המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:er79 כתב:בשורות אולי מעודדות מאינטרבאסקט. המקור שפגע עם ג'נינג באפס, כותב שתומפסון נלחץ מהמלחמה ויחתום בפנר'. הלוואי, אני חושב שזו החתמה טיפשית ומיותרת
בשום מקום לא כתוב שהוא נלחץ מהמצב הבטחוני אלא בסך הכל גולש אחד טוען שם שהוא הולך לפנר. יכול להיות שזה בגלל שפנר הציעו לו קצת יותר כסף (סביר מאוד), יכול להיות שבמכבי מעדיפים מישהו אחר, יכול להיות שהוא לא אוהב את גודס ויכולות להיות עוד אלף סיבות שהן לא בהכרח המצב הבטחוני. יכול גם להיות שזה בכלל לא נכון ושהוא כן יגיע בסוף למכבי. בכל מקרה, אני ממש לא חושב שאם הוא לא יגיע אז מדובר באבידה גדולה למכבי, מאחר שלא חסרים שחקנים כמוהו ולא מדובר באיזו גניבה מטורפת.
cannon כתב:רובי האמל על הכוונת של מלאגה.
מתחת לרדאר, מכבי פועלת במרץ רב. מו"מ מעניין נוסף נחשף כאן לראשונה: במשך מספר חודשים הצהובים ניהלו מגעים עם ג'ורדן פארמר והיו מוכנים להציע לו 2 מיליון דולרים לשנה בחוזה ארוך טווח, הדומה לזה עליו חתם בסופו של דבר בקליפרס. אם לא היה חותם שם או בלייקרס, הוא היה חוזר למכבי ולא היה הולך לקבוצת NBA אחרת, כך על פי מקורבים לשחקן וגורמים נוספים ב-NBA
חנו'ש כתב:מתחת לרדאר, מכבי פועלת במרץ רב. מו"מ מעניין נוסף נחשף כאן לראשונה: במשך מספר חודשים הצהובים ניהלו מגעים עם ג'ורדן פארמר והיו מוכנים להציע לו 2 מיליון דולרים לשנה בחוזה ארוך טווח, הדומה לזה עליו חתם בסופו של דבר בקליפרס. אם לא היה חותם שם או בלייקרס, הוא היה חוזר למכבי ולא היה הולך לקבוצת NBA אחרת, כך על פי מקורבים לשחקן וגורמים נוספים ב-NBA
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 72663.html
פחחחחחחחחח![]()
![]()
![]()
היה צריך גם לכתוב שמכבי הציעה ללברון 20 מיליון לעונה ואם לא היה חותם בקליבלנד הוא בטוח היה מגיע למכבי.
felix_r כתב:המלפפון האוסטרלי קאמרון ביירסטו קיבל הצעה לשלוש שנים בשיקגו
חנו'ש כתב:מתחת לרדאר, מכבי פועלת במרץ רב. מו"מ מעניין נוסף נחשף כאן לראשונה: במשך מספר חודשים הצהובים ניהלו מגעים עם ג'ורדן פארמר והיו מוכנים להציע לו 2 מיליון דולרים לשנה בחוזה ארוך טווח, הדומה לזה עליו חתם בסופו של דבר בקליפרס. אם לא היה חותם שם או בלייקרס, הוא היה חוזר למכבי ולא היה הולך לקבוצת NBA אחרת, כך על פי מקורבים לשחקן וגורמים נוספים ב-NBA
פחחחחחחחחח![]()
![]()
![]()
היה צריך גם לכתוב שמכבי הציעה ללברון 20 מיליון לעונה ואם לא היה חותם בקליבלנד הוא בטוח היה מגיע למכבי.
פחחחחחחחחח![]()
![]()
![]()
roy1000 כתב:האמת שאני כבר לא בטוח מה הצחיק אותי יותר היום כי יש תחרות קשה:
1. חשבון הטוויטר בעברית של גדודי אל-קסאם (חובה למי שלא ראה).
2. הקליפ הענק של "זעזע את בטחונה של ישראל" (אני שומע באוטו קבוע)
3. הידיעה של ג'וניור על ג'ורדן פארמר
roy1000 כתב:felix_r כתב:המלפפון האוסטרלי קאמרון ביירסטו קיבל הצעה לשלוש שנים בשיקגו
חתם בשיקגו לםני כמה ימים.
felix_r כתב:לא מדויק. הוא נבחר בדראפט על ידי שיקאגו, אבל זה לא אומר שהוא חתם שם
roy1000 כתב:felix_r כתב:לא מדויק. הוא נבחר בדראפט על ידי שיקאגו, אבל זה לא אומר שהוא חתם שם
אכן נבחר לפני חודש, אבל קיבל חוזה לפני יומיים. סגור בשיקגו - אפשר לעבור הלאה.
yzafrir כתב:אדם , אל תעלב אבל אני בכלל לא קורא את ההודעות שלך . הם כל כך ארוכות כל פעם שזה פשוט מייאש !!! אני לא מגיב לדעות שלך כי אני פשוט לא יודע מה הם . אני בטוח שאפשר להעביר את הנקודה שלך בהודעות קצרות כמו שכולם עושים פה ואז אני מבטיח לקרוא ולהגיב...
dod כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:לא מדויק. הוא נבחר בדראפט על ידי שיקאגו, אבל זה לא אומר שהוא חתם שם
אכן נבחר לפני חודש, אבל קיבל חוזה לפני יומיים. סגור בשיקגו - אפשר לעבור הלאה.
לא מצאתי בשום מקום שקיבל חוזה. מה המקור שלך?
(לא שאני חושב שרלוונטי למכבי)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים