המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כוס אמא של באר יעקב
הקירח הזה עומד 20 שניות על קו השלוש ואף אחד לא בא אליו, שלא יקלע שלשה?
שייחנקו
אתם אולי רוצים דרבי אבל אני לא רוצה לפגוש את הפסיכופתים האלה
אני לא חושבת שאנשים מבינים איזה שינוי דרסטי וקיצוני האוהדים שלהם עברו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כוס אמא של באר יעקב
שייחנקו
את לא רוצה שהפועל יעלו ליגה?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כוס אמא של באר יעקב
שייחנקו
אפילו לא קצת
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כוס אמא של באר יעקב
שייחנקו
אפילו לא קצת
מפחדת מתבוסת האוהדים בדרבי או שסתם בגלל שהפסדים של הפועל עושים לך טוב על הלב לא משנה נגד מי?
חנו'ש כתב:שמתם לב שלפי איך שהמצב נראה כרגע עם הסדרות, יש סיכוי לא קטן שהגמר ייערך בין מכבי לאשדוד/אשקלון....
felix_r כתב:חנו'ש כתב:שמתם לב שלפי איך שהמצב נראה כרגע עם הסדרות, יש סיכוי לא קטן שהגמר ייערך בין מכבי לאשדוד/אשקלון....
ואת בשלך
אבל אז קופל יגיד, שהאוהדים לא באו לפיינל פור בגלל שהגמר לא היה אטרקטיבי...
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:שמתם לב שלפי איך שהמצב נראה כרגע עם הסדרות, יש סיכוי לא קטן שהגמר ייערך בין מכבי לאשדוד/אשקלון....
ואת בשלך
זו לא תמימות![]()
אשדוד ואשקלון כבר ב-2-0 כך שסיכוי די סביר שהם יעלו לפיינל פור.
ולהניח שמכבי תגיע לגמר על חשבון י-ם/חולון, זו בטח לא תמימות.
אז למה שהגמר לא יהיה בין מכבי לאשדוד או אשקלון (שאם יעלו יתמודדו אחת מול השנייה בחצי)??
וקופל יכול לקפוץ לי!!
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:שמתם לב שלפי איך שהמצב נראה כרגע עם הסדרות, יש סיכוי לא קטן שהגמר ייערך בין מכבי לאשדוד/אשקלון....
ואת בשלך
זו לא תמימות![]()
אשדוד ואשקלון כבר ב-2-0 כך שסיכוי די סביר שהם יעלו לפיינל פור.
ולהניח שמכבי תגיע לגמר על חשבון י-ם/חולון, זו בטח לא תמימות.
אז למה שהגמר לא יהיה בין מכבי לאשדוד או אשקלון (שאם יעלו יתמודדו אחת מול השנייה בחצי)??
וקופל יכול לקפוץ לי!!
אם מכבי יעלו לגמר מול אשדוד/אשקלון , זו הזדמנות מצויינת להחרים את הפיינלפור . אני מאמין שבחצי גם ללא אוהדים של מכבי נעבור את ים או חולון שנראות כמו פח ועל הגמר אני בכלל לא מדבר...
מה שכן נראה לי שקופל ינסה לעשות איזה אילתור כדי להביא לכך שמכבי לא תפגוש בסוף את ים או חולון בחצי למרות שזה מה שהוחלט בתחילת העונה...
rc4991 כתב:פשוט לא להאמין מה וואלה רושמים עלינו:"הילדים של מכבי. לא בטוח מה דיוויד בלאט רצה להבהיר למנהלת ליגת העל כשהכניס שני שחקני נוער ואת אלון שטיין לכל הרבע הרביעי. מה שבטוח הוא שזה היה מסר, כי במשחקים הקודמים זלמנסון נכנס רק כשהיה ממש צריך אותו, או ל-2-3 דקות, ואלון שטיין רק בשניות הסיום. בלאט, שהחרים את כנס המנהלת בשישי, מצפצף על הליגה, מזלזל ביריבה שלו, ולא מתאים לאדם כמוהו לעשות זאת."
rc4991 כתב:הכתבה הכי הזויה שראיתי אי פעם היתה לפני שנה בעיתון(מעריב או ידיעות)על פני שני עמודים שמתלוננת על כך שמכבי מביסה את היריבות שלה ושזה מגעיל מצדה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:הכתבה הכי הזויה שראיתי אי פעם היתה לפני שנה בעיתון(מעריב או ידיעות)על פני שני עמודים שמתלוננת על כך שמכבי מביסה את היריבות שלה ושזה מגעיל מצדה
ביקרו את בלאט על זה שהוא לוקח טיים-אאוט באיזה 30 הפרש
המאמן מחוייב רק לקבוצה שלו ולאוהדים של הקבוצה שאותה הוא מאמן, לא לאף מאמן אחר או לעיתונאים בארץ ואני מקווה(ויודעת)שהוא לא יפסיק לקחת את פסקי הזמן הזה בשביל להבהיר מה לא מוצא חן בעיניו או איזה תרגיל הוא רוצה שהם יתרגלו בשניות האחרונות
Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:הכתבה הכי הזויה שראיתי אי פעם היתה לפני שנה בעיתון(מעריב או ידיעות)על פני שני עמודים שמתלוננת על כך שמכבי מביסה את היריבות שלה ושזה מגעיל מצדה
המאמן מחוייב רק לקבוצה שלו ולאוהדים של הקבוצה שאותה הוא מאמן, לא לאף מאמן אחר או לעיתונאים בארץ ואני מקווה(ויודעת)שהוא לא יפסיק לקחת את פסקי הזמן הזה בשביל להבהיר מה לא מוצא חן בעיניו או איזה תרגיל הוא רוצה שהם יתרגלו בשניות האחרונות
לגמרי מסכים איתך..
אבל לא הכי הבנתי מה הולך פה.. אומרים שלא בסדר שאנחנו משתפים צעירים ישראליים???
rc4991 כתב:Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:הכתבה הכי הזויה שראיתי אי פעם היתה לפני שנה בעיתון(מעריב או ידיעות)על פני שני עמודים שמתלוננת על כך שמכבי מביסה את היריבות שלה ושזה מגעיל מצדה
לגמרי מסכים איתך..
אבל לא הכי הבנתי מה הולך פה.. אומרים שלא בסדר שאנחנו משתפים צעירים ישראליים???
הבנת מצויין את מה שכתבתי אבל לא הבנת את ההיגיון שמאחוריו
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google [Bot], Jack55 ו־16 אורחים