דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ינואר 2012, 14:48

JasonWilliams12 כתב:
asafb96 כתב:
שחף כתב:אני לא רואה איך בלו שומר על סמול פורוורדים במשרה מלאה בגילו. גם כשהוא היה בשיאו הוא לא היה סופר זריז.

סמול פורוורדים באירופה שונים בהרבה מהNBA. אין שחקנים כמו ווימס שיעברו בצעד ראשון את בלו בקלילות. היום רוב הSF באירופה זה שחקנים של ג'אמפ שוט, פוסט אפ, וחדירות שפחות מבוססות על אתלטיות וזריזות. עם מסתכלים על הSF המובילים באירופה, סאן אמטריו, אידסון, בוגדנוביץ', מיקל, היירסטון.. זה לא שחקנים שיעברו את בלו בקלילות. אם כבר בעמדה 4 הוא יותר מתקשה, בגלל הנחיתות בגובה, ושחקנים כמו מירוטיץ', מוריס, טלטוביץ', וכו', זורקים מעליו כאילו אין הפרעה

בעמדה 4 הוא מסתדר יותר טוב קח לדוגמה את העונה של פיני כ4 ושל צביקה שהוא שיחק כ3
ב3 יש לו שחקנים מהירים שהוא לא יוכל להזיז רגליים וישמרו לעליו יותר על קו השלוש ולא יהיה לו זריקות פנויות והוא לא יוכל לחדור
כ4 יש לו רגליים זריזות בד"כ כמו השומר שלו ולא יוצאים אליו הרבה מה שמשאיר אותו לזריקות פנויות
בלו לא מתאים ל3 כמו שמילאן לא מתאים ל5

אל תשווה בכלל. זה תקופות שונות, שחקנים שונים, מספר דקות שונות, דינמיקה קבוצתית שונה, מעמד שונה, וכו'
מספרי 3 מהירים? תן לי בבקשה שחקנים בעמדה 3 זריזים שהוא לא יוכל לשמור עליהם, אני מאוד אשמח להכיר SF חדשים, כי ממה שאני יודע, אין היום מספרי 3 מהירים ואתלטיים כמו ווימס לדוגמא, שיחזור לNBA בקיץ
בעמדה 3 יהיה לו קל יותר לזרוק שלשות, מכיוון שהשחקנים שם יותר נמוכים. שאתה זורק שלשה עם יד של שחקן 2.06-2.08, זה מן הסתם קשה יותר מאשר לזרוק שלשה מעל שחקן 2 מטר, ואפילו פחות. אותו דבר הגנתית. נתתי את הדוגמאות האלה של מירוטיץ'-טלטוביץ'-מוריס, ואני בטוח שאם אני אחפור אני אמצא עוד. שלושתם שחקנים מצוינת שיכולים להתפוצץ כל ערב, לזכותו יאמר, אבל מאוד בלט הקלות בהם הם זרקו שלשות מעליו וקלעו באחוזים מטורפים, פשוט כי הוא לא הפריעה להם (ודווקא מול ליאור, שהוא שחקן הגנה אולי חלש יותר, אבל יותר ארוך, הם לא קלעו ככה)
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ינואר 2012, 14:58

אני לא יודע מאיפה הבאת שהוא שיחק 3 אצל צביקה.. הוא התחיל את העונה כ3 אצל קטש ולא שיחק טוב, וכשצביקה החליף אותו הוא עבר לשחק את רוב הדקות ב4.
ד"א, בלו דואג להזכיר את צביקה בכל ראיון כששואלים אותו על ההגנה.. הוא אומר שמאז שהוא התאמן אצל צביקה הוא הבין את החשיבות של ההגנה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 15:03

אתה טועה
הירסטון מיקל אידסון ועל רוב השחקנים בעמדה הזאת הוא לא יצליח לשמור שחכת מהר מאוד את 2008 ופיג'יי טאקר שטחן אותו
עמדה 3 לבלו בשום פנים ואופן לא מתאימה לו בעמדה 4 נותנים לו סלים על הראש כי הוא עוזב אותם בשביל לעזור בצבע אין שום קשר
כל שחקן בעמדה 3 יחגוג עליו
עמדה 3 שומר על קשת השלוש מה שיקשה על בלו
בעמדה 4 הוא זורק שאף אחד לא שומר עליו והוא מעניש קבוצות כבר עשור
תעשה לי טובה אל תהיה מיושן כמו צביקה שרף
בלאט ופיני לא סתומים
צביקה כן
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 15:10

MTA2311 כתב:אני לא יודע מאיפה הבאת שהוא שיחק 3 אצל צביקה.. הוא התחיל את העונה כ3 אצל קטש ולא שיחק טוב, וכשצביקה החליף אותו הוא עבר לשחק את רוב הדקות ב4.
ד"א, בלו דואג להזכיר את צביקה בכל ראיון כששואלים אותו על ההגנה.. הוא אומר שמאז שהוא התאמן אצל צביקה הוא הבין את החשיבות של ההגנה

מה הקשר שבלו אומר בראיון על צביקה את חשיבות ההגנה? איך הגעת לזה?
אני מדבר על זה שהוא לא יכול לשמור על עמדה 3 והוא שמר בעונת 2008 תחת צביקה למי שזוכר שהייתה אחת העונות הגרועות (ביחס לעונת פיני) שלו ואחר כך שיחררו אותו
אני זוכר את זה מצוין ואפילו שלח אמר איזה יום(2008) שבלו שיחק כ4 שזה העמדה שלו ולא כ3 אחרי משחק טוב של בלו
נערך לאחרונה על ידי JasonWilliams12 בתאריך 21 ינואר 2012, 15:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ינואר 2012, 15:14

JasonWilliams12 כתב:אתה טועה
הירסטון מיקל אידסון ועל רוב השחקנים בעמדה הזאת הוא לא יצליח לשמור שחכת מהר מאוד את 2008 ופיג'יי טאקר שטחן אותו
עמדה 3 לבלו בשום פנים ואופן לא מתאימה לו בעמדה 4 נותנים לו סלים על הראש כי הוא עוזב אותם בשביל לעזור בצבע אין שום קשר
כל שחקן בעמדה 3 יחגוג עליו
עמדה 3 שומר על קשת השלוש מה שיקשה על בלו
בעמדה 4 הוא זורק שאף אחד לא שומר עליו והוא מעניש קבוצות כבר עשור
תעשה לי טובה אל תהיה מיושן כמו צביקה שרף
בלאט ופיני לא סתומים
צביקה כן

ממש לא נכון. כל הרשימה שמנית, זה לא שחקנים זריזים שהוא לא יכול להתמודד איתם. הם יודעים לחדור, אבל הוא בהחלט יכול לשמור אותם. הם לא שחקנים זריזים ומהירים יחסית, ולא ממש מתבססים על חדירה ואתלטיות כמו הרבה SF שמשחקים מעבר לים. ווימס הוא כזה, אבל הוא לא ישאר באירופה. הוא יכול לשמור אותם, בטח יותר טוב מאשר שחקנים כמו מירוטיץ', טלטוביץ', וכו'..
ממש ממש לא יחגגו לו על הראש. עד עכשיו מספרי 4 חגגו עליו כאילו אין מחר, גם אם אני טועה בהערכה שלי והוא יתקשה, כמה גרוע יותר זה יכול ליהיות? יותר גרוע ממה שעושים עליו היום?
הוא לא זורק בלי שמירה, זה לא נכון. יוצאים אליו, והשלשות הפנויות הם תוצאה של הנעת כדור ותרגילים. גם מספרי 2 ו3 יכולים להישאר חופשיים, זה לא ממש קשור. הוא גם יכול לעשות פוסט אפ הרבה יותר בקלות ויעילות בעמדה 3
צביקה סתום? :laugh3 אם אתה אומר...
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 21 ינואר 2012, 15:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 ינואר 2012, 15:15

שחף, סמית' הולך ליישר את האחוזים שלו ביורוליג. סה"כ לאורך כל הקריירה אם היה משהו שהוא ידע לעשות טוב זה לקלוע משלוש. בהתחשב בזה שהוא שחקן זול יחסית (300 או 400 אלף דולר אאל"ט) והוא הוכיח את עצמו עד כה בהגנה מאוד קשוחה ואמינה על הכוכב היריב (תשאלו את רודי, סשה וסוני) אני לאט לאט מבין שיש סיבה לקרדיט שהוא מקבל מדייויד. גם אני הייתי מאוד מאוד אנטי נגדו אבל בתקופה האחרונה הוא באמת קנה אותי. חוץ מזה הוא מצטייר אצלי כדמות חיובית ובוגרת וגם זה משהו שחשוב שיש בין כוחותיך אצל קונטנדרית.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ינואר 2012, 15:16

JasonWilliams12 כתב:
MTA2311 כתב:אני לא יודע מאיפה הבאת שהוא שיחק 3 אצל צביקה.. הוא התחיל את העונה כ3 אצל קטש ולא שיחק טוב, וכשצביקה החליף אותו הוא עבר לשחק את רוב הדקות ב4.

אני מדבר על זה שהוא לא יכול לשמור על עמדה 3 והוא שמר בעונת 2008 תחת צביקה למי שזוכר שהייתה אחת העונות הגרועות (ביחס לעונת פיני) שלו ואחר כך שיחררו אותו
אני זוכר את זה מצוין ואפילו שלח אמר איזה יום(2008) שבלו שיחק כ4 שזה העמדה שלו ולא כ3 אחרי משחק טוב של בלו

אהה.. אז אם שלח הגדול אומר שהוא 4, אין ספק, אתה צודק ב100%. בלו הוא אך ורק 4, כי שלח אמר. חוגגים עליו ב4? אז מה, שלח אמר. צביקה אידיוט ומיושן. :nono
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 15:18

אתה מדבר שטויות
הכוונה שלי ששחקן בעמדה 4 נשאר הרבה יותר פנוי מעמדה 1 2 ו 3 בלי קשר להנעת כדור
אם אתה לא מבין את זה אני לא יכול לעזור לך
תראה כמה משחקים מ2008 שבלו שיחק ב3 ותחזור אליי עד אז תעזוב אותי
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 15:20

asafb96 כתב:
JasonWilliams12 כתב:

אהה.. אז אם שלח הגדול אומר שהוא 4, אין ספק, אתה צודק ב100%. בלו הוא אך ורק 4, כי שלח אמר. חוגגים עליו ב4? אז מה, שלח אמר. צביקה אידיוט ומיושן. :nono

רק הבאתי דוגמא למה אני זוכר את הסיטואציה הזאת לא אמרתי שאני מסכים איתו ובמקרה הזה אני כן מסכים איתו
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ינואר 2012, 15:23

JasonWilliams12 כתב:אתה מדבר שטויות

מי שמדבר שטויות ידידי, זה אתה.
הוא לא יכול ליהיות חופשי ל3 אם ישחק ב3? אז איך הוא עשה את זה בתחילת הקריירה? איך פניני עושה את זה? תפסיק לבלבל בשכל. מספרי 4 יוצאים החוצה, ולעיתים מקשים יותר על הזריקה בגלל יתרון הגובה שלהם.
ראיתי משחקים מ2008. ו....?? מה אתה רוצה תגיד לי?? מה לא ראית PF חוגגים עליו כאליו אין מחר? לא ראית את מירוטיץ' עושה שיא קריירה מעל הראש שלו? מוריס ממתיר שלשות מעליו בקלילות? טלטוביץ' קולע מעליו 8 שלשות בהיכל? כמה כבר מספרי 3 יחגגו עליו? מה הם כאלה זריזים ואתלטיים כמו שאתה מתאר? איזה SF יש באירופה שיכולים לעבור את בלו בצעד ראשון מתי שיתחשק?? מי?? אין! אין באירופה SF כאלה. זה לא גארדים כמו מקאלב, פארגו, לאנגפורד, וכו', שעליהם אין לו סיכוי לשמור. זה שחקנים כמו סאן אמטריו, בוגדנוביץ', אידסון, שממש לא עולים עליו בהרבה מבחינת זריזות, והם השחקנים של הטופ של אירופה. שחקנים כמו סוארז, מאנצ'ינלי, קיאמנקוגולו, וכל שאר הSF הממוצעים באירופה, תפורים לשומר כמו בלו
סמית' שחקן ממש לא זריז, וגם לא ממש אתלטי, ובכל זאת הוא שחקן הגנה יוצא מהכלל על שחקנים בעמדה 3, והסתדר גם מול ווימס.

רק הבאתי דוגמא למה אני זוכר את הסיטואציה הזאת לא אמרתי שאני מסכים איתו ובמקרה הזה אני כן מסכים איתו

אוקי הבנתי. אתה ושלח חכמים, צביקה אידיוט. נו, מה שתגיד
רק שתדע, זה לא ממש גאווה גדולה שהדיעה שלך תואמת את הדיעה של האידיוט הזה שלח
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 15:30

asafb96 כתב:
JasonWilliams12 כתב:אתה מדבר שטויות

מי שמדבר שטויות ידידי, זה אתה.
הוא לא יכול ליהיות חופשי ל3 אם ישחק ב3? אז איך הוא עשה את זה בתחילת הקריירה? איך פניני עושה את זה? תפסיק לבלבל בשכל
ראיתי משחקים מ2008. ו....?? מה אתה רוצה תגיד לי?? מה לא ראית PF חוגגים עליו כאליו אין מחר? לא ראית את מירוטיץ' עושה שיא קריירה מעל הראש שלו? מוריס ממתיר שלשות מעליו בקלילות? טלטוביץ' קולע מעליו 8 שלשות בהיכל? כמה כבר מספרי 3 יחגגו עליו? מה הם כאלה זריזים ואתלטיים כמו שאתה מתאר?
סמית' שחקן ממש לא זריז, וגם לא ממש אתלטי, ובכל זאת הוא שחקן הגנה יוצא מהכלל על שחקנים בעמדה 3, והסתדר גם מול ווימס.

אוקי הבנתי. אתה ושלח חכמים, צביקה אידיוט. נו, מה שתגיד
רק שתדע, זה לא ממש גאווה גדולה שהדיעה שלך תואמת את הדיעה של האידיוט הזה שלך

סמית' שחקן הגנה טוב ויש לו רגליים יותר מהירות מבלו
בלו היה מת להיות שחקן הגנה כמו סמית' בטח בעמדה 3
אני לא מתגאה בזה שהדיעה שלי ושל שלח אותו הדבר אבל במקרה הזה הוא צודק ואת טועה
אני לא מבין בכלל איך הגענו לויכוח הזה כי אין שום סיכוי שבלו ישחק כ3
חוץ מכמה דקות מועטות שבלאט יצטרך
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ינואר 2012, 15:37

יש לסמית' רגליים יותר טובות, אבל לא בהרבה, ובכל זאת הוא הסתדר גם מול מספרי 2, וגם מול סוני ווימס
בלו לא שחקן הגנה כמו סמית', אבל מבחינת התאמה באירופה, בלו מתאים יותר לשמור מספרי 3 מאשר מספרי 4, שמולם הוא מאוד מתקשה
הוא צודק ואני טועה? מי אתה שתגיד לי מי צודק? תעשה לי טובה, תביע את הדיעה שלך, אבל אל תפסול דיעות של אף אחד ותתחיל לשפוט מי צודק ומי טועה, כי אתה לא כזה גאון כמו שאתה חושב
בלו השנה כנראה לא ישחק 3, אבל שנה הבאה שמאצ'בן יחזור, לטעמי הוא יצטרך לשחק בעיקר 3. הוא לא יכול לגזול יותר מדי מהדקות של מאצ'בן וליאור, כי שניהם יותר טובים ממנו, לכן הוא יצטרך לשחק מעט כ4, ויותר כ3
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ינואר 2012, 15:44

JasonWilliams12 כתב:

סתם ציינתי את זה בלי שום קשר לנושא.. כמו שאמרתי הוא התחיל את העונה כ3 וככל שהעונה התקדמה קיבל יותר ויותר דקות ב4. מכל הדברים שכתבתי נדבקת דווקא לקטע עם צביקה? זה פשוט נחמד שאת השיפור שלו בהגנה הוא עשה אצל צביקה והוא גם נותן לו על זה קרדיט
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 15:52

MTA2311 כתב:
JasonWilliams12 כתב:

סתם ציינתי את זה בלי שום קשר לנושא.. כמו שאמרתי הוא התחיל את העונה כ3 וככל שהעונה התקדמה קיבל יותר ויותר דקות ב4. מכל הדברים שכתבתי נדבקת דווקא לקטע עם צביקה? זה פשוט נחמד שאת השיפור שלו בהגנה הוא עשה אצל צביקה והוא גם נותן לו על זה קרדיט

לא נדבקתי פשוט לא הבנתי את ההקשר ועד עכשיו לא כי לא דיברנו על זה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 15:57

asafb96 כתב:

יש לסמית' רגליים יותר טובות, אבל לא בהרבה, ובכל זאת הוא הסתדר גם מול מספרי 2, וגם מול סוני ווימס
בלו לא שחקן הגנה כמו סמית', אבל מבחינת התאמה באירופה, בלו מתאים יותר לשמור מספרי 3 מאשר מספרי 4, שמולם הוא מאוד מתקשה
הוא צודק ואני טועה? מי אתה שתגיד לי מי צודק? תעשה לי טובה, תביע את הדיעה שלך, אבל אל תפסול דיעות של אף אחד ותתחיל לשפוט מי צודק ומי טועה, כי אתה לא כזה גאון כמו שאתה חושב
בלו השנה כנראה לא ישחק 3, אבל שנה הבאה שמאצ'בן יחזור, לטעמי הוא יצטרך לשחק בעיקר 3. הוא לא יכול לגזול יותר מדי מהדקות של מאצ'בן וליאור, כי שניהם יותר טובים ממנו, לכן הוא יצטרך לשחק מעט כ4, ויותר כ3

בלו שנה הבאה יכול לפנות מקום מבחינתי למצ'באן
מצ'באן רק הולך ומשתפר לעומת זאת בלו רק יילך אחורה
אפשר להשאיר אותו על הספסל ל10 דקות משחק והשאר מצ'באן ואליהו ישחקו אבל בשום פנים ואופן הוא לא צריך לשחק כ3 או להיות ציר מרכזי כ 3 מקסימום מול קבוצות בליגה הוא יכול לשחק כ3 כמה דקות
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ינואר 2012, 15:59

JasonWilliams12 כתב:
MTA2311 כתב:
JasonWilliams12 כתב:

לא נדבקתי פשוט לא הבנתי את ההקשר ועד עכשיו לא כי לא דיברנו על זה

מה לא מובן פה? דיברנו על בלו ועל התיפקוד שלו בעונה של צביקה והוספתי עוד הערה בקשר להגנה שלו. כל כך קשה להבין?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 16:05

כן כי זה לא היה קשור
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ינואר 2012, 16:09

טוב נו.. לא שווה תגובה רצינית
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ינואר 2012, 16:11

JasonWilliams12 כתב:
asafb96 כתב:

בלו שנה הבאה יכול לפנות מקום מבחינתי למצ'באן
מצ'באן רק הולך ומשתפר לעומת זאת בלו רק יילך אחורה
אפשר להשאיר אותו על הספסל ל10 דקות משחק והשאר מצ'באן ואליהו ישחקו אבל בשום פנים ואופן הוא לא צריך לשחק כ3 או להיות ציר מרכזי כ 3 מקסימום מול קבוצות בליגה הוא יכול לשחק כ3 כמה דקות

לא ציר משמעותי ושחקן מוביל, אבל כן שחקן שמשחק יותר ב3 מאשר ב4. אני לא אומר שיהיה ה3 המוביל, אבל כשחקן ל8-10 דקות ב3 הוא יכול ליהיות בסדר גמור. ישלים עוד כמה דקות ב4, והשאר יתחלק בין ליאור למאצ'בן
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 16:14

ציר הכוונה שבונים עליו כ3 לכמה דקות כל משחק וזה לא טוב מקסימום שיתשמשו בו כמו עכשיו שפעם ב10 משחקים שמים אותו כמה דקות בעמדה 3 זה בסדר
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר