המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JarJarBinx כתב:תראו מה זה, קלויארו רק עזב פה ונהיה פתאום צלף על לשלשות
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=427631
חס וחלילה.מילוס כתב:מישהו מתישהו יציע להחזיר את קלויארו למכבי. אני רק מקווה שזה לא יהיה מחלקת הסקאוטינג.. וכמו שאנחנו יודעים, בכלל לא תלוש.
Asf כתב:חס וחלילה.מילוס כתב:מישהו מתישהו יציע להחזיר את קלויארו למכבי. אני רק מקווה שזה לא יהיה מחלקת הסקאוטינג.. וכמו שאנחנו יודעים, בכלל לא תלוש.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
מסכים איתך. אני מדבר בלי קשר לבריימו שבכל מקרה לא היה צריך להגיע.felix_r כתב:Asf כתב:חס וחלילה.מילוס כתב:מישהו מתישהו יציע להחזיר את קלויארו למכבי. אני רק מקווה שזה לא יהיה מחלקת הסקאוטינג.. וכמו שאנחנו יודעים, בכלל לא תלוש.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
לא שאני בעד להחזירו, אבל אני בטוח שהוא היה תורם יותר מבריימו. היה גם נותן אפשרות לשחק בחמישייה הגנתית עם שני שחקני 3-4 ביחד קולסון והוא.
JarJarBinx כתב:תראו מה זה, קלויארו רק עזב פה ונהיה פתאום צלף על לשלשות
toja27 כתב:JarJarBinx כתב:תראו מה זה, קלויארו רק עזב פה ונהיה פתאום צלף על לשלשות
גם לפני מכבי היו לו אחוזים גבוהים מחוץ לקשת , כאן הפך לסוג של האסלר שמתאבד על כדורים וכנראה זה לא סגנון משחק שמוביל לאחוזים גבוהים מבחוץ.
JarJarBinx כתב:toja27 כתב:JarJarBinx כתב:תראו מה זה, קלויארו רק עזב פה ונהיה פתאום צלף על לשלשות
גם לפני מכבי היו לו אחוזים גבוהים מחוץ לקשת , כאן הפך לסוג של האסלר שמתאבד על כדורים וכנראה זה לא סגנון משחק שמוביל לאחוזים גבוהים מבחוץ.
לא רואה מה הקשר. זה לא שהוא נללחם על ריבאונד, מכדרר החוצה ועולה לשלשה בתנועה. החמיץ טונות של שלשות חופשיות מהפינה.
ראות אותו ביורוליג העונה, אם יתן משחקים טובים אין סיבה שמכבי לא תלך עליו בקיץ הקרוב ותחזק את הקו האחורי עם ישראלי שיכול לתרום ביורוליגMitelka כתב:לא יאמן, מקס היידינגר בדרך לבאסקוניה במקום פייריה הנרי.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
נראה לי שאתה לא מבין. זה עוד פיספוס של מכבי.Jack55 כתב:ראות אותו ביורוליג העונה, אם יתן משחקים טובים אין סיבה שמכבי לא תלך עליו בקיץ הקרוב ותחזק את הקו האחורי עם ישראלי שיכול לתרום ביורוליגMitelka כתב:לא יאמן, מקס היידינגר בדרך לבאסקוניה במקום פייריה הנרי.
Mitelka כתב:נראה לי שאתה לא מבין. זה עוד פיספוס של מכבי.Jack55 כתב:ראות אותו ביורוליג העונה, אם יתן משחקים טובים אין סיבה שמכבי לא תלך עליו בקיץ הקרוב ותחזק את הקו האחורי עם ישראלי שיכול לתרום ביורוליגMitelka כתב:לא יאמן, מקס היידינגר בדרך לבאסקוניה במקום פייריה הנרי.
הוא הלך לקבוצת יורוליג אחרי ששנים היה שייך אלינו, עם כל מיני השאלות ושטויות. עכשיו נראה לי לך שפשוט ניקח אותו אחרי חצי עונה טובה ביורוליג? או שישאר שם עם חוזה טוב או שתצטרך לשים עליו פי 5 ממה שבערך יכולת אם פשוט היה פה (נגיד במקום זיו). בכל מקרה עוד הפסד של מכבי. כרגיל.
Mitelka כתב:נראה לי שאתה לא מבין. זה עוד פיספוס של מכבי.Jack55 כתב:ראות אותו ביורוליג העונה, אם יתן משחקים טובים אין סיבה שמכבי לא תלך עליו בקיץ הקרוב ותחזק את הקו האחורי עם ישראלי שיכול לתרום ביורוליגMitelka כתב:לא יאמן, מקס היידינגר בדרך לבאסקוניה במקום פייריה הנרי.
הוא הלך לקבוצת יורוליג אחרי ששנים היה שייך אלינו, עם כל מיני השאלות ושטויות. עכשיו נראה לי לך שפשוט ניקח אותו אחרי חצי עונה טובה ביורוליג? או שישאר שם עם חוזה טוב או שתצטרך לשים עליו פי 5 ממה שבערך יכולת אם פשוט היה פה (נגיד במקום זיו). בכל מקרה עוד הפסד של מכבי. כרגיל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים