על ידי אדם » 19 פברואר 2015, 15:41
שמעו זה לא קשור להכי טוב או לא ,אני לא סובל את מקל וחושב שהוא שחקן בינוני שלא שיחק שנתיים ולא עשה כלום לא ברמה גבוהה וגם לא ברמה בינונית באירופה ,כולה לקח ממכבי אליפויות בטורניר של משחק אחד אז מה זה קורה ,אבל אסור לנו לעשות לעצמנו שיכנועים עצמיים ולשכנע את עצמנו שלא נורא שילך שיחתום בירושלים,כי זה לא ככה ,לא בא לי לראות אותם חוגגים ביום ראשון ובטח ובטח לא במאי במשחק האליפות ,אני לא יכול לסבול את החגיגות והעליבות הזו ואת כל התקשורת חוגגת ואת כל הדיבורים שפתאום מכבי זה עפולה ,בגלל הדברים האלה אנחנו צריכים להחתים אותו.
אנחנו צריכים לצפות מההנהלה שלנו לעשות הכל להחתים תקקה הזה ,כי זה המצב ,ההנהלה שלנו לא מביאה זרים תותחים .
לפחות שתביא ישראלי ממוצע ,אם היו מביאים את פארמר היתי שותק ,אבל אנחנו תקועים אם היינס ,ואם יוגב שלא יכול ליצר נקודות ,ובליגה הקיימת חיבים ישראלים זה החוק ,אנחנו בלי ישראלים ,גם מקל וגם לאנדסברג אם אין חוק רוסי הם שחקנים בינונים מינוס כרגע בכל אופן .
טיוס שחקן בינוני אם חורים בידים ,בתפקיד שלו יש מלא קפיצים ,אבל הוא ישראלי ,אבל כזה שחקן בינוני חסר טכניקה ובמיוחד חסר אופי ורצון לשחק לא ראיתי ,הוא משפיע בהיתנהגות הזו על כל המועדון וכל האוירה ,בקיצור הוא לא הענין ,לא היתלהבתי ממנו גם שנה שעברה אין לו ערך מוסף ואין לו שום כלום אם לא מוסרים להטבעה וגם זה רק בצורה מסוימת הוא גם שחקן טיפש מבחינת הבנת משחק .
לגבי מקל זה יהיה מכה אם וכאשר ויתחילו חגיגות ודיבורים על אלטרנטיבה ,וצריך לנסות להימנע מזה ,את אליהו והלפרין אף פעם אבל אף פעם לא היתי נוגע חסרי אופי חסרי כדורסל שחקנים בינונים אם גב של תקשורת וניפוחים ,גם בחינם לא היתי נוגע ,אבל להבדיל אפשר להגיד הרבה דברים עליו אבל מקל הוא ווינר,כל הזמן רוצה לנצח ולשחק ויש לו אופי .
נקוה שהוא יהיה אצלנו למרות שאני לא מחבב אותו כרגע ,וגם הוא ממש שונא אותנו כאילו יש לו איזה בעיה מהילדות נגד מכבי .