פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

02 ספטמבר 2011, 10:13

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:המשחק של פניני היום הראה בדיוק כמה "יציב " הוא ....לוקח את פניני על איידסון ??? נו באמת !!!
פניני לא שחקן מוכשר אבל עם לב גדול ולכן ההתקדמות שלו מוגבלת אבל יש לו אפשרות להגיע לשיא שלו (ועכשיו הוא כנראה בשיא שלו...) אבל זה לא מספיק ליותר ממחליף לעמדה 3 במכבי . אם סמית' לא יתגלה כשחקן לפחות ברמתו של איידסון אז אנחנו נחלשנו מאוד בעמדה הזאת .

יוני דווקא אתה שמבין ויודע כמה איידסון היה שחקן חשוב יכול להבין שפניני לא באמת יכול להביא את אותם דברים ובאותב רמת כשרון . פניני שחקן משלים מצויין אבל זהו בעצם.
פניני זה הלב של מכבי בעמדה 3 כמו שפרקינס היה הלב של הקבוצה בעמדה 1 , שניהם חשובים לסגל אבל כרגע רק כמשלימים

די נו באמת, בגלל משחק 1 חלש מול נבחרת אדירה, בטח הגנתית כמו צרפת אתה כותב את זה?
אידסון שחקן מוכשר מפניני, אבל אני לוקח את פניני לפני אידסון, לא יעזור. אידסון במשחק מול הגנה כזאת קולע 6 נקודות גארבג' ובורח מהכדור כמו תמיד. שחקן פחדן ולא יציב. מעצבן אותי שכולם כותבים את הדברים האלה על הלפרין, אבל על אידסון, שאצלו המקרה גרוע יותר אף אחד כמעט לא מוציא מילה. נמאס מכל המהדרים האלה. אידסון שחקן בינוני, פניני שחקן לא הכי מוכשר, אבל עם ביצים ואופי מצוין. אני רוצה גבר כזה בקבוצה שלי, ולא נקבה שעל כל משחק טוב נותן 3 משחקים עלובים

יש משהו בדבריך. אידסון בהתחלה לא היה טוב ולקח זמן עד שהוא הפך להיות שחקן שלוקח על עצמו.
זה נכון שהמון יוצאים על הלפרין לדעתי בצורה יותר מדי...
צריך לזכור שהנבחרת לא טובה ובכלל נגד קבוצות כאלו שהם באמת אימפריות של כדורסל, הנבחרת משחק לא טוב ולא נכון, קשה מאוד שיהיה שחקן שכאילו יהיה טוב..
ברגע שהנבחרת משחקת גרוע אז גם שחקנים בולטים יהיו פחות טובים, לכן זה לא תמיד המדד הנכון להשוות, לדעתי. יש את השחקנים שעושים את הסלים שלהם ואז זה בגארבג' טיים....
בכל אופן פניני יראה יותר טוב בקבוצה יותר טובה, אגב יכול להיות שמאצבן טוב בסרביה בגלל שנבחרת סרביה עצמה משחקת טוב ונכון ותרגילים על מאצבן.
יכול להיות שאם במכבי ישחקו יותר עליו הוא גם יבלוט.

הרעיון המרכזי שאני רוצה להגיד כאן, שלפעמים יכולת של קבוצה משפיעה על שחקן כזה או אחר וזה מוכר גם מהכדורגל.

02 ספטמבר 2011, 10:39

yarinsaky כתב:משווים כאן בין כישרון או בין ביצים ?

כי מבחינת כישרון אין בכלל ספק שאיידסון עדיף. אבל לא רק מבחינת כישרון נטו, אלא גם מבחינת השפעה על המשחק. זה שחקן שחטף הכי הרבה כדורים בשנה שעברה ביורוליג כשהוא עושה את זה בלי יכולת אתלטית של וויד או לברון.
אבל הוא חשוב גם גם מהאספקט של תפקוד ב 3 עמדות שונות, וורסטיליות, הובלת כדור. לא סתם הוא שחקן יקר בברצלונה היום.

אל תנו לאהדה האוטומטית שלכם למכבי לפגוע בשיפוט האובייקטיבי.

פניני שחקן מצויין שתלוי מאוד בקליעה שלו משלוש. כשהכדורים נכנסים הוא נתן משחק של 20 נקודות , כשהכדורים לא נכנסים אז מגיע משחק
חלש מול צרפת.

פניני אלה בחלה, יותר חזק מנטלית מכל השחקנים הישראלים והיחידי אולי שמיצה 100 אחוז מהכישרון שלו ( יחד עם כספי ). אבל גם לא צריך להגזים בסופרלטיבים.
הייתי רוצה את שני השחקנים האלה במכבי כמו בשנה שעברה.

אני חושב שאן ויכוח שאידסון שחקן טוב ומגוון יותר. אבל צריך לזכור שמדובר כאן גם על סיטואציה. בסיטואציה מסויימת, פניני יכול להתברר כהברקה, שייתן בסיכום הכללי
תפוקה לא פחות טובה משל צ'אק.

אין ויכוח שאני אישית רציתי שצ'אק יישאר, אבל זה לא קרה. סמית' הוא סימן שאלה, ולכן לפחות בהתחלה, משקלו הסגולי של גיא יהיה משמעותי, והאמת אני יחסית רגוע בכל מה שקשור בגיא.

02 ספטמבר 2011, 10:44

מתי הבוררות תגיד מה נסגר עם פארגו? נראה לי שזה תוקע את המערכת.

02 ספטמבר 2011, 10:50

Chen כתב:מתי הבוררות תגיד מה נסגר עם פארגו? נראה לי שזה תוקע את המערכת.

הבוררות לא תשפיע יותר על הבאת שחקן או על הכרזה של שחקן מהסיבה הפשוטה שפארגו את החוזה שלו כבר הפר..עכשיו מכבי חופשיים לעשות מה שהם רוצים..
כל מה שיקרה עכשיו בבוררות זה לא לקבוע מי צודק ומי לא..

02 ספטמבר 2011, 10:52

Holiday_Armadillo כתב:

הבוררות לא תשפיע יותר על הבאת שחקן או על הכרזה של שחקן מהסיבה הפשוטה שפארגו את החוזה שלו כבר הפר..עכשיו מכבי חופשיים לעשות מה שהם רוצים..

האמת שיש משהו במה שחן אומר. אם נניח הבוררות תכריע שפארגו חייב לקיים את החוזה שלו, ותחייב אותו להגיע לת"א, האם גם אז מכבי עדיין חופשייה לעשות מה שהיא רוצה?
הרי היא לא תשלם לפארגו מליון דולר תמורת חופשה שנתית.

אולי זאת הסיבה שמחכים לראות מה יהיה.

02 ספטמבר 2011, 10:55

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

האמת שיש משהו במה שחן אומר. אם נניח הבוררות תכריע שפארגו חייב לקיים את החוזה שלו, ותחייב אותו להגיע לת"א, האם גם אז מכבי עדיין חופשייה לעשות מה שהיא רוצה?

אני לא חושבת שפיב''א תפסוק דבר כזה ואני לא חושבת שמכבי תדרוש דבר כזה..
הרי כבר כמה שבועות שכולם במכבי(הצוות המקצועי,השחקנים,ההנהלה)אומרים שפארגו לא יהיה במכבי..זה שלא שמחכים שאולי פיב''א תגיד שגם אם הוא הפר את החוזה הוא חייב להגיע למכבי..פשוט מתייחסים לעובדה שהוא החליט שבמכבי הוא לא משחק ועכשיו פיב''א צריכה להחליט האם הוא חופשי או האם הוא חופשי עם פיצויים שהוא צריך לשלם ו\או השעיה לתקופה מסויימת..

02 ספטמבר 2011, 10:58

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הרי כבר כמה שבועות שכולם במכבי(הצוות המקצועי,השחקנים,ההנהלה)אומרים שפארגו לא יהיה במכבי..זה שלא שמחכים שאולי פיב''א תגיד שגם אם הוא הפר את החוזה הוא חייב להגיע למכבי..פשוט מתייחסים לעובדה שהוא החליט שבמכבי הוא לא משחק ועכשיו פיב''א צריכה להחליט האם הוא חופשי או האם הוא חופשי עם פיצויים שהוא צריך לשלם ו\או השעיה לתקופה מסויימת..

OK
אני מקווה שאכן כך יהיה. הנחרצות של המעשים של פארגו היא קצת מדאיגה. זה אומר מבחינתי שאולי יש כאן פרשנויות משפטיות שהן לאו דווקא לטובתה של מכבי.
הרי אין ספק שהוא התייעץ עם עו"ד בתחום, לפני שהגיע להחלטה לחתוך. מצד שני גם במכבי יש עו"ד וגם במכבי יודעים לבדוק את הדברים.

באמת מוזר כל הסיפור הזה.

02 ספטמבר 2011, 10:58

בסדר, יש את מה שנקרא דה פאקטו ואת מה שנקרא דה יורה, יוני צודק כאן.

מכבי כנראה לא תולה תקוות גדולות בבוררות ( יכול להיות שהיא יודעת שיש קייס מסויים לפארגו ? ) אבל כל עוד יש סיכוי קטן אני לא בטוח שהיא תיקח את הסיכון כאן.

אבל מה זה מפריע למכבי לסגור עם שחקן בשקט ולחכות עם החתימה הרשמית אחרי הבוררות ?

02 ספטמבר 2011, 11:04

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

OK
אני מקווה שאכן כך יהיה. הנחרצות של המעשים של פארגו היא קצת מדאיגה. זה אומר מבחינתי שאולי יש כאן פרשנויות משפטיות שהן לאו דווקא לטובתה של מכבי.
הרי אין ספק שהוא התייעץ עם עו"ד בתחום, לפני שהגיע להחלטה לחתוך. מצד שני גם במכבי יש עו"ד וגם במכבי יודעים לבדוק את הדברים.

באמת מוזר כל הסיפור הזה.

אותי אישית זה לא מדאיג..
אני חושבת שהסוכנים שלו מתנהגים כמו כל מיני סוכנים שחושבים שהם יודעים את כל עולם הספורט מא' עד ת' והם מחזיקים את כולם בביצים כי הם יודעים לדבר מהר ועם מלא מונחים..
הסוכן של פארגו אמר ''לפי הפירוש שלנו''..מי שואל אתכם לפי מה אתם מפרשים? זה כמו שאבא של כספי פעם רצה להוציא אותו ממכבי אז הוא ניסה לשנות את הפירוש של הסעיף שהכניסו לו בחוזה על הדקות שהוא צריך לקבל במכבי..כמובן שזה לא עבד לו בסוף..
מכבי מועדון כל כך גדול,כל כך בקיא בכל הפרטים האלה..אתה חושב שאחרי עשרות שנים ועשרות חוזים עם סעיף יציאה פתאום יגיע השחקן שמצא פירצה שמאפשרת לו לצאת אם ''בא לו''?

02 ספטמבר 2011, 11:06

Holiday_Armadillo כתב:
אותי אישית זה לא מדאיג..
אני חושבת שהסוכנים שלו מתנהגים כמו כל מיני סוכנים שחושבים שהם יודעים את כל עולם הספורט מא' עד ת' והם מחזיקים את כולם בביצים כי הם יודעים לדבר מהר ועם מלא מונחים..
הסוכן של פארגו אמר ''לפי הפירוש שלנו''..מי שואל אתכם לפי מה אתם מפרשים? זה כמו שאבא של כספי פעם רצה להוציא אותו ממכבי אז הוא ניסה לשנות את הפירוש של הסעיף שהכניסו לו בחוזה על הדקות שהוא צריך לקבל במכבי..כמובן שזה לא עבד לו בסוף..
מכבי מועדון כל כך גדול,כל כך בקיא בכל הפרטים האלה..אתה חושב שאחרי עשרות שנים ועשרות חוזים עם סעיף יציאה פתאום יגיע השחקן שמצא פירצה שמאפשרת לו לצאת אם ''בא לו''?

אני חושב שלא, אבל לכי תדעי.
אם זה אכן כמו שאנחנו חושבים, אז פארגו עשה טעות שתפגע לו די קשה בקריירה או בכיס.

02 ספטמבר 2011, 11:54

yarinsaky כתב:משווים כאן בין כישרון או בין ביצים ?

כי מבחינת כישרון אין בכלל ספק שאיידסון עדיף. אבל לא רק מבחינת כישרון נטו, אלא גם מבחינת השפעה על המשחק. זה שחקן שחטף הכי הרבה כדורים בשנה שעברה ביורוליג כשהוא עושה את זה בלי יכולת אתלטית של וויד או לברון.
אבל הוא חשוב גם גם מהאספקט של תפקוד ב 3 עמדות שונות, וורסטיליות, הובלת כדור. לא סתם הוא שחקן יקר בברצלונה היום.

אל תנו לאהדה האוטומטית שלכם למכבי לפגוע בשיפוט האובייקטיבי.

פניני שחקן מצויין שתלוי מאוד בקליעה שלו משלוש. כשהכדורים נכנסים הוא נתן משחק של 20 נקודות , כשהכדורים לא נכנסים אז מגיע משחק
חלש מול צרפת.

פניני אלה בחלה, יותר חזק מנטלית מכל השחקנים הישראלים והיחידי אולי שמיצה 100 אחוז מהכישרון שלו ( יחד עם כספי ). אבל גם לא צריך להגזים בסופרלטיבים.
הייתי רוצה את שני השחקנים האלה במכבי כמו בשנה שעברה.

תגיד לי קראת מה כתבתי? אמרתי לא פעם שאידסון יותר מוכשר, ללא ספק. אבל מבחינת מכלול, היום אני לוקח את פניני לפניו, ולא תשכנע אותי שאידסון עדיף. אידסון פחדן, לא יציב, חלש מאוד בהתקפה, ושומר אישי (לא חוטף) בינוני. פניני לעומתו, פחות מוכשר, אבל נותן 100% בהגנה ולא מפחד מאף אחד, מרביץ, שורט, זורק גם אם החטיא 10 זריקות רצוף (לא כמו אידסון שאחרי החטאה-2 בורח מהמשחק), ואחד הקלעים הטובים באירופה. הוא יותר צעיר, יותר זול, וגם ישראלי. אני חולה על השחקן הזה. שחקנים כמו אידסון אני לא סובל

02 ספטמבר 2011, 11:59

אני לא צריך לשכנע אותך, יש המון באירופה שהם לא אוהדי מכבי שלא יסכימו איתך.

מה לעשות, אם תשאל כל אוהד אירופאי ממוצע את מי הוא מעדיף הוא יגיד לך שאת איידסון. ברור שלנו יש חיבה לפניני כי הוא משלנו, אבל גם כל אימא תגיד לך שהבת שלה הכי יפה בעולם. :)

דווקא כמכלול איידסון עדיף.

פניני אולי עדיף אם אתה רוצה להציב אותו בעמדה 3 (שזו העמדה הטבעית שלו ) מול איידסון בעמדה 3 ( שזו אחת העמדות שלו ) במשחקים מסויימים, אבל לא יותר.

וד"א, הבנתי מה אתה רוצה להגיד.

02 ספטמבר 2011, 13:04

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא חושב. ברגע שפארגו הפר את החוזה, מכבי למעשה לא מחוייבת אליו ותהיה חופשייה להתנער ממנו ובמקביל לתבוע פיצויים.

02 ספטמבר 2011, 15:50

זאביאן דאודל-פייר, אני התרשמתי.

02 ספטמבר 2011, 17:31

Chen כתב:זאביאן דאודל-פייר, אני התרשמתי.

אשכרה הראו רק את המגרעות שלו

02 ספטמבר 2011, 20:06

חן זה פשוט קורע... לא יזיק לנו לצחוק קצת...

02 ספטמבר 2011, 20:44

where is the love? כתב:

חן זה פשוט קורע... לא יזיק לנו לצחוק קצת...

וואו.כמה צחקתי. חזק מאוד. :dance4
כשצופים בקליפ קשה להמנע מהמסקנה הבאה:
שרף הינו סוכנו האישי של דאודל ומי שערך והעלה את הסרטון ליוטיוב הוא אלי סהר.

02 ספטמבר 2011, 20:55

חן - גדול!!!!

זה רק מראה עד כמה הסרטונים האלה הם חסרי משמעות. אפשר לערוך בדיוק לאותו שחקן, סרטון מדהים, שבו הוא ייראה מינימום ג'ייסון קיד בשיאו.

02 ספטמבר 2011, 22:07

חח, נחמד :-)

04 ספטמבר 2011, 03:42

בלאט צריך להיות מודאג משני הגארדים הישראלים שיש לו אחרי מה שהציגו בנבחרת.

אולי זה יתן דחיפה להביא שחקן טוב ולא איזה סוג של דודלי.
נושא נעול