ובאלופת אירופה האחרונה, סלובניה, שיחק אנת'וני רנדולף. שגם אם נחפש לא נמצא קשר בינו לבין סלובניה.שמואל1 כתב:וספרד עם קו אחורי ברמת יורוליג מאזרחת את לורנזו בראון שמעולם לא שיחק על אדמת ספרד...אחדשיודע כתב:בנושא המתאזרח...ראשי הכדורסל הישראלי היו שמחים לאזרח זרים שישדרגו את הנבחרת, האינטרס ברור, אבל לפחות באופן רשמי הם מעדיפים לא להציף את הנושא בעיתוי הזה, רגע לפני אליפות אירופה. "הסגל שיוצא לטורניר הוא מצוין, אני לא חושב שזה רלוונטי בשלב הזה", אומר יו"ר האיגוד עמירם הלוי. "זה נכון שהדבר קיים כמעט בכל מדינות אירופה, אבל אף איש מקצוע בנבחרת לא ביקש שנאזרח שחקן נוסף, ואני שמח על כך. היו הצלחות בנושא וגם כישלונות, אם בעתיד ירצו ויצטרכו, הכול יכול להיות".https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... s#autoplayשתי הדוגמאות הנ"ל דווקא לא תלושות מהמציאות. אם מחפשים הצדקה או קשר בסיסי לישראל, אז תומאס שיחק כאן במשך ארבע שנים, וג'ונסון פותח את עונתו הרביעית בארץ, ואפילו ניסה לצום ביום כיפור כדי להתחבר ליהדות. "יש לנו נבחרת מצוינת ושחקנים נהדרים, ואני סומך עליהם בעיניים עצומות", מצהיר יו"ר הוועדה המקצועית באיגוד, עמוס פרישמן. "כשתיגמר אליפות אירופה נשב, נדבר, נסיק מסקנות ונבדוק כל דבר לעומק. נבחרת ישראל זו לא חלטורה, זה משהו שצריך לדון בו ולא בשליפה".
באיגוד כרגיל ישנים בעמידה. עוד ארגון ספורט כושל.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk