המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אין שום סיכויBlazergun כתב:יש לי סיוטים בלילה שבהם ג'רל מרטין הוא הארבע הפותח שלנו.
Mitelka כתב:מה שמדהים זה שנדמה שאין שום כיוון לפליטי נ.ב.א. מכבי שנים הייתה שולחת פמליה לליגות קיץ וכו׳, שורצת בוגאס (קצת בקזינו בסדר מותר) כל שנה בקביעות. כאילו כל זה נעלם. ממש לא ברור לי.
נראה לי האחרון ששלפנו משם זה דורסי.
מרסר כתב:שקדי: מכבי מקווה לסגור עם תמיר בלאט בימים הקרובים
לשחקן יש אפשרות להישאר בקבוצתו אלבה ברלין, אבל במועדון העריכו כי יצליחו לגשר על הפערים ולסגור את העסקה. וויל ריימן סיכם עקרונית, ג'רל מרטין ימשיך אם לא תימצא אופציה טובה יותר.
https://sports.walla.co.il/item/3588810
מרסר כתב:שקדי: מכבי מקווה לסגור עם תמיר בלאט בימים הקרובים
לשחקן יש אפשרות להישאר בקבוצתו אלבה ברלין, אבל במועדון העריכו כי יצליחו לגשר על הפערים ולסגור את העסקה. וויל ריימן סיכם עקרונית, ג'רל מרטין ימשיך אם לא תימצא אופציה טובה יותר.
https://sports.walla.co.il/item/3588810
אבל שנה שעברה סגרו את הסגל הרבה לפני.omerk כתב:Mitelka כתב:מה שמדהים זה שנדמה שאין שום כיוון לפליטי נ.ב.א. מכבי שנים הייתה שולחת פמליה לליגות קיץ וכו׳, שורצת בוגאס (קצת בקזינו בסדר מותר) כל שנה בקביעות. כאילו כל זה נעלם. ממש לא ברור לי.
אבל עוד לא התחילה ליגת הקיץ אז מה יש להם לחפש שם כרגע בעצם?
omerk כתב:לא חושב שיש סיכוי שמרטין יהיה 4 פותח.
לדעתי הכוונה הייתה Literally מה שזה: אם ימצאו אופציה טובה יותר ממנו (למחליף בעמדה 4) אז יביאו.
מציע עוד לא להכנס להיסטריה אנחנו עוד לא יודעים מה יהיה. קשה לי להאמין שכבר בשלב הזה של הקיץ מרימים ידיים ולא מנסים להביא 4 נוסף.
הפדרמנים הם לא מופת לניהול, אבל בלאט וקטש לא פראיירים והבעיות ידועות לכולם.
Mitelka כתב:אבל שנה שעברה סגרו את הסגל הרבה לפני.omerk כתב:Mitelka כתב:מה שמדהים זה שנדמה שאין שום כיוון לפליטי נ.ב.א. מכבי שנים הייתה שולחת פמליה לליגות קיץ וכו׳, שורצת בוגאס (קצת בקזינו בסדר מותר) כל שנה בקביעות. כאילו כל זה נעלם. ממש לא ברור לי.
אבל עוד לא התחילה ליגת הקיץ אז מה יש להם לחפש שם כרגע בעצם?
הסאמר ליג השנה מתחיל ב-7 ביולי ונגמר ב-17 ביולי. בוא נראה אם מכבי תשלח נציגים הפעם ותנסה להוציא משם משהו. הימור שלי - גם אם הסגל לא יהיה סגור עד אז, מכבי לא תשלח לשם נציגים.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
MTA2311 כתב:omerk כתב:לא חושב שיש סיכוי שמרטין יהיה 4 פותח.
לדעתי הכוונה הייתה Literally מה שזה: אם ימצאו אופציה טובה יותר ממנו (למחליף בעמדה 4) אז יביאו.
מציע עוד לא להכנס להיסטריה אנחנו עוד לא יודעים מה יהיה. קשה לי להאמין שכבר בשלב הזה של הקיץ מרימים ידיים ולא מנסים להביא 4 נוסף.
הפדרמנים הם לא מופת לניהול, אבל בלאט וקטש לא פראיירים והבעיות ידועות לכולם.
מכבי באופן מסורתי די מזניחה את עמדה 4. לא הייתי בונה על שינוי תפיסתי בגזרה הזאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים