פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד מלפפונים חדש

06 דצמבר 2014, 01:47

רנדל , פארגו , ומקל לקחו אליפות עם גליל . זה אומר הרבה על הפוטנציאל שלהם .

06 דצמבר 2014, 20:59

yzafrir כתב:רנדל , פארגו , ומקל לקחו אליפות עם גליל . זה אומר הרבה על הפוטנציאל שלהם .

הם לקחו את גביע האליפות, לא אליפות. אותה גליל לא הייתה לוקחת את מכבי ההיא בסדרה ואף אחד לא יצליח לשכנע אותי אחרת.

07 דצמבר 2014, 01:13

קובי כתב:
yzafrir כתב:רנדל , פארגו , ומקל לקחו אליפות עם גליל . זה אומר הרבה על הפוטנציאל שלהם .

הם לקחו את גביע האליפות, לא אליפות. אותה גליל לא הייתה לוקחת את מכבי ההיא בסדרה ואף אחד לא יצליח לשכנע אותי אחרת.

אני לא חולק על זה אבל עדיין הם היו קבוצה מצויינת באותה עונה ו השחקנים ששיחקו שם הצליחו לא רע בהמשך....

07 דצמבר 2014, 08:41

מה עם ניק קאלתס ? ראיתי שהוא משחק מעט מאוד , יש מצב שיחזור לאירופה ? לא שיש למכבי כסף בשבילו...

07 דצמבר 2014, 09:52

yzafrir כתב:מה עם ניק קאלתס ? ראיתי שהוא משחק מעט מאוד , יש מצב שיחזור לאירופה ? לא שיש למכבי כסף בשבילו...

:grin :grin :grin

הפדרמנים עוזבים?

07 דצמבר 2014, 10:16

איך גוש דאנקן וקרלון בראון מתפקדים השנה בגרמניה?
שווה לשים עליהם עין שנה הבאה?
לדעתי שילוב של רנדל סופו טיוס ודאנקן יכול להיות מאוד מעניין כשדאנקן יהיה שחקן לשתי העמדות הפנים 4-5 שקולע מבחוץ
לגבי בראון אני גם חושב שמכבי עשתה טעות שלא הביאה אותו קומבו גארד גבוה מוביל כדור טוב מאוד הגנה טובה וגם נראה כמו אישיות טובה שיכול להשתלב טוב במכבי.ארז אדלשטיין מאוד מחזיק ממנו.
בכל אופן אם אפשר עוד השנה מאריץ לינהארט והיינס out
בראון ודאנקן in

07 דצמבר 2014, 11:29

refael כתב:איך גוש דאנקן וקרלון בראון מתפקדים השנה בגרמניה?
שווה לשים עליהם עין שנה הבאה?
לדעתי שילוב של רנדל סופו טיוס ודאנקן יכול להיות מאוד מעניין כשדאנקן יהיה שחקן לשתי העמדות הפנים 4-5 שקולע מבחוץ
לגבי בראון אני גם חושב שמכבי עשתה טעות שלא הביאה אותו קומבו גארד גבוה מוביל כדור טוב מאוד הגנה טובה וגם נראה כמו אישיות טובה שיכול להשתלב טוב במכבי.ארז אדלשטיין מאוד מחזיק ממנו.
בכל אופן אם אפשר עוד השנה מאריץ לינהארט והיינס out
בראון ודאנקן in

אני חושב שלהביא שחקן כמו דאנקן כשיש לך את רנדל זאת טעות.

07 דצמבר 2014, 11:37

jol9 כתב:אני חושב שלהביא שחקן כמו דאנקן כשיש לך את רנדל זאת טעות.

דאנקן נותן לך קליעה מרחוק נגד כל הקבוצות כשרנדל קולע מרחוק רק נגד אלבה.
הוא גם הרבה פחות שביר.
זה נכון שכ-5 ביורוליג הוא לא ממש יסתדר כמו שרנדל לא יסתדר, אבל ודאי שהוא עדיף על פלניניצ'ים/זיזיצ'ים למינהם.

07 דצמבר 2014, 11:52

ההחלטה להעדיף את היינס על קרלון בראון נראיתה מוזרה בקיץ ואני עדיין לא מבין אותה. בכל מקרה, בראון חתום בבמברג ולא הולך לשום מקום. כנ"ל דאנקן.
אני מאוד רציתי את דאנקן, אבל כשרנדל משחק כל כך טוב בחצי מחיר, אפשר לחיות איתו לא רע בכלל.

יוני, דאנקן היה משלים את רנדל נהדר כי יש לו גם קליעה וגם משחק פוסט לא רע בכלל, אבל דאנקן עם מיסוי ישראלי יקר מדי למכבי.

07 דצמבר 2014, 11:54

dod כתב:
jol9 כתב:אני חושב שלהביא שחקן כמו דאנקן כשיש לך את רנדל זאת טעות.

דאנקן נותן לך קליעה מרחוק נגד כל הקבוצות כשרנדל קולע מרחוק רק נגד אלבה.
הוא גם הרבה פחות שביר.
זה נכון שכ-5 ביורוליג הוא לא ממש יסתדר כמו שרנדל לא יסתדר, אבל ודאי שהוא עדיף על פלניניצ'ים/זיזיצ'ים למינהם.

דאנקן לא ייראה מגרש כשרנדל יהיה בריא. הוא גם לא נותן לך יכולת מסירה, ומי יפעיל אותו בדיוק?
אלה שני שחקנים שבסה"כ הם די דומים בתכונות הכלליות שלהם.

האלטרנטיבה לא צריכה להיות פלאניניץ' וזיזיץ' (והוא גם הרבה יותר יקר מהם), אלא שחקן שיידע למסור את הכדור ולעזור בניהול המשחק.

07 דצמבר 2014, 11:56

תאמת שזה מתחיל להימאס עליי שאנחנו נהפכים להיות נבחרת ליגת העל...
בשביל מה יש לנו מחלקת סקאוטינג כ"כ טובה :huh אם כל מה שהיא מספקת זה רק שחקנים שעברו בשלולית...
חסרים שחקנים על הגלובוס???

07 דצמבר 2014, 11:58

my man כתב:תאמת שזה מתחיל להימאס עליי שאנחנו נהפכים להיות נבחרת ליגת העל...
בשביל מה יש לנו מחלקת סקאוטינג כ"כ טובה :huh אם כל מה שהיא מספקת זה רק שחקנים שעברו בשלולית...

אז מחלקת הסקאוט האגדית שלך הביאה של היינס. לא היה עדיף לקחת את קרלון בראון מהביצה המקומית?

07 דצמבר 2014, 12:04

roy1000 כתב:
my man כתב:תאמת שזה מתחיל להימאס עליי שאנחנו נהפכים להיות נבחרת ליגת העל...

אז מחלקת הסקאוט האגדית שלך הביאה של היינס. לא היה עדיף לקחת את קרלון בראון מהביצה המקומית?

אתה רק מחזק את הטענה...אם זה מה שהמחלקה הזו יכולה לספק אז שיסגרו אותה ושכל שנה שנצטרך שחקנים שיביאו את הכי טובים מהליגה....כרגע אין למחלקה הזו זכות קיום....

07 דצמבר 2014, 12:13

זו לא אותה מחלקת סקאוט שהביאה את רייס , היקמן , הנדריקס , פארגו , פרקינס ..... ??
בסוף העונה נדע יותר לגבי הכישלון/ההצלחה שלה העונה...אני גם רציתי את קרלון בקיץ אבל אי אפשר לדעת אם הוא היה נראה יותר טוב מהיינס או לא....

07 דצמבר 2014, 12:14

my man כתב:אתה רק מחזק את הטענה...אם זה מה שהמחלקה הזו יכולה לספק אז שיסגרו אותה ושכל שנה שנצטרך שחקנים שיביאו את הכי טובים מהליגה....כרגע אין למחלקה הזו זכות קיום....

נכון. מאז הקמת המחלקה הזו, כמעט כל ההצלחות של מכבי היו עם שחקנים מהליגה המקומית. רוב השחקנים שהגיעו מבחוץ נכשלו.

07 דצמבר 2014, 12:15

yzafrir כתב:זו לא אותה מחלקת סקאוט שהביאה את רייס , היקמן , הנדריקס , פארגו , פרקינס ..... ??
בסוף העונה נדע יותר לגבי הכישלון/ההצלחה שלה העונה...אני גם רציתי את קרלון בקיץ אבל אי אפשר לדעת אם הוא היה נראה יותר טוב מהיינס או לא....

פארגו ופרקינס הגיעו מהארץ. גם רנדל. בת'כלס אפשר להסתמך כמעט לחלוטין על הכישרון בליגה שלנו.

07 דצמבר 2014, 12:32

אני חושב שלמדנו בשנים האחרונות, שאין מה לזלזל בשחקנים שמשחקים בליגה הישראלית.
מצד אחד, בליגה הזאת לא נוכל לדוג שחקני על כמו פארקר, שאראס וניקולה, אבל בהחלט נוכל למצוא שחקנים מצויינים שכבר הזכרנו כאן.

באופן מפתיע, כל הזרים שהגיעו בשנים האחרונות מהליגה - הצליחו. אולי באמת צריך להמשיך בקו הזה.

07 דצמבר 2014, 12:58

jol9 כתב:אני חושב שלמדנו בשנים האחרונות, שאין מה לזלזל בשחקנים שמשחקים בליגה הישראלית.
מצד אחד, בליגה הזאת לא נוכל לדוג שחקני על כמו פארקר, שאראס וניקולה, אבל בהחלט נוכל למצוא שחקנים מצויינים שכבר הזכרנו כאן.

באופן מפתיע, כל הזרים שהגיעו בשנים האחרונות מהליגה - הצליחו. אולי באמת צריך להמשיך בקו הזה.

בשביל לדוג את שאראס וניקולה ממש לא צריך מחלקת סקאוטינג... כמו שלא צריך מחלקת סקאוטינד בשביל להחתים את רוגריגז וראדוליצ'ה.

אם אתה הולך על שחקנים בקליבר של היינס, אפשר להסתמך כמעט לחלוטין על הליגה הישראלית.

07 דצמבר 2014, 13:23

yzafrir כתב:זו לא אותה מחלקת סקאוט שהביאה את רייס , היקמן , הנדריקס , פארגו , פרקינס ..... ??

מ.ש.ל

לגבי רייס והיקמן- יש באמת מליוני שחקני אנד וואן כאלה- ומה שקורה השנה עם היינס מוכיח שגם הם חושבים ככה..
המחלקה הזו הפכה למחלקת הימורים שכתוצאה מגיעים לפה היינס לינהארט ועוד..כמה כאלה כבר עברו בשנים האחרונות???

07 דצמבר 2014, 13:26

נו באמת, עכשיו אתם בעד שיביאו בעיקר שחקנים מהליגה?
זה בסדר להביא מדי פעם אחד שממש הצליח וגם זה כשחקן משנה אבל ממש לא ללכת על זה כדרך לבנות קבוצה

לאיזה מצב הגענו?!?
נושא נעול