JasonWilliams12 כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:אני לא רואה איך בלו שומר על סמול פורוורדים במשרה מלאה בגילו. גם כשהוא היה בשיאו הוא לא היה סופר זריז.
סמול פורוורדים באירופה שונים בהרבה מהNBA. אין שחקנים כמו ווימס שיעברו בצעד ראשון את בלו בקלילות. היום רוב הSF באירופה זה שחקנים של ג'אמפ שוט, פוסט אפ, וחדירות שפחות מבוססות על אתלטיות וזריזות. עם מסתכלים על הSF המובילים באירופה, סאן אמטריו, אידסון, בוגדנוביץ', מיקל, היירסטון.. זה לא שחקנים שיעברו את בלו בקלילות. אם כבר בעמדה 4 הוא יותר מתקשה, בגלל הנחיתות בגובה, ושחקנים כמו מירוטיץ', מוריס, טלטוביץ', וכו', זורקים מעליו כאילו אין הפרעה
בעמדה 4 הוא מסתדר יותר טוב קח לדוגמה את העונה של פיני כ4 ושל צביקה שהוא שיחק כ3
ב3 יש לו שחקנים מהירים שהוא לא יוכל להזיז רגליים וישמרו לעליו יותר על קו השלוש ולא יהיה לו זריקות פנויות והוא לא יוכל לחדור
כ4 יש לו רגליים זריזות בד"כ כמו השומר שלו ולא יוצאים אליו הרבה מה שמשאיר אותו לזריקות פנויות
בלו לא מתאים ל3 כמו שמילאן לא מתאים ל5
אל תשווה בכלל. זה תקופות שונות, שחקנים שונים, מספר דקות שונות, דינמיקה קבוצתית שונה, מעמד שונה, וכו'
מספרי 3 מהירים? תן לי בבקשה שחקנים בעמדה 3 זריזים שהוא לא יוכל לשמור עליהם, אני מאוד אשמח להכיר SF חדשים, כי ממה שאני יודע, אין היום מספרי 3 מהירים ואתלטיים כמו ווימס לדוגמא, שיחזור לNBA בקיץ
בעמדה 3 יהיה לו קל יותר לזרוק שלשות, מכיוון שהשחקנים שם יותר נמוכים. שאתה זורק שלשה עם יד של שחקן 2.06-2.08, זה מן הסתם קשה יותר מאשר לזרוק שלשה מעל שחקן 2 מטר, ואפילו פחות. אותו דבר הגנתית. נתתי את הדוגמאות האלה של מירוטיץ'-טלטוביץ'-מוריס, ואני בטוח שאם אני אחפור אני אמצא עוד. שלושתם שחקנים מצוינת שיכולים להתפוצץ כל ערב, לזכותו יאמר, אבל מאוד בלט הקלות בהם הם זרקו שלשות מעליו וקלעו באחוזים מטורפים, פשוט כי הוא לא הפריעה להם (ודווקא מול ליאור, שהוא שחקן הגנה אולי חלש יותר, אבל יותר ארוך, הם לא קלעו ככה)