פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
17 פברואר 2023, 00:11
הכי הרגיז אותי כש3 שחקני הפועל עם בעיית עבירות על המגרש ומכבי עם 4/17 לשלוש והוא לא עוצר את השחקנים ונותן להם בראש על זה שהם ממשיכים לזרוק ולזרוק. והוא עוד הגדיל לעשות ובנה פעמיים תרגילי התקפה מפסק הזמן לקליעת שלשה(ועזבו למי הלך הכדור)...אתה עד כדי כך לא מחובר?
זה היה כואב בעיניים
17 פברואר 2023, 00:12
8.5 דקות לסיום ירושלים הייתה עם 3 עבירות קבוצתיות. כמעט עד לסיום לא נוספה עבירה. המשחק של מכבי כל כך מקרי… כל מאמן עם תכנית מסודרת בהגנה מפרק את ההתקפה של מכבי בקלות. מכבי מנצחת בבית בכוח הכשרון והקהל. אבל כדורסל לא משחקים רק בבית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
17 פברואר 2023, 00:14
הייתי מהבודדים שהגנו עליו לאורך כל העונה. כן אני חושב שהוא מוציא מהסגל הזה לא מעט. אבל אחרי היום הוא חייב לעוף הביתה. פשוט חייב.
17 פברואר 2023, 00:16
Adam כתב:הייתי מהבודדים שהגנו עליו לאורך כל העונה. כן אני חושב שהוא מוציא מהסגל הזה לא מעט. אבל אחרי היום הוא חייב לעוף הביתה. פשוט חייב.
לא יפטרו אותו לצערי, הימים של פיטורי מאמנים אחרי הפסד תואר חלפו במכבי.
17 פברואר 2023, 00:18
2:27
17 פברואר 2023, 00:25
שם כסף שגם אליפות לא ניקח עם קטש אם נעבור בכלל את חצי הגמר, הוא מאמן לא מספיק טוב, פשוט יש לו הרבה יחסי ציבור מהחברים שלו מהתקשורת שדואגים לומר לכולם שהוא מאמן יורוליג.
17 פברואר 2023, 00:26
רק לחשוב מה היו עושים בשלב הזה למאמן זר…
17 פברואר 2023, 00:33
מרסר כתב:שם כסף שגם אליפות לא ניקח עם קטש אם נעבור בכלל את חצי הגמר, הוא מאמן לא מספיק טוב, פשוט יש לו הרבה יחסי ציבור מהחברים שלו מהתקשורת שדואגים לומר לכולם שהוא מאמן יורוליג.
מכבי לא תהיה בפלייאוף ולהערכתי גם לא בגמר ווינר. עם מאמן כמו קטש אני פשוט לא רואה את זה קורה.
ואולי עדיף כדי שלא ימשיך בטעות בעונה הבאה.
17 פברואר 2023, 00:51
לא יאומן איך הוא משתין במכנסים ומפסיד כל משחק במאני טיים. ההפך הגמור של השחקן שהיה.
17 פברואר 2023, 01:22
Cobra כתב:לא יאומן איך הוא משתין במכנסים ומפסיד כל משחק במאני טיים. ההפך הגמור של השחקן שהיה.
בתור שחקן הוא היה אחראי רק על פעולות של עצמו
17 פברואר 2023, 08:08
הבזיון הכי גדול הוא האפטיות וחוסר אכפתיות של ההנהלה
בקבוצה מתוקנת או לפני כמה שני קטש עוד במחצית היה מפוטר ולא רואה שוב את הקבוצה
העיקר את ספרופלוס העיפו שהפסיד בגביע
והכל האוהדים אשמים אם לא תתחיל מחאה רצינית של האוהדים
ירושלים גם תיקח את האליפות
ממש בושה
17 פברואר 2023, 08:39
מבין כל הדברים שצריך למחות בגללם נגד ההנהלה, מחאה בגלל שהם לא מפטרים את קטש תהיה אפקטיבית לתמונה הגדולה פחות או יותר כמו המחאה על זה שהיה ספונסר בצבע אדום על המדים בזמנו
17 פברואר 2023, 09:09
לא צריך שום מחאה. המוצר הזה מת, הוא רק לא יודע את זה עדיין. הקונים יפסיקו להגיע ברגע. במצב הכלכלי של היום, אני אתפלא אם מכבי תמכור אפילו חצי מהמנויים לעונה הבאה במחירים הנוכחיים.
17 פברואר 2023, 09:51
מכבי צריכים לנסות להביא שנה הבאה מאמן כמו איבנוביץ ועל הדרך שיביא איתו את נדוביץ
אצל איבנוביץ לא היינו נראים ככה
ואחרי הפסד כזה השחקנים היו מחפדים להגיע לאימון הבא
17 פברואר 2023, 10:28
אם לקטש היה כבוד הוא היה מתפטר יש הבדל גדול בין להפסיד כמו אתמול (בצורה מחפירה וקטסטרופלית) לבין להפסיד שהקבוצה ממול נותנת מולך משחק ענק זה לא המקרה ירושלים היו גרועים וניצחו, אבל אין לו כבוד ושלף האוזמן שלח ורסקין ימשיכו להלל אותו ולשמור עליו ולומר לנו שקטש זה אוברדוביץ ' הבא.
17 פברואר 2023, 12:57
MTA2311 כתב:מבין כל הדברים שצריך למחות בגללם נגד ההנהלה, מחאה בגלל שהם לא מפטרים את קטש תהיה אפקטיבית לתמונה הגדולה פחות או יותר כמו המחאה על זה שהיה ספונסר בצבע אדום על המדים בזמנו
כמו שכבר כתבתי בעבר, זה שההנהלה האשמה הבלעדית לא אומר שאסור להעביר ביקורת על המאמן ו/או השחקנים. אתמול שיחקנו נגד קבוצה ישראלית. התירוץ של "מה אתם רוצים מקטש, יש לו סגל חלש שהונחת עליו מלמעלה" לא תופס כשמדובר במשחק נגד קבוצה שהסגל שלה חלש בכמה רמות מהסגל שלך.
הייתי מוכן לקבל את ההפסד אם הפועל ירושלים היו משחקים את משחק חייהם ומכבי היו מגיעים מוכנים ונותנים כל מה שהיה להם. זה לא היה המצב. מכבי (כרגיל) הגיעה לא מוכנה, מבולבלת, לא מאומנת, ומהצד השני פגשה יריבה ביום סביר בסה"כ, אבל שהגיעה מוכנה למשחק על תואר, ועם מאמן נורמלי על הקווים (ואני ממש לא חושב שהוא איזה מאמן על כמו שיש כאלו שמיהרו כבר להכתיר אותו).
ההפסד הזה על קטש, ולא בפעם הראשונה העונה. אין שום סיבה להיראות כאילו השחקנים משחקים פעם ראשונה ביחד, במשחק גמר על תואר.
17 פברואר 2023, 13:11
אין בעיה לבקר את המאמן. אבל כשכל הביקורת מופנית כלפיו משחק אחרי משחק זה בעיקר מגוחך. יש אנשים פה שהדבר היחידי שהם כותבים זה ״קטש״.
לירושלים יש סגל פחות טוב משמעותית משל מכבי, אבל בעמדה אחת הם כן עולים עלינו (כמו הרבה מאוד קבוצות אגב) - בעמדת הסנטר. והגנתית באופן כללי (שחקנים עם אוריינטציה הגנתית יותר). וזה די בא ביחד במקרה הזה. יש להם סנטר שיודע לתת חיפוי הגנתי בצבע.
הקבוצה הזאת לא נבנתה טוב, החל מעמדת המאמן ועד השחקנים. וזה על הראש של ההנהלה. לבקר את המאמן על כך שהוא מאמן בינוני או חלש, זה מיותר. צריך להפנות את הביקורת על איך שהקבוצה נראית שנה אחרי שנה למקום אחר.
נערך לאחרונה על ידי
אחדשיודע בתאריך 17 פברואר 2023, 13:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
17 פברואר 2023, 13:16
עידן כתב:MTA2311 כתב:מבין כל הדברים שצריך למחות בגללם נגד ההנהלה, מחאה בגלל שהם לא מפטרים את קטש תהיה אפקטיבית לתמונה הגדולה פחות או יותר כמו המחאה על זה שהיה ספונסר בצבע אדום על המדים בזמנו
כמו שכבר כתבתי בעבר, זה שההנהלה האשמה הבלעדית לא אומר שאסור להעביר ביקורת על המאמן ו/או השחקנים. אתמול שיחקנו נגד קבוצה ישראלית. התירוץ של "מה אתם רוצים מקטש, יש לו סגל חלש שהונחת עליו מלמעלה" לא תופס כשמדובר במשחק נגד קבוצה שהסגל שלה חלש בכמה רמות מהסגל שלך.
הייתי מוכן לקבל את ההפסד אם הפועל ירושלים היו משחקים את משחק חייהם ומכבי היו מגיעים מוכנים ונותנים כל מה שהיה להם. זה לא היה המצב. מכבי (כרגיל) הגיעה לא מוכנה, מבולבלת, לא מאומנת, ומהצד השני פגשה יריבה ביום סביר בסה"כ, אבל שהגיעה מוכנה למשחק על תואר, ועם מאמן נורמלי על הקווים (ואני ממש לא חושב שהוא איזה מאמן על כמו שיש כאלו שמיהרו כבר להכתיר אותו).
ההפסד הזה על קטש, ולא בפעם הראשונה העונה. אין שום סיבה להיראות כאילו השחקנים משחקים פעם ראשונה ביחד, במשחק גמר על תואר.
יכול מאוד להיות רק שזה לא קשור למה שכתבתי
17 פברואר 2023, 13:18
אחדשיודע כתב:אין בעיה לבקר את המאמן. אבל כשכל הביקורת מופנית כלפיו משחק אחרי משחק זה בעיקר מגוחך. יש אנשים פה שהדבר היחידי שהם כותבים זה ״קטש״.
לירושלים יש סגל פחות טוב משמעותית משל מכבי, אבל בעמדה אחת הם כן עולים עלינו (כמו הרבה מאוד קבוצות אגב) - בעמדת הסנטר. והגנתית באופן כללי (שחקנים עם אוריינטציה הגנתית יותר). וזה די בא ביחד במקרה הזה. יש להם סנטר שיודע לתת חיפוי הגנתי בצבע.
הקבוצה הזאת לא נבנתה טוב, החל מעמדת המאמן ועד השחקנים. וזה על הראש של ההנהלה. לבקר את המאמן על כך שהוא מאמן בינוני או חלש, זה מיותר. צריך להפנות את הביקורת על איך שהקבוצה נראית שנה אחרי שנה למקום אחר.
היתרון הגדול של ירושלים הוא לדעתי בעמדת המאמן.
הרוסטר של מכבי מבחינת חומר שחקנים איכותי יותר ב 3-4 רמות מירושלים, כולל בעמדת הסנטר.
כל ההבדל אתמול היה ברמת באימון ובגישה למשחק.
17 פברואר 2023, 13:26
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:אין בעיה לבקר את המאמן. אבל כשכל הביקורת מופנית כלפיו משחק אחרי משחק זה בעיקר מגוחך. יש אנשים פה שהדבר היחידי שהם כותבים זה ״קטש״.
היתרון הגדול של ירושלים הוא לדעתי בעמדת המאמן.
הרוסטר של מכבי מבחינת חומר שחקנים איכותי יותר ב 3-4 רמות מירושלים, כולל בעמדת הסנטר.
כל ההבדל אתמול היה ברמת באימון ובגישה למשחק.
בעמדת הסנטר? ממש לא. איך הגעת למסקנה הזאת? מה טוב בסנטרים של מכבי? יש למכבי את אחד מהקווים הקדמיים החלשים ביותר שאני זוכר (והיו די גרועים בשנים האחרונות).
גם מאמן טוב צריך כלים שיתאימו לו. השחקנים של מכבי פי כמה מוכשרים התקפית, אבל של ירושלים טובים יותר הגנתית. וכן, המאמן של ירושלים בנה קבוצה בצילמו. זה לזכותו.