המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי rc4991 » 08 יולי 2012, 20:27

שחף כתב:אני מצטער, אני זוכר את פיני הולך לבקר קברי צדיקים בפראג או משהו כזה לפני גמר היורוליג רק כדי לקבל נוק אאוט גדול ממסינה הגוי והחבורה שלו בגמר וכל התקשורת הולכת אחריו, במקום להוריד את השחקנים לקרקע אחרי החצי גמר. זה אולי ההפסד הכי טראומטי שלי כאוהד מכבי(הפסדי האליפות לא מתקרבים לזה). ההתעסקות בכל מיני דברים כאלה מסיטה אותנו מהעיקר ומכבי ממש לא במצב ללכת לים שלושה שבועות

מצד שני אפשר לקחת את הסיטואציה בגמר 2004 שגרשון לא אימן את מכבי באותו יום של הגמר(שבת)ומכבי ניצחה ב-44 הפרש באחד ממשחקי השיא באירופה
אני לא אומר שיש קשר מחייב בין הדברים וגם מכבי וגם אתה לא חייבים לכבד זאת אבל מה שמעט עיצבן אותי היתה העובדה שקראת לאמונה הזאת מטופשת
אתה לא חייב לכבד אותה אבל אל תרד עליה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 09 יולי 2012, 09:41

רק לא מזמן דיברתי באשכול אירופה על אייק דיוגו, וכבר jagency מתפוז מפרסם שהוא ובלאט נפגשו ושוחחו על האפשרות שדיוגו ישחק במכבי. הבחור פגע לא רע שבוע שעבר עם התחזיות שלו. מה אתם אומרים?
er79

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2012, 10:10

er79 כתב:רק לא מזמן דיברתי באשכול אירופה על אייק דיוגו, וכבר jagency מתפוז מפרסם שהוא ובלאט נפגשו ושוחחו על האפשרות שדיוגו ישחק במכבי. הבחור פגע לא רע שבוע שעבר עם התחזיות שלו. מה אתם אומרים?

מעניין שהוא נולד בארה"ב ולא בניגריה, ככה שלא יגרשו אותו מהארץ כמהגר בלתי חוקי :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 09 יולי 2012, 10:14

felix_r כתב:
er79 כתב:רק לא מזמן דיברתי באשכול אירופה על אייק דיוגו, וכבר jagency מתפוז מפרסם שהוא ובלאט נפגשו ושוחחו על האפשרות שדיוגו ישחק במכבי. הבחור פגע לא רע שבוע שעבר עם התחזיות שלו. מה אתם אומרים?

מעניין שהוא נולד בארה"ב ולא בניגריה, ככה שלא יגרשו אותו מהארץ כמהגר בלתי חוקי :)

זה מה שמעניין אותך???!
מדובר בפרווד בסגנון הנדריקס, לא בדיוק סנטר.. (אבל לא ברזילאי.., כנראה שבלאט אוהב אותם שחורים).
gandya

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2012, 10:18

gandya כתב:
felix_r כתב:

זה מה שמעניין אותך???!
מדובר בפרווד בסגנון הנדריקס, לא בדיוק סנטר.. (אבל לא ברזילאי.., כנראה שבלאט אוהב אותם שחורים).

אני יודע שהוא פורווארד, ועל זה בדיוק הזהרתי אתמול באשכול של שון ג''יימס. ...
לפחות דיוגו הוא 208 ולא 203 כמו הנדריקס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: אז אפשר להבין מהאתר הרשמי, שבשקט שחררו את שון גיימס?

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2012, 10:24

את רואה, חנו'ש? יש ידיעה שבלאט נפגש עם אייק דיוגו מבנחרת ניגריה. שחקן טוב, אבל 4... בדיוק כמו שחשבתי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 09 יולי 2012, 10:36

הוא לא 2.06? בכל מקרה, הגובה די בעייתי אבל הוא מפצה באתלטיות ובכוח מתפרץ. לא יודע אם זה מה שאנחנו צריכים לעמדת הסנטר הפותח. הוא באמת עושה רושם של שחקן סטייל הנדריקס, שיכול לשחק על שתי העמדות. איך ההגנה שלו, מישהו יודע?
er79

Re: אז אפשר להבין מהאתר הרשמי, שבשקט שחררו את שון גיימס?

הודעהעל ידי argof » 09 יולי 2012, 10:48

felix_r כתב:את רואה, חנו'ש? יש ידיעה שבלאט נפגש עם אייק דיוגו מבנחרת ניגריה. שחקן טוב, אבל 4... בדיוק כמו שחשבתי...

הוא 4, אבל של nba. ההבדל בין זה לבין 5 באירופה מטושטש.
הוא כוח אמיתי מתחת לסל, וכבר חיוויתי דעה שיכול להיות פתרון טוב וזול (יחסית) שיפנה כסף לסופר גארד.
השאלה אם ה-character שלו מתאים לבלאט.
argof

הודעהעל ידי er79 » 09 יולי 2012, 10:53

אני לא בטוח אם הוא יהיה עד כדי כך זול. לפי דעתי הוא לא יחתום באף קבוצה עד תום המשחקים האולימפיים. הוא לבטח יחכה שהמניות שלו יעלו, וינסה לחזור לאנ.בי.איי. זו גם התוכנית של מאריץ', שגם כרגע לא חתם באף קבוצה ורוצה להגיע לאנ.בי.איי דרך הופעה באולימפיאדה. הבעיה של מאריץ' שהוא חולק את הקו הקדמי עם אנדרסן, בוגוט וג'אווי, לדיוגו יהיה קל יותר.
er79

הודעהעל ידי gandya » 09 יולי 2012, 10:54

er79 כתב:הוא לא 2.06? בכל מקרה, הגובה די בעייתי אבל הוא מפצה באתלטיות ובכוח מתפרץ. לא יודע אם זה מה שאנחנו צריכים לעמדת הסנטר הפותח. הוא באמת עושה רושם של שחקן סטייל הנדריקס, שיכול לשחק על שתי העמדות. איך ההגנה שלו, מישהו יודע?

אכן 206 ס"מ.
אבל בנוי טוב, חזק ומסיבי.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ike_Diogu
gandya

הודעהעל ידי argof » 09 יולי 2012, 10:59

er79 כתב:אני לא בטוח אם הוא יהיה עד כדי כך זול. לפי דעתי הוא לא יחתום באף קבוצה עד תום המשחקים האולימפיים. הוא לבטח יחכה שהמניות שלו יעלו, וינסה לחזור לאנ.בי.איי. זו גם התוכנית של מאריץ', שגם כרגע לא חתם באף קבוצה ורוצה להגיע לאנ.בי.איי דרך הופעה באולימפיאדה. הבעיה של מאריץ' שהוא חולק את הקו הקדמי עם אנדרסן, בוגוט וג'אווי, לדיוגו יהיה קל יותר.

הוא עלה הלילה לאולימפיאדה עם 25 נקודות עבור ניגריה על הרפובליקה הדומינקנית.
נבחר למצטיין הטורניר.
החוזה האחרון שלו 800K ברוטו.
אחרי האולימפיאדה כבר יהיה יותר יקר..
argof

הודעהעל ידי gandya » 09 יולי 2012, 11:01

er79 כתב:אני לא בטוח אם הוא יהיה עד כדי כך זול. לפי דעתי הוא לא יחתום באף קבוצה עד תום המשחקים האולימפיים. הוא לבטח יחכה שהמניות שלו יעלו, וינסה לחזור לאנ.בי.איי. זו גם התוכנית של מאריץ', שגם כרגע לא חתם באף קבוצה ורוצה להגיע לאנ.בי.איי דרך הופעה באולימפיאדה. הבעיה של מאריץ' שהוא חולק את הקו הקדמי עם אנדרסן, בוגוט וג'אווי, לדיוגו יהיה קל יותר.

אין סיבה שהמניות שלו יעלו(בNBA), זה לא שמודבר בשחקן עלום שם. סה"כ מדובר בבחירה מספר 9 בדראפט, שהתבררה כפלופ.., וזה לא שכמה חודשים בסין שיפרו את משחקו, העונה הוא בהחלט ברמת שכר של מכבי, לפני שנתיים, כנראה שמחירו היה עדיין גבוהה מדי, היום הוא שחקן קלאסי לאירופה, חוזה של 800K אמור להנחית כאן את הטאלנט.(לפי מה שאמרו כאן לפני, זה יהיה כמעט כפול מהחוזה האחרון שלו).
gandya

הודעהעל ידי er79 » 09 יולי 2012, 11:03

אני לא בטוח. טורניר טוב בלונדון יכול להעלות את הערך שלו. גם אם הערך הכספי שלו לא יעלה, הוא עדיין יעדיף לקחת חוזה מובטח אפילו במליון דולר או מעט פחות בארה"ב מאשר לבוא למכבי.
er79

הודעהעל ידי EulGam05 » 09 יולי 2012, 11:07

בוגוט וג'אוואי לא בסגל של אוסטרליה לאולימפיאדה. התחרות של מאריץ' היא עם דיוויד אנדרסן ואארון ביינס אבל לדעתי הוא יהיה הסנטר הפותח עם אנדרסן לצידו בעמדה 4.
EulGam05

הודעהעל ידי er79 » 09 יולי 2012, 11:08

אוקיי, לא ידעתי את זה. אם כך, זו סיבה טובה בשבילו אני מניח לא לחתום כרגע באף קבוצה, הוא כנראה בונה על חשיפה.
er79

הודעהעל ידי Dperk » 09 יולי 2012, 11:08

EulGam05 כתב:

בוגוט וג'אוואי לא בסגל של אוסטרליה לאולימפיאדה. התחרות של מאריץ' היא עם דיוויד אנדרסן ואארון ביינס אבל לדעתי הוא יהיה הסנטר הפותח עם אנדרסן לצידו בעמדה 4.

אם ככה הוא בטח לא יתקשה למצוא חוזה רציני (לא במכבי) אחרי האולימפיאדה. מה עם פרוביץ, חתם בבילבאו?
Dperk

הודעהעל ידי tomerp » 09 יולי 2012, 11:09

אייק דיוגו:
-PF מאוד מפותח,נמוך אבל מוטת הידיים שלו מפצה על זה.לא הכי מהיר,אבל יש לו כוח מתפרץ.חזק מאוד מתחת לסל,מאוד פיזי,לוקח ריבאונד טוב.אוהב לעשות פאולים.
-יש לו פוטנציאל להיות שחקן הגנה טוב,אבל עושה המון טעויות בהגנה....צריך להיות יותר חכם בהגנה ולהיות יותר מהיר....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי tomerp » 09 יולי 2012, 11:12

JAgency:
למרות הפרסומים האחרונים, נפגש נציג מטעם דוברות המועדון עם שון ג'יימס
http://desmond.imageshack.us/Himg685/sc ... es=landing
לשחקן חוזה לעונה הבאה, עלות השחרור שלו גבוהה מזו שפורסמה
למרות חוסר ההתלהבות של הצוות המקצועי במועדון מדברים על המשכיות ועל ההתאקלמות החיובית שלו, ובטוחים שהעונה הבאה תהיה טובה יותר מבחינתו

הסגל שלי לשנת 2014\2013:
tomerp

הודעהעל ידי er79 » 09 יולי 2012, 11:14

זה לא כ"כ מסתדר לי עם ההחתמה הצפויה של טיוס. לא רואה את זה יוצא לפועל, כי אני לא מאמין שג'יימס יהיה הסנטר לצידו של שרמדיני. לפי דעתי רק אחד מהשניים ישחק במכבי, טיוס או ג'יימס.
er79

הודעהעל ידי tomerp » 09 יולי 2012, 11:19

עוד נפלאות מJAgency שעכשיו כותב על מדלי:
השחקן וסוכנו העבירו את הפקסים הבוקר, נותרה רק החתימה מצד מכבי
ההודעה הרשמית לא תאחר לבוא אחרי שהעניין יהיה סופי (החליטו במכבי לא לפרסם סיכומים אחרי מקרה ריקי היקמן שחתם אחרי למעלה משבועיים למרות שבאתר צויין "החתימה ביימים הקרובים", ולכן גם הסיכום עם הלפרין לא יצא לתקשורת)
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
tomerp

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים