Holiday_Armadillo כתב:ד''א, אחד המספרים המדהימים מהמשחק אתמול זה שלמכבי היו 20 איבודים לעומת 9 של חיפה, ועדיין הם הצליחו להפסיד את זה
מכבי היתה קרובה מאד לתאוריה של פיני לגבי האחוזים..(80.60.40) האחוזים של חיפה היו רעים מאד!!!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, אחד המספרים המדהימים מהמשחק אתמול זה שלמכבי היו 20 איבודים לעומת 9 של חיפה, ועדיין הם הצליחו להפסיד את זה
MTA2311 כתב:jol9 כתב:היו דיבורים על 70-80 אנשים שמגיעים כחלק מהפמליה, אבל אני באמת לא יודע.
לכל אחד יש דעה על כל דבר - על שחקן X, על מאמן Y, על צבע הפס של המכנסיים ועל הגזרה של הטרנינג.
זה מצחיק שאתם בוחרים למחות על צבע הלוגו (ואולי יש כאלה שחשבו שזה יפה) אבל לא על זה שלמכבי אין סנטר.
גם, מה זה מחאה? זה אפילו לא מחאה, אלא הבאת דעה, באתר הרשמי, בפורום הרשמי, בפייסבוק הרשמי,... איפשהו.
למה שי האוזמן, פורום צהבת, וכמה טוקבקים זאת הביקורת הפומבית היחידה על ההנהלה ועל התנהלותה?
ד"א, זכור לי שהיו כמה וכמה מחאות של האוהדים נגד דייויד בלאט למשל (ואני אפילו לא זוכר על מה). אני די בטוח שהכל זה אינטרסים, וכנראה
שהנהלת מכבי הנוכחית יודעת לדאוג לעצמה לשקט בגזרה הזאת.
ראיתי את זה במו עיני. שני אוטובוסים מלאים במקורבים, לא אוהדים, הם נסעו עם הקבוצה והכל בפאקינג משחקים באדריאטית.
אם אפשר למחות על צבע לוגו, אפשר גם למחות על בניית קבוצה קלוקלת.
החציל האצטקי כתב:ציונה בחצי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים