הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אפריל 2015, 22:38

יוסי22 כתב:למי אכפת מה"ציביון הישראלי"...

ומה זה מקום של זר ? זר עולה פחות מישראלי ובדרך כלל גם מקטר הרבה פחות מישראלי .

הענין הוא כמו שצפריר כתב זה שיש בעמדה הזו את פניני ולמעשה כל עוד לנדסברג היה בסגל הוא לא קיבל דקות למרות חסרונו של פניני (זו היתה טעות ודיברנו עליה לא מעט )אז יכול להיות שעם פניני ולנדסברג בעונה מלאה הוא קצת מיותר אבל בעיני גם מחליף לסמית כדי לתת לו מנוחה בליגה ובמשחקים פחות חשובים באירופה זו מטרה חשובה .

תתפלא, אבל יש הרבה אוהדים שאכפת להם מהציביון הישראלי. אני אישית מכיר לא מעט שזה מפריע להם. אף פעם מכבי לא הייתה שופעת ביותר מידי ישראלים איכותיים, אבל השנה הגענו לשפל מהבחינה הזאת.
לגבי מקום של זר- אנחנו רואים העונה כמה זה בעייתי. בליגה הישראלית יש מגבלה על כמות הזרים שאפשר לרשום. בגלל זה צריכים לעשות כל מיני רוטציות ולבחור שחקנים שלא מתלבשים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2015, 22:42

שמואל1 כתב:

הענין הוא כמו שצפריר כתב זה שיש בעמדה הזו את פניני ולמעשה כל עוד לנדסברג היה בסגל הוא לא קיבל דקות למרות חסרונו של פניני (זו היתה טעות ודיברנו עליה לא מעט )אז יכול להיות שעם פניני ולנדסברג בעונה מלאה הוא קצת מיותר אבל בעיני גם מחליף לסמית כדי לתת לו מנוחה בליגה ובמשחקים פחות חשובים באירופה זו מטרה חשובה .

תתפלא, אבל יש הרבה אוהדים שאכפת להם מהציביון הישראלי. אני אישית מכיר לא מעט שזה מפריע להם. אף פעם מכבי לא הייתה שופעת ביותר מידי ישראלים איכותיים, אבל השנה הגענו לשפל מהבחינה הזאת.
לגבי מקום של זר- אנחנו רואים העונה כמה זה בעייתי. בליגה הישראלית יש מגבלה על כמות הזרים שאפשר לרשום. בגלל זה צריכים לעשות כל מיני רוטציות ולבחור שחקנים שלא מתלבשים.

"הציביון הישראלי" זה בולשיט שהתקשורת המציאה כדי לגרום למכבי לבזבז כסף על שחקנים שתורמים לה מעט
לא מכיר ממש אוהדים אמיתיים!!! שבאמת אכפת להם מהשטות הזאת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אפריל 2015, 22:46

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:

"הציביון הישראלי" זה בולשיט שהתקשורת המציאה כדי לגרום למכבי לבזבז כסף על שחקנים שתורמים לה מעט
לא מכיר ממש אוהדים אמיתיים!!! שבאמת אכפת להם מהשטות הזאת

דווקא זה בולט מאוד אצל האוהדים ה"כבדים" יותר של מכבי, שגדלו על תקופת מיקי מוטי, ג'מצ'י, גודס, קטשפר. פחות אצל האוהדים של השנים האחרונות, שגדלו על הקבוצה של שאראס ופארקר ולא ממש הכירו קבוצות של מכבי עם ישראלים דומיננטיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2015, 22:50

דווקא זה בולט מאוד אצל האוהדים ה"כבדים" יותר של מכבי, שגדלו על תקופת מיקי מוטי, ג'מצ'י, גודס, קטשפר. פחות אצל האוהדים של השנים האחרונות, שגדלו על הקבוצה של שאראס ופארקר ולא ממש הכירו קבוצות של מכבי עם ישראלים דומיננטיים.

האוהדים האלה שכחו, שגם אז רוב "הישראלים" בקבוצה היו מתאזרחים. כמה צברים היו בתקופה של ברקוביץ'? הוא, ארואסטי ומוטי דניאל? סילבר - מתאזרח. ברודי - מתאזרח. אולסי פרי - מתאזרח, בוב גריפין - מתאזרח (אם אני זוכר נכון) , ג'ים בורטרייט - מתאזרח , וכו' וכו'
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 12 אפריל 2015, 22:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 12 אפריל 2015, 22:51

roy1000 כתב:אנשים צריכים להבין שכל הסגל שנשאר (לנדסברג, אוחיון (או מקל), רנדל, סמית', סופו, אלכסנדר) יקבל שדרוג לחוזה וחלק מהשדרוגים גדולים. זה אומר שמכבי יצטרכו לקצץ במקומות אחרים כי את מחירי המנויים כבר אי אפשר להעלות.

שחרור של פארגו והחלפה שלו ושל היינס בשני שחקנים זולים היא אפשרות מאוד סבירה לקראת העונה הבאה.

לא יודע אם יבוא מחליף בעלות של חצי מיליון או משהו כזה אבל סופו מרוויח השנה שכר חייל או משהו כזה בגלל שלא עמד בתנאי החוזה שלו. רק מהסכום שנחסך אפשר היה לשלם את השידרוג של דווין סמית'. ככה שלצורך העניין הבאה של גארד במיליון פלוס זה עדיין משהו שיכול להיות רלוונטי. אם יש משהו שהג'וניורים הוכיחו זה שכשמדובר על שחקנים מוכחים שכבר שיחקו בקבוצה הם בהחלט יכולים לתת חוזים של מיליון פלוס. לא יודע אם זה מספיק לפארמר
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 אפריל 2015, 22:51

מה הבעיה עם כמויות הזרים? הרי 6 זרים זה מקובל כאן על כולם לא?
אז יהיו לנו 2 גארדים זרים + סמית' + רנדל + סופו (או סנטר אחר)
התקווה שלי שאלכסנדר יאוזרח, בנוסף יהיה עוד גבוה ישראלי - טיוס/פישר או וואטאבר.
לינהארט הוא הזר השישי, מה הבעיה עם זה? כל שאר השחקנים יהיו ישראלים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אפריל 2015, 22:52

felix_r כתב:

האוהדים האלה שכחו, שגם אז רוב "הישראלים" בקבוצה היו מתאזרחים. כמה צברים היו בתקופה של ברקוביץ'? הוא, ארואסטי ומוטי דניאל? סילבר - מתאזרח. ברודי - מתאזרח. אולסי פרי - מתאזרח, בוב גריפין - מתאזרח (אם אני זוכר נכון) וכו' וכו'

נכון, היו הרבה מתאזרחים אבל הם היו ממש במעמד של זרים. כלומר הכוכבים של הקבוצה. היום השחקן שהכי קרוב למעמד הזה הוא ג'ורדן פארמר, וגם אם הוא יגיע למכבי זה לא יהיה בתור ישראלי משיקולי מס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2015, 22:53

חנו'ש כתב:מה הבעיה עם כמויות הזרים? הרי 6 זרים זה מקובל כאן על כולם לא?

את חייבת עוד סנטר זר במקום טיוס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 22:54

שחף כתב:לא יודע אם יבוא מחליף בעלות של חצי מיליון או משהו כזה אבל סופו מרוויח השנה שכר חייל או משהו כזה בגלל שלא עמד בתנאי החוזה שלו. רק מהסכום שנחסך אפשר היה לשלם את השידרוג של דווין סמית'. ככה שלצורך העניין הבאה של גארד במיליון פלוס זה עדיין משהו שיכול להיות רלוונטי. אם יש משהו שהג'וניורים הוכיחו זה שכשמדובר על שחקנים מוכחים שכבר שיחקו בקבוצה הם בהחלט יכולים לתת חוזים של מיליון פלוס. לא יודע אם זה מספיק לפארמר

כסף לא עובד מעונה לעונה במכבי.

הג'וניורים לא יפרצו את מסגרת התקציב בשביל אף אחד. זה לא יקרה. אני לא יודע מה בדיוק המסגרת שהם מתכננים לעונה הבאה, אבל לדעתי ההחתמות הקיימות מביאות אותנו קרוב מאוד אליה. לא יהיה פה שום פארמר ואם פארגו ילך, יגיע שחקן הרבה יותר זול ממנו.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אפריל 2015, 22:55

כמה בעיות:
1. הכסף על לינהארט יכול לעזור להבאת גארד יותר איכותי.
2. לפי חוקי הליגה אפשר לרשום 5 זרים, כלומר עוד פעם צריך לבצע רוטציות וזר לא יוכל להתלבש.
3. זה מצמצם את מרחב האפשרויות לתיקון תוך כדי העונה (יש הגבלה על מספר הזרים שאפשר לרשום לאורך כל העונה, וזאת הסיבה שלינהארט עד היום לא התלבש בליגה!)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2015, 22:56

האמת שיש לי תחושה שההנהלה דווקא תהיה מוכנה לעשות הרבה בשביל להביא את פארמר
השאלה אם הם ינסו רק בתנאי שפארגו יעזוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אפריל 2015, 22:57

rc4991 כתב:האמת שיש לי תחושה שההנהלה דווקא תהיה מוכנה לעשות הרבה בשביל להביא את פארמר
השאלה אם הם ינסו רק בתנאי שפארגו יעזוב

פארמר לא יגיע לצידו פארגו, זה בטוח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אפריל 2015, 22:57

למכבי יש את סמית' וסילבן בעמדה הזאת. אין צורך בעוד זר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 22:58

אתם מפספסים את זה שאלכסנדר יהיה במכבי בלי קשר לאזרחות. מכבי כבר מימשה את האופציה עליו.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2015, 22:59

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:

האוהדים האלה שכחו, שגם אז רוב "הישראלים" בקבוצה היו מתאזרחים. כמה צברים היו בתקופה של ברקוביץ'? הוא, ארואסטי ומוטי דניאל? סילבר - מתאזרח. ברודי - מתאזרח. אולסי פרי - מתאזרח, בוב גריפין - מתאזרח (אם אני זוכר נכון) וכו' וכו'

נכון, היו הרבה מתאזרחים אבל הם היו ממש במעמד של זרים. כלומר הכוכבים של הקבוצה. היום השחקן שהכי קרוב למעמד הזה הוא ג'ורדן פארמר, וגם אם הוא יגיע למכבי זה לא יהיה בתור ישראלי משיקולי מס.

זה קשור בשתי סיבות:

1) ה NBA של אז היה מלא בסמים ולא פופולארי בכלל בארה"ב, ולכן המשכורות שם לא היו גבוהות בהרבה מהמשכורות של אירופה. היה קל להביא שחקנים אמריקאים.
2) מכבי הייתה אז אחת הקבוצות העשירות ביותר באירופה. אתה יודע מה זה לשלם לקווין מגי 600 אלף דולר בכסף של שנות ה 80?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 23:00

rc4991 כתב:האמת שיש לי תחושה שההנהלה דווקא תהיה מוכנה לעשות הרבה בשביל להביא את פארמר
השאלה אם הם ינסו רק בתנאי שפארגו לא יעזוב

אין פה עניין של תחושות. אין להם את הכסף. רצו להביא אותו גם העונה, אבל לא היה להם את הכסף. זה חלומות באספמיה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אפריל 2015, 23:02

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:
felix_r כתב:

זה קשור בשתי סיבות:

1) ה NBA של אז היה מלא בסמים ולא פופולארי בכלל בארה"ב, ולכן המשכורות שם לא היו גבוהות בהרבה מהמשכורות של אירופה. היה קל להביא שחקנים אמריקאים.
2) מכבי הייתה אז אחת הקבוצות העשירות ביותר באירופה. אתה יודע מה זה לשלם לקווין מגי 600 אלף דולר בכסף של שנות ה 80?

זה נכון, אך עדיין לא סותר את הטענה שלי. במכבי של שנות ה- 70-80-90 היו ישראלים דומיננטיים- בין אם צברים ובין אם מתאזרחים שהגיעו למעמד של כוכבי הקבוצה.
היום זה לא קיים, ומכבי גם לא עושה מאמץ בשנים האחרונות כדי לתקן את המצב. יותר ויותר ישראלים נוהרים לקבוצות אחרות ולא ממש מסתכלים על מכבי, כי הם יודעים שאין להם סיכוי לקבל צ'אנס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2015, 23:03

roy1000 כתב:
השאלה אם הם ינסו רק בתנאי שפארגו לא יעזוב

אין פה עניין של תחושות. אין להם את הכסף. רצו להביא אותו גם העונה, אבל לא היה להם את הכסף. זה חלומות באספמיה.

שמעתי כבר כמה פעמים שהיו מאוד קרובים להביא אותו
אני חושב שאם כבר העסקה נפלה בגלל הפן המקצועי שהוא רצה להישאר ב-NBA

אני גם לא חושב שיש להם את הכסף בשבילו אבל כבר ראינו שעבור שחקנים מסויימים הם מוכנים לפתוח את הארנק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 12 אפריל 2015, 23:11

roy1000 כתב:
שחף כתב:לא יודע אם יבוא מחליף בעלות של חצי מיליון או משהו כזה אבל סופו מרוויח השנה שכר חייל או משהו כזה בגלל שלא עמד בתנאי החוזה שלו. רק מהסכום שנחסך אפשר היה לשלם את השידרוג של דווין סמית'. ככה שלצורך העניין הבאה של גארד במיליון פלוס זה עדיין משהו שיכול להיות רלוונטי. אם יש משהו שהג'וניורים הוכיחו זה שכשמדובר על שחקנים מוכחים שכבר שיחקו בקבוצה הם בהחלט יכולים לתת חוזים של מיליון פלוס. לא יודע אם זה מספיק לפארמר

כסף לא עובד מעונה לעונה במכבי.

הג'וניורים לא יפרצו את מסגרת התקציב בשביל אף אחד. זה לא יקרה. אני לא יודע מה בדיוק המסגרת שהם מתכננים לעונה הבאה, אבל לדעתי ההחתמות הקיימות מביאות אותנו קרוב מאוד אליה. לא יהיה פה שום פארמר ואם פארגו ילך, יגיע שחקן הרבה יותר זול ממנו.

היו אחרי עונת ארויו דיבורים על חריגה בתקציב שנגררה שנה קדימה, או שזה היה שנה אחר כך לא זוכר כבר. כמו שמינוס נגרר קדימה גם פלוס יכול להיגרר
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 אפריל 2015, 23:17

rc4991 כתב:

את חייבת עוד סנטר זר במקום טיוס

לא אם פישר מחליף אותו.... :whistle

ושמואל, אתה חי בסרט אם אתה חושב שלמכבי יהיו רק 5 זרים בעונה הבאה.
אם זה לא יהיה לינהארט, זה יהיה מישהו אחר בעמדה אחרת, אבל רוב הסיכויים שזה יהיה 6.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים