תודה.
הם אמינים בכלל?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:
תודה.
הם אמינים בכלל?
cannon כתב:דמונד מאלט סגר בארטלנד דרגונס.
דייויד לוגאן כנראה בדרך לגרמניה גם כן, כשגם מאלאגה עדיין אופציה (אם כי הם כנראה יילכו על מרכוס ויליאמס וארל קאלווי).
צ'אק אידסון מועמד חזק לצסקא אחרי עזיבת קירילנקו...
rc4991 כתב:שאלון הצרפתית החתימה את הגארד מרכוס דנמון
אין לי מושג למה אבל יש לי הרגשה טובה לגבי הבחור
LIAV10 כתב:תגידו, מישהו שם לב שבטורניר קדם אולימפיאדה שהיה לפני שבועיים בדרום אמריקה בו מקאלב העמיד בשלושה משחקים ממוצעים של מעל 26 נקודות (!), 3 ריבאונדים ו-6 אסיסטים(!)
השחקן הזה מטורף
החציל האצטקי כתב:אני עדיין לא מבין מה המקור לידיעה שמאריץ' חתם בקובאן. כל עוד אין הודעה רשמית בעניין, זה לא תקף.
קודי כתב:החציל האצטקי כתב:אני עדיין לא מבין מה המקור לידיעה שמאריץ' חתם בקובאן. כל עוד אין הודעה רשמית בעניין, זה לא תקף.
קובאן פרסמה בדקות האחרונות הודעה רשמית, כך שזו כבר לא ספקולציה. מדהים שמכבי מחכה לראות את השאריות של חצי אירופה כדי להחתים גארד וסנטר.
LIAV10 כתב:פ׳חחחחחחחחחח, בסוף מאריץ׳ ויתר על הNBA? בסוף הוא לא רצה?
זאת הרמה של האפס הזה, קבוצה שתצליח רק לעבור את השלב הראשון של היורוקאפ..
LIAV10 כתב:פ׳חחחחחחחחחח, בסוף מאריץ׳ ויתר על הNBA? בסוף הוא לא רצה?
EulGam05 כתב:LIAV10 כתב:פ׳חחחחחחחחחח, בסוף מאריץ׳ ויתר על הNBA? בסוף הוא לא רצה?
אפס או לא אפס, הוא השחקן היחיד שנשאר עם איזשהו שמץ של משחק גב-סל. כרגע עושה רושם שבעונה הבאה נחזור לימים השמחים והעליזים שבהם לא היה לנו אף שחקן מטרה מתחת לסל והיינו צריכים להסתמך על היכולת של הקו האחורי ליצור בהתקפה, מזל שהקו האחורי שלנו מלא בגארדים יוצרים טובים ומוכחים ברמת יורוליג...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים