למעשה זה ממש יהיה סגל דומה לעונה הנוכחית, וזיזיץ עוד יכול להוכיח את עצמו כסנטר יותר טוב ואקפטיבי מאשר בלאק (וכמובן שבלאק היה בחוץ חצי עונה).
הסיפור של הסגל הזה יהיה ג'ונס, מספיק שהוא יצליח לתת תרומה דומה למה שוולטרס הצליח לתת ואנחנו נהייה במצב מעולה, אגב פוטנציאלית יש לו גם את הנתונים בשביל לתת תרומה הגנתית הרבה יותר משמעותית ויהיה מעניין לראות מה יאניס יוציא ממנו.
הוא ללא ספק סימן שאלה אחד גדול, אבל עצם העובדה שהוא באמת מנהל משחק אמיתי ולא קומבו שמתחפש לרכז (כמו שדורסי הגיע לפה בקיץ שעבר) כבר קצת מרגיעה אותי כי זה בדיוק סוג השחקן שצריך ליד סקוטי.
בעיניי יצליחו להשאיר את אייסי בסופו של דבר והוא יתפשר על שכר נוח רק בגלל שאנחנו כבר עמוק בתוך הקיץ וספק אם קבוצת יורוליג תציע לו חוזה דומה, זה לא משהו שאני ארצה לראות אבל אם באמת יחתימו את זיזיץ לא יהיו לי תלונות.
בעצם במקרה כזה שני השינויים היחידים המהותיים של הסגל יהיו ג'ונס במקום וולטרס וזיזיץ' במקום בלאק, שזה משאיר אותנו בדיוק על אותו סטייל סגל מהעונה הקודמת + בראיינט ודורסי עם עונה שנייה ופוטנציאלית לעלייה רצינית ביכולת (כנל זוסמן).
שוב אני לא רוצה לפתוח פה ואני באמת מקווה שזיזיץ יחתום פה, מחכה לנו שבוע באמת גורלי ומותח.