פלייאוף: 25/04 | יום שלישי | מונאקו - מכבי תל אביב

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פלייאוף: 25/04 | יום שלישי | מונאקו - מכבי תל אביב

הודעהעל ידי felix_r » 26 אפריל 2023, 11:07

ראיתם את ניבו מקבל מכה בפנים מהלוח? בדאנק שהוא עשה בכניסה לסל? נבהלתי, פחדתי שהוא נפצע ביד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2023, 15:47

ראיתי שוב את המשחק והדבר שהכי בלט זה כמה רסקין ושלח פשוט גרועים בעבודה שלהם

פוגעים בחוויה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי RomanR » 26 אפריל 2023, 17:04

MTA2311 כתב:ראיתי שוב את המשחק והדבר שהכי בלט זה כמה רסקין ושלח פשוט גרועים בעבודה שלהם

פוגעים בחוויה
הם אחת הסיבות שבגללה עשיתי מנוי לeuroleague tv

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי Mitelka » 26 אפריל 2023, 19:47

RomanR כתב:
MTA2311 כתב:ראיתי שוב את המשחק והדבר שהכי בלט זה כמה רסקין ושלח פשוט גרועים בעבודה שלהם

פוגעים בחוויה

בול. הרבה יותר כיף לראות שם.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי felix_r » 26 אפריל 2023, 20:36

אני לא סובל את שניהם כבר קרוב ל-20 שנה, ושמחתי מאוד, כאשר שלח עזב לפוליטיקה. שלח תמיד היה אוהד של הפועל ירושלים, ותמיד המציא כול מיני פירושים הזויים של חוקת המשחק על מנת להצדיק החלטות מוטעות של השופטים נגד מכבי. אבל צריך לציין את העובדה ששלח נהיה הרבה יותר גרוע מאז שחזר מהכנסת לשידורי הכדורסל. עכשיו הוא פשוט לא שולט בחומר. הוא לא מכיר מספיק טוב את השחקנים, ומה שיותר חשוב, הוא לא יודע את החוקים החדשים!

לדוגמא, אתמול כאשר שחקנה של מונאקו דחף את בולדווין בגבו ובולדווין נפל, השופטים הלכו לבדוק אם זאת הייתה עבירה אלימה. שלח התחיל לקשקש שהשופטים יכולים להחליט שהיה פלופ של בולדווין ולשרוק לחובתו עבירה טכנית. כמובן, שאפשרות כזאת כלל לא הייתה קיימת. שתי האפשרויות היחידות שהיו על הפרק: עבירה בלתי ספורטיבית לשחקן מונאקו במקרה וזאת באמת הייתה עבירה אלימה, או עבירה רגילה לשחקן של מונאקו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 אפריל 2023, 21:29

מעניין אותי אם ההוא שאמר שהוא ינסה לא לדעת את התוצאה הצליח או לא
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי משה » 26 אפריל 2023, 21:36

RomanR כתב:

פוגעים בחוויה

מסכים איתכם, אבל יש שדרן כדורסל בספורט 5 שיכול להחליף אותו? גיל "לא יווודדעעע" ברק הבלתי נסבל עדיף?
שלח זה החרטטן הגדול ביותר שיש. גם אם הוא יפרשן באולינג הוא יחרטט בביטחון כאילו יש לו דוקטורינה בתחום. אותו באמת הייתי מעיף לכל הרוחות ונותן להאוזמן להיות הפרשן במהלך המשחקים.
משה

הודעהעל ידי Asf » 26 אפריל 2023, 21:46

Shay_uzan כתב:מעניין אותי אם ההוא שאמר שהוא ינסה לא לדעת את התוצאה הצליח או לא

היו כמה. אם אתה מתכוון אליי אז הצלחתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי אחדשיודע » 26 אפריל 2023, 22:36

משה כתב:
RomanR כתב:

פוגעים בחוויה

מסכים איתכם, אבל יש שדרן כדורסל בספורט 5 שיכול להחליף אותו? גיל "לא יווודדעעע" ברק הבלתי נסבל עדיף?
שלח זה החרטטן הגדול ביותר שיש. גם אם הוא יפרשן באולינג הוא יחרטט בביטחון כאילו יש לו דוקטורינה בתחום. אותו באמת הייתי מעיף לכל הרוחות ונותן להאוזמן להיות הפרשן במהלך המשחקים.

הייתי מחליף את רסקין עם בול עץ.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 26 אפריל 2023, 22:37

Asf כתב:
Shay_uzan כתב:מעניין אותי אם ההוא שאמר שהוא ינסה לא לדעת את התוצאה הצליח או לא

היו כמה. אם אתה מתכוון אליי אז הצלחתי.

לא באמת
אחדשיודע

הודעהעל ידי עידן » 26 אפריל 2023, 23:48

משה כתב:
RomanR כתב:

פוגעים בחוויה

אני לא אומר שרסקין שדרן טוב, אבל אני כן אומר שהוא השדרן הכי טוב בספורט 5. את גיל ברק אני באמת לא סובל, אוי ואבוי אם הוא זה שישדר את המשחקים של מכבי ביורוליג.

לגבי פרשנים כולם מחרטטים, לא חושב שיש הבדל כזה גדול מי מפרשן.
עידן

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 אפריל 2023, 00:08

עדיף פרשן שהוא לא שונא מכבי (שלא מנסה להסתיר אפילו). זה קודם כל. להנעים קצת את האווירה לצופים. ואם אפשר להוסיף ידע, אז בכלל.
לגבי מי עדיף בעמדת השדרן על פני רסקין - כמעט כולם בעיניי. אפילו ה-״זוטרים״ שמשדרים פעם ב... זילברשטיין (שאוהד הפועל - אבל מקצועי מאוד) והלפרין. אפשר מצידי גם להחזיר את רמי וייץ שסידר לנו שתי אליפויות אירופה רצופות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי סומבץ » 27 אפריל 2023, 00:38

רק שלא יביאו את הצמד עידו ושימי
סומבץ

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 אפריל 2023, 01:07

אחדשיודע כתב:עדיף פרשן שהוא לא שונא מכבי (שלא מנסה להסתיר אפילו). זה קודם כל. להנעים קצת את האווירה לצופים. ואם אפשר להוסיף ידע, אז בכלל.
לגבי מי עדיף בעמדת השדרן על פני רסקין - כמעט כולם בעיניי. אפילו ה-״זוטרים״ שמשדרים פעם ב... זילברשטיין (שאוהד הפועל - אבל מקצועי מאוד) והלפרין. אפשר מצידי גם להחזיר את רמי וייץ שסידר לנו שתי אליפויות אירופה רצופות.

ואו לא, זילברשטיין והלפרין משדרים התלהבות מאולצת וכאב ראש, במיוחד הלפרין. אפשר לאהוב את רסקין (לי אין בעיה עם השידורים שלו) אבל במקרה שלו באמת אין אלטרנטיבה טובה, לראות שידורים של גיל ברק זה לרצות לדפוק כדור בראש, יש לו תפקיד אחד, לא לומר שטויות והוא מתעקש לומר רק דברים לא נכונים, השידורים בNBA הם זוועה ואני באמת לא מבין למה הם לא שמים יותר צוות שידור אמריקאי, הלפרין מתלהב שלא לצורך וזילברשטיין נחמד לפעמים אבל אני זוכר שידורים שהיו קשים לצפיה, אגב סהר שלא הוזכר פה ובצדק גם שדר וגם פרשן שאני לא רוצה לראות במשחקי מכבי. רסקין לא סתם בעמדה הזאת הוא היה שדר טוב גם לפני הספורט ודיי מכבדים אותו במקצוע. היחידי שלמעשה אני יכול לומר שהוא עובר זה גור אבל גם במקרה שלו מדובר באחד שרוב השידורים שלו זה לצד שימי ריגר ויותר שכונתיים, משהו שלא יהיה מקובל בפריים טיים ואני לא רוצה לראות בפריים טיים, השאלה אם הוא מסוגל לעשות את המעבר.
לגבי שלח אני חושב שאתם טיפה קשים מידי לגביו ואין פה הרבה שבאמת יכולים להיות נטרליים בנושא שלו, לדעתי הוא פרשן בסדר, לא יותר ולא פחות, אבל הרבה היו בעמדה שלו ולדעתי הוא שדרוג קל על שלף. כל המאמנים לשעבר דיי מדברים שטויות ואדלשטיין ושות' לא שמים בצד את העבר ומשדרים מקצועיות בשידורים שלהם, לדעתי היחידי שאני אשמח לראות במקום זה האוזמן אבל הוא כמו גור יצטרך לעשות את המעבר לפריים טיים בשביל לעשות את זה, לדעתי הוא יוכל לעשות את המעבר טוב

בואו, אני לא חושב שיש פרשן שלא יגיד "מונאקו על 0/10 משלוש" זה מוזר שבאמת אנשים פה התלוננו על דבר כזה, תפקידו כפרשן זה להסתכל על הנתון הדיי חריג הזה ולומר שזה חריג, הוא לא בא לנאחס ולא לקוות שהם יקלעו פתאום, זה פשוט נתון חריג לפליאוף יורוליג
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 אפריל 2023, 01:15

הלפרין באמת יכול להיות בלתי (והאמת שהתחרטתי תוך כדי שרשמתי את השם שלו). אבל זילברשטיין דווקא אני מחבב מאוד. למרות אהדתו להפועל, הוא משתדל להיות אובייקטיבי בשידורים שלו. מקצועי לחלוטין. אם נקביל את זה לשדרי הכדורגל, הוא היהונתן כהן של הכדורסל. ואם כבר אמרת התלהבות מאולצת, אמרת רסקין. זה השם השני שלו. די, נמאס ממנו. הגיע הזמן לרענן ולהשאיר אותו בנינג׳ה ובריכולי הבוקר של ערוץ 12. ואגב, בטלוויזיה הוא עשה את צעדיו הראשונים בתחום הספורט (פינת ספורט). לא בשום דבר אחר (לא שזה רלוונטי).

עידו גור - ממש לא. חופר וילדותי לעיתים קרובות מידי.

האוזמן כבר פירשן משחקי יורוליג של מכבי והיה טוב. עוד שם - ירון טלפז. לא יודע כמה הוא מתאים לתפקיד של פרשן יורוליג, אבל כאישיות הוא אחלה. ולגבי שלח - ממש לא מגזימים. מי שמכיר את ההיסטוריה שלו, ואת כל ההתבטאויות האנטי-מכביסטיות שלו לאורך השנים, יודע על מה מדברים. גם אלי סהר עדיף עליו בהרבה מבחינתי (גם כי בדומה לרמי וייץ, אחוזי הזכייה איתו גבוהים יותר).
אחדשיודע

הודעהעל ידי סומבץ » 27 אפריל 2023, 01:40

כאחד שצפה כמעט בכל שידורי מכבי בטלוויזיה מאמצע שנות ה80, והאזין להרבה שידורי רדיו (שנשלטו על ידי אוהדי הפועל במידה בלתי נתפסת), גם לי קשה לנתק את ההיסטוריה ממה שאני חושב על השדרנים\פרשנים. יום אחד אעשה אולי סקירה מקיפה בנושא, אבל זה כבר לפעם אחרת ולת'רד אחר מן הסתם.
סומבץ

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 אפריל 2023, 01:50

סומבץ כתב:כאחד שצפה כמעט בכל שידורי מכבי בטלוויזיה מאמצע שנות ה80, והאזין להרבה שידורי רדיו (שנשלטו על ידי אוהדי הפועל במידה בלתי נתפסת), גם לי קשה לנתק את ההיסטוריה ממה שאני חושב על השדרנים\פרשנים. יום אחד אעשה אולי סקירה מקיפה בנושא, אבל זה כבר לפעם אחרת ולת'רד אחר מן הסתם.

זה יהיה אדיר
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 27 אפריל 2023, 01:50

יש לי ציוות מוזר אבל חביב.

פעם ראיתי איזה משחק שולי ששודר בערוץ הספורט, שהשדרן היה רן מלובני והפרשן שי האוזמן. ממש אהבתי. נכון, מלובני לא איזה מומחה כדורסל גדול, אבל לטעמי גם לא צריך שהשדר יתפלסף יותר מדי. בשביל זה יש פרשן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 אפריל 2023, 01:52

אגב, מי בדר״כ משדר את משחקי הכדורסל הבולטים בערוצי צ׳רלטון? שרון דוידוביץ'? לירון שכנר? יורם ארבל? אף אחד מהם?
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 אפריל 2023, 02:32

אחדשיודע כתב:הלפרין באמת יכול להיות בלתי (והאמת שהתחרטתי תוך כדי שרשמתי את השם שלו). אבל זילברשטיין דווקא אני מחבב מאוד. למרות אהדתו להפועל, הוא משתדל להיות אובייקטיבי בשידורים שלו. מקצועי לחלוטין. אם נקביל את זה לשדרי הכדורגל, הוא היהונתן כהן של הכדורסל. ואם כבר אמרת התלהבות מאולצת, אמרת רסקין. זה השם השני שלו. די, נמאס ממנו. הגיע הזמן לרענן ולהשאיר אותו בנינג׳ה ובריכולי הבוקר של ערוץ 12. ואגב, בטלוויזיה הוא עשה את צעדיו הראשונים בתחום הספורט (פינת ספורט). לא בשום דבר אחר (לא שזה רלוונטי).

עידו גור - ממש לא. חופר וילדותי לעיתים קרובות מידי.

האוזמן כבר פירשן משחקי יורוליג של מכבי והיה טוב. עוד שם - ירון טלפז. לא יודע כמה הוא מתאים לתפקיד של פרשן יורוליג, אבל כאישיות הוא אחלה. ולגבי שלח - ממש לא מגזימים. מי שמכיר את ההיסטוריה שלו, ואת כל ההתבטאויות האנטי-מכביסטיות שלו לאורך השנים, יודע על מה מדברים. גם אלי סהר עדיף עליו בהרבה מבחינתי (גם כי בדומה לרמי וייץ, אחוזי הזכייה איתו גבוהים יותר).

היו לו 2 משחקים של הוויזארדס לקראת סיום העונה שהם היו לא טובים מבחינתו בלשון המעטה
חשבתי על טלפז והאמת גם פחות אוהב אץ השידורי לילה שלו, אבל ביחס לשאר הוא בסדר
מרגיש לי שרסקין מלהב בניגוד להלפרים בגבול של הטעם הטוב, לא קופץ על כל סל והטון שלו יותר נסבל שהוא כן עושה את זה. טלוויזיה או לא רסקין (כאחד ששומעים רק את הקול שלו) התחיל בגל"צ והקולגות שלו תמיד פירגנו לו.
וואלה דוגרי, בNBA יש שדרים הרבה פחות טובים ממנו, השדר של הוויזארדס מעצבן (את ההוא של שנה שעברה דווקא דיי חיבבתי) וגם לשארלוט יש שדר שאני רוצה לתת לו אגרוף. מבין האופציות רסקה לדעתי הכי טוב בפער ויש הרבה יותר גרועים ממנו בתפקיד הזה במקומות אחרים, לא כולם זה קווין הרלן או מתקרבים לרמתו, אבל לדעתי יש יותר שדרים גרועים מטובים ולא הייתי מפיל את זה על רסקין כי כרגע אני לא רואה לו מחליף (גם לא מדובר במקצוע מבוקש, האנשים האלו לא רואים בית)
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 27 אפריל 2023, 02:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים