שלום לכולם, הודעה ראשונה. האמת שקראתי פה במהלך החצי שנה האחרונה וגם נרשמתי, אבל משום מה לקח המון זמן לאשר אותי במערכת. אז אחריי התנצלות על זמן הרב שחלף ואישור המשתמש, הגיע הזמן להודעה ראשונה.... יש פה קהילה די מגובשת שרצה די הרבה זמן ואני לא רואה יותר מדי חבר'ה עם מעט מאוד הודעות, אבל אנסה להשתחל. השם הוא ארז, אגב.
לגבי הדיון פה על הסנטר:
אני אוהב לראות משחקי עבר של מכבי (אני מקווה שאני לא היחיד עם הפטיש הזה..), אחרי שאתמול בגולד ראיתי את מאיר בוכה וארנולד עם הריבאונד בפעם המאתיים (ב13 הפרש לירושלים יצאתי מהבית ועשיתי סיבובים בשכונה. הייתי על סף דמע רציני, וכבר לא הייתי ילד). היום ראיתי את ההארכה במשחק ה-2 בסידרה המדהימה נגד פאו. התחלנו את ההארכה עם סופו בחוץ, והנדריקס דקה בתוך ההארכה קיבל את החמישית. אם לא היה לנו את ג'יימס כסנטר שלישי שנכנס, למרות שהוא באמת לא עשה יותר מדי (ריבאונד פה ושם, קצת סגירה טובה של הצבע בהתקפה אחת או שתיים) - לא בטוח שאנחנו מנצחים את המשחק.
רוצה לומר, טוב שיש לנו סנטר שלישי. בהנחה ופבראני (יש לו המון כדורסל לדעתי, הבעיה היא ה"פאקינג ניי" כמובן) יוכל לסחוב ואמבקווה יהיה הסנטר המוביל, לכו תדעו מתי יבוא המשחק הזה שנצטרך סנטר שלישי כמו המשחק ההוא ביוון. כמובן שגם במשחקים שלא נגררים להארכה נדמה לי שהניגרי יכול לספק 8-10 דקות של קצת הגנה, ריב' ועבירות. מה כבר אנחנו מצפים ממנו? 30 נק' בערב?
שיהיה בהצלחה.