02 ספטמבר 2011, 10:13
asafb96 כתב:yzafrir כתב:המשחק של פניני היום הראה בדיוק כמה "יציב " הוא ....לוקח את פניני על איידסון ??? נו באמת !!!
פניני לא שחקן מוכשר אבל עם לב גדול ולכן ההתקדמות שלו מוגבלת אבל יש לו אפשרות להגיע לשיא שלו (ועכשיו הוא כנראה בשיא שלו...) אבל זה לא מספיק ליותר ממחליף לעמדה 3 במכבי . אם סמית' לא יתגלה כשחקן לפחות ברמתו של איידסון אז אנחנו נחלשנו מאוד בעמדה הזאת .
יוני דווקא אתה שמבין ויודע כמה איידסון היה שחקן חשוב יכול להבין שפניני לא באמת יכול להביא את אותם דברים ובאותב רמת כשרון . פניני שחקן משלים מצויין אבל זהו בעצם.
פניני זה הלב של מכבי בעמדה 3 כמו שפרקינס היה הלב של הקבוצה בעמדה 1 , שניהם חשובים לסגל אבל כרגע רק כמשלימים
די נו באמת, בגלל משחק 1 חלש מול נבחרת אדירה, בטח הגנתית כמו צרפת אתה כותב את זה?
אידסון שחקן מוכשר מפניני, אבל אני לוקח את פניני לפני אידסון, לא יעזור. אידסון במשחק מול הגנה כזאת קולע 6 נקודות גארבג' ובורח מהכדור כמו תמיד. שחקן פחדן ולא יציב. מעצבן אותי שכולם כותבים את הדברים האלה על הלפרין, אבל על אידסון, שאצלו המקרה גרוע יותר אף אחד כמעט לא מוציא מילה. נמאס מכל המהדרים האלה. אידסון שחקן בינוני, פניני שחקן לא הכי מוכשר, אבל עם ביצים ואופי מצוין. אני רוצה גבר כזה בקבוצה שלי, ולא נקבה שעל כל משחק טוב נותן 3 משחקים עלובים
02 ספטמבר 2011, 10:39
yarinsaky כתב:משווים כאן בין כישרון או בין ביצים ?
כי מבחינת כישרון אין בכלל ספק שאיידסון עדיף. אבל לא רק מבחינת כישרון נטו, אלא גם מבחינת השפעה על המשחק. זה שחקן שחטף הכי הרבה כדורים בשנה שעברה ביורוליג כשהוא עושה את זה בלי יכולת אתלטית של וויד או לברון.
אבל הוא חשוב גם גם מהאספקט של תפקוד ב 3 עמדות שונות, וורסטיליות, הובלת כדור. לא סתם הוא שחקן יקר בברצלונה היום.
אל תנו לאהדה האוטומטית שלכם למכבי לפגוע בשיפוט האובייקטיבי.
פניני שחקן מצויין שתלוי מאוד בקליעה שלו משלוש. כשהכדורים נכנסים הוא נתן משחק של 20 נקודות , כשהכדורים לא נכנסים אז מגיע משחק
חלש מול צרפת.
פניני אלה בחלה, יותר חזק מנטלית מכל השחקנים הישראלים והיחידי אולי שמיצה 100 אחוז מהכישרון שלו ( יחד עם כספי ). אבל גם לא צריך להגזים בסופרלטיבים.
הייתי רוצה את שני השחקנים האלה במכבי כמו בשנה שעברה.
02 ספטמבר 2011, 10:44
02 ספטמבר 2011, 10:50
Chen כתב:מתי הבוררות תגיד מה נסגר עם פארגו? נראה לי שזה תוקע את המערכת.
02 ספטמבר 2011, 10:52
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:מתי הבוררות תגיד מה נסגר עם פארגו? נראה לי שזה תוקע את המערכת.
הבוררות לא תשפיע יותר על הבאת שחקן או על הכרזה של שחקן מהסיבה הפשוטה שפארגו את החוזה שלו כבר הפר..עכשיו מכבי חופשיים לעשות מה שהם רוצים..
כל מה שיקרה עכשיו בבוררות זה לא לקבוע מי צודק ומי לא..
02 ספטמבר 2011, 10:55
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:מתי הבוררות תגיד מה נסגר עם פארגו? נראה לי שזה תוקע את המערכת.
הבוררות לא תשפיע יותר על הבאת שחקן או על הכרזה של שחקן מהסיבה הפשוטה שפארגו את החוזה שלו כבר הפר..עכשיו מכבי חופשיים לעשות מה שהם רוצים..
האמת שיש משהו במה שחן אומר. אם נניח הבוררות תכריע שפארגו חייב לקיים את החוזה שלו, ותחייב אותו להגיע לת"א, האם גם אז מכבי עדיין חופשייה לעשות מה שהיא רוצה?
הרי היא לא תשלם לפארגו מליון דולר תמורת חופשה שנתית.
אולי זאת הסיבה שמחכים לראות מה יהיה.
02 ספטמבר 2011, 10:58
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:מתי הבוררות תגיד מה נסגר עם פארגו? נראה לי שזה תוקע את המערכת.
האמת שיש משהו במה שחן אומר. אם נניח הבוררות תכריע שפארגו חייב לקיים את החוזה שלו, ותחייב אותו להגיע לת"א, האם גם אז מכבי עדיין חופשייה לעשות מה שהיא רוצה?
אני לא חושבת שפיב''א תפסוק דבר כזה ואני לא חושבת שמכבי תדרוש דבר כזה..
הרי כבר כמה שבועות שכולם במכבי(הצוות המקצועי,השחקנים,ההנהלה)אומרים שפארגו לא יהיה במכבי..זה שלא שמחכים שאולי פיב''א תגיד שגם אם הוא הפר את החוזה הוא חייב להגיע למכבי..פשוט מתייחסים לעובדה שהוא החליט שבמכבי הוא לא משחק ועכשיו פיב''א צריכה להחליט האם הוא חופשי או האם הוא חופשי עם פיצויים שהוא צריך לשלם ו\או השעיה לתקופה מסויימת..
02 ספטמבר 2011, 10:58
02 ספטמבר 2011, 11:04
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:מתי הבוררות תגיד מה נסגר עם פארגו? נראה לי שזה תוקע את המערכת.
אני לא חושבת שפיב''א תפסוק דבר כזה ואני לא חושבת שמכבי תדרוש דבר כזה..
הרי כבר כמה שבועות שכולם במכבי(הצוות המקצועי,השחקנים,ההנהלה)אומרים שפארגו לא יהיה במכבי..זה שלא שמחכים שאולי פיב''א תגיד שגם אם הוא הפר את החוזה הוא חייב להגיע למכבי..פשוט מתייחסים לעובדה שהוא החליט שבמכבי הוא לא משחק ועכשיו פיב''א צריכה להחליט האם הוא חופשי או האם הוא חופשי עם פיצויים שהוא צריך לשלם ו\או השעיה לתקופה מסויימת..
OK
אני מקווה שאכן כך יהיה. הנחרצות של המעשים של פארגו היא קצת מדאיגה. זה אומר מבחינתי שאולי יש כאן פרשנויות משפטיות שהן לאו דווקא לטובתה של מכבי.
הרי אין ספק שהוא התייעץ עם עו"ד בתחום, לפני שהגיע להחלטה לחתוך. מצד שני גם במכבי יש עו"ד וגם במכבי יודעים לבדוק את הדברים.
באמת מוזר כל הסיפור הזה.
02 ספטמבר 2011, 11:06
Holiday_Armadillo כתב:
אותי אישית זה לא מדאיג..
אני חושבת שהסוכנים שלו מתנהגים כמו כל מיני סוכנים שחושבים שהם יודעים את כל עולם הספורט מא' עד ת' והם מחזיקים את כולם בביצים כי הם יודעים לדבר מהר ועם מלא מונחים..
הסוכן של פארגו אמר ''לפי הפירוש שלנו''..מי שואל אתכם לפי מה אתם מפרשים? זה כמו שאבא של כספי פעם רצה להוציא אותו ממכבי אז הוא ניסה לשנות את הפירוש של הסעיף שהכניסו לו בחוזה על הדקות שהוא צריך לקבל במכבי..כמובן שזה לא עבד לו בסוף..
מכבי מועדון כל כך גדול,כל כך בקיא בכל הפרטים האלה..אתה חושב שאחרי עשרות שנים ועשרות חוזים עם סעיף יציאה פתאום יגיע השחקן שמצא פירצה שמאפשרת לו לצאת אם ''בא לו''?
02 ספטמבר 2011, 11:54
yarinsaky כתב:משווים כאן בין כישרון או בין ביצים ?
כי מבחינת כישרון אין בכלל ספק שאיידסון עדיף. אבל לא רק מבחינת כישרון נטו, אלא גם מבחינת השפעה על המשחק. זה שחקן שחטף הכי הרבה כדורים בשנה שעברה ביורוליג כשהוא עושה את זה בלי יכולת אתלטית של וויד או לברון.
אבל הוא חשוב גם גם מהאספקט של תפקוד ב 3 עמדות שונות, וורסטיליות, הובלת כדור. לא סתם הוא שחקן יקר בברצלונה היום.
אל תנו לאהדה האוטומטית שלכם למכבי לפגוע בשיפוט האובייקטיבי.
פניני שחקן מצויין שתלוי מאוד בקליעה שלו משלוש. כשהכדורים נכנסים הוא נתן משחק של 20 נקודות , כשהכדורים לא נכנסים אז מגיע משחק
חלש מול צרפת.
פניני אלה בחלה, יותר חזק מנטלית מכל השחקנים הישראלים והיחידי אולי שמיצה 100 אחוז מהכישרון שלו ( יחד עם כספי ). אבל גם לא צריך להגזים בסופרלטיבים.
הייתי רוצה את שני השחקנים האלה במכבי כמו בשנה שעברה.
02 ספטמבר 2011, 11:59
02 ספטמבר 2011, 13:04
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:מתי הבוררות תגיד מה נסגר עם פארגו? נראה לי שזה תוקע את המערכת.
02 ספטמבר 2011, 15:50
02 ספטמבר 2011, 17:31
Chen כתב:זאביאן דאודל-פייר, אני התרשמתי.
02 ספטמבר 2011, 20:06
Chen כתב:זאביאן דאודל-פייר, אני התרשמתי.
02 ספטמבר 2011, 20:44
where is the love? כתב:Chen כתב:זאביאן דאודל-פייר, אני התרשמתי.
חן זה פשוט קורע... לא יזיק לנו לצחוק קצת...
02 ספטמבר 2011, 20:55
02 ספטמבר 2011, 22:07
04 ספטמבר 2011, 03:42