המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
תודה על החידודאחדשיודע כתב:על פניו, היידגר (אם וכאשר יחזור) יתפוס תקן של מתאזרח לפי החוק הטיפשי שעושה הבדלה בין אזרחים. יש לו רק הופעה אחת בנבחרת. צריך להיות בקמפיין שלם (נוער או בוגרת) או לרשום לפחות 5 הופעות רשמיות. ליף לעומתו לא ייחשב "ישראלי חדש" (או מתאזרח) כי הוא גם נולד פה וגם היה בקמפיין שלם בנבחרת הנוער. אבל ליף גם עשוי לעלות הרבה מאוד כסף, בהתחשב בכך ששיחק בסין בעונה החולפת. וצריך לראות אם זה משתלם בכלל.
אם כי צריך לזכור שיש הקיץ גם משחקי מוקדמות של גביע העולם וגם יורובאסקט. ככה שהיידגר לצורך העניין עוד יכול לשנות את הסטטוס.
הן לא מהמרות על שחקנים מרכזיים בסגל, הן הולכות על שחקני יורוליג מוכחים בעמדות שהן צריכות.er79 כתב:אם הבונזו הזה שאתם מריירים עליו כל כך טוב כמו שאתם עושים ממנו, איך זה שפנר או אפס שבחנו אותו מקרוב כל העונה לא שמות עליו את היד ומחתימות אותו כבר מאתמול? אפילו לא מוזכר כמועמד. לי זה נשמע פישי.
TAYO כתב:הן לא מהמרות על שחקנים מרכזיים בסגל, הן הולכות על שחקני יורוליג מוכחים בעמדות שהן צריכות.er79 כתב:אם הבונזו הזה שאתם מריירים עליו כל כך טוב כמו שאתם עושים ממנו, איך זה שפנר או אפס שבחנו אותו מקרוב כל העונה לא שמות עליו את היד ומחתימות אותו כבר מאתמול? אפילו לא מוזכר כמועמד. לי זה נשמע פישי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:הן לא מהמרות על שחקנים מרכזיים בסגל, הן הולכות על שחקני יורוליג מוכחים בעמדות שהן צריכות.er79 כתב:אם הבונזו הזה שאתם מריירים עליו כל כך טוב כמו שאתם עושים ממנו, איך זה שפנר או אפס שבחנו אותו מקרוב כל העונה לא שמות עליו את היד ומחתימות אותו כבר מאתמול? אפילו לא מוזכר כמועמד. לי זה נשמע פישי.
er79 כתב:TAYO כתב:הן לא מהמרות על שחקנים מרכזיים בסגל, הן הולכות על שחקני יורוליג מוכחים בעמדות שהן צריכות.er79 כתב:אם הבונזו הזה שאתם מריירים עליו כל כך טוב כמו שאתם עושים ממנו, איך זה שפנר או אפס שבחנו אותו מקרוב כל העונה לא שמות עליו את היד ומחתימות אותו כבר מאתמול? אפילו לא מוזכר כמועמד. לי זה נשמע פישי.
חלק מהעניין ובמיוחד אצל קבוצות איכותיות עם תקציב ומערך סקאוטינג איכותי זה גם לרכוש גניבות שכיכבו, בליגה הטורקית במקרה הזה, ולקדם אותם. הם עשו את זה עם שחקנים רבים וטובים אחרים. אם קולסון כזה טוב הם היו שמים עליו את היד, אפילו בשביל להיות שחקן ספסל שיכול להתקדם בעתיד. כל עוד זה לא קורה זה מריח לא טוב.
תזכיר לי מי עוד יהיה שם מתחת לסל?felix_r כתב:TAYO כתב:הן לא מהמרות על שחקנים מרכזיים בסגל, הן הולכות על שחקני יורוליג מוכחים בעמדות שהן צריכות.er79 כתב:אם הבונזו הזה שאתם מריירים עליו כל כך טוב כמו שאתם עושים ממנו, איך זה שפנר או אפס שבחנו אותו מקרוב כל העונה לא שמות עליו את היד ומחתימות אותו כבר מאתמול? אפילו לא מוזכר כמועמד. לי זה נשמע פישי.
זה לא מדויק. רק אתמול פנרבחצה החתימה את מוטלי מלוקומוטיב קובאן
TAYO כתב:תזכיר לי מי עוד יהיה שם מתחת לסל?felix_r כתב:TAYO כתב:הן לא מהמרות על שחקנים מרכזיים בסגל, הן הולכות על שחקני יורוליג מוכחים בעמדות שהן צריכות.er79 כתב:אם הבונזו הזה שאתם מריירים עליו כל כך טוב כמו שאתם עושים ממנו, איך זה שפנר או אפס שבחנו אותו מקרוב כל העונה לא שמות עליו את היד ומחתימות אותו כבר מאתמול? אפילו לא מוזכר כמועמד. לי זה נשמע פישי.
זה לא מדויק. רק אתמול פנרבחצה החתימה את מוטלי מלוקומוטיב קובאן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים