהגיעו למכבי כשחקנים המובילים של סגנית אלופת אירופה.

צודק. היה לי בארלו בראש והוא נעלם לי במהלך הפוסט.

בכל אופן, השורה התחתונה לא משתנה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי docariel » 24 יולי 2012, 11:04

קירק פני סיכם בטורקיה, מה אתם אומרים עליו?

http://www.sportando.net/eng/europe/tur ... enney.html

לא היה מזיק לראות קלעי ברמה כזו במכבי.
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי JeremyP » 24 יולי 2012, 11:06

docariel כתב:קירק פני סיכם בטורקיה, מה אתם אומרים עליו?

יש לנו מספיק שחקניים בינוניים
JeremyP

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יולי 2012, 11:12

ג'ייסון גריינג'ר פרוספקט לא רע בכלל..
אבל לא לשנה הזאת, אם מתכננים עליו אז רק חוזה ארוך והשאלה, אבל הבעיה שהוא כנראה יהיה יקר בגלל דרכון איטלקי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 24 יולי 2012, 11:13

אם היו כאן רכזים נהדרים ויוצרים מצויינים אז כשחקן משלים הוא היה יכול להיות נחמד. במצב הנוכחי זה אפילו לא מצחיק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יולי 2012, 11:18

קודי כתב:

אם היו כאן רכזים נהדרים ויוצרים מצויינים אז כשחקן משלים הוא היה יכול להיות נחמד. במצב הנוכחי זה אפילו לא מצחיק.

חחחח אני מת על הפסימיות שלך (ולצערי אני גם חלק ממנה כי אין לי שום סיבה להיות אופטימי)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 24 יולי 2012, 11:26

קודי כתב:יוני, אבל השארת עמדת הסנטר עם שני דחלילים רק תדחה את הקץ וברור לכולם איך הקבוצה הזו תתפרק, בדיוק כמו שהקבוצה של פישר וגיינס התפרקה, מול כל קבוצה פיזית ביורוליג. מעבר לכך, הרי הם בעצמם אמרו שויתרו על הנדריקס בשביל להביא סנטר "אמיתי", אז החליטו בסוף לא להביא אף אחד? לא רואה איך בלאט מקבל מצב כזה ואם הוא יסכים לכך הוא באמת טיפש. אני חושב שגבוהים עוד יכולים למצוא עכשיו (וגם גבוהים נורמליים לא יהיו בשוק עוד מעט) אבל מספר הגארדים האיכותיים שמכבי יכולה להביא בשוק הנוכחי הוא אפסי ואני לא רואה אותה מצליחה להביא מישהו. תזכור שהקו האחורי הנוכחי מחייב את הקבוצה להביא גארד רציני מאוד - סקורר, מוביל כדור שיכול גם לרכז, שחקן אחד על אחד טוב והכי חשוב שיהיה שחקן מוכח ברמה גבוהה - ואני לא רואה סיכוי לשים יד על מישהו כזה. לכן אני חושב שלמרות שמה שאתה אומר מאוד הגיוני, העיכוב יהיה דווקא בעמדת הגארד ומכבי עוד תצטער על כך שלא לקחה כשהיתה יכולה שחקנים כמו אוקיץ ודומרקאנט, בדיוק כמו שהיא תצטער על כך שלא לקחה סנטרים טוב כמו ויוקאס.

לפתוח את העונה עם שלושה גארדים בעלות משותפת של שחקן בינוני אחד, זה מצד קטטוני.
לפתוח את העונה עם רבעיית גבוהים כמו שיש היום במכבי חתומים, זה בסה"כ סביר. הכי הגיוני שאם יהיה הימור, אז זה יהיה על העניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 יולי 2012, 11:27

LIAV10 כתב:
קודי כתב:

חחחח אני מת על הפסימיות שלך (ולצערי אני גם חלק ממנה כי אין לי שום סיבה להיות אופטימי)

אמרתי משהו פסימי? האם יש למכבי כרגע רכזים או יוצרים מצויינים? האם יש לקו האחורי של מכבי היום משהו מעבר לשני הימורים ועוד שחקן שרחוק מהרמות הגבוהות?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 24 יולי 2012, 11:28

jol9 כתב:
קודי כתב:יוני, אבל השארת עמדת הסנטר עם שני דחלילים רק תדחה את הקץ וברור לכולם איך הקבוצה הזו תתפרק, בדיוק כמו שהקבוצה של פישר וגיינס התפרקה, מול כל קבוצה פיזית ביורוליג. מעבר לכך, הרי הם בעצמם אמרו שויתרו על הנדריקס בשביל להביא סנטר "אמיתי", אז החליטו בסוף לא להביא אף אחד? לא רואה איך בלאט מקבל מצב כזה ואם הוא יסכים לכך הוא באמת טיפש. אני חושב שגבוהים עוד יכולים למצוא עכשיו (וגם גבוהים נורמליים לא יהיו בשוק עוד מעט) אבל מספר הגארדים האיכותיים שמכבי יכולה להביא בשוק הנוכחי הוא אפסי ואני לא רואה אותה מצליחה להביא מישהו. תזכור שהקו האחורי הנוכחי מחייב את הקבוצה להביא גארד רציני מאוד - סקורר, מוביל כדור שיכול גם לרכז, שחקן אחד על אחד טוב והכי חשוב שיהיה שחקן מוכח ברמה גבוהה - ואני לא רואה סיכוי לשים יד על מישהו כזה. לכן אני חושב שלמרות שמה שאתה אומר מאוד הגיוני, העיכוב יהיה דווקא בעמדת הגארד ומכבי עוד תצטער על כך שלא לקחה כשהיתה יכולה שחקנים כמו אוקיץ ודומרקאנט, בדיוק כמו שהיא תצטער על כך שלא לקחה סנטרים טוב כמו ויוקאס.

לפתוח את העונה עם רבעיית גבוהים כמו שיש היום במכבי חתומים, זה בסה"כ סביר. הכי הגיוני שאם יהיה הימור, אז זה יהיה על העניין הזה.

מה הקשר בין הגיון לבין ההתנהגות של מכבי בקיץ הזה?
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יולי 2012, 11:41

קודי כתב:
LIAV10 כתב:
קודי כתב:

אמרתי משהו פסימי? האם יש למכבי כרגע רכזים או יוצרים מצויינים? האם יש לקו האחורי של מכבי היום משהו מעבר לשני הימורים ועוד שחקן שרחוק מהרמות הגבוהות?

הבנת אותי לא נכון..
אני מסכים איתך ב-100%
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 24 יולי 2012, 11:44

קודי כתב:
jol9 כתב:

מה הקשר בין הגיון לבין ההתנהגות של מכבי בקיץ הזה?

אין הרבה קשר, אבל בכל זאת אני חושב שאפילו דני פדרמן לא יעז להשאיר את הסגל עם קו אחורי שמרוויח בערך אותה המשכורת כמו עמי ביטון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 יולי 2012, 11:48

הקלעי קליי טאקר, שהיה מועמד למכבי לפני שנה-שנתים, בדרך לולנסיה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 24 יולי 2012, 11:50

יוני, ברור שבמה שאתה אומר יש הרבה מאוד הגיון. תזכור רק שמכבי צריכה גארד רציני ולא סתם איזה שחקן בינוני וסתמי, ובלאט הרי מכיר את פדרמן ויודע שאם הוא יסכים להביא "בינתיים" שחקן סתמי (שזה כל גארד שהוא בתקציב של מכבי) אז הוא לא יקבל אף אחד אחר. לכן יכול להיות שבלאט יעשה קצת שרירים ולא יסכים לקבל את השחקנים שמוכנים לשלם בשבילם ובינתיים נישאר בלי אף אחד. אני פשוט לא רואה את מכבי מצליחה להביא בתקציב המצחיק שמוקצב לגארד שחקן שיוכל לסגור את הקו האחורי הזה ברמה סבירה וקשה לי עוד יותר לראות את בלאט מתפשר בנושא הזה.
קודי

הודעהעל ידי Dperk » 24 יולי 2012, 11:53

felix_r כתב:הקלעי קליי טאקר, שהיה מועמד למכבי לפני שנה-שנתים, בדרך לולנסיה

שחקן גרוע, שלא יבוא לפה.
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יולי 2012, 12:04

איפה היה שנה שעברה??
לפני שנתיים הוא היה בריאל, לא? "על תקן" בולוק..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 יולי 2012, 14:50

קובי -
סופו אולי לא נחשב לדרג ראשון בקיץ שבו מכבי החתימה אותו, אבל מבחינת כישרון נטו היה ברור שמדובר באחד הסנטרים המוכשרים ביותר באירופה, סנטר שנתו עונה טובה מאוד תחת המאמן הליטאי באולימפיאקוס ותן הופעות מדהימות עם נבחרת יוון .
גם לאנגפורד נחשב לכישרון גדול מאוד שנתן לו חוזה אדיר ברוסיה.
שניהם סבלו מבעיות, כל אחד בתחומו,( אחד פציעות פיזיות, השני פציעות מנטליות ). אבל היה להם ניסיון יוורליג טוב וכישרון מוכח.

אני מסכים ששינהם לא שחקני על , שניהם לא שאראס של 2003 או לורבק או דיאו של היום.

רק הערה על שאראס - כשהוא הגיע היו כמה שפקפקו בהצלחה שלו במכבי בגלל האופי הטמפרמנטי שלו, דבר שהביא לסכסוך עם המאמן שלו בברצלונה.

ד"א, אני חושב שלא רק בארלו, לדעתי גם לי ג'ונסון היה תותח שכולם ידעו שהוא יהיה תותח וזה מה שקרה בפועל. הליגה האיטלקית של אז הייתה הליגה החזקה באירופה ושם הוא נחשב בזמנו לתותח גדול.

בכלל, בקיץ שבו הוא ומגי הגיעו ביחד והפציצו כבר במשחק האימון הראשון 40 נקודות כל אחד היה ברור שיש כאן משהוא גדול.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 24 יולי 2012, 15:00

LIAV10 כתב:

איפה היה שנה שעברה??
לפני שנתיים הוא היה בריאל, לא? "על תקן" בולוק..

שיחק ברומא
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי זרובבל » 24 יולי 2012, 15:19

מה שמדהים זה שמתוך תרד של 20 עמודים ו-400 הודעות, אין שמות חדשים של מועמדים. זו עונת המלפפונים היבשה והמאכזבת בשנים האחרונות. אפילו לאתרים נמאס לפרסם על מועמדים שבסופו של דבר חותמים במקוןם אחר.
זרובבל

הודעהעל ידי jol9 » 24 יולי 2012, 16:14

קודי כתב:יוני, ברור שבמה שאתה אומר יש הרבה מאוד הגיון. תזכור רק שמכבי צריכה גארד רציני ולא סתם איזה שחקן בינוני וסתמי, ובלאט הרי מכיר את פדרמן ויודע שאם הוא יסכים להביא "בינתיים" שחקן סתמי (שזה כל גארד שהוא בתקציב של מכבי) אז הוא לא יקבל אף אחד אחר. לכן יכול להיות שבלאט יעשה קצת שרירים ולא יסכים לקבל את השחקנים שמוכנים לשלם בשבילם ובינתיים נישאר בלי אף אחד. אני פשוט לא רואה את מכבי מצליחה להביא בתקציב המצחיק שמוקצב לגארד שחקן שיוכל לסגור את הקו האחורי הזה ברמה סבירה וקשה לי עוד יותר לראות את בלאט מתפשר בנושא הזה.

אם זה מה שיקרה אז אנחנו בצרות גדולות (כלומר, אם דייויד יחליט לפתוח את העונה עם השלישייה הזאת בקו האחורי).
לטעמי אם לא יימצאו מישהו, אז זה יהיה אידסון או פרקינס.
מה שלא יהיה, זה לא הקו האחורי שחשבנו וציפינו לו (אני מזכיר לך שדיברנו לפני אולי קצת יותר מחודש על אוחיון, הלפרין, לאנגפורד ועוד רכז - חלק דיברו על ג'קסון, חלק על שחקנים פחות
בולטים...איפה זה ואיפה מה שיש היום?)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 יולי 2012, 16:43

yarinsaky כתב:
ד"א, אני חושב שלא רק בארלו, לדעתי גם לי ג'ונסון היה תותח שכולם ידעו שהוא יהיה תותח וזה מה שקרה בפועל. הליגה האיטלקית של אז הייתה הליגה החזקה באירופה ושם הוא נחשב בזמנו לתותח גדול.
.

עם כל הכבוד (ויש הרבה כבוד), אני לא חושב שמגי וג'ונסון נמנו עם הגדולים ביותר בתקופתם בטרם הגיעם למכבי.
הרשימה של השחקנים הגדולים של שנות ה80 כללה בין השאר שחקנים כמו מקאדו, מנגין ודארזן הגדול, שבכל זאת היו רמה או שתיים מעל שחקנים כמו מגי וג'ונסון.
בשנות ה90, כבר לא היה לנו ולו שחקן אחד מן הקליבר הגבוה ביותר באירופה וגם לא אחד שנמצא רמה או שתיים מתחת. אולי אותו צמד הליצנים שציינתי קודם, אותו הביא יורם חרוש האומלל.

בנוגע לשאראס, חשוב להדגיש שלא רק שדובר בשחקן מוכח וטוב, אלא בשחקן הכי טוב לעמדתו ששיחק אז ביורוליג. יחד עם זאת, הוא הגיע למכבי בגיל יחסית צעיר ואפילו שהוא קצת לפני השיא. אי-לכך, חשוב שנבדיל בין הבאתו של שאראס לבין שאר המקרים ושלא נשווה כל שחקן מוכח ומנוסה למקרה שאראס.
שאראס היה פשוט מקרה חריג בכל פרמטר אפשרי. אפילו המחיר שלו היה מאוד לא צפוי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים