מחשבות לעונת 2025/26

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2025/26

הודעהעל ידי felix_r » 13 יוני 2025, 16:00

אני מעוניין לשמוע את דעתכם הכנה. אל תתביישו. תגידו, אם אני אומר לכם שהגעתי למסקנה שאני מעדיף שהקבוצות הישראליות יושעו מהיורוליג לעונה אחת, אני אשמע הזוי?

אני אסביר. כפי שזה נראה כרגע, יהיו לנו קשיים בלתי סבירים בעליל לשחק ביורוליג בעונה הקרובה. גם בעיות אירוח, גם טיסות בלי סוף, גם בעיות אבטחה, גם קהל עוין מוסת ברוב המדינות, גם הוצאות כספיות בלתי נגמרות, גם חוסר יכולת להחתים סגל חזק, כי השחקנים פשוט לא מעוניינים לבוא עם ראש בריא למיטה החולה הזאת.

למה לנו כול זה? בואו נעזוב את היורוליג לעונה אחת, נחסוך מעצמנו את כול הצרות. נחזור אחרי המלחמה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 13 יוני 2025, 16:19

המצב הביטחוני וההשלכות שלו לא השתנו מהשנתיים האחרונות, אולי אפילו השתפרו וישתפרו (המלחמה עם איראן בוודאי תסתיים עד תחילת העונה, ואפילו הרבה לפני).
ינאי מוכיח טוב מאוד שזרים יבואו לפה תמורת התנאים הנכונים, אז חלאס עם התעמולה הזאת של ההנהלה.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 13 יוני 2025, 17:34

felix_r כתב:אני מעוניין לשמוע את דעתכם הכנה. אל תתביישו. תגידו, אם אני אומר לכם שהגעתי למסקנה שאני מעדיף שהקבוצות הישראליות יושעו מהיורוליג לעונה אחת, אני אשמע הזוי?

אני אסביר. כפי שזה נראה כרגע, יהיו לנו קשיים בלתי סבירים בעליל לשחק ביורוליג בעונה הקרובה. גם בעיות אירוח, גם טיסות בלי סוף, גם בעיות אבטחה, גם קהל עוין מוסת ברוב המדינות, גם הוצאות כספיות בלתי נגמרות, גם חוסר יכולת להחתים סגל חזק, כי השחקנים פשוט לא מעוניינים לבוא עם ראש בריא למיטה החולה הזאת.

למה לנו כול זה? בואו נעזוב את היורוליג לעונה אחת, נחסוך מעצמנו את כול הצרות. נחזור אחרי המלחמה.

לא.

ברגע שתצא, בטח ביוזמתך, לא תחזור.
עידן

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־35 אורחים