המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הם אחת הסיבות שבגללה עשיתי מנוי לeuroleague tvMTA2311 כתב:ראיתי שוב את המשחק והדבר שהכי בלט זה כמה רסקין ושלח פשוט גרועים בעבודה שלהם
פוגעים בחוויה
בול. הרבה יותר כיף לראות שם.RomanR כתב:הם אחת הסיבות שבגללה עשיתי מנוי לeuroleague tvMTA2311 כתב:ראיתי שוב את המשחק והדבר שהכי בלט זה כמה רסקין ושלח פשוט גרועים בעבודה שלהם
פוגעים בחוויה
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
RomanR כתב:הם אחת הסיבות שבגללה עשיתי מנוי לeuroleague tvMTA2311 כתב:ראיתי שוב את המשחק והדבר שהכי בלט זה כמה רסקין ושלח פשוט גרועים בעבודה שלהם
פוגעים בחוויה
Shay_uzan כתב:מעניין אותי אם ההוא שאמר שהוא ינסה לא לדעת את התוצאה הצליח או לא
משה כתב:RomanR כתב:הם אחת הסיבות שבגללה עשיתי מנוי לeuroleague tvMTA2311 כתב:ראיתי שוב את המשחק והדבר שהכי בלט זה כמה רסקין ושלח פשוט גרועים בעבודה שלהם
פוגעים בחוויה
מסכים איתכם, אבל יש שדרן כדורסל בספורט 5 שיכול להחליף אותו? גיל "לא יווודדעעע" ברק הבלתי נסבל עדיף?
שלח זה החרטטן הגדול ביותר שיש. גם אם הוא יפרשן באולינג הוא יחרטט בביטחון כאילו יש לו דוקטורינה בתחום. אותו באמת הייתי מעיף לכל הרוחות ונותן להאוזמן להיות הפרשן במהלך המשחקים.
Asf כתב:Shay_uzan כתב:מעניין אותי אם ההוא שאמר שהוא ינסה לא לדעת את התוצאה הצליח או לא
היו כמה. אם אתה מתכוון אליי אז הצלחתי.
משה כתב:RomanR כתב:הם אחת הסיבות שבגללה עשיתי מנוי לeuroleague tvMTA2311 כתב:ראיתי שוב את המשחק והדבר שהכי בלט זה כמה רסקין ושלח פשוט גרועים בעבודה שלהם
פוגעים בחוויה
מסכים איתכם, אבל יש שדרן כדורסל בספורט 5 שיכול להחליף אותו? גיל "לא יווודדעעע" ברק הבלתי נסבל עדיף?
שלח זה החרטטן הגדול ביותר שיש. גם אם הוא יפרשן באולינג הוא יחרטט בביטחון כאילו יש לו דוקטורינה בתחום. אותו באמת הייתי מעיף לכל הרוחות ונותן להאוזמן להיות הפרשן במהלך המשחקים.
אחדשיודע כתב:עדיף פרשן שהוא לא שונא מכבי (שלא מנסה להסתיר אפילו). זה קודם כל. להנעים קצת את האווירה לצופים. ואם אפשר להוסיף ידע, אז בכלל.
לגבי מי עדיף בעמדת השדרן על פני רסקין - כמעט כולם בעיניי. אפילו ה-״זוטרים״ שמשדרים פעם ב... זילברשטיין (שאוהד הפועל - אבל מקצועי מאוד) והלפרין. אפשר מצידי גם להחזיר את רמי וייץ שסידר לנו שתי אליפויות אירופה רצופות.
סומבץ כתב:כאחד שצפה כמעט בכל שידורי מכבי בטלוויזיה מאמצע שנות ה80, והאזין להרבה שידורי רדיו (שנשלטו על ידי אוהדי הפועל במידה בלתי נתפסת), גם לי קשה לנתק את ההיסטוריה ממה שאני חושב על השדרנים\פרשנים. יום אחד אעשה אולי סקירה מקיפה בנושא, אבל זה כבר לפעם אחרת ולת'רד אחר מן הסתם.
אחדשיודע כתב:הלפרין באמת יכול להיות בלתי (והאמת שהתחרטתי תוך כדי שרשמתי את השם שלו). אבל זילברשטיין דווקא אני מחבב מאוד. למרות אהדתו להפועל, הוא משתדל להיות אובייקטיבי בשידורים שלו. מקצועי לחלוטין. אם נקביל את זה לשדרי הכדורגל, הוא היהונתן כהן של הכדורסל. ואם כבר אמרת התלהבות מאולצת, אמרת רסקין. זה השם השני שלו. די, נמאס ממנו. הגיע הזמן לרענן ולהשאיר אותו בנינג׳ה ובריכולי הבוקר של ערוץ 12. ואגב, בטלוויזיה הוא עשה את צעדיו הראשונים בתחום הספורט (פינת ספורט). לא בשום דבר אחר (לא שזה רלוונטי).
עידו גור - ממש לא. חופר וילדותי לעיתים קרובות מידי.
האוזמן כבר פירשן משחקי יורוליג של מכבי והיה טוב. עוד שם - ירון טלפז. לא יודע כמה הוא מתאים לתפקיד של פרשן יורוליג, אבל כאישיות הוא אחלה. ולגבי שלח - ממש לא מגזימים. מי שמכיר את ההיסטוריה שלו, ואת כל ההתבטאויות האנטי-מכביסטיות שלו לאורך השנים, יודע על מה מדברים. גם אלי סהר עדיף עליו בהרבה מבחינתי (גם כי בדומה לרמי וייץ, אחוזי הזכייה איתו גבוהים יותר).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים