cannon כתב:שמועות מדברות על ג'יי ג'יי בראה באפס אנדולו ועל סטפן קארי באולימפיאקוס.
לא נמאס להם שם בטורקיה להחתים שחקנים?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:שמועות מדברות על ג'יי ג'יי בראה באפס אנדולו ועל סטפן קארי באולימפיאקוס.
yzafrir כתב:ככל שיעבור יותר זמן עד שהשחקנים האלו יבואו לאירופה יותר טוב למכבי כי ההשתלבות שלהם תיהיה יותר בעייתית....
אורי כתב:yzafrir כתב:ככל שיעבור יותר זמן עד שהשחקנים האלו יבואו לאירופה יותר טוב למכבי כי ההשתלבות שלהם תיהיה יותר בעייתית....
מה בדיוק טוב למכבי שבראה יחתום באפס פילזן שמשוועת לרכז נורמלי???? בסדר יקח לו זמן להתאקלם אבל זה עדיף בהרבה על עונה שלמה עם טונצ'רי ואפסייבסקי כרכזים שלך.
asafb96 כתב:בראה יכול לשדרג פלאים את פילזן. זאת העמדה החלשה ביותר שלהם. אם יביאו עוד איזה האוורד כזה, הם יהיו עוד קבוצה שלמכבי יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להתמודד מולם.
אני עדיין מקווה שתיגמר השביתה איכשהו, אבל זה לא נראה באופק
er79 כתב:ריאל רחרחו אצל פארגו. הם יכולים לרחרח עד מחר, הוא עדיין תחת חוזה במכבי.
er79 כתב:עזוב, נו, הוא במכבי כבר לא יהיה. גמר את הסיפור שלו פה.
MTA2311 כתב:מה שכן, זה טוב שהבורר לוקח את הזמן עם ההחלטה.. כל עוד אין פסיקה בנושא, פארגו לפחות לא יכול לחתום בשום קבוצה אחרת.. אני מניח שאף אחד פה לא רוצה לראות אותו משחק באירופה
מקאדו כתב:MTA2311 כתב:מה שכן, זה טוב שהבורר לוקח את הזמן עם ההחלטה.. כל עוד אין פסיקה בנושא, פארגו לפחות לא יכול לחתום בשום קבוצה אחרת.. אני מניח שאף אחד פה לא רוצה לראות אותו משחק באירופה
שישלם על מה שהוא עשה ושישחק באירופה מחר מצידי את מי הוא מעניין כבר ? שיילך למגדל לריאל או לאפועל ניקוסיה , אותי הוא ממש לא מפחיד , אנשים איבדו פרופורציה כאילו מדובר במייקל ג'ורדן או מינימום איזה דווין וויד .
אל תהיה כ"כ בטוח. מכבי הפתיעה אותנו לא מעט פעמים בזמן האחרון, וכאן יש מצב שיכול להוות הזדמנות נחמדה
לשני הצדדים להגיע להסכם.
פארגו לא מקבל כסף כמה כמה חודשים. נכון שלא מדובר בעובד ייצור במפעל, אבל גם לא מדובר בשחקן שיישב על חוזים ענקיים. סה"כ הוא לא הרוויח הרבה כסף עד עכשיו
והיה לו חוזה יפה מאוד ביד, עליו הוא ויתר. יכול להיות שזה מגרד לו גם.
אני שוב אומר - זה לא שאני בהכרח תומך במהלך. יש כאן יותר מדי דברים רעים בעניין הזה, אבל זה לא משהו שאין סיכוי בכלל שיקרה.
מקאדו כתב:MTA2311 כתב:מה שכן, זה טוב שהבורר לוקח את הזמן עם ההחלטה.. כל עוד אין פסיקה בנושא, פארגו לפחות לא יכול לחתום בשום קבוצה אחרת.. אני מניח שאף אחד פה לא רוצה לראות אותו משחק באירופה
שישלם על מה שהוא עשה ושישחק באירופה מחר מצידי את מי הוא מעניין כבר ? שיילך למגדל לריאל או לאפועל ניקוסיה , אותי הוא ממש לא מפחיד , אנשים איבדו פרופורציה כאילו מדובר במייקל ג'ורדן או מינימום איזה דווין וויד .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים